SickSick Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2010 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ο Γιώργος 'SickSick' Τριγιώργης κέρδισε $215-ρι heads up τουρνουά της Pokerstars- έπαθλο $10.000 **An uparxei endiaferon mborw na sas kanw analisi endiaferon xeriwn apo to event Παράθεση
Guest Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2010 Συγχαρητήρια Ενδιαφέρον υπάρχει! Όρεξη και χρόνο έχεις? Παράθεση
labKK Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2010 Πολλά συγχαρητήρια φίλε μου.Τρομερή νίκη.Εχω ξεκινήσει και εγώ τα low stakes HU sng και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να κάνεις 8 συνεχόμενες νίκες,πόσο μάλλον σε τέτοιο επίπεδο.Και εγώ ενδιαφέρομαι φυσικά να συζητήσουμε κάποιες παρτίδες.Συγχαρητήρια και πάλι. Παράθεση
mickie310 Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2010 Πολλά συγχαρητήρια. Αναμένουμε ανάλυση χεριών.ΥΓ: Ο κύριος Βραχίμης Μπούλος παρακαλείται όπως απαντήσει με μεγαλύτερη νίκη. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2010 SickSick έγραψε:** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ο Γιώργος 'SickSick' Τριγιώργης κέρδισε $215-ρι heads up τουρνουά της Pokerstars- έπαθλο $10.000 **An uparxei endiaferon mborw na sas kanw analisi endiaferon xeriwn apo to eventΕννοειταιιι.. Οποτε βρεις χρονο εδω ειμαστε.. Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2010 Επικοινώνησα με τον Γιώργο και είχε την ευγενή καλοσύνη και διάθεση να ετοιμάσει ένα βίντεο χρησιμοποιώντας έναν hhreplayer και το camtasia. Με την πρώτη ευκαιρία θα το ανεβάσουμε όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά των αρχείων. Θα είναι σε 3 μέρη περίπου αν υπάρξει ενδιαφέρον κ θα μπει λογικά σε μια νέα στήλη που θα κάνουμε. Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιανουαρίου, 2010 Erev0s έγραψε:Επικοινώνησα με τον Γιώργο και είχε την ευγενή καλοσύνη και διάθεση να ετοιμάσει ένα βίντεο χρησιμοποιώντας έναν hhreplayer και το camtasia. Με την πρώτη ευκαιρία θα το ανεβάσουμε όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά των αρχείων. Θα είναι σε 3 μέρη περίπου αν υπάρξει ενδιαφέρον κ θα μπει λογικά σε μια νέα στήλη που θα κάνουμε.Ωραία! Παράθεση
Recommended Posts