holdemgr Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2010 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Παρέα με Ιταλούς και με… Maltesers! - Μέρος Β **che culo!(ap' ta Italika pou ematha sta poker tables)<3 Italous paiktes Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Παράθεση Έκαναν διαρκώς λάθη στο μοίρασμα, στις μάρκες, αλλά και σε θέματα κανονισμών. Το αποκορύφωμα ήταν όταν στο river, ο αντίπαλος με κάνει call, δείχνει το φύλλο του πρώτος, πετάω τα φύλλα μου στο muck, ένας παίκτης που ούτε καν συμμετείχε στην παρτίδα λέει στον dealer να γυρίσει τα φύλλα μου και εκείνος απλώς το κάνει!Σωστός ο dealer. Αυτός είναι ο κανονισμός. Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Antonis έγραψε: Παράθεση Παράθεση Έκαναν διαρκώς λάθη στο μοίρασμα, στις μάρκες, αλλά και σε θέματα κανονισμών. Το αποκορύφωμα ήταν όταν στο river, ο αντίπαλος με κάνει call, δείχνει το φύλλο του πρώτος, πετάω τα φύλλα μου στο muck, ένας παίκτης που ούτε καν συμμετείχε στην παρτίδα λέει στον dealer να γυρίσει τα φύλλα μου και εκείνος απλώς το κάνει!Σωστός ο dealer. Αυτός είναι ο κανονισμός.[/quote:1717k05f]Από ότι ξέρω κι εγώ έτσι όπως τα λέει ο Αντώνης νομίζω πως είναι. Εκτός κι αν άλλαξε τώρα τελευταία. Οποιοσδήποτε παίχτης μοιράστηκε φύλλα στο hand έχει δικαίωμα να ζητήσει από τον dealer showdown του παίχτη που πόνταρε το τελευταίο bet/raise στο river. Το ότι ο αντίπαλος που έκανε call έδειξε πρώτος τα φύλλα του πριν σου ζητηθεί showdown δε νομίζω να αφαιρεί το δικαίωμα οποιουδήποτε παίχτη του τραπεζιού να δει τα φύλλα σου. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Παράθεση Φώναξα το manager ο οποίος και έκανε παρατήρηση σε έντονο ύφος στο dealer, ενώ μου ζητούσε συγγνώμη σηκώνοντας τους ώμους του.Δεν έχει αλλάξει SAm κ ούτε πρόκειται να αλλάξει. Ωραίος manager. Ειναι αυτό που λέμε. "Το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι" :laugh: :laugh: Παράθεση
Guest Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2010 Antonis έγραψε: Παράθεση Παράθεση Φώναξα το manager ο οποίος και έκανε παρατήρηση σε έντονο ύφος στο dealer, ενώ μου ζητούσε συγγνώμη σηκώνοντας τους ώμους του.Δεν έχει αλλάξει SAm κ ούτε πρόκειται να αλλάξει. Ωραίος manager. Ειναι αυτό που λέμε. "Το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι" :laugh: :laugh:[/quote:2v32t4v8]Αυτό ίσχυε παλιά !! τώρα πάει το ψάρι βρώμισε ολόκληρο Παράθεση
Recommended Posts