Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Βίντεο του Γιώργου 'SickSick' Τριγιώργη απο κερδισμένο $215-ρι τουρνουά Heads Up - Μέρος Α **

Αν υπάρξει ενδιαφέρον από την κοινότητα και βρεί χρόνο πάλι ο Γιώργος (SickSick) μου είπε ότι μπορεί να κάνει ένα-δυο επιπλέον βίντεο για να τα προσθέσουμε με κάπως πιο κλασσικές καταστάσεις που αντιμετώπισε.

Δημοσίευση

De m'aresan ta 3 prwta hands:

88

c-c sto turn einai basiko lathos (mporei na eimaste pisw, an eimaste mprosta exei synithws kalo equity kai tha nai dyskolo na paiksoume sto river - mporei na paiksei teleia ekei) kai sto river pleon de mporoume na kanpume tipota swsta

KT

De m'aresei to float se 3bet pot me fishy antipalo kai tetoia stacks

A9

To turn c-r ti skopo exei? Mas plhrwnoun isws ta A3, A4, A6 (an kanoun bet ekei) pou exoun kai kapoio parapanw equity ki apo kei kai pera kanei fold me xeirotera kai call me kalytera

Δημοσίευση

To 88 einai bluff catcher hand sto river, auti einai i a3ia tou kai einai dinaton na pe3ei teleia to river afou den 3erei poso sixno kai posa chips tha kanw call.

To oti einai fishy o antipalos einai pou kanei to float kalo se auto to flop.

Oso gia to A9 auto einai to pio katharo apola, einai me diafora to kalitero play, kathara dominating opio dipote allo play san check/call i bet out.

Oposdipote to A9 einai upervolika dinato na paei pote paso opws einai to hand, oti kai na erthei sto river. Profanos o sigkekrimenos antipalos exei xtipisei kapio pair gia na kanei call sto flop, kai poli pithanon tha kanei call to turn kai plewn sto river uparxoun polla filla pou diskolevoun to out of position play. Auto to concept pou eipes prin peri na pezei teleia to river den isxeiei katholou sto 88 hand alla isxuei 100% sto river auto opou tha upoxreothw na kanw value bet out to river oti kai na erthei kai plewn 3erei ti exw kai exei akrivos to stack gia na mou dimiourgisei provlima.

Episis den tha kanei call omono Ax alla kalo 8ri kai episis pair me draw tha diskoleutei na peta3ei opws paei i roi tou match. Kai na pei paso kati san 23o glitono to 20% chance tou outdraw xwris risko pou einai simantiko me pio adinatous pextes. Opws e3igisa to turnn pou irthe 5d allazei to board poli, an erxotan ena offsuit K i kati tha itan pio konta ta alla plays me to checkraise.

Δημοσίευση

Πρωτα απο ολα congrats για την επιτυχια.

Αυτο που δεν μου αρεσε και δεν θα το εκανα ποτε ειναι το χερι με το K10 οπου κανεις float στο bet του αντιπαλου σε 3bet pre hand.

Πονταρεις turn και σ κανει call και μετα ξαναπονταρεις river.

Μπορεις λιγο να αναλυσεις το σκεπτικο σου σε αυτο το χερι?

Δημοσίευση

SickSick έγραψε:

To 88 einai bluff catcher hand sto river, auti einai i a3ia tou kai einai dinaton na pe3ei teleia to river afou den 3erei poso sixno kai posa chips tha kanw call.

An einai kapws kalos spania tha bloffarei giati einai to xeirotero dynato river fyllo gia bloffa.

Anyway to river einai w/e egw sxoliasa to check-call sto turn pou einai klassiko lathos se tetoia spot

Oso gia to A9 auto einai to pio katharo apola, einai me diafora to kalitero play, kathara dominating opio dipote allo play san check/call i bet out.

Oposdipote to A9 einai upervolika dinato na paei pote paso opws einai to hand, oti kai na erthei sto river....

Episis den tha kanei call omono Ax alla kalo 8ri kai episis pair me draw tha diskoleutei na peta3ei opws paei i roi tou match.

An exeis tetoio read oti tha kanei bet call 8ari tote OK. Alla kapoios estw kai hmiskeptomenos antipalos otan kanei bet se dry flop kai kaneis call OOP, sto turn tha einai poly polarised kai tha kanei bet for value me AT+ kai check behind mikrotera pairs kai pithanon ta A3, A4, A6 hands pou exoun kai equity gutshot kai apo kei kai pera tha kanei bet (kai fold profanws) me bloffes.

Symfwnw oti to river de tha einai poly eykolh apofash alla to check-raise einai xeirotero gia tous logous pou anefera

PS: Xwris parekshghsh eplizw! Congrats gia to 1st prize alla kai pio poly pou ekanes ton kopo na ftiakseis ta videakia

Δημοσίευση

Holdemgr, den pare3igw katholou na diafonei kapios me emena gia kapoio xeri, alla prosopika pistevw kaneis megalo lathos na les oti kanw kapou "vasiko lathos". Isws kanw kapoies epipolaiotites otan eimai kourasmenos i kanw multitabling alla oti analisi kanw einai sigoura vathia mblegmeni se mathimatika kai theoreia pexnidiwn, kai den sigoura den uparxei kanena vasiko lathos, apla isws den e3igisa ola ta stoixeia tis apofasis.

Gia to A9o na sou pw oti prepei na min eides kala to hand, den kanw pote call OOP, mono bet kanw, kai ama 3anadeis to action sto xeri pistevw tha simfoniseis me tin grammi pou pira.

Foustouki gia to float ekei eniotha oti a3ize sto flop to peripou 5 pros 1 gia na dw sto turn an pragmati tou aresei to xeri tou i an ekane kai ekeinos miss to flop. Meta otan ekane check gia mena einai poli polarized to range tou se ite monster ite overcards/mikro pp.

A3izei loipon ena mikro bet gia na dw pou einai, kai otan kanei mono call gia mena feugoun apo to range tou ola ta overpair, kai ta mona dinata xeria pou exei einai set7 i setJs pou einai mirko %.

Plewn sto river prepei na skeftw an mborw na ton kanw na foldarei auta to AK / mikro pair kato apo 77. Me to pair sto 5ri, plewn kai 66 na exei xanei apo ola ta value bets mou, kai prepei aplws na ton peisw oti den mblofarw. Apo tin stigmi pou den einai toso dinatos pextis, diskola tha me valei se float sto flop opotan exw poli kales pithanotites na ton peisw na foldarei.

Δημοσίευση

Οκ οι αποψεις σου εχουν επιχειρηματα και αυτο ειναι το παν καθως ξερεις τι κανεις και γιατι το κανεις.

Για το χερι που διαφωνησα στο river αφησες πισω σου 100 μαρκες.Υπαρχει καποια διαφορα?Aφησες τις μαρκες ωστε σε περιπτωση που σ κανει call να εχει μια ακομα ευκαιρια να φανεις τυχερος με απανωτα double up?

Τεσπα λιγο με ενδιαφερει αυτο πιο πολυ απο περιεργεια ρωταω με καλυψε το ποστ σου.

GL και στα επομενα :)

Δημοσίευση

Em o kirios logos einai autos pou lew kai sto video, oti me to epipedo tou sigkekrimeou pexti pisteva oti ena bet kato apo allin tha tou fenotane pio poly gia value bet, kai epeidi opws eipa 3erw oti xanei apola ta value bets ane3artitos afou to pio dinato tou xeri einai 66, thelw aplws na ton kanw na skeftei oti an ithela na mblofarw tha pigena allin.

Ena poli advanced concept pou den kata3era na aggi3w sta videos einai to na 3eroume poso poly niwthei o antipalos mas oti edei3e tin dinami tou xeriou tou. Auto einai tromera simantiko meros tis psixologia enos xeriou, kai to gnwrizoun polloi ligoi. Stin sigkekrimeni partida, o antipalos kanei call to bet mas sto turn, kai me auto ton tropo tou dinoume tin eukeria na dei3ei oti exei kapoia dinami. Plewn mas to edei3e otan pame sto river, kai me to pou kanoume 3ANA bet sto mualo tou leei kala edei3a ti exw, gia na min stamataei simenei xanw.

Apo tin alli an kaname kai emeis check sto turn, kai sto river dokizame tin mblofa, i psixologia tou antipalou mas einai oti exei ena xeri pou einai stin dinati plevra tou range tou meta pou exei dei3ei adinamia me 2 check, opotan a3izei ena call.

Elpizw na einai katanoita auta pou lew :P