JKatar Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2010 Thelw na sas perigrapsw ena trapezi k to diko mu table image k nakousw gnwmes an k kata poso einai efikto na peksei kaneis poker sauto to trapezi k na bgei kerdismenos .To trapezi einai cash 1-2$, full table, opou sini8ws to 80% twn pextwn tzogarei akatasxeta. Preflop raise-reraise sta 80$ k 8a bre8oun 2-3 callers me fila pu den einai oute gia limp sta 2$..Egw ws pextis -sini8ismenos apo ta shorthanded trapezia pu epeza mexri protinos- ime arketa loose k fisika se auto to trapezi prosarmostika. Ipomoni gia ta monster pocket pairs i to close-to-nuts sena ftino flop.Alla fisika oute ta bullets kratane me 4 callers k range apo 5-8o mexri KK...Mipws to trapezi ine toso kouloxeris pu kalitera 8atan na to paratisw? Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2010 Το μονο που θελουν τετοιου ειδους τραπεζια για να τους κερδισεις (εφοσον εισαι πολυ καλυτερος παιχτης απο αυτους) ειναι να εχεις λεφτα στην τσεπη. Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2010 giayto to live poker thelei 400 wres paixnidioy gia na einai antikeimeniko...online ftw Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2010 crackLiNg έγραψε:giayto to live poker thelei 400 wres paixnidioy gia na einai antikeimeniko...online ftw+123 :) Παράθεση
antonios1984 Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2010 foustouki έγραψε:Το μονο που θελουν τετοιου ειδους τραπεζια για να τους κερδισεις (εφοσον εισαι πολυ καλυτερος παιχτης απο αυτους) ειναι να εχεις λεφτα στην τσεπη.polla lefta sthn tseph kai ABC poker thelei Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 αν το παρατησεις το τραπεζι , στειλε μου ενα pm να παω εγω. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 gsbets έγραψε:αν το παρατησεις το τραπεζι , στειλε μου ενα pm να παω εγω.+1 :laugh: :laugh: Παράθεση
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 έχω κι εγώ απορία. έχει νόημα να κάνουμε το στάνταρ παιχνίδι που μας έχουν μάθει τα βιβλία με PFR, c-bet κτλ όταν σε κάθε pot ξέρεις ότι θα μπούνε μαζί σου 3-5 άτομα; γενικά, έχετε κάποια στρατηγική που να νικάει; Παράθεση
vas Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 antonios1984 έγραψε:foustouki έγραψε:Το μονο που θελουν τετοιου ειδους τραπεζια για να τους κερδισεις (εφοσον εισαι πολυ καλυτερος παιχτης απο αυτους) ειναι να εχεις λεφτα στην τσεπη.polla lefta sthn tseph kai ABC poker thelei[/quote:31t5onfq] Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 Μη νομίζετε οτι αυτα τα τραπεζια ειναι τοσο ευκολα παιζωντας ABC poker μια φορα να πεσεις στο top of his range ενος super aggressive maniac και πες αντιο στο buy in σου..Αυτο που κανω σε αυτους εγω ειναι float συνηθως call στα raise τους με any-two και ενα overbet στο river η σε checked turn ειναι αρκετο για να φυγουν τις περισσοτερες φορες. Και ποτε μην παιζεις OOP με αυτους..♦ Δεν ειναι πλεον τι φυλλα εχεις ειναι καθαρα raising wars, να μη φοβασαι να χασεις ολο το buy in σου αλλιως δε θα κερδισεις ποτε..Ειδικα αν εισαι card dead ειναι σχεδον αδυνατο να τους αντιμετωπισεις με ABC poker.. Παράθεση
Recommended Posts