gsbets Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2010 co = 15/21 , καλος παιχτης.το εκανα καταλαθος post σε ενα αλλο thread χθες.αν μπορει να κανει τοσο light call με aks , a10s στο flop?πιστευω πως ναι , πριν 2-3 γυρους παιξαμε στις ιδιες θεσεις AAvsQQ.Lower set πονταρει σιγουρα στο turn , και λογο ak ...Τα odds ομως ισως να ειναι καλα (?)BB ($102.50)UTG ($106.65)MP ($102.50)CO ($122.35)Button ($109)Hero (SB) ($296.45)Preflop: Hero is SB with , 2 folds, CO bets $3, 1 fold, Hero raises to $9, 1 fold, CO calls $6Flop: ($19) , , (2 players)Hero bets $11, CO calls $11Turn: ($41) (2 players)Hero checks, CO checksRiver: ($41) (2 players)Hero bets $23, CO raises to $102.35 (All-In), Hero foldsTotal pot: $87 | Rake: $3Results:CO didn't showOutcome: CO won $84 Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2010 Πιστεύω ότι δεν είναι donk fold..Εγώ τον βάζω σε A-Ks και ο λόγος είναι ότι το κάνουν πολλοί το call στο flop με A high και back door flush draw. Αυτό συμβαίνει γιατί κατά πάσα πιθανότητα δε flop-αρες set, λόγω του re-raise σου pre-flo, σε τέτοιο board και έχει ακόμα καλές πιθανότητες με τα overcards (περίπου 30% αν δεν κάνω λάθος) σε συνδιασμό με τα pot odds που του δίνεις.Ίσως να μπορούσες να τον φοβίσεις κάνοντας τον να πληρώσει στο turn αλλά δε το αντιμετωπίζω σαν λάθος το check γιατί είσαι μπροστά κατά 85% σε equity (αν πάλι δεν κάνω λάθος )Νομίζω ότι το fold είναι σωστή επιλογή..Υ.Γ.:Αν κάνω λάθος με τα ποσοστά που αναφέρω πείτε το γιατί δεν κοίταξα pokerstove, προσπαθώ να απομνημονεύσω κάποιες καταστάσεις.. Παράθεση
Ντίνος Μαυρομμάτης Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2010 Κανεις check το turn για το check raise το οποιο αποτυγχανει. ΟΚ δεκτοΤο river bet ομως δε μου αρεσει (μισο ποτ) για 2 λογους.1) θελω οποσδηποτε showdown. Μας κερδιζουν πολλα φυλλα αλλα επισης πολλα φυλλα νομιζουν οτι μας κερδιζουν, οποτε μπορει να βρεθω με πολυ δυσκολη αποφαση2) Δε θελω σε καμια περιπτωση να με μπλοφαρουν στεγνα (busted flush) επειδη εχω δειξει τοσο αδυναμια στο turn .Το μισο ποτ που χτυπας ψυχαναγκαζει πολυ κοσμο.Θα το εκανα αυτο το bet μονο αν ηθελα να γινει αυτο που εγινε σε σενα για auto call λογω προηγουμενου History.imo check call το οποιο λογικα θα σου στοιχισει καμια 10ρια δολλαρια επιπλεον αλλα εχεις showdown με πολυ decent χεριΟπως εγιναν τα πραματα αφου εχεις λογους και read για τον παιχτη που σε οδηγουν στο fold τοτε fold. Παράθεση
grigoris16 Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2010 to tsek sto tern itan lathos an ekanes bed sto tern kai se pigene all in tha ta petoyses?????? Παράθεση
stikis Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2010 Den kserw an skeftomai poly diaforetika alla nomizw pws poly pio pithano einai na krataei QQ kai na mas kerdizei para AKs.. Wstoso me poly proxeiri skepsi nomizw oti to xeri einai call sto river pio poly logo tou play su sto river prokaleis ton antipalo na se mplofarei opote dinw megalo credit stin mplofa edw. Just my opinion. Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2010 Bet το turn πάντα εκτός και έχεις aggro monkey αντίπαλο που floatάρει συχνά το flop για να σε κλέψει μετά. Επίσης, check/call το river αν δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις call στο shove του. Στα μάτια του έχεις πολλές φορές εκεί 99/ΤΤ και με το lead bet σου στο river βλέπει πολλές φορές το AdQd ως monster. Πολύ πιθανό το QQ επίσης, αλλά και χέρια όπως 9dTd, 8h9h, Ah8h. Παράθεση
nikos_10 Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2010 η γνωμη μου είναι οτι η πιθανότητα να μπλοφάρει ο αντίπαλος στο river δεν μπορεί να είναι πάνω απο 20-30%. οριακή απόφαση αλλα μάλλον ορθά έπραξες. Παράθεση
aekara1921 Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2010 oso kai na to analisoume auto to xeri,akoma kai na iparxoun kalitera filla apo auto to xeri einai mallon call.skepsou mono pos kai mono i pithanotita tis mplofas sou dinei ta odds.einai ligaki oriako alla ego tha to epaiza sigoura.kai giati na min krataei as poume 88?to aq tha mporouse na iparxei alla to all in den mou kathetai kai poli kala me aq ! ap tin alli bebaia brisko ligo diskolo to qq giati tha itan poli logiki kinisi na sou kanei raise sto flop kai oxi apla call.ara xaneis apo aks(apokleio na kratouse t9).ara mallon call e? Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2010 Έτσι όπως εξελίχθηκε η παρτίδα στο turn νομίζω πως έχει AKh.Δεν πιστεύω να άφηνε έτσι τις ντάμες του με τα draws που υπάρχουν κάτω.Εκεί ίσως είναι και το λάθος σου.Δίνοντας free το river.Με την τρίτη καρδιά να εμφανίζετε και πηγαίνοντας all in μάλλον έχει το χρώμα και το πάσο σου μου φαίνετε σωστό. Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2010 συμφωνω με το stiki.πιστευα οτι εχει qq τις περισσοτερες φορες.γιαυτο και πριν παω πασο του ειπα οτι κανω fold QQ.Να πω οτι πριν απο 2 γυρους ιδιες θεσεις , μου ειπε allin preflopμετα απο 3bet μου , εκανα call με ΑΑ και ειχε QQ.Του εχω κανει ακομα 1 3bet , και πηγε πασο.Οποτε πιστευω οτι μου δινει credit , και μπορει ακομα και με πολυ δυνατα φυλλα να κανει flat call.τα timings στα bet δειχνουν IMO οτι δε κανει μπλοφα.Αρκετα γρηγορες αποφασεις σε flop και river.Εχει πολυ μεγαλο fold to 3bet , οποτε δε πιστευω οτι υπαρχουν hands οπως a8 κτλ.Η Αληθεια ειναι οτι πιστευα οτι αν ειχε overpair σε τετοιο board θα εκανε raise στο flop.Γιαυτο στο turn πιστευω οτι εχει ΑΚ , ΑQ και βλεπω σαν καλη ευκαιρια να τον κανω να με μπλοφαρει.Δεν πιστευω οτι θα δει second barell με 99/1010 η κατι χειροτερο.Μου φαινεται τραγικο σημειο απο πλευρας του να προσπαθησει να παρει το ποτ με μπλοφα στο river , γιατι δεν εχει το stack να το κανει.(ειπαμε καλος παιχτης).του ζητησα να αλλαξουμε ΗΗ , και το καναμε.Ειχε QQ. Παράθεση
Johnny22 Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2010 check turn bet fold river παιζει ναναι το χειρότερο line εδω Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2010 Edw to hand einai poly diaforetiko apo to allo flush hand me thn ennoia oti sto allo kanoume represent flush (h air) enw edw kaname underrep to hand mas. Sigoura den einai donk fold alla sigoura htan donk check sto turn Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2010 Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον safesteps για τα lines bet turn&check-call river που προτείνει. Μην ξεχνάς ότι στο turn δεν παίζει μόνο ένα χρώμα, αλλά πλέον δύο. Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2010 το range που βαζω τον αντιπαλο , μετα απο call σε 3bet , και call στο φλοπ , παει πασο 80+% σε 2nd barrel.Δεν εχω agrro image post flop.ΓΙΑΥΤΟ κανω check.Σεβομαι απολυτα το οτι μου λετε ολοι να κανω bet , αλλα ουτε ενας με επιχειρηματα.Πως θα με πεισετε ετσι?? Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2010 gsbets έγραψε:Σεβομαι απολυτα το οτι μου λετε ολοι να κανω bet , αλλα ουτε ενας με επιχειρηματα.Πως θα με πεισετε ετσι??Ρε συ George, μιλάμε με έμπειρο παίκτη υποτίθεται... μασημένη τροφή θες και σύ; Δεν σου περνάει από το μυαλό το value betting δηλαδή; Το overpair του δηλαδή εκεί θα το πετάξει; Εξάλλου έχει αρχίσει να γίνεται scary το board και δεν καταλαβαίνω με τα λεφτά που έχει μέσα γιατί να δώσεις free card πια. Και στο κάτω κάτω θες να κάνεις και balance τα 2nd barrel σου που θα έχεις αστοχήσει. Θες κι άλλα; Παράθεση
aizack13 Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2010 gsbets έγραψε:το range που βαζω τον αντιπαλο , μετα απο call σε 3bet , και call στο φλοπ , παει πασο 80+% σε 2nd barrel.Δεν εχω agrro image post flop.ΓΙΑΥΤΟ κανω check.Σεβομαι απολυτα το οτι μου λετε ολοι να κανω bet , αλλα ουτε ενας με επιχειρηματα.Πως θα με πεισετε ετσι??egw den mporw na katalavw giati theoreis oti paei paso kata 80% se 2nd barrel(mallon ta ranges pou vlepoume einai diaforetika, an kai esu tha ksereis kalutera), anyway kai pali emena autos den mou fenete kalos logos na kaneis chek to turn kai den nomizw oti uparxei kalos logos na kaneis chek sto turn se AUTO to board.Genika egw eimai antithetos tou line bet/chek/bet se 3b pot kathos pisteuw oti einai PARA polu diskolo na to kaneis balance kai einai arketa eukolo gia tous antipalous sou na kanoun adjust kai na se kanoun exploit, parauta an esu thes na exeis sto repertorio sou auto to line oste na mporeis na kaneis thin vbets(2 streets) pisteuw oti to board pou dialekses einai to xeirotero dunato!O jh sto turn fernei 2nd flush draw sto board kai apeira str8 draws, kanontas bet oxi mono kratame to range mas oso poio wide ginete ALLA to simantikotero apeiloume OLO to stack tou antipalou mas sto river, kai nomizw uparxoun para polla river pou voithane to perceived range mas genika kai mas kanoun polu poio diskolous antipalous.Nomizw oti ta ranges ekei(SB VS CO) kai apo tous duo einai in theory (h toulaxiston tha eprepe na einai) poly wide. giauto kai me parakseneuei polu to gegonos oti poloi se auto to thread exoun toso polu narrow ta ranges h toulaxiston to range tou co pou kleinei apoklistika se qq/akhh.ektos kai an o gs bets einai o megaluteros nit tou kosmou, pou den nomizw, tis perissoteres fores(oxi olles obv) auta ta filla einai auto 4b se auta ta possition.anyway tha mporousa na grapsw megaluterh analusi pano se auto to thema alla den tha to kanw gia na min kourasw allo.PS: diafonw katheta me ti logiki pou ekfrastike se kapoia post tou stil "an den kaneis call se shove otan kaneis bet giati den kaneis chek/call?". Giati polu apla to BET/fold or call einai POLU anotero apo to c/call kathos to range tou villain pou kanei chek back alla mporei na kanei call se bet diko mas einai megalo kai xanoume value. Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2010 ο λογος που βαζω τετοιο range ειναι γιατι εχει πολυ μεγαλο fold σε 3bet , και γιατι στα 3 3bet που του εκανα εδειξα μια φορα ΑΑ.Ειναι αρκετα επιθετικος παιχτης οποτε πιστευω πως με καποιο draw στο flop θα εκανε move.Το call για μενα εκεινη τη στιγμη εδειξε αδυναμια , οποτε bet flop / check turn μηπως προσπαθησει να παρει το ποτ εκει.Σε καμια περιπτωση δε δινω free card.Συμφωνω με τον aizak για το check call στο river , ειδικα ετσι οπως πηγε το hand σε καμια περιπτωση δε κανω check.Τις απαντησεις που ηθελα να παρω τις πηρα και αποφασισα πως μαλλον το bet flop/check turn λειτουργει καλυτερα αν δεν υπαρχει ηδη ποτ.Εδω ειναι απο 3b , και το 3rd barrel ειναι allin , οποτε δεν υπαρχει λογος για advanced. Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 aizack13 έγραψε:PS: diafonw katheta me ti logiki pou ekfrastike se kapoia post tou stil "an den kaneis call se shove otan kaneis bet giati den kaneis chek/call?". Giati polu apla to BET/fold or call einai POLU anotero apo to c/call kathos to range tou villain pou kanei chek back alla mporei na kanei call se bet diko mas einai megalo kai xanoume value.Εγώ να συμφωνήσω μαζί σου ότι το BET/fold or call είναι καλύτερο του check/call, αλλά πες μου ποιο line τελικά θα παίξεις εκεί; Bet/call ή bet/fold; Γιατί αν δεν έχουμε αποφασίσει από πριν τι κάνουμε σε shove είναι λάθος το bet. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Θεωρώ έξυπνο το check sto turn με διάθεση να κάνει com τον αντίπαλο κ να βάλουν τα λεφτά με μεγάλο πλεονέκτημα, αφου δεν βγαίνει απο εκεί κ πέρα στάνταρντ το bet sto river καθώς παιρνεις call απο πολλά χειρότερα χέρια, οσο για το fold πολύ-πολύ δύσκολο αλλα μάλλον σωστό. Παράθεση
aizack13 Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 safesteps έγραψε:Εγώ να συμφωνήσω μαζί σου ότι το BET/fold or call είναι καλύτερο του check/call, αλλά πες μου ποιο line τελικά θα παίξεις εκεί; Bet/call ή bet/fold; Γιατί αν δεν έχουμε αποφασίσει από πριν τι κάνουμε σε shove είναι λάθος το bet.Simfonw apoluta oti tha prepei na apofasisoume apo prin ti tha prepei na kanoume se shove an kanoume bet. An kata kapoio tropo eftana sto river etsi tote kata megalo possosto(isos 90%+) tha ekana call alla auto eksartate apo to thinking level tou antipalou kai to ti image exoume emeis kai to an pisteuei oti mporoume na kanoume megala lay-down(opos wired played aa/kk or set) kai an nomizi oti kanoume thin vbets etc etc.To hand mas se auto to simeio einai polu under-rep'd moiazei poio polu me thin vbet opote an o antipalos einai kalos thinking player mporei akoma kai na metatrepsei pair tou stil 87/99/tt se bluff, alla polu poio simantiko gia mena einai oti mporei kai na kanei xeirotera hands gia value shove(wired played mikrotero set or aqdd or w/e).Episis to sizing mas sto river fonazei weakness imoTo range pou kanei rep o antipalos kai xanoume gia mena einai polu mikro portion tou sinolikoterou range tou ara to call den mporei na einai lathos, an exei kapoios ti diathesi as kanei ta maths,9tdd/87hh/qq/ante kai akhh(tha mporousa na valw kai axhh alla tha dextw ti paradoxi tou gsbets oti den ta kanei call auta se 3b). Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Έγραφα την απάντηση αλλά νομίζω έκανες edit το post σου. Anyway, κατάλαβες τι εννοούσα. Αφού δεν ξέρουμε τι να κάνουμε σε shove του, προτιμώ το check/call και ας χάνω value. Είναι το τίμημα του να μην betάρω το turn. Ούτε εγώ δεν ξέρω τι να κάνω στο shove του αφού δεν θά 'φτανα μ' αυτό το line εκεί. Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 An gia kapoio logo (dhl. misclick) kanoume check sto turn tote einai sxedon 100% check kai sto river. Oxi giati den eimaste sigouroi gia to ti tha kanoume se raise (an kanoume bet) alla giati einai kalytero line.Ap'thn allh de gnwrizw th dynamikh tou paixnidiou 2 tight passive antipalwn kai isws na mhn einai kai to optimal line. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Ξαναδείτε την πάσα για να μαθαίνετε. Γιαυτο τα live τραπέζια του Αιγίου κ της Πάτρας ειναι απο τα δυσκολότερα που έχω παίξει ποτέ μου. Κανείς δεν έδωσε συγχαρητήρια για το μεγάλο fold του ΓΙώργου (που κανείς μας δεν θα έκανε) κ ασχολείστε γιατί δεν έκανε bet sto turn κ επελεξε ενα tricky play που σπάνια δεν πετυχαίνει. Το bet στο river ειναι (ξαναλέω) στανταρντ εαν δεν πετυχει το tricky Play μας στο turn k υπο ορισμένες προυποθέσεις άλλο ενα trick check με την πρόθεση να πάω allin σε οποιοδήποτε Bet του αντιπάλου κ οχι φυσικά check/call lol . Αυτό που δεν τον συμβουλέψατε είναι fold preflop. :laugh: Nice play George κ ευχαριστώ για την πληροφορία θα την έχω υπόψιν μου. Y.Γ. Ειναι σχολείο το Αίγιο που λέει κ ο John. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 Μια ερωτηση:Οταν κανεις check στο turn με σκοπο το c-r προφανως, με τι φυλλα πιστευεις οτι θα κανει bet και call στο raise-all in σου ο αντιπαλος?Μηπως αυτα τα φυλλα ειναι τα ιδια που σε ενδεχομενο bet σου στο turn κανουν all in απο μονα τους?Θελω να πω οτι καλως η κακως σκεφτηκες να ακολουθησεις αυτο το line με c-r το turn αλλα μηπως δεν εχει νοημα?Καθως τα λεφτα αν ειναι να μπουν θα μπουν ετσι και αλλιως.Δηλαδη:1)Aν εχει lower set και πονταρεις turn θα μπουν τα λεφτα ετσι και αλλιως.2)Αν εχει QQ,KK,AA και αποφασισε να κανει call flop ειναι καλυτερο να κανεις bet turn,shove river για max value.3)Αν εχει κατι σε ΑΚd η οποιοδηποτε flushdraw κανει τις περισσοτερες φορες check behind και δινεις free card.Στην πραξη θελεις να μπουν ολα τα λεφτα στο turn.Αν ο αντιπαλος εχει κατι δυνατο θα μπουν ουτως η αλλως. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 Δεν θα σου κάνω εκτενή ανάλυση αλλα θα σου δώσω 1-2 στοιχεία γιατί απέναντι σε επιθετικό αντίπαλο πρέπει να το κάνεις.Εαν ειστε σε set-up δεν το συζητώ, ασφαλώς με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα μπουν τα λεφτά κ στην εδω περίπτωση 99,99% τα λεφτα μπαίνουν στο turn οπως κ εαν το παιξεις.Ομως οταν ο αντίπαλος κάνει floating p.x. me A-Ks μικρότερο Pair, combo draws, total air k.l.p. τις περισσότερες φορές θα παέι πασο σε ενα δυνατό bet, οπως κ τις περισσότερες φορές θα κάνει bet σε check σου με φύλλα που δεν θα έβλεπε ενα στοίχημα ουτε με 1ΒΒ γιατι αυτός ήταν ο λόγος που έκανε floating.Ετσι με την "παγίδα" που στήνεις τον αναγκάζεις είτε να βάλει αλλο ένα στοίχημα, που δεν θα έβαζε εαν εσυ έκανες lead bet ενω κάποιες φορές αναγκάζεται να κάνει call στο all-in σου giati einai com με κακά draws μικρότερα pair (draw dead), που κάποιες φορές δεν πετάει ουτε στο Bet γιατι τα λεφτά είναι πολλά κ δεν θέλει να εγκαταλείψει στο ποτ το οποίο εγκαταλείπει στο river ή σου παίρνει κ τα υπόλοιπα. Δηλαδή με λίγα λόγια το line που ακολούθησε ο Γιώργος είναι το πλέον προσοδοφόρο για να πληρωθείς το μεγάλο φύλλο σου κ οχι το χειρότερο οπως γράψατε όλοι οι υπόλοιποι.ΤΟ free card που δίνεις στην ουσία δεν υπάρχει εαν το καλοσκεφτείς.Εχεις πρόβλημα σε μια τέτοια περίπτωση που έτυχε στο gsbets αλλα σπάνια σε call σου μετά απο all-in θα δείς κάποιο Monster αλλα θα έχεις αφήσει τον αντίπαλο να νομίσει οτι κάτι σαν Α-Q ειναι Monster (κατι που σημειώσατε πολλοί) με τον τρόπο παιξιματός σου κ ετσι επιτυχνάνεις τον στόχο σου. Εχεις κ κάποιες περιπτώσεις κακές που αναγκάζεσαι να πας πάσο αλλα είναι πολυ-πολύ λίγες απο αυτές που θα επιτύχεις τον στόχο σου, που δεν θα επιτύγχανες εαν εκανες bet στο turn k εαν το δούμε μακροπρόθεσμα το line που ακολούθησε ο George ειναι μάλλον το καλύτερο.Σκέψου οτι με bet στο turn ο αντίπαλος δεν θα πετούσε τις Q-Q κ στο river θα έβαζε τα ρέστα του, ενω έτσι αναγκάστηκε σε ένα οδυνηρό πασο γλιτόνοντας λεφτά που εγω κ κανείς άλλος δεν έκανε κ το γιατί το εξηγώ παραπάνω.Εαν διαφωνείς με τα παρaπάνω βρες μου κάποιον που δεν θα έκανε bet στο Turn Με QQ se J hi board μετά απο check του αντιπάλου του κ πες πόσοι θα έκαναν call στο turn k πάσο στο river met;a apo allin εαν μάλιστα στο river ειχε έρθει κ μια scary card για τις QQ σου.edit Δεν θα σταθώ σταθώ κ ιδιαίτερα στο γεγονός οτι μετά απο μία τέτοια κίνηση θα δώσεις ιδιαίτερα reads στους αντιπαλους σου που ουτε θα σου κάνου συχνά floating αλλα ουτε θα διαννοηθούν να σου "κλέψουν" ποτ μετά απο check κάνοντας σου την ζωή πιο εύκολη στο τραπέζι παιρνοντας free cards. Παράθεση
Recommended Posts