Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

με αφορμη ενα τεραστιο bad beat που δεχτηκα σε ενα rebuy tourney θα ηθελα οποιος θελει να αναφερει παρομοια!μπηκα all in με qq και ενας αντιπαλος εκανε call με jj.BOARD:3 Q 4 J J.ειχα πιθανοτητα να χασω 0,1% περιπου.προφανως δεν εκανα rebuy μετα απο αυτο...

Δημοσίευση

paizw tour, eimai sto heads up... kanw raise apo ti 8esi tou big blind me AA kai o antipalos reraise. Amesws kanw call kai to flop anoigei AKK. Exw foul house!!! Afou ginontai diadoxika raise kai call anoigoun turn kai river 3 kai 8 (asxeta fulla dld)... O antipalos mou mpainei all-in kai amesws kanw call. Anoigoun ta fulla kai diapistwnw oti o antipalos exei sto xeri KK... Me liga logia kare tou riga...

Δημοσίευση

cash game sti betfair 1-2

ta pigena arketa kala..meta apo 1 ora eixa ftasei peripou ta 450 euro..panta apefefga ena sigkekrimeno tipo pou me kalipte se chips..

loipon erxonte oi pocket AA...

kano raise sta 7 kai o tipos to kanei 28..ego reraise sta 70 ke o tipos me kanei call..

anoigei A62 rainbow...

checkarei kai pontaro 90 se ena pot 150 peripou..aftos paei all in 600 ke ton kano call amesos...vlepo to A6 off suited pou eixe..ke mbam...turn 6 river 6...

apo tote ekopsa to betfair kai glitosame kana fragko

Δημοσίευση

Το έχω ξαναποστάρει το χειρότερο bad beat μου..

Είμαι στο Cut-off με A-9s, παίζω γενικά επιθετικά, κάνω raise και παίρνω call μόνο από το Button. Ανοίγει flop με A-T-A rainbow. Κάνω check και κάνει check. Ανοίγει turn 9. Ρίχνω bet στα 2/3 του pot, μου κάνει re-raise all-in και φυσικά κάνω call. Μου ανοίγει δύο δεκάρια και λέω "δόξα το Θεό στάθηκα τυχερός" και στο river έρχεται το τελευταίο δεκάρι!!! :P

Και άλλο ένα bad beat που έφαγα τις ποράλλες σε ένα τουρνουά ήταν όταν είχα A-A στο SB ένα μανιακός κάνει raise από MP τον κάνω re-raise και μου παίζει ρέστα, φυσικά κάνω call και μου ανοίγει J-To. Στο flop έρχεται Κ-Α-5. Turn 7, δε προλαβαίνω να χαρώ και έρχεται στο river Q που του δίνει την κέντα του!! :(

Δημοσίευση

Παιζω heads up σε tour και εχω :Adiamond::Aclub: , κανω raise και ο αντιπαλος re-raise, με χαρα εγω παιζω ρεστα και αυτος τα ειδε με :7heart::Tspade: ! ! ! (ειχαμε περιπου τις ιδιες μαρκες) flop: :Jspade::Kdiamond::2club: turn: :Tdiamond: river: :Tclub: . . .

Την ιδια μερα εχασα 4 φορες ΑΑ μεσα σε 2 ωρες... Ευτυχως που υπαρχει το thread "Μας κοροιδευουν!" και διαβαζω τις απαντησεις και ηρεμω κατι τετοιες ωρες...

Δημοσίευση

παιζω σε ενα μεγαλο τουρ με εγγυημενα 150000 $ .θεσεις πληρωμης 80 και εχουμε απομεινει 84.στο τραπεζι που καθομαι ειμαι δευτερος σε μαρκες και βρισκομαι στο button .ο cheapleader κανει ενα raise 2,7 φορες (κατι που κανει περιπου 3-4/10 φορες) εχω 99 και κανω το call.flop A 9 8.ΚΑΝΕΙ ενα αδυναμο bet και κανω raise απανταει all in και κανω το call σκεπτομενος οτι θα κανω το double και θα γινω cheapleaderτου τουρνουα με ενα μεγαλο cash μπροστα μ.εσυ εισαι που το λες!!!!????SHOWDOWN ΕΓΩ 99 ΑΥΤΟΣ AQ O?!TURN A RIVER A.STO FLOP EIXA 98,7% AN ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.ΚΑΙ BUBBLE!!!!!!

Δημοσίευση

vasilis_rho έγραψε:

se cash table 1/2 exw 98 kai kalw to raise to antipalou pou htane 6 $ flop 9 8 8 kanw check raise 15& kanw call to runner 5 bastouni sinolo 3 mpastounia sto flop xerome . lew ekane xrwma checkaro anigi 10 koupa all in autos call egw . exasa me full tou 10 :) pockets 10s!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ti % eixe na me kerdisi ena 2& pisteuw

Παιζεις 1/2$ και δεν ξερεις ποσο % εχει να ερθει ενα 10αρι στο river ενω ο αντιπαλος εχει pocket tens?

Περιπου 9% στο φλοπ και 5% στο turn.Δεν ειναι και το πιο τρελο badbeat γιατι δεν ειναι runner-runner.

Εγω εχω φαει αρκετα καλα και εχω δωσει και 2-3 ξεγυρισμενα σαν παιδι και εγω,αλλα δεν νομιζω οτι εχει καποια ουσια να τα ποσταρω.

anigi 10 koupa all in autos call egw

Το ποτ ως τοτε ειναι ~45$(~22,5bb),πως γινεται να εκανε ξερο αλλιν στο river?

Δημοσίευση

Σε live τραπέζι: blinds 0,50 - 1.

Μετά από πολύ bad beat βραδιά και 3 rebuy των 100

έχω μπει σε παρτίδα με 63 off από button με δικό μου raise στα

5 ευρώ με 2 callers.

Flop 2d 4s 5d

1os caller bet 5 euro (20 pot)

2os call 5 euro (25 pot)

εγω raise 20 euro (45 pot)

1os fold

2os raise 40 euro (85 euro pot)

εγώ call 40 euro (105 euro pot)

λέω δεν φοβάμαι χρώμα αλλά αν διπλώσει board έχω πρόβλημα

turn 2h

Τημν μαμίσαμε λέω φούλαρε.

τσεκάρω, με πάει all in.

Call τα άλλα 45 euro mou για ένα pot 195 euro.

είχε 45 two pair

Ουουουφ!

River 4

Δημοσίευση

Katse re file ti thes na mas peis twra..oti isoun atixos????O allos eixe top two pair pws na kanei tetoio laydonw kai eidika sto turn pou to fillo tou egine monster...ante na les pws ekanes afto to donkey call se tetoio pot ta vazeis me tin tixi sou.....are kati donks pou kikloforoun...pes mou paizeis na erthw na paiksw mazi sou kanena head's up...tetoies efkairies dn xanontai.....hahhahahahhhahahhahhahahahhahahahahhahahahhahaahahah

Egw ena ksero isoun DEAD prin kan paixtei i partida..........

Δημοσίευση

File DEAD 8a s pw ta la8i s auti tin partida ta opoia ta edopisa amesws otan teleiwse kai dn perimena to post s edw..

1on pas me megalo 8rasos kai kaneis raise otan sta blind einai enas karaflos

2on eixe to 5 me kalo apo dipla..ka8ws ena 5-2 8a itan dunaton na to peta3ei...alla oxi to monster 5-4

Ara opws leei kai o filos isoun DEAD prin kan beis stin partida

filia polla....

Δημοσίευση

τι ωραιο και τι ευκολο ειναι να κοροιδευεις καποιον μεσα απο ενα post σε ενα forum. εξαιρετικο αντριλικι...μπραβο.

ειδικα οταν δεν ποσταρουμε ουτε καν τη φωτογραφια μας...

μπορεις να μας εξηγησεις πως ακριβως εγινε το χερι του monster μετα το turn? πλεον χανει και απο καθε overpair, που δεν εχανε νωριτερα, χανει απο καθε 2αρι, απο Α 3 και απο 3 6.

οταν καποιος ποσταρει καποια πασα, καλο ειναι να μην ειρωνευομαστε και ειδικα εκμεταλλευομενοι την ανωνυμια μας.

απο τετοια εχουμε χορτασει. αν διαφωνεις με κατι, οκ, πες το, αλλα κοσμια.

υγ. αν θελεις, μπορω να σου πω εγω που γινονται αυτα τα παιχνιδια, αλλα δεν ξερω αν επαρκει το bankroll σου για το minimum buy-in.

Δημοσίευση

alchemist έγραψε:

τι ωραιο και τι ευκολο ειναι να κοροιδευεις καποιον μεσα απο ενα post σε ενα forum. εξαιρετικο αντριλικι...μπραβο.

ειδικα οταν δεν ποσταρουμε ουτε καν τη φωτογραφια μας...

μπορεις να μας εξηγησεις πως ακριβως εγινε το χερι του monster μετα το turn? πλεον χανει και απο καθε overpair, που δεν εχανε νωριτερα, χανει απο καθε 2αρι, απο Α 3 και απο 3 6.

οταν καποιος ποσταρει καποια πασα, καλο ειναι να μην ειρωνευομαστε και ειδικα εκμεταλλευομενοι την ανωνυμια μας.

απο τετοια εχουμε χορτασει. αν διαφωνεις με κατι, οκ, πες το, αλλα κοσμια.

υγ. αν θελεις, μπορω να σου πω εγω που γινονται αυτα τα παιχνιδια, αλλα δεν ξερω αν επαρκει το bankroll σου για το minimum buy-in.

Afou dn katalaves oti to post mou einai eirwniko ti na pw????

Kai ta pseftontailikia allos ta kanei sta sovara ...

Δημοσίευση

η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι και πολυ εξυπνος. αλλα μαλλον δεν ειναι και καποιος ακομη που επισης δεν καταλαβε οτι εγραφες ειρωνικα. σορρυ, θα ξαναδουλεψω λιγο το i.q. μου πριν ξαναποσταρω οτιδηποτε...

Δημοσίευση

Ενα πολύ ωραίο bad beat Μίλτος104 πριν μερικά sessions στο τραπέζι μας.

Το Bad Beat τούτο ήταν από την αρχή ώς το τέλος η γελοιοποίηση του Πόκερ όπως το ξέρουμε.

Ο φίλος Μίλτος μπουκάρει αργοπορημένος στο τραπέζι που είχε ήδη πάρει φωτιά από μερικές ενδιαφέρων παρτίδες.

"Ήρθα και ήρθα να σας μ..αμίσω"

Πρώτο χέρι πιάνει Ασσόρηγο. Κάνει raise τρώει re-raise, κάνει re-re raise ο άλλος τον βάζει all in, κάμνει call για να δει πως ο αντίπαλος έχει Παπάδες...

Ο αντίπαλος που είναι γνωστος χέστης του προτείνει deal να πάρει το 25% του πότ πίσω...

Το τραπέζι γελάει με την πρτόταση του Deal.

Ο Μίλτον που είναι γνωστός Άσσος στους υπολογίσμούς πιθανοτήτων, σκέφτεται και κατόπιν με ένα σαρδόνιο χαμόγελο και μια λάμψη τζόγου στα μάτια λέει πως θα το παίξει κανονικά.

Το τραπέζι γελάει με την άρνηση του Deal

Board: 2, 7, 10 rainbow turn 4

river A

Δικαίωση!

Αχ βρε Μίλτον!!!

Δημοσίευση

Dead έγραψε:

Ενα πολύ ωραίο bad beat Μίλτος104 πριν μερικά sessions στο τραπέζι μας.

Το Bad Beat τούτο ήταν από την αρχή ώς το τέλος η γελοιοποίηση του Πόκερ όπως το ξέρουμε.

Ο φίλος Μίλτος μπουκάρει αργοπορημένος στο τραπέζι που είχε ήδη πάρει φωτιά από μερικές ενδιαφέρων παρτίδες.

"Ήρθα και ήρθα να σας μ..αμίσω"

Πρώτο χέρι πιάνει Ασσόρηγο. Κάνει raise τρώει re-raise, κάνει re-re raise ο άλλος τον βάζει all in, κάμνει call για να δει πως ο αντίπαλος έχει Παπάδες...

Ο αντίπαλος που είναι γνωστος χέστης του προτείνει deal να πάρει το 25% του πότ πίσω...

Το τραπέζι γελάει με την πρτόταση του Deal.

Ο Μίλτον που είναι γνωστός Άσσος στους υπολογίσμούς πιθανοτήτων, σκέφτεται και κατόπιν με ένα σαρδόνιο χαμόγελο και μια λάμψη τζόγου στα μάτια λέει πως θα το παίξει κανονικά.

Το τραπέζι γελάει με την άρνηση του Deal

Board: 2, 7, 10 rainbow turn 4

river A

Δικαίωση!

Αχ βρε Μίλτον!!!

Φίλε Dead η παρτίδα που μας ανέφερες είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα ότι το ποκερ μερικές φορές πέρα από μαθηματικά είναι και έμπνευση και από την στιγμή που ο φίλος το πίστεψε και ήθελε να διεκδηκίησει όλο το ποτ καλά έκανε εξάλου το 29,60% για πιθανότητα νίκης πριν φλοπ κάνει την παρτίδα να απέχει αρκετά από ένα bad beat σαν αυτών που μας περιγράφουν άλλοι φίλοι σε άλλα πόστ τους.