von_dracul Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Αντίδραση προς την ομάδα του Cardrunners που συνεργάστηκε για να κερδίσει τον Isildur1! **Κι εγω νομιζα οτι μονο σε μερικους απο εμας φανηκε απαραδεκτη η κινηση τους...Παλι καλα... Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 Αυτα να τα δειτε οσοι τους θεωρησατε και μαγκες και οτι δεν κανανε κατι παρανομο(foustouki κλπ κλπ κλπ κλπ).Προφανως και κατι τετοιο θα συνεβαινε αργα η γρηγορα.Οποιον δεν μπορεις να τον κερδισεις μονος σου απλα δεν τον ξαναπαιζεις και ειδικα σε HU.Εισαι λιγος οταν συνεργαζεσαι με τοσο ανανδρο και τελειως ανεντιμο τροπο ετσι ωστε να καταφερεις να του φας τα φραγκα.Οσοι λοιπον επαναλαμβανω το θεωρησατε εξυπναδα-μαγκια-επιχειρηματικοτητα και οτιδηποτε αλλο καλο θα ηταν να αναθεωρησετε τις αποψεις γυρω απο το πως ΠΑΙΖΕΤΑΙ το ποκερ τι ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ το ποκερ και το πως πρεπει να ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ τον καθε αντιπαλο. Εννοειται με σεβασμο πανω απο ολα και οχι με 'φ'ουστικο τροπο..Αντε καλημερες Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 D.uK.e έγραψε:Αυτα να τα δειτε οσοι τους θεωρησατε και μαγκες και οτι δεν κανανε κατι παρανομο(foustouki κλπ κλπ κλπ κλπ).Προφανως και κατι τετοιο θα συνεβαινε αργα η γρηγορα.Οποιον δεν μπορεις να τον κερδισεις μονος σου απλα δεν τον ξαναπαιζεις και ειδικα σε HU.Εισαι λιγος οταν συνεργαζεσαι με τοσο ανανδρο και τελειως ανεντιμο τροπο ετσι ωστε να καταφερεις να του φας τα φραγκα.Οσοι λοιπον επαναλαμβανω το θεωρησατε εξυπναδα-μαγκια-επιχειρηματικοτητα και οτιδηποτε αλλο καλο θα ηταν να αναθεωρησετε τις αποψεις γυρω απο το πως ΠΑΙΖΕΤΑΙ το ποκερ τι ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ το ποκερ και το πως πρεπει να ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ τον καθε αντιπαλο. Εννοειται με σεβασμο πανω απο ολα και οχι με 'φ'ουστικο τροπο..Αντε καλημερεςto poker einai (f)oustiko pexnidi.to ksereis afto.An den itan tha itan ola apla.Diafwnisa kai egw me afto ton tropo, alla an mou dinotan i efkairia tha to ekana kai egw.Kai esy to idio. 4,1M!!!! Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 Ολοι οι online pros που ειναι φιλοι μεταξυ τους μοιραζονται hand history,συζητανε για το πως θα αντιμετωπισουν αντιπαλους κλπ κλπ.Ολοι μα ολοι.Και δεν μιλαω για ivey,antonious,zig κλπ αλλα για τους regular pro του 25-50 κλπ.Ακομα και στο 2months 2 millions show παιζει ο ενας και οι αλλοι 3 ειναι ξαπλωμενοι στον καναπε και σχολιαζουν και λενε την γνωμη τους κλπ κλπ αρα 4vs1..Και ομως αυτο το show προβληθηκε σε ολο τον κοσμο και κανεις δεν ειπε τιποτα.Γιατι λοιπον να γινει κατι τετοιο τωρα?"Οσοι λοιπον επαναλαμβανω το θεωρησατε εξυπναδα-μαγκια-επιχειρηματικοτητα και οτιδηποτε αλλο καλο θα ηταν να αναθεωρησετε τις αποψεις γυρω απο το πως ΠΑΙΖΕΤΑΙ το ποκερ τι ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ το ποκερ και το πως πρεπει να ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ τον καθε αντιπαλο"Το ποκερ ειναι ενα παιχνιδι στο οποιο παιζεις εναντιον ενος πραγματικου αντιπαλου και οχι μηχανηματος με σκοπο να κερδισεις λεφτα.Αυτοι οι ρομαντισμοι περι παιχνιδιου,διασκεδασης,δρασης κλπ ειναι καλοι αλλα οταν μπαινουν τα λεφτα στην μεση το πραγμα αλλαζει.Εκτος αν καποιος ασχολειται με το ποκερ μια φορα την εβδομαδα για 3-4 ωρες οποτε τοτε μπορω να πω οταν το κανει για την καυλα του.Σε διαφορετικη περιπτωση οταν φτανει καποιος να αναλυει παρτιδες,να βλεπει εκπαιδευτικα video,να προσπαθει να βελτιωθει στο παιχνιδι το κανει αποκλειστικα για τα λεφτα.Ετσι και αλλιως οσο λιγοτερα ξερεις τοσο περισσοτερο διασκεδαζεις το παιχνιδι καθως το βλεπεις χαβαλε.Οποτε καλα εκαναν τα παλικαρια.Εκατσαν,μιλησαν για ωρες,μελετησαν εναν αντιπαλο και μετα τον κερδισαν.Εννοειται οτι επαιζε 1 παιχτης την φορα και οχι 4 μαζι.Καλοφαγωτα. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 episis, vrikan parathyraki ston kanonismo, kai den tha epistrafoun ta xrimata, na mou to thymitheis file duke.Den yparxei kati paranomo se afto pou ekanan.Des ligo kala ta terms tis FT kai tha katalaveis ti ennow Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 Foustouki δεν προσπαθω να σε κανω να αλλαξεις φιλε μου. Δεν με απασχολει κατι τετοιο. Αλλο το να κατακρινω το σκεπτικο σου και αλλο να προσπαθω να σε κανω να αλλαξεις.Εσυ ετσι το βλεπεις. Αν ποτε φτασεις να παιζεις χιλιαρικα και εκατομμυρια που στο ευχομαι, μακαρι να μην σου κανει κανενας κατι τετοιο. Τοτε θα δεις πως θα αισθανθεις. Γιατι ολοι μπαινετε στο μυαλο αυτων που τσιμπησαν τα μυρια οχι στο μυαλο αυτου που τα εχασε.Ξερετε πως αισθανετε αυτος? Το σκεφτηκατε ποτε? Και σας το λεω και στα ισα ειμαι σιγουρος οτι αν οι αλλοι 3 δεν ειχαν μοιρασει τα hand histories και εννοειται το BANKROLL και απλα επαιζαν ταυτοχρονα με τον isildur1 θα τους ειχε γδησειΟσο για το αν ειναι παρανομο επαναλαμβανω αυτο που ειναι και 100% λογικο.Τα hand histories του καθε παιχτη που εχει λαβει μερος σε καποιες παρτιδες ειναι αποκλειστηκα και μονο για δικη του χρηση και οχι για να τα μοιραζει σε αλλους ανικανους κατα την αποψη μου ετσι ωστε να traparoun εναν μονο παιχτη. Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 mathew ace έγραψε:to poker einai (f)oustiko pexnidi.to ksereis afto.An den itan tha itan ola apla.Diafwnisa kai egw me afto ton tropo, alla an mou dinotan i efkairia tha to ekana kai egw.Kai esy to idio. 4,1M!!!!Ρε ματ, και αν δεν ηταν ο isildur ρε φιλε και ησουν εσυ εγω και ο Χ απεναντι απο τον οποιοδηποτε. Και τα μυρια δεν ηταν μυρια αλλα 20-30 χιλιαρικα. Τοτε τι θα μου ελεγες? Αν στο κανουν αυτο για 500ευρω δεν ειναι παρανομο? Δλδ το ποσό ειναι το σημαντικο?Εγω ρε μαν μπαινω να παιξω 13αρια 25αρια και 36αρια sng και αν δω κατι παραλογο-περιεργο τη ψαχνω πολυ τη φαση. Τα 25dols?? Στα ¨φρυδια¨μου!! Το να με κλεψεις με τρελενει ομως.Κερδισε με ρε man αν μπορεις μονος σου. Παιξε 5-10-1000 sessions με μενα, διαβασε τα hand histories ανελυσετα και ελα σκισε με.Οχι ομως να παρεις τα hand histories απο αλλους 3 να ¨σπασετε¨τα λεφτα μεταξυ σας και να με παιξετε. Ε οχι ρε man. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 D.uK.e έγραψε:mathew ace έγραψε:to poker einai (f)oustiko pexnidi.to ksereis afto.An den itan tha itan ola apla.Diafwnisa kai egw me afto ton tropo, alla an mou dinotan i efkairia tha to ekana kai egw.Kai esy to idio. 4,1M!!!!Ρε ματ, και αν δεν ηταν ο isildur ρε φιλε και ησουν εσυ εγω και ο Χ απεναντι απο τον οποιοδηποτε. Και τα μυρια δεν ηταν μυρια αλλα 20-30 χιλιαρικα. Τοτε τι θα μου ελεγες? Αν στο κανουν αυτο για 500ευρω δεν ειναι παρανομο? Δλδ το ποσό ειναι το σημαντικο?Εγω ρε μαν μπαινω να παιξω 13αρια 25αρια και 36αρια sng και αν δω κατι παραλογο-περιεργο τη ψαχνω πολυ τη φαση. Τα 25dols?? Στα ¨φρυδια¨μου!! Το να με κλεψεις με τρελενει ομως.Κερδισε με ρε man αν μπορεις μονος σου. Παιξε 5-10-1000 sessions με μενα, διαβασε τα hand histories ανελυσετα και ελα σκισε με.Οχι ομως να παρεις τα hand histories απο αλλους 3 να ¨σπασετε¨τα λεφτα μεταξυ σας και να με παιξετε. Ε οχι ρε man.[/quote:chk9baj2]man exeis apolyto dikio gia tin ithiki plevra tou thematos.Alla gia tin kerdoskopiki-epixeirimatiki den prepei na diafwniseis oti kala ekanan,. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 D.uK.e έγραψε:Foustouki δεν προσπαθω να σε κανω να αλλαξεις φιλε μου. Δεν με απασχολει κατι τετοιο. Αλλο το να κατακρινω το σκεπτικο σου και αλλο να προσπαθω να σε κανω να αλλαξεις.Εσυ ετσι το βλεπεις. Αν ποτε φτασεις να παιζεις χιλιαρικα και εκατομμυρια που στο ευχομαι, μακαρι να μην σου κανει κανενας κατι τετοιο. Τοτε θα δεις πως θα αισθανθεις. Γιατι ολοι μπαινετε στο μυαλο αυτων που τσιμπησαν τα μυρια οχι στο μυαλο αυτου που τα εχασε.Ξερετε πως αισθανετε αυτος? Το σκεφτηκατε ποτε? Και σας το λεω και στα ισα ειμαι σιγουρος οτι αν οι αλλοι 3 δεν ειχαν μοιρασει τα hand histories και εννοειται το BANKROLL και απλα επαιζαν ταυτοχρονα με τον isildur1 θα τους ειχε γδησειΡε σι duke πιστευεις δηλαδη οτι ο isildur δεν ηξερε οτι τα συγκεκριμενα ατομα μιλανε μεταξυ τους ,οτι ειναι ολα μελη των cardrunners ,οτι 100% θα συζητανε στρατηγικες και οτι εχουν ο ενας ποσοστα απο τον αλλον.Αυτα ειναι γνωστα ευρυτερα και οχι μονο για την περιπτωση του isildur αλλα για οποιονδηποτε παιχτη αντιμετωπιζουν.Το ιδιο ειχε γινει και με τον gus το ιδιο και με αλλους πολλου.Οσο για το αν ειναι παρανομο επαναλαμβανω αυτο που ειναι και 100% λογικο.Τα hand histories του καθε παιχτη που εχει λαβει μερος σε καποιες παρτιδες ειναι αποκλειστηκα και μονο για δικη του χρηση και οχι για να τα μοιραζει σε αλλους ανικανους κατα την αποψη μου ετσι ωστε να traparoun εναν μονο παιχτη.Με την λογικη αυτη δεν θα υπηρχε κανενα training site,καμια αναλυση παρτιδας και κανενα εκπαιδευτικο video.Γιατι οταν βλεπω εγω πχ ενα video του cole south με τον Χ μπορω να δω κινησεις και χερια και να παω μετα να τον παιξω.Λες να ειναι κατι τετοιο παρανομο και να υπαρχουν απειρα forums,training sites κλπ.Ξανασκεψου τα λιγακι. Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 Εχεις δικιο ρε φιλε(φουστουκι). Ασε χανω τζαμπα χρονο. Πεταει ο γαιδαρος? πεταει φιλε! Το ιδιο ειναι να βλεπεις καπου καποιο βιντεο με το να περνεις ολοκληρο hand history απο 10ωρα sessions αλλων παικτων να μοιραζεται τα bankroll σας και να παιζεται αποκλειστηκα με αυτον τον παικτη.Ασε ασε πραγματικα χανω το χρονο μου με το να σου απανταω. Καλοφαγωτα δεν ειπες? οκ οκ.GLps:Πραγματικα εχω μεγαλη περιεργεια να μαθω την επισημη γνωμη του Pokerland για ολο αυτο Το λεω γιατι πολλα forum-sites εξεφρασαν αποψη. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 ""και αν δεν ηταν ο isildur ρε φιλε και ησουν εσυ εγω και ο Χ απεναντι απο τον οποιοδηποτε. Και τα μυρια δεν ηταν μυρια αλλα 20-30 χιλιαρικα. Τοτε τι θα μου ελεγες?Αν στο κανουν αυτο για 500ευρω δεν ειναι παρανομο? Δλδ το ποσό ειναι το σημαντικο?""Τα παραπανω ειναι δικια σου λογια duke οπως και τα παρακατω""Το ιδιο ειναι να βλεπεις καπου καποιο βιντεο με το να περνεις ολοκληρο hand history απο 10ωρα sessions αλλων παικτων""Οποτε καταλαβαινεις οτι αν ειναι παρανομο αυτο που εκαναν τα μελη του cardrunners τοτε ειναι παρανομα και ολα τα training sites κλπ κλπ κλπ.Και ακομα μια φορα σ λεω οτι δεν ειναι μοιρασμα bankroll ειναι οτι εχουν ποσοστα ο ενας απο τον αλλον κατι που δεν ισχυει γενικοτερα και οχι μονο εναντιον του συγκεκριμενου παιχτη. Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ CR ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ HAND HISTORIES ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!!ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?????ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΥΤΟ?????ΣΤΟΝ ..τσο μου τι κανουν τα εκπαιδευτικα sites που εκπαιδευεσε εσυ.Σου ειπαν ποτε αυτος ο παικτης με το user id φουστουκι πχ εχει παιξει 10 sessions ,παρε τα hand histories του μαθε τις αδυναμιες του και πανε κερδισε τον???Αν εγινε αυτο καντο καταγγελια να τσιμπησεις και συ κανα δολλαριο.Η στειλε mail σε ολα τα forum και γινε ο επισημος υποστηρικτης τους!Να χτυπιεσαι κατω, αυτο δεν αλλαζει. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.Τελειωσα με το θεμα.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 Ηρεμα..Δεν διαβαζεις καλα τα ποστ μου και δεν καταλαβαινεις τι εννοω.Εχει κολλησει το μυαλο σου και δεν ξερω το γιατι.Τεσπα αφου τελειωσες με το θεμα τελειωσα και εγω. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 eimai i petroulla kai molis teleiwsa. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 Οχιιι.εσυ εισαι η αλλη που ειναι μαζι της..Η αφρουλα.. Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 egw aporw , toy ivey kai toy antonius ta hand history giati den ta exei meletisei kaneis na toys faei ekatomiria ? Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 Γιατί ξέρουν πότε να σταματάνε και γιατί δεν πρόκειται να κάτσουν να παίζουν τόσο πολύ ενώ χάνουν... υπάρχουν πολλοί λόγοι που ο συγκεκριμμένος στόχος ήταν ιδανικος. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 foustouki mas svisane ta post hahahaha Παράθεση
Vagos89 Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2009 Pedia ksekolate ligo, gia polosti fora DEN tu efagan ta lefta epidi meletisan to hand history tou oute epidi itan kaliteroi pektes. Tu ta efagan epidi tus anikse o kolos... (sry kiolas) Vlepete to kerasaki ke de vlepete tin turta... Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου, 2009 O Townsend πολυ απλα για 1 μηνα θα χασει το red pro status.Τιποτα παραπανω,τιποτα λιγοτερο.Οποιος θελει μπορει να δει το blog του.http://blogs.cardrunners.com/brian/allegations Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου, 2009 What do you think of online players sharing hand data against a particular opponent?Not cool. Should be against the rules.: 21.9%Not cool, but not illegal.: 31.3%Online is a different game. Scrapers are a part of it.: 34.4%What's a scraper?: 12.5% Παράθεση
Sailer18 Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου, 2009 View Poll Results: BT a cheater?Yes 486 46.91%no 424 40.93%Not sure need more Info 126 12.16%Ouaou suspended to "Red PRO Status gia one month"Timoria pou efage to palikari:P Παράθεση
AngryKoreaMan Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου, 2009 Poloi lene oti ean mporousan na kanoun to idio tha to ekanan.Ayto pou ekanan einai "anithiko" kai enantia sto licence agreement gia to logo oti o B.Townsend +CR crew esteilan o kathenas ola ta hands pou eixan pexei vs isildur (Kapou diavasa oti einai panw apo 30k hands se HU).Meta o Hasting xerei AKRIBWS me pion kai pws paizei.O isildur de exei kanena info gia to pws pezei o Hasting.Oso gia to red status remove tou Townsend h FTP deixnei gia akoma mia fora ti joke einai.2 Fores exei paraviasei kanones kai eixe sinolika poinh 2 minwn OUAOU paei diakopes kai gyrnaei na xanapaixei xekourastos.Eidika tin proigoumeni fora me multiaccounting /smurfing i timwria tou eprepe na einai poly aystiroteriPokerstars for ever. Παράθεση
AngryKoreaMan Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου, 2009 Kai kati teleytaio foystouki , skepsou na erthei kapoios giati einai komplexikos kai ... gios (agnwstos se sena),agorazei oti HH mporei apo POLLA site sto internet pou poulane dika sou kai kathete se OTI HU trapezi kathese (an ypothesoyme oti grindareis HU NLHE).Kai prin pei kapoios oti ayti i istoria einai vgalmeni apo tainia epistimonikis fadasias,na pw oti exei ginei ayto SE NL1k kai NL2k,mexri pou o enas exase polla apo to roll toy. Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου, 2009 AngryKoreaMan έγραψε:Poloi lene oti ean mporousan na kanoun to idio tha to ekanan.Ayto pou ekanan einai "anithiko" kai enantia sto licence agreement gia to logo oti o B.Townsend +CR crew esteilan o kathenas ola ta hands pou eixan pexei vs isildur (Kapou diavasa oti einai panw apo 30k hands se HU).Meta o Hasting xerei AKRIBWS me pion kai pws paizei.O isildur de exei kanena info gia to pws pezei o Hasting.Oso gia to red status remove tou Townsend h FTP deixnei gia akoma mia fora ti joke einai.2 Fores exei paraviasei kanones kai eixe sinolika poinh 2 minwn OUAOU paei diakopes kai gyrnaei na xanapaixei xekourastos.Eidika tin proigoumeni fora me multiaccounting /smurfing i timwria tou eprepe na einai poly aystiroteriPokerstars for ever.+100 ti egine re? telika den eimai o monos?? Na 8ymh8eite to onoma mou koroida molis sas th katsoun kai sas etsi! Downswing 8a lete eseis alla idea den 8a exete!Kserete re apisteytoi an8rwpoi posa poulia pou paizoun apo 0.01-0.02 mexri 100-200 kai vale.. 8a paradeigmathstoun apth praksh tou "pantelonatou" Townsend kai 8a kanoun to idio se anypoptous an8rwpous???? Ayto to poker 8elete???Den mporw na sas katalavw kapoious re apla.. Deixnete oti to mono pou kanete einai na apantate stous allous sta forum apla to anti8eto etsi gia na ginetai shzhthsh..epanalamvanw +100 man.. Παράθεση
Recommended Posts