Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πολλά συγχαρητήρια φίλε μου.Τρομερή νίκη.Εχω ξεκινήσει και εγώ τα low stakes HU sng και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να κάνεις 8 συνεχόμενες νίκες,πόσο μάλλον σε τέτοιο επίπεδο.Και εγώ ενδιαφέρομαι φυσικά να συζητήσουμε κάποιες παρτίδες.

Συγχαρητήρια και πάλι.

Δημοσίευση

SickSick έγραψε:

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ο Γιώργος 'SickSick' Τριγιώργης κέρδισε $215-ρι heads up τουρνουά της Pokerstars- έπαθλο $10.000 **

An uparxei endiaferon mborw na sas kanw analisi endiaferon xeriwn apo to event

Εννοειταιιι.. :)

Οποτε βρεις χρονο εδω ειμαστε..

Δημοσίευση

Επικοινώνησα με τον Γιώργο και είχε την ευγενή καλοσύνη και διάθεση να ετοιμάσει ένα βίντεο χρησιμοποιώντας έναν hhreplayer και το camtasia.

Με την πρώτη ευκαιρία θα το ανεβάσουμε όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά των αρχείων. Θα είναι σε 3 μέρη περίπου αν υπάρξει ενδιαφέρον κ θα μπει λογικά σε μια νέα στήλη που θα κάνουμε.

Δημοσίευση

Erev0s έγραψε:

Επικοινώνησα με τον Γιώργο και είχε την ευγενή καλοσύνη και διάθεση να ετοιμάσει ένα βίντεο χρησιμοποιώντας έναν hhreplayer και το camtasia.

Με την πρώτη ευκαιρία θα το ανεβάσουμε όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά των αρχείων. Θα είναι σε 3 μέρη περίπου αν υπάρξει ενδιαφέρον κ θα μπει λογικά σε μια νέα στήλη που θα κάνουμε.

Ωραία!

:)