Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

• Απαντήσεις 53
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Άναδρο ναι και δεν θα μου άρεσε να συμβεί σε μένα.Πανέξυπνο επιχειρηματικά σίγουρα.Στην θέση τους κι εγώ θα το κανα αφου ο άλλος πάει γυρεύοντας.Παράνομο δεν ξέρω αν είναι γιατί δεν νομίζω να σου απαγορεύει η κάθε εταιρεία να αναλύεις το παιχνίδι κάποιου και να το συζητάς με καναν φίλο σου.Η FT δίνει την δυνατότητα να μεταφέρει ένας παίχτης χρήματα στον λογαριασμό ενος άλλου.Άρα ούτε εκεί παρανόμησαν έχοντας κοινο bankroll.Γενικώς δεν νομίζω να παραβίασαν κανέναν κανόνα της πλατφόρμας πράγμα που το κάνει ακόμα πιο έξυπνο επιχειρηματικά.Ας του φάμε τα λεφτά είπαν τα παιδιά.Οχι ας παίξουμε πόκερ εναντίων του.

Δημοσίευση

Vagos89 έγραψε:

= tha protimuses na isuna enas apo ta pio isxyra talenda, fenomeno pagosmiws, feared apo ka8e pexti ke !Pantelws! fearless i na ehis adi gia x M x+2-3 M, nomizo oti i apadisi erxete moni tis...

Δεν καταλαβα τι εννοεις.

Θα προτιμουσα παντως να ημουν ο cole south που και εκατομμυρια εχει και πανεξυπνος παιχτης ειναι(table + opponent selection),και εκτος απο παιχτης ποκερ εχει και ζωη και ειναι και καλος επιχειρηματιας (Cardrunners)

Tεσπα ανουσιες συζητησεις.

Δημοσίευση

Οσο για αυτους που λενε αν ηταν παρανομο αυτο που εκαναν με την μελετη των hh κλπ κλπ κλπ :

"The Cardrunners guys are all sponsored by fulltilt. Cardrunners makes most of its money by reviewing the HH's of its members. Do you really think FTP would sponsor the CR group if their entire business was based on doing something against the rules of FTP? If they tried to punish Hastings they would have to get the screen names of every single person who is paying member of CR and punish them too, as well as the rest of the CR pro's. They would also have to try to get the screen names of every member of this and a dozen other sites as well as the admins because they show hands and post analysis of said hands here. They would also have to ban everyone who has ever posted a hand in a forum asking for advice, as well as every player who ever read a post like that and posted advice."

Δημοσίευση

LUADARKO έγραψε:

proswpika tha ithela na eixa ti fimi tou durrrr kai afou eixa vgalei tou fousti ta murria na paiza mono tours live k offline epeidh i love this game.

Ειναι ισως και ο αγαπημενος μου παιχτης αλλα δεν ξερω αν θα ηθελα να ημουν αυτος.Ο patrick μαλιστα ωραιος,λεφτας με το πιπινι μου,το παιδακι μου και το σπιτακι μου στο monte carlo και ολα καλα.

0 εννοιες :) :)

Δημοσίευση

Ειπα και σε αλλο ποστ οτι και γω δεν μπορω να πω με τιποτα οτι για τοσα και ισως και για λιγοτερα δεν θα εκανα κατι τετοιο.

Το μονο που δεν μου καθεται καλα ειναι οτι οχι μονο συνεργαστηκαν για να παρουν τα λεφτα του παιχταρα(το απεδειξε) αλλα χωρις ορια(επισης) isildur1 αλλα αυτο το εβγαλαν και προς τα εξω.

Μου φαινεται τελειως οτι ναναι το ολο consept. Σαν μια μεγαλη καλοστημενη κομπινα.

Ισως οχι παραπανω νομικα λαθος αλλα παραπανω ηθικα απεναντι στον αντιπαλο σου.

Δηλαδη υπαρχει ενδεχομενο να εκαναν το ιδιο στον Antonius και να μην υπηρχαν συνεπειες? Σοβαρα μιλαμε?? Δεν θα αντιδρουσε ο μισος πλανητης???

Δεν παιζει και το ξερετε. Το εκαναν στον isildur οχι γιατι εχει τα περισσοτερα λεφτα απολους. Απλα γιατι δεν συγκρατειται και παιζει πολλα τραπεζια ταυτοχρονα συνεχεια αλλα και γιατι παραμενει αγνωστος ακομα και σημερα..Ποιος νοιαζεται??

Ποιος τους εμποδιζει λοιπον να το κανουν αυτο σε οποιον θελουν?

Επαναλαμβανω, ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ IVEY-ANTONIUS ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ??

Τεσπα καταντησε ανουσια συζητηση. Οποιος τη ψαξει θα καταλαβει..

GL σε ολους.

ps: poliscas thanks για το search και τις πληροφοριες που ανεβασες!

Τα λεμε.

Δημοσίευση

egw de adilegw gia to pws vrikan ta lefta enoeite oti kala ekanan kai epitrepetai.

Egw eimai pepeismenos oti de epeze 1v1 HU o isildur1 me ton brian hastings.Alla oti ginotan symboulio (eite live ,eite online) gia kathe shove/call tou brian hastings.Ayto nomizo oyte epitrepetai apo tous kanones ton poker rooms oute" ithiko "einai.

1 Account->1 xristis.

Δημοσίευση

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι το bankroll κάποιων κωδικών στην Full Tilt είναι κοινό (χωρίς να χρεώνεται RAKE) με μόνο σκοπό την μεταφορά εκκατομυρίων από τον ένα κωδικό στον άλλο με αποτέλεσμα την τεράστια προβολή τόσο της πλατφόρμας όσο και των παικτών που τους χρησιμοποιούν.Δεν θα μου φαινόταν καθόλου παράξενο λοιπόν να μοιράζεται τα χρήματα και ο Isildur με τα παιδιά του "CardRunners" :)

Δημοσίευση

liondani έγραψε:

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι το bankroll κάποιων κωδικών στην Full Tilt είναι κοινό (χωρίς να χρεώνεται RAKE) με μόνο σκοπό την μεταφορά εκατομυρίων από τον ένα κωδικό στον άλλο με αποτέλεσμα την τεράστια προβολή τόσο της πλατφόρμας όσο και των παικτών που τους χρησιμοποιούν.Δεν θα μου φαινόταν καθόλου παράξενο λοιπόν να μοιράζεται τα χρήματα και ο Isildur με τα παιδιά του "CardRunners" :)

Με την ιδια λογικη ολα τα televised poker shows ειναι στημενα,ολες οι παρτιδες ειναι fake και ολα αυτα τα ποσα που διακινουνται στο ποκερ ειναι ενα μυθος.

Το σπιτι και τα λεφτα ομως του Αντονιους,τα αμαξια του durrrr και τα εκατομμυρια που εχει την ανεση να κερδιζει και να χανει στα ζαρια ο ivey ειναι ψευτικα?Η ολα αυτα τα χρηματα και η ζωη αυτων εκει πανω ειναι ολα fake?

Σαν να λες οτι ειναι ολοι στο κολπο.Μα ολοι..Μαλλον κανεις λαθος.

Δημοσίευση

Μα δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να μην ξέρουν ποιός είναι όταν αν δεν κάνω λάθος ο ivey είναι και μέτοχος στην ft ;);)

Και είναι το λιγότερο ανηθικο να παίζουν ταυτόχρονα 2 η περισσότεροι παίχτες με κάποιον για να του πάρουν τα λεφτά.( σαν να βλεπαμε τον Τάισον να παλεύει ταυτόχρονα με 2 :huh::huh::huh: )

και από την στιγμή που μιλάμε για χρήμα σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι που το κάνουν

Δημοσίευση

ikaros έγραψε:

Μα δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να μην ξέρουν ποιός είναι όταν αν δεν κάνω λάθος ο ivey είναι και μέτοχος στην ft ;);)

Και είναι το λιγότερο ανηθικο να παίζουν ταυτόχρονα 2 η περισσότεροι παίχτες με κάποιον για να του πάρουν τα λεφτά.( σαν να βλεπαμε τον Τάισον να παλεύει ταυτόχρονα με 2 :huh::huh::huh: )

και από την στιγμή που μιλάμε για χρήμα σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι που το κάνουν

Εννοειται οτι ξερουν ποιος ειναι πρωτα απο ολα.

Επισης Επιλογη του isildur να παιξει με τους συγκεκριμενους παιχτες αφου ξερει οτι θα εχουν συζητησει τις εμπειριες τους κλπ.

Λετε ξαφνικα ο Hastings που εχει να παιξει πολυ καιρο τοσο ψηλα (απο τοτε με τον Gus) ξαφνικα να ειπε τι θα κανω σημερα το απογευμα ας παιξω με τον isildur 6tables 500-1000?

Εννοειται οτι ηξερε τι γινεται ο isildur απλα δεν το απετρεψε.

+σε ολα αυτα που στο ev graph ηταν κατω 3Mil...

Δημοσίευση

Δεν είπα ότι δεν είναι καλοί παίχτες ή ότι δεν κέρδισαν πράγματι με την άξία τους. Απλα πιστεύω ότι δεν έιναι απίθανο σενάριο σε τόσο μεγάλα stakes να συμβαίνει με κάποιους ΚΑΙ αυτό, για τους λόγους που εξήγησα. Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ακόμα για τι ποσά μιλάμε και πιστεύετε ότι ο κόσμος είναι Αγγελικά πλασμένος. Για να σας το πώ ποιο απλά. Μην χάβεται ότι σας πλασάρουν ΜΠΟΡΕΙ η πραγματικότητα να είναι λίγο διαφορετική.

Δημοσίευση

liondani έγραψε:

Δεν είπα ότι δεν είναι καλοί παίχτες ή ότι δεν κέρδισαν πράγματι με την άξία τους. Απλα πιστεύω ότι δεν έιναι απίθανο σενάριο σε τόσο μεγάλα stakes να συμβαίνει με κάποιους ΚΑΙ αυτό, για τους λόγους που εξήγησα. Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ακόμα για τι ποσά μιλάμε και πιστεύετε ότι ο κόσμος είναι Αγγελικά πλασμένος. Για να σας το πώ ποιο απλά. Μην χάβεται ότι σας πλασάρουν ΜΠΟΡΕΙ η πραγματικότητα να είναι λίγο διαφορετική.

Υπαρχουν Ελληνες που παιζουν 25-50NLH οπως επισης υπαρχουν Ελληνες που εχουν παιξει 200-400 εως και 500-1000FLH καποιες φορες.

Συμφωνα με αυτα λοιπον που γνωριζουμε απο Ελληνες γιατι να μην το κανουν και πολλοι ξενοι pro.

Τα ποσα ειναι 100% αληθινα.

Δημοσίευση

AngryKoreaMan έγραψε:

sto 2+2 uparxei ena teraaaaaaaaaaaaastio thread pano apo 60 selides.

Apo mia grigori matia pou rixa poloi lene oti exei paraviastei to licence agrrement tis FTP.o Townsend eixe "piastei" paleotera apo oti thimame na pezei me allou account (gia na mi xeroun pios einai) kai de tou xan kanei sxedon tipota :P

Οταν εκανε multiaccounting παλιοτερα ειχε πει οτι απλα ντρεποταν να παιξει με το δικο του χαμηλοτερα και για αυτο το λογο ανοιξε καινουργια acc.

Καλη δικαιολογια οντως.

Επαθε και οπως φαινεται εμαθε :) :)

Δημοσίευση

Μην αναρωτιέστε γιατί βγαίνουν και φωνάζουν τα κατορθώματα τους εναντίον του isildur1. Η προβολή που έχει πάρει το cardrunners μετά απο αυτή την επιτυχία των μελών του είναι η μέγιστη δυνατή. Μόνο σε αυτό το site έχω δεί άρθρο που να αναφέρει το site των cardrunners με σχετικό link τουλάχιστον 3 φορές, με αφορμή την επιτυχία αυτή. Φανταστείτε σε παγκόσμιο επίπεδο και σκεφτείτε πόσο θα έχει αυξηθεί και ο αριθμός των subscribers στο site.

Δημοσίευση

Ακριβως.

Και οι παιχτες αυτοι κυριως στοχευουν να βγαζουν χρηματα στο επιχειρηματικο κομματι του ποκερ παρα στα ιδια τα τραπεζια.Εννοειται ειναι πολυ εξυπνο αυτο που και προβαλλονται.

O Townsend την ειχε πατησει πριν μερικα χρονακια οταν ηταν νεοτερος και πιο "ελαφρομυαλος" αλλα εδω και 1.5 χρονι αποτελει υποδειγμα επαγγελματια και απο τους στοχους που εβαλε στο blog του κλπ και γενικοτερα απο την αντιμετωπιση του ως προσ το ποκερ.

Λεπτομερεις μπορει να διαβασει κανεις στο blog του.

Δημοσίευση

Εγω εβλεπα poker after dark cash game χτες και σε καποιες στιγμες βαζουν 100Κ ο καθενας all-in πριν δουν τα φυλλα τους. Χανει δηλαδη ο αλλος 100Κ και γελαγε και εκανε πλακα.. :S

Δεν μπορω να καταλαβω τοσο πολυ τα περιφρονουν τα λεφτα, καλοι παιχτες δε λεω αλλα δεν εχουν κανενα σεβασμο. Ο Hellmuth μπορει να ειναι nit και να λεει βλακειες οτι ειναι ο καλυτερος αλλα ειναι πιο σοβαρος δεν πηρε μερος σε κανενα "coin-flip" και γενικα φαινοταν οτι αντιμετωπιζει το παιχνιδι πιο σοβαρα και με σεβασμο.

Οσο για τον Isildur1 ειχα δει και μερικα match με durrrr και antonius live στο FT και μου ειχε κανει καλη εντυπωση το επιθετικο και απροβλεπτο παιχνιδι του. Αλλαζε στυλ πολυ συχνα και εκανε μεγαλα river raise, γενικα για heads-up μου αρεσε πολυ το στυλ του και ελπιζω να επανελθει.