kounamoutas Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2009 Με αφορμή την τσόχα που πήρα απο την Pokerstars και επειδή ήταν μεγάλη σκέφτηκα να κάνω το βήμα να φτιάξω ένα απλο ποκερ τραπέζι.Με την πλήθώρα site για την δημιουργία τραπεζιών ποκερ σκέφτηκα οτι θα ήταν εύκολο. Και πραγματικά ήταν. Για όποιον το σκέφτεται ας το κάνει. Όλη η δουλεία που χρειάστηκε πήρε γύρω στις 12-14 ώρες. Και το αποτέλεσμα πραγματικά σε ανταμοίβει όταν θα παίξεις.Οι διαστάσεις είναι 2.1m x 1.15m και πάιζουν άνετα 7-8 άτομα.Παραθέτω μερικές φώτογραφίες.Ξεκινάς χαλαρά με λίγο Red Label.... Καλό ποκερ και καλα Χριστούγεννα Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2009 Nice job! Χαρά στο κουράγιο σου.. Παράθεση
vas Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2009 SUPER !!para poli kalo !!! Παράθεση
Sailer18 Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2009 arxonta poli kalos.Na ipotheso i tsoxa einai perfect etsi ? oute madaei oute tpt ? Kales giortes se olous!!! Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2009 Sailer18 έγραψε:arxonta poli kalos.Na ipotheso i tsoxa einai perfect etsi ? oute madaei oute tpt ? Kales giortes se olous!!!i tsoxa ontos einai poli kali , kai de madaei.to logo tou pokerstars einai omos stampa , kai eksexei.kati to opio de mou aresei poli. Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2009 Τι έφτιαξες ρε αδερφέ??Πολύ καλό μπράβο.Χαράς το κουράγιου σου.Αντε και μεγάλα pots στο τραπέζι σου! Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2009 http://www.homepokertourney.com/tables_build.htm Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2009 Έχει απόλυτο δίκιο ο gsbets...σαν ύφασμα είναι πολύ καλό αλλά η στάμπα είναι απαράδεκτη με τον τρόπο που έχει γίνει (το υλικό του χρώματος). Προσπάθησα να βρω μια μέρα πριν το φτιάξω παρόμοιο υλικό αλλά δε βρήκα το λίγο που έψαξα και έτσι το σέταρα με αυτήν. Εγώ προσωπικά συμβουλεύω κανείς να μην πάρει αυτή την τσόχα απο το PS (άσχετα αν το υλικό είναι πολύ καλό). Προσθέτω ότι τα γράμματα που αναγκαστικά τα έχουν βάλει στο κέντρο και είναι άσπρα σε μπερδέυουν/κουράζουν τα μάτια για να δεις το board με τις κάρτες και τις μάρκες που είναι στο ποτ (τα έβαψα μαύρα με ανεξίτηλο μαρκαδόρο).Πάντως το τραπεζάκι είναι πολύ εύκολο να το φτιάξεις. Και στο youtube κυκλοφορούν πολλά βιντεάκια επι του θέματος. Παράθεση
fridis Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2009 gia stile merika vintakiah kamia selida me diastasisYG: GAMATI DOYLEIA MPRAVO Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2009 Βάλε στο youtube "Home poker table" "How to make a poker table" κλπκαι επίσης η σελίδα που είπε ο gsbets. Έχει πολλά links μεσα για διαφορετικές σελίδες με πολλά τραπέζια. Παράθεση
arourel Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2009 kounamoutas έγραψε:Ξεκινάς χαλαρά με λίγο Red Label.... Φαντάσου να έπινες και κανένα σοβαρο ουίσκι ... nice job!!! Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2009 Στις αναδουλείες οτι βρεθεί ρε...παντως και για θέρμανση το συγκεκριμένο το χρησιμοποιείς άνετα... :D Παράθεση
Vagos89 Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2009 Bravo file poli kalo!!To ksilo me ti to ekopses?kai to plastiko gyro gyro apo ti iliko ine?Kales giortes! Egeniase to! Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2009 Καλά Χριστούγεννα!Το ξύλο με σέγα. Το "πλαστικό" που λες είναι δερματίνη και την βρίσκεις σε όποιο μαγαζάκι με υφάσματα θες. Κάτω απο την τσόχα και την δερματίνη έχω βάλει και 1cm και 2cm αφρολέξ αντίστοιχα. Παράθεση
Vagos89 Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2009 Vasika enousa ton "skeleto" aftou tou dermatinou, iparxei kapoios skeletos pano ston opoio bike to ifasma sosta? Ine ke aftos ksilinos? Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2009 Ξύλο είναι όλο. Παράθεση
Vagos89 Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2009 Ne ok! Afto enousa! Nice! GL! Παράθεση
hxcbill Δημοσίευση 7 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Δεκεμβρίου, 2010 hxcbill έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΓΝΩΜΕΣ...ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 200 Χ 100 ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ 8 ΑΤΟΜΑ ΑΝΕΤΑ..ΤΟ ΚΑΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΕΥΟΜΑΣΤΕ 8 ΑΤΟΜΑ.. Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 7 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 7 Δεκεμβρίου, 2010 Δεν φαίνονται φίλε μου οι φωτογραφίες σου.Αν μπορείς ξανανέβασέ τις. Παράθεση
hxcbill Δημοσίευση 7 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 7 Δεκεμβρίου, 2010 ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΩ ΕΔΩ Η΄ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟΟΟ ΑΣΧΕΤΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ...ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ MDF ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟ ΠΛΑΚΑΖ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΣΑΝ ΥΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ Κ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ...Η ΤΣΟΧΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ 5€ ΤΟ ΜΕΤΡΟ Κ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ Κ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΟΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ Υ.Γ ME ΤΗ ΦΙΑΛΗ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ JOHNNIE NA ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 40€ ΚΑΙ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ..ΠΟΣΟΤΗΤΑ Κ ΟΧΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ... Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 7 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 7 Δεκεμβρίου, 2010 Πολύ ωραίο φιλε το τραπέζι σου.Ωραίο θα ήταν να είχες και κάποιες φωτογραφίες απο την διαδικασία της κατασκευής μιας και είσαι ξυλουργός θα μαθαίναμε περισσότερα όντως πλήρως ερασιτέχνες.Ναι MDF είναι εμένα αλλά το έχω βάλει 4 ξύλινα δοκαράκια απο την κάτω μεριά του και το στηρίζουν να μην στραβώνει (αν και είναι εμφανής η ελαστικότητα του MDF όταν κάποιος κάθεται πάνω του στις γωνίες).Τα δερμάτινα μπράτσα πως τα έκανες. Φαίνονται πολύ τέλεια.Μπράβο σου...τώρα και με τα κουβαδάκια της βρωμόμπυρας απο το lidl την βγάζεις την άκρη...περι ορέξεως Παράθεση
tevatron Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2010 @hxcbillArxige, afou eisai professional logika mporeis na kostologiseis.Poso tha mou kostisei ena tetoio trapezi to opoio omws na mporei na diplwnei sta 2 gia na apothikevetai (pisw apo kana kanape, ntoulapi klp)Psinomoun na agorasw ena etoimo alla mias k m'aresei auto pou eftia3es mporeis na mou steileis ena pm me kostos klp?Thanks Παράθεση
Fontas4 Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2010 Έχω φτιάξει κι εγώ εδώ και κάνα χρόνο ένα τραπέζι πόκερ. Ο πατέρας μου βασικά έχει εργαστήριο επίπλων οπότε όλα τα εργαλεία και μηχανήματα που χρειάζονται είναι διαθέσιμα. Το τραπέζι δεν είναι δύσκολο στην κατασκευή ούτε ιδιαίτερα ακριβό. Μετά παίζει ρόλο τι πόδια θα επιλέξεις να βάλεις κι εκεί το κόστος έχει μεγάλες διακυμάνσεις. Παράθεση
konosz Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2010 nice work paidia, poly psimeno fainetai an exeis to xwro na to valeis kai kapou wraia. ps. koita na deis pou ta forums sto internet mporoun na xrisimopoiountai xwris na ginontai flame wars!!! Παράθεση
giorgos21i Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2010 poli oraio file me evales se skepseis na xalaso to trapezi tis manas m :laugh: Παράθεση
Recommended Posts