Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Με αφορμή την τσόχα που πήρα απο την Pokerstars και επειδή ήταν μεγάλη σκέφτηκα να κάνω το βήμα να φτιάξω ένα απλο ποκερ τραπέζι.

Με την πλήθώρα site για την δημιουργία τραπεζιών ποκερ σκέφτηκα οτι θα ήταν εύκολο. Και πραγματικά ήταν. Για όποιον το σκέφτεται ας το κάνει. Όλη η δουλεία που χρειάστηκε πήρε γύρω στις 12-14 ώρες. Και το αποτέλεσμα πραγματικά σε ανταμοίβει όταν θα παίξεις.

Οι διαστάσεις είναι 2.1m x 1.15m και πάιζουν άνετα 7-8 άτομα.

Παραθέτω μερικές φώτογραφίες.

Ξεκινάς χαλαρά με λίγο Red Label.... :P

imgp2105.jpg

imgp2107.jpg

imgp2113.jpg

imgp2115c.jpg

imgp2120.jpg

imgp2121.jpg

imgp2122.jpg

imgp2125m.jpg

Καλό ποκερ και καλα Χριστούγεννα

Δημοσίευση

Έχει απόλυτο δίκιο ο gsbets...σαν ύφασμα είναι πολύ καλό αλλά η στάμπα είναι απαράδεκτη με τον τρόπο που έχει γίνει (το υλικό του χρώματος). Προσπάθησα να βρω μια μέρα πριν το φτιάξω παρόμοιο υλικό αλλά δε βρήκα το λίγο που έψαξα και έτσι το σέταρα με αυτήν. Εγώ προσωπικά συμβουλεύω κανείς να μην πάρει αυτή την τσόχα απο το PS (άσχετα αν το υλικό είναι πολύ καλό). Προσθέτω ότι τα γράμματα που αναγκαστικά τα έχουν βάλει στο κέντρο και είναι άσπρα σε μπερδέυουν/κουράζουν τα μάτια για να δεις το board με τις κάρτες και τις μάρκες που είναι στο ποτ (τα έβαψα μαύρα με ανεξίτηλο μαρκαδόρο).

Πάντως το τραπεζάκι είναι πολύ εύκολο να το φτιάξεις.

Και στο youtube κυκλοφορούν πολλά βιντεάκια επι του θέματος.

Δημοσίευση

Καλά Χριστούγεννα!

Το ξύλο με σέγα. Το "πλαστικό" που λες είναι δερματίνη και την βρίσκεις σε όποιο μαγαζάκι με υφάσματα θες. Κάτω απο την τσόχα και την δερματίνη έχω βάλει και 1cm και 2cm αφρολέξ αντίστοιχα.

• 11 months later...
Δημοσίευση

hxcbill έγραψε:

ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΓΝΩΜΕΣ...ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 200 Χ 100 ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ 8 ΑΤΟΜΑ ΑΝΕΤΑ..ΤΟ ΚΑΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΕΥΟΜΑΣΤΕ 8 ΑΤΟΜΑ..
Δημοσίευση

ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΩ ΕΔΩ Η΄ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟΟΟ ΑΣΧΕΤΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ...

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ MDF ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟ ΠΛΑΚΑΖ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΣΑΝ ΥΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ Κ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ...Η ΤΣΟΧΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ 5€ ΤΟ ΜΕΤΡΟ Κ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ.

ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ Κ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΟΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ :P

Υ.Γ ME ΤΗ ΦΙΑΛΗ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ JOHNNIE NA ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 40€ ΚΑΙ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ..ΠΟΣΟΤΗΤΑ Κ ΟΧΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ...

Δημοσίευση

Πολύ ωραίο φιλε το τραπέζι σου.

Ωραίο θα ήταν να είχες και κάποιες φωτογραφίες απο την διαδικασία της κατασκευής μιας και είσαι ξυλουργός θα μαθαίναμε περισσότερα όντως πλήρως ερασιτέχνες.

Ναι MDF είναι εμένα αλλά το έχω βάλει 4 ξύλινα δοκαράκια απο την κάτω μεριά του και το στηρίζουν να μην στραβώνει (αν και είναι εμφανής η ελαστικότητα του MDF όταν κάποιος κάθεται πάνω του στις γωνίες).

Τα δερμάτινα μπράτσα πως τα έκανες. Φαίνονται πολύ τέλεια.

Μπράβο σου...

τώρα και με τα κουβαδάκια της βρωμόμπυρας απο το lidl την βγάζεις την άκρη...περι ορέξεως :)

Δημοσίευση

Έχω φτιάξει κι εγώ εδώ και κάνα χρόνο ένα τραπέζι πόκερ. Ο πατέρας μου βασικά έχει εργαστήριο επίπλων οπότε όλα τα εργαλεία και μηχανήματα που χρειάζονται είναι διαθέσιμα.

Το τραπέζι δεν είναι δύσκολο στην κατασκευή ούτε ιδιαίτερα ακριβό. Μετά παίζει ρόλο τι πόδια θα επιλέξεις να βάλεις κι εκεί το κόστος έχει μεγάλες διακυμάνσεις.

pokertable1.jpg

pokertable2.jpg