iJustRiveredYou Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Χωρίς να μου πέφτει λόγος απλά δε θα αποκαλούσα άσχετο με τίποτα κάποιον που ειναι εστω και οριακά κερδισμένος στο 100NL και 200NL.Εδω βλεπουμε οτι οι περισσοτεροι "coach" απο διαφορα training sites ειναι αρκετα πισω για το 2009, τι σημαινει οτι ειναι 'ασχετοι και δεν μπορούν να κάνουν καλές αναλύσεις?Τα στατιστικά δε λένε τιποτα για μένα, μπορει καποιος να έιναι losing player για δικους του λόγους(tilt problems η οτιδηποτε.) και ομως να κάνει πολυ σωστές αναλύσεις και post. Παράθεση
the nuts Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 kalhmera sas.molis gurisa apo patra k aigio.paidia WARNING! makria apo ekei!ti bellagio k mlkies mou les twra...xaxaxaxa Παράθεση
Pbuck Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 pre flop επειδή είσαι OOP raise λίγο περισσότερο κάπου στα 12$ είναι καλά.Λίγο μεγαλύτερο bet στο flop περίπου 60-65% του pot.Turn έχουμε top set παίζουν κάτω όμως 2 flush draws kai overpairs που θα callaroun εδώ,αρα συνεχίζουμε το betting κανονικά ωστέ στο river το pot να είναι αρκετά μεγάλο για να παίξουμε για stacks.To river q den allazei polla,χανουμε ακριβώς από qq kai backdoor flushes,που είναι όμως ελάχιστοι συνδιασμοί.Η μόνη κίνηση εδώ είναι shove.Δεν θα σταθώ καν στο river play έτσι όπως παίχτηκε το χέρι ,γιατί το turn check είναι απλά πολύ κακό ,αν δεν επιδιώκουμε να παίξουμε μεγάλα pots με τα πολύ δυνατά μας φύλλα πως θα βγάλουμε λεφτά από το poker? Παράθεση
Dougoudou Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Afta einai... Παράθεση
Guest Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Ανέκδοτο Mια μέρα ένας κυνηγός πάει στο δάσος για να κυνηγήσει αρκούδες. Εκεί που περπάταγε βλέπει πίσω από έναν θάμνο μια τεράστια αρκούδα. Σηκώνει το όπλο ... σημαδεύει ... και μπαμ, μπουμ .... αδειάζει όλες τις σφαίρες του επάνω στην αρκούδα. Λίγα δευτερόλεπτα μετά αφού καθαρίζει το τοπίο από τον καπνό αρχίζει να ψάχνει για την αρκούδα. Ξαφνικά, σηκώνεται η αρκούδα και πάει και τον πλησιάζει! "Καλώς το παλικάρι", του λέει... "Πως από τα μέρη μας; Δεν πιστεύω να έχεις έρθει να κυνηγήσεις αρκούδες εεε;;;" Κυριολεκτικά παιγμένος ο κυνηγός απαντάει "εεεε... εγώ όχι . Όχι ... περαστικός είμαι!" Τον κοιτάει η αρκούδα από πάνω μέχρι κάτω, τον βουτάει και τον ξαπλώνει στα τέσσερα και δώστου ... του άλλαξε τα φώτα!!! Την επόμενη ημέρα κυριολεκτικά έξαλλος ο κυνηγός με την αρκούδα "βιαστή" ξαναπάει στο δάσος οπλισμένος με δύο οπλοπολυβόλα και καμιά δεκαριά χειροβομβίδες! ... Ψάχνει από εδώ, ψάχνει από εκεί και σε κάποια φάση μετά από αρκετές ώρες εντοπίζει την αρκούδα πίσω από μια συστάδα θάμνων. Με το που την βλέπει αρχίζει ... μπαμ μπουμ ... Πετούσε χειροβομβίδες κλπ. Χαμός από τους θάμνους δεν έχει μείνει τίποτα!!! Με το που καθαρίζει το τοπίο, σηκώνεται η αρκούδα μέσα από τα χώματα και τον πλησιάζει! "Βρε βρε καλώς το παλικάρι μας. Πάλι από τα μέρη μας;;;" "Δεν πιστεύω να ήρθες για κυνήγι αρκούδας και τέτοιες μαλακίες εεεε;" "Εεεεεεεεεε, μααα εεε εγώ όχι , όχι απλά περαστικός είμαι !!!", απαντά έντρομος ο κυνηγός. "Καλά μου φαίνεται εσύ μόνο για το γαμήσι έρχεσαι . Παράθεση
Dougoudou Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Antonis έγραψε:Ξαναδείτε την πάσα για να μαθαίνετε. Γιαυτο τα live τραπέζια του Αιγίου κ της Πάτρας ειναι απο τα δυσκολότερα που έχω παίξει ποτέ μου. Κανείς δεν έδωσε συγχαρητήρια για το μεγάλο fold του ΓΙώργου (που κανείς μας δεν θα έκανε) κ ασχολείστε γιατί δεν έκανε bet sto turn κ επελεξε ενα tricky play που σπάνια δεν πετυχαίνει. Το bet στο river ειναι (ξαναλέω) στανταρντ εαν δεν πετυχει το tricky Play μας στο turn k υπο ορισμένες προυποθέσεις άλλο ενα trick check με την πρόθεση να πάω allin σε οποιοδήποτε Bet του αντιπάλου κ οχι φυσικά check/call lol . Αυτό που δεν τον συμβουλέψατε είναι fold preflop. :laugh: Nice play George κ ευχαριστώ για την πληροφορία θα την έχω υπόψιν μου. Y.Γ. Ειναι σχολείο το Αίγιο που λέει κ ο John. Ta pio diskola games einai sta karavia pou kanoun to Rio-Antirrio. Fact!Palia itan kalo to action, alla i kwlogefira ediwkse tous touristes kai emeinan mono oi regulars. Avoid at all costs. Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 crackLiNg έγραψε:safesteps έγραψε:crackLiNg έγραψε:2. Ma ton theo den katalavenw gia pio logo na exei AhKh i AhQh k na kanei flat call sto flop ( paei gia backdoor flush se 3bet pot????? )eipes oti einai kalos pekths , tha exei ypopsi toy oti ta overs toy mporei na min einai kan live.Floating για να το κλέψει σε επόμενο street αν δει αδυναμία![/quote:1z2tqm9g]nai o monos logos einai aytos , mono poy vlepei adynamia sto turn k den varaei poy simenei oti den exei kati tetio ara einai easy call to river[/quote:1z2tqm9g]Στο turn αν έχει πια τόσο καλό draw, προτιμά το free card παρά να διακινδυνέψει ένα check-raise. Κάνοντας floating θα προσπαθήσει να πάρει το pot στο turn με αέρα, αλλά όταν βελτιώνεται, θέλει να δει φτηνά το river. Δεν λέω ότι είναι το σωστό παιχνίδι, κάνοντας floating εκεί πρέπει πάντα να ποντάρεις το turn όταν κάνει check ο αντίπαλος, είτε βελτιώνεις είτε όχι, απλώς προσπαθώ να εξηγήσω πιθανές κινήσεις του αντιπάλου έχοντας δει αυτό το σενάριο να συμβαίνει πολλές φορές στην πράξη. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Δεν μπορω να καταλάβω που εχουν κολήσει κάποιοι.Στα cash games που παίζουμε ειναι πάντα καλοί παίκτες κ με την προσθήκη πάντα κάποιων δυνατών ονομάτων απο την Αθήνα είναι πάντα δυνατά τραπέζια κ απο την λίγη Live εμπειρία που έχω για μένα αποτελούν σχολείο. Εχω σκεφτεί μάλιστα να αρχίζω να ονοματιζω κάποιους παίκτες στο νετ αντι για lag klpl Bouklas , Takis k.l.p χαχαχαχαΑυτό εννόησα οταν ειπα οτι ειναι απο τα πιο δύσκολα το οποίο ειναι καθαρά προσωπική μου υποκειμενική άποψη κ θα μου επιτραπεί παρακαλώ. Το όλο παρειστικο κλίμα κ οι συζητήσεις κ τα φιλικά showdown ειναι σχολείο για μένα κ οχι οτι υπάρχει κανείς καθηγητής κ.λ.π. χαχα κ με αυτό τοσκεπτικό το είπαΕξάλλου εκει πρωτοέπαιξα Live κ εκει συνεχίσω να προπονουμαι σε καλο structure live tournoua αλλα ο Άκης που ξεκίνησε την καριέρα του απο το BEllagio βρήκε αφορμή να ειρωνευτεί!!!! Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 safesteps έγραψε:Στο turn αν έχει πια τόσο καλό draw, προτιμά το free card παρά να διακινδυνέψει ένα check-raise. Κάνοντας floating θα προσπαθήσει να πάρει το pot στο turn με αέρα, αλλά όταν βελτιώνεται, θέλει να δει φτηνά το river. Δεν λέω ότι είναι το σωστό παιχνίδι, κάνοντας floating εκεί πρέπει πάντα να ποντάρεις το turn όταν κάνει check ο αντίπαλος, είτε βελτιώνεις είτε όχι, απλώς προσπαθώ να εξηγήσω πιθανές κινήσεις του αντιπάλου έχοντας δει αυτό το σενάριο να συμβαίνει πολλές φορές στην πράξη.Πόσες? Τόσες οσες θα είναι το check/raise σου Εαν ειναι στανταρντ για τον αντίπαλο, αποτελεί στανταρντ κ για σένα. Αυτο ακριβώς είπα απο την αρχή. Παράθεση
vergitsis Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2010 Antonis έγραψε:Εξάλλου εκει πρωτοέπαιξα Live κ εκει συνεχίσω να προπονουμαι σε καλο structure live tournoua αλλα ο Άκης που ξεκίνησε την καριέρα του απο το BEllagio βρήκε αφορμή να ειρωνευτεί!!!!Οταν ειρωνευεσαι εσυ Αντωνακη καλα ειναι?Εγω δεν εχω τιποτα με τα παιδια από πάτρα,ισα ισα που καποιους τους θεωρω-και με θεωρουν- πολυ κοντα.Οποιος κάνει χιούμορ πρεπει να μαθει και να το δεχεται,αν και αυτο που κάνεις εσυ τις περισσότερεσ φορές δεν το θεωρώ χιούμορ γιατι βγαζει κακια. Παράθεση
the nuts Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 vergitsis έγραψε:Antonis έγραψε:Εξάλλου εκει πρωτοέπαιξα Live κ εκει συνεχίσω να προπονουμαι σε καλο structure live tournoua αλλα ο Άκης που ξεκίνησε την καριέρα του απο το BEllagio βρήκε αφορμή να ειρωνευτεί!!!!Οταν ειρωνευεσαι εσυ Αντωνακη καλα ειναι?Εγω δεν εχω τιποτα με τα παιδια από πάτρα,ισα ισα που καποιους τους θεωρω-και με θεωρουν- πολυ κοντα.Οποιος κάνει χιούμορ πρεπει να μαθει και να το δεχεται,αν και αυτο που κάνεις εσυ τις περισσότερεσ φορές δεν το θεωρώ χιούμορ γιατι βγαζει κακια.[/quote:20u9xb1b]+1 Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 vergitsis έγραψε:Οποιος κάνει χιούμορ πρεπει να μαθει και να το δεχεται,αν και αυτο που κάνεις εσυ τις περισσότερεσ φορές δεν το θεωρώ χιούμορ γιατι βγαζει κακια.K έτσι σκέφτηκες να ανταποδώσεις. Επ ευκαρίας ευχαριστώ κ ανταποδίδω για οσους χαρακτηρισμούς μου απέδωσες σε αυτό αλλα κ άλλα tread εσύ κ οι λοιποί. Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 Antonis έγραψε:... Το bet στο river ειναι (ξαναλέω) στανταρντ εαν δεν πετυχει το tricky Play μας στο turn k υπο ορισμένες προυποθέσεις άλλο ενα trick check με την πρόθεση να πάω allin σε οποιοδήποτε Bet του αντιπάλου κ οχι φυσικά check/call lol . Από ποια χειρότερα φύλλα του range του θα πάρουμε call με check-raise στο river (αντί να κάνουμε check-call)? Μερικές φορές μήπως από κακοπαιγμένο μικρότερο set που τσέκαρε το turn και που θα του τα παίρναμε πάλι όλα αν ποντάραμε στο turn?Αν υφίσταται εναλλακτικό tricky play για το turn θα προτιμούσα ένα μικρότερο bet (πχ 1/2 ποτ) που σαν betting pattern θα προκαλούσε raise από χειρότερα φύλλα ή draws, αλλά και πάλι λόγω του board texture θα το έβαζα σε πολύ μικρή αναλογία (5%-10% το πολύ). Το στάνταρ line για τους λόγους που έχει πει ο safesteps θεωρώ ότι είναι bet turn. Το balancing δεν είναι κακό, αλλά όχι κι ότι το main line είναι το check turn εδώ μην τρελλαθούμε. Ειδικά για το river Αντώνη σκέψου πόσο λάθος είναι αυτό που λες, πρόσεξε καλά τι σου γράφω παραπάνω. Αν κάνω λάθος απάντησέ μου στην 1η ερώτηση που θέτω σε αυτό το post. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 Sam την έχω αναλύσει την πάσα κ δεν εχω να προσθεσω κάτι άλλο. Οτι κατάλαβες-κατάλαβες. Παράθεση
vergitsis Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 Antonis έγραψε:Επ ευκαρίας ευχαριστώ κ ανταποδίδω για οσους χαρακτηρισμούς μου απέδωσες σε αυτό αλλα κ άλλα tread εσύ κ οι λοιποί.whatever,εγω δεν ειμαι κανενα παιδακι να δεχομαι την καθε μ@@@ σου , μη ξαναναφερεις ποτε το δικο μου ονομα και θα κανω κι εγω το ιδιο. Παράθεση
xalkidas Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 Υ.Γ.4. crf κ.λ.π. δεν ξέρω τι ζόρι κ ανυσηχία τραβάτε μαζί μου αλλα μάλλον για άλλους πρέπει να ανυσηχείτε γιατί εγω κ το πτυχία μου τα έχω πάρει κ δουλειά στρωμένη έχω κ με ROR κόντα στο 0% πάιζω, έτσι ακόμα κ αν στραβώσει κάτι στο πόκερ κ δεν πάω καλά, στα goodys δεν θα ψάχνω για δουλειά.OH yes, i failed at poker, but life is great over here.. Παράθεση
fortsatos Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 Antonis έγραψε: Επ ευκαρίας ευχαριστώ κ ανταποδίδω για οσους χαρακτηρισμούς μου απέδωσες σε αυτό αλλα κ άλλα tread εσύ κ οι λοιποί.ε οχι...ελεος!!!στου κρεμασμενου το σπιτι δε μιλανε για σχοινι!!!δε μπορεις να μιλας εσυ για χαρακτηρισμους!!εισαι θρασυτατος!!!μπορω να δεχτω καποιον να μου πει "κοιταξε,εγω ετσι ειμαι,ετσι μιλαω...οταν θεωρω καποιον ηλιθιο τον αποκαλω ηλιθιο κ.ο.κ." ασχετα αν αυτο δεν μου αρεσει.Αλλα οχι και να αποδωσεις μομφες για χαρακτηρισμους εσυ που τα 1459 απο τα 1460 ποστ σου εχουν τουλαχιστον ενα χαρακτηρισμο...ημαρτον ρε φιλε!!btw,πραγματικα πιστευεις οτι ο crf ειναι ασχετος?μπορεις να εχεις οποιαδηποτε αποψη για το χαρακτηρα του-δικαιωμα σου- αλλα το αν ειναι κακος,μετριος ή καλος παικτης ειναι κατι αντικειμενικο με μικρο περιθωριο αποκλισης απο αποψη σε αποψη.Οταν αμφισβητεις ενα τετοιο αντικειμενικο γεγονος,δειχνεις εμπαθεια και χανεις και το οποιο πιθανο δικιο σου σε καποια points...καλη τυχη στα σχολεια του Αιγιου... Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 fortsatos έγραψε:btw,πραγματικα πιστευεις οτι ο XXXX ειναι ασχετος?μπορεις να εχεις οποιαδηποτε αποψη για το χαρακτηρα του-δικαιωμα σου- αλλα το αν ειναι κακος,μετριος ή καλος παικτης ειναι κατι αντικειμενικο με μικρο περιθωριο αποκλισης απο αποψη σε αποψη.Εννοιες σχετικού-άσχετου. Απαντώ γενικά κ όχι συγκεκριμένα.Εχω δύο παίκτες. Ο Α ασχολείτε αποκλειστικά με cash games κ ο Β αποκλειστικά με ΜΤΤ stngos. Ο Α είναι loser ο Β winner. Η εμπειρία που διαθέτουν ειναι αναμφισβήτητη, με 1Εκ χέρια ο Α κ 5Κ sitngos o B, o χαρακτήρας τους δεν με απασχολεί καθόλου.Οταν έχω μία απορία για cash θα ρωτήσω τον Α κ δεν θα λάβω υπόψιν την θέση του Β καθόλου, γιατί είναι άσχετος.Εαν έχω μία απορία για singos θα ρωτήσω τον Β και όχι τον Α που είναι άσχετος. Εαν έχω κ άλλον παίκτη που ασχολείτε με ΜΤΤ αλλα είναι ζημιoγόνος θα τον ρωτήσω κ αυτόν κ θα σεβαστώ την γνώμη του το ιδιο με του Β κ θα αποφασίσω κατα το δοκούν κ δεν με αναγκαζει κανείς να δεχτώ την άποψη του Β μόνο και μόνο επειδή είναι κερδοφόρος κ οχι.Οπως παρατηρείς αναφέρω ως άσχετους κ τους δύο κατα περίπτωση αλλα κ δεν τους κακολογώ, απλά αποτυπώνω την πραγματικότητα.Εαν τώρα η απορία μου είναι για cash κ αναφέρω στον Α οτι είναι άσχετος προφανώς τον αντιμετωπίζω με εμπάθεια κ προσπαθώ να τον μειώσω. Ξαναδιάβασε τώρα τι γράφτηκε στο πόστ κ έλα να τα ξαναπούμε.Κ τελειώνοντας δεν με πειράζει καθόλου κ δεν με ανυσηχεί το γεγονός οτι κρίνεις λανθασμένα εμένα, φαντάζομαι αφου πρώτα έχεις διαβάσει προσεκτικά κ τα 1,500 πόστ μου κ με έχεις γνωρίσει καλά κ απο κοντά κ σε ευχαριστώ εκ μέρος όλων των αναγνωστών του Pokerland για την ασφαλή κρίση οχι τπτ άλλο αλλά για να ξέρουν με τι κάθαρμα έχουν να κάνουν, αλλα αύριο θα κρίνεις κ με την ψήφο σου ποιος είναι άξιος να μας κυβερνήσει αφου πρώτα έχεις διαβάσει τα προγραμματά τους, τις θέσεις τους κλ.π. Οπως δηλ αποφασίζουν οι περισσότεροι lollollol.Και μετά απορούμε(εμείς οι ίδιοι) γιατί αυτή η δύσμοιρη χώρα πάει κατα διαβόλου. Εαν το ακούσεις ξανά σκέψου τα κριτήρια σήκω πάνω κ πες τους. Κύριοι αυτή την κρίση έχουμε γιαυτό αποκτήσαμε τον ηγέτη που μας αξίζει. ΕΠίσης να σημειώσω οτι το πρώτο κ κύριο προσόν που πρέπει να έχεις στο πόκερ για να γίνεις winner player ειναι σωστή κρίση κ όχι τα μαθηματικά.Επίσης τα κριτηρια για το εαν παίκτης ειναι καλός ή οχι, είναι εντελώς υποκειμενικά κ οχι αντικειμενικά (μπορεί κάποιος να είναι πολύ καλός αλλα την συγκεκριμένη στιγμή να είναι loser για διάφορους λόγους κ ο άλλος να μην είναι κ τόσο καλός αλλα συγκυριακά έχει να επιδείξει κέρδη) ετσι κατόπιν αυτών να έχεις στο νού σου οτι οπως κ στην ζωή έτσι κ στο πόκερ .... οτι λάμπει δεν είναι χρυσός.Να είσαι καλά, ευχαριστώ που κατέθεσες την αποψή σου αν κ το εμφανές προβλημα σωστής κρίσεως που έχεις, πιστεύω οτι σου δημιουργεί κ θα σου δημιουργεί προβλήματα κ στο μέλλον. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 Κ επ ευκαρίας ας σημειώσουμε την τρέλα του Net κ τις παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργήσει.Εαν κάποιος άσχετος με τα πρόσωπα διαβάζει το tread κ δεν ξέρει κανένα, θα νομίσει(δικαίως) οτι ο "Αντωνάκης" είναι κάποιος θρασύτατος, αναιδής, πιτσιρικάς που επειδή εβγαλε δύο δραχμές(αν έβγαλε) απο το πόκερ κ νομίζει οτι κάποιος έιναι κ δεν σέβετε ουτε την γνώμη μεγαλυτέρων ανθρώπων που έχουν φάει την ζωή με το κουτάλι, οποτε μόνο κ μόνο απο αυτή την άποψη, ντροπή του το παλιόπαιδο.Σας διαβεβαιώ οτι δεν ισχύει ουτε το 1ο ούτε το 2ο κ η αλήθεια απέχει παρασάγκας.Αυτό επειδή ισως ήμουν λίγο σκληρός με τον fortsato που ισως δικαίως παρασύρθηκε αλλα δεν αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Παράθεση
zam Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 Εχει ο καιρος γυρισματα και... :woohoo: :laugh: Παράθεση
fortsatos Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 πολυ καλα Antonis,ακουστηκαμε...δυο γραμμες μονο...μια και νιωθω υποχρεωμενος να ανταποδωσω τις συμβουλες που μου εδωσες.μπορω να κατανοησω και να δικαιολογησω ως ενα βαθμο τον εγωκεντρισμο σε παικτες ποκερ (για λογους που δεν ειναι της ωρας να εξηγησω).Ως ενα βαθμο ομως!!!προσοχη,ο κοσμος δε γυριζει γυρω απο σενα... Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2010 nice foto ο Αντωνης παντα στην μεση.. Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2010 Δεν ξερω αν εν τέλει το λυσατε το θεμα και κακως το επαναφερω απλα το ειδα καποια στιγμη πριν απο 2 μερες ενω ημουν στην Αθηνα για δουλειες και ηθελα να πω μονο κατι.Αν οι οποιες διαφωνιες-διαμαχες υπαρχουν γενικοτερα για τους Χ λογους που οι περισσοτεροι δεν γνωριζουμε το σεβομαι.Αλλα αν ολα αυτα εχουν προκληθει απο απλες διαφωνιες για στρατηγικες στο ποκερ και κατεληξαν εδω ειναι αρκετα στεναχωρο.Πραγματικους φιλους δυσκολα βρισκεις ετσι και αλλιως σημερα.Ε ας μην αφησουμε και το ποκερ να γινει και αυτο ενα μεσο αποξενωσης.Το αντιθετο θα επρεπε να συμβαινει.Anyway αυτο.ps: Bet turn, check call river gsbets.GL ALL Παράθεση
Recommended Posts