crackLiNg Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 UTG: $320Hero (MP): $356CO: $200BTN: $220.10SB: $220.15BB: $108.34Pre-Flop: K(s) J(s) dealt to Hero (MP)UTG raises to $6, Hero calls 6$, CO calls 6$, BTN folds, SB folds, BB folds.Flop: ($21) 10(h) 4(s) J(h) (3 Players)UTG bets $16, Hero calls $16, CO foldsTurn: ($55) 8(d) (2 Players)UTG checks, Hero checksRiver: ($55) K(d) (2 Players)UTG bets 36$ Hero raises to 80$ UTG reraises all inHERO ????????????????????????ti kanw edw paidia ?? me trelane auto to hand, na simeiwsw oti o antipalos pezei me 33/25 se megalo deigma 1k hands
foustouki Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Πολυ ενδιαφερον hand.Ετσι οπως βλεπω ολα τα streets το χερι που μου ταιριαζει ιδανικα ειναι το ΑQ.Στανταρ raise pre-Cbet με gutshot-check turn με σκοπο μαλλον το call με πανω κατω straight και bet-shove river.Eπειδη στο river εχουμε bet-raise-shove αποκλειω να εχει ΤΤ 44 JJ καθως θα εκανε bet turn καθως και ΚΚ,ΑΚ γιατι θα εκανε call river.Οποτε καταληγω σε ΑQ,με μικρη πιθανοτητα το Q9 suited.Η δικια σου σκεψη?
gsbets Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 preflop κανεις απλο call στο flop κανεις απλο callκαι το turn περναει check-check.Δε μου φαινεται καθολου λαθος αυτο το pattern ομως σε κανενα street δε μας επιτρεπει να παρουμε infos για το χερι του utg.Γιαυτο θα εκανα call το river.αφου ομως αποφασιζεις να παρεις value απο το AK και ο αντιπαλοςκανει move , θα πηγαινα σιγουρα fold.1κ hands ειναι πολλα ομως , εχετε παρομοιο history?
crackLiNg Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 gsbets έγραψε: Παράθεση preflop κανεις απλο call στο flop κανεις απλο callκαι το turn περναει check-check.Δε μου φαινεται καθολου λαθος αυτο το pattern ομως σε κανενα street δε μας επιτρεπει να παρουμε infos για το χερι του utg.Γιαυτο θα εκανα call το river.αφου ομως αποφασιζεις να παρεις value απο το AK και ο αντιπαλοςκανει move , θα πηγαινα σιγουρα fold.1κ hands ειναι πολλα ομως , εχετε παρομοιο history?ayto einai to thema akrivws , o antipalos einai weak regular kai ta nuts ta pezei kapws perierga genika de pernei poly value apo ta kala xeria toy kai dokimazei akires blofes eimaste poly deep omws gia na kanw tetio call. akoma me AQ den tha ekane continuation se toso heavy draw board ektos an eixe AQ(h) poy omws sigoura tha varouse kai deutero bullet me double gutshot kai nuts flush draw.bullet sto turn de varaw giati fobame gia reraise.to megalitero moy lathos sto xeri pisteuw einai oti kanw poly weak reraise sto river...genika kyrios logo antipaloy to xeri einai poly periergo vs kapion solid tha ekana sigouro fold...
foustouki Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Οταν εκανες αυτο το min raise στο river πηγες να παρεις καθαρα value μονο απο ΑΚ ισως και KQ?θελω να πω οτι το raise σου δεν ειναι με τιποτα μπλοφα και ο αντιπαλος μπορει να κανει call μονο με ΑΚ,KQ εκτος αν ειναι παιχτης που γενικα που θα σε πληρωνε με το ΑJ.Καταληγω δηλαδη οτι με ενα μεγαλυτερο raise και θα μπορουσε να φανει bluff και να σε κανει hero call αλλα και αν εκανε shove θα εισαι σιγουρος οτι χανεις.
foustouki Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Εγραφα την ωρα που απαντησες.."to megalitero moy lathos sto xeri pisteuw einai oti kanw poly weak reraise sto river..."this.Στο river νικας μονο μια ηλιθια μπλοφα εκτος αν σε θεωρει πολυ καλο παιχτη και πιστευει α)το raise σου ειναι καθαρα για να παρεις λιγο περισσοτερο value β)οτι μπορεις να πεταξεις δυνατους συνδιασμους σε shove.
birbilisgr Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 εμενα δεν μου αρεσει περισσοτερο το check στο turn.σιγουρα στο river με ενα μεγαλυτερο raise θα ηταν πιο ευκολα τα πραγματααλλα ετσι οπως εξελιχθηκε fold σιγουρα
foustouki Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Θα ηταν καλυτερο η γνωμη του καθενα να βασιζεται σε καποια επιχειρηματα.
birbilisgr Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 εχεις δικιο foustouki(φανταζομαι σε μενα αναφερεσαι).ας γινω λιγο πιο αναλυτικος:για το πρωτο που λεω(bet turn) πιστευω οτι αν ειχε διαθεση για check raise θα το εκανε στο flop,επιπλεον βλεποντας το board μπορει το χερι μου να μην ειναι κατι φοβερο αλλα υπαρχουν πολλα draws και καλο ειναι να μην δωσουμε την freecard που θα μας κανει την ζωη δυσκολη στο river,ενω αν ειχε καποιο combo draw πιστευω θα δοκιμαζε second barrel υμφωνα με τα στοιχεια που εχουμε για αυτον.για το δευτερο νομιζω τα ειπατε και οι υπολοιποι και συμφωνω.οσο για το fold πλεον νικαμε μονο τη μπλοφα του αντιπαλου και ειναι αρκετα deep για το hero call.
crackLiNg Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 genika isxuei oti apo tin stigmi poy kanw check to turn prepei na kanw k just call to river to olo thema sto xeri einai oti sto river kanw minimum raise k kathe kalos reader tha katalavei ti akrivws exw (me straight tha ekana megalitero raise sigoura) opote ayxanonte apeira oi pithanotites to shove toy na einai AK poy to metetrepse se bluff, distixws de moy eftase o xronos gia na to skeutw auto k exasa ena pot 650$ :[
foustouki Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Λοιπον ειχε ΑQ τελικα?Ρωταω μπας και επαιξε κανενα set ετσι.
vergitsis Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 crackLiNg έγραψε: Παράθεση distixws de moy eftase o xronos gia na to skeutw auto k exasa ena pot 650$ :[kalitera pou teleiose o xronos,mallon xaneis
foustouki Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 vergitsis έγραψε: Παράθεση crackLiNg έγραψε: Παράθεση distixws de moy eftase o xronos gia na to skeutw auto k exasa ena pot 650$ :[kalitera pou teleiose o xronos,mallon xaneis[/quote:16am4xeu]Εκανε call τελικα..
crackLiNg Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 vergitsis έγραψε: Παράθεση crackLiNg έγραψε: Παράθεση distixws de moy eftase o xronos gia na to skeutw auto k exasa ena pot 650$ :[kalitera pou teleiose o xronos,mallon xaneis[/quote:j0b1frrp]nai k egw etsi pisteua mexri poy patisa fold ligo prin teliosei o xronos k moy ekane show A K :[ ayto lew me evale akrivws sto xeri poy eixa k ixere oti se shove tha to petoysa... ekane poly kalo play o typas...
D.uK.e Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Γιατι δεν σκεφτηκες οτι αυτος σε εβαλε σε busted flushdraw? Αποσο καταλαβα δεν εδειξες κατι αλλο με το call-CHECK-reraise..Αν ειχε το set πιστευω θα πονταριζε το turn.. Νομιζω.Δεν θα σε αφηνε να δεις river τελειως free..Οποτε το αποκλειουμε αυτο..Τωρα εγω θα σκεφτομουν A-Q, A-K..Αλλα δεν καταλαβαινω το reraise σου τη στιγμη που (ok ηταν μεγαλο) δεν θα εκανες call σε δικο του reraise και πολυ πιθανο shove..Παντως ειναι απτις πασες που αξιζουν απειρη αναλυση.Για μενα το reraise στο river θα το εκανα μονο που σε ενδεχομενο reraise δικο του (οσο και αν ηταν) θα εκανα call...Οποτε θα εκανα απλο call στο river ελπιζωντας να μην δω A-Q..Πως το βλεπεις foustouki ?
gsbets Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 εμενα μου φαινεται τραγικο το play του αντιπαλου , και απλα σταθηκε τυχερος.Τα φυλλα που πανε πασο τα κερδιζει.Τα φυλλα που κανουν call ειναι πολυ μπροστα απο το ak.Kαπου εκει αναμεσα ειναι και το kj , δεν αλλαζει και πολλα ομως.Δε ειμαι σιγουρος αν νομιζει οτι στο raise καταλαβαινει οτι χανει και το 3bet ειναι bluff (αν και το show hand προς τα εκει πηγαινει).
crackLiNg Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 gsbets έγραψε: Παράθεση εμενα μου φαινεται τραγικο το play του αντιπαλου , και απλα σταθηκε τυχερος.Τα φυλλα που πανε πασο τα κερδιζει.Τα φυλλα που κανουν call ειναι πολυ μπροστα απο το ak.Kαπου εκει αναμεσα ειναι και το kj , δεν αλλαζει και πολλα ομως.Δε ειμαι σιγουρος αν νομιζει οτι στο raise καταλαβαινει οτι χανει και το 3bet ειναι bluff (αν και το show hand προς τα εκει πηγαινει).toy kanw sxedon minimum raise ===> katalavenei to fyllo moy den paei na parei value epeidh exei TPTK paei na me petajei apo top two pair.call sto river bet toy tha boroysa na kanw alla de moy aresei epeidh 8elw na megalwnw to range poy pernw value apo xeirotera hands..
foustouki Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 D.uK.e έγραψε: Παράθεση Γιατι δεν σκεφτηκες οτι αυτος σε εβαλε σε busted flushdraw? Αποσο καταλαβα δεν εδειξες κατι αλλο με το call-CHECK-reraise..Αν ειχε το set πιστευω θα πονταριζε το turn.. Νομιζω.Δεν θα σε αφηνε να δεις river τελειως free..Οποτε το αποκλειουμε αυτο..Τωρα εγω θα σκεφτομουν A-Q, A-K..Αλλα δεν καταλαβαινω το reraise σου τη στιγμη που (ok ηταν μεγαλο) δεν θα εκανες call σε δικο του reraise και πολυ πιθανο shove..Παντως ειναι απτις πασες που αξιζουν απειρη αναλυση.Για μενα το reraise στο river θα το εκανα μονο που σε ενδεχομενο reraise δικο του (οσο και αν ηταν) θα εκανα call...Οποτε θα εκανα απλο call στο river ελπιζωντας να μην δω A-Q..Πως το βλεπεις foustouki ?Σιγουρα με το line που ακολουθησαμε με check-call flop+turn δεν μπορουμε να καταλαβουμε πολλα για το φυλλο του.Οποτε οπως ειπε και ο gsbets νωριτερα δεν ειναι καθολου ασχημο το call στο river.Απο την στιγμη που κανουμε μικρο raise στο river για value και μας τα γυρναει τοτε πρεπει να κανουμε fold γιατι ουτε ξερουμε που βρισκομαστε αλλα και μπλοφα να παιζει πρεπει να περασει ασχετα με τον ειναι χαζη(αλλα το χαζο καποιες φορες ειναι πολυ αποδοτικο).Πολυ ενδιαφερον χερι crackling ελπιζω να παραθεσεις και αλλα hands για συζητηση.Περιμενω να δω και καποιες απαντησεις απο ael,holdem,vatal.
vergitsis Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 gsbets έγραψε: Παράθεση εμενα μου φαινεται τραγικο το play του αντιπαλου , και απλα σταθηκε τυχερος. simfono,kai nomizo oti se auta ta stakes de 8a deis eukola to shove se auto to xeri na to kanei gia bluff logo reads etc,alla mallon sto diko tou mialo to kanei gia value.kai isos se merikous paixtes na prepei na to kaneis gia value alla oxi se esena pou an den kano la8os eisai reg
pocket_aces_suited Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 crackling νομίζω πως βάζεις στον αντίπαλό σου πολύπλοκες σκέψεις που δεν τις έχει κάνει. Οι περισσότεροι παίκτες παίζουν ABC πόκερ νομίζω. Κάποιοι μάλιστα είναι τόσο κακοί παίκτες, σε διάφορα stakes, που παίζουν με αυτόν τον τρόπο ειλικρινά γιατί πιστεύουν πως σε κερδίζουν με high pair - high kicker. Ειδικά το ΑΚ δημιουργεί σε πολλούς κακούς παίκτες μεγάλες προσδοκίες όταν το βλέπουν μπροστά τους και νομίζουν πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα κερδίσουν το χέρι. Φαντάζομαι την ικανοποίηση που θα πήρε ο συγκεκριμένος παίκτης όταν θα είδε στο river το χέρι του να βελτιώνεται από high card ace σε high pair - high kicker. Για σκέψου το και έτσι...
Gouster Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Εγώ θα πόνταρα το turn για value/protection. Αν κάνει c/r έχουμε easy fold. To c/r εδώ θα ήτανε πολύ περίεργο ετσι και αλλιώς καθώς overpairs sets straights θα ποντάρανε το turn. Δεν νομίζω να παίρνει κανείς το ρισκο εδώ να δώσει free card. Αν ποντάραμε 45 στα 55$ δεν νομίζω να έκανε call με AQ. Μόνο αν θεωρεί ότι έχει 14 outs και implied odds. Στο river θα έκανα call στο bet του. Δεν θα έκανα raise γιατι δεν πιστευω να κάνει call χειρότερο χερι και γιατί δεν θέλω να βρεθώ στην θέση που βρέθηκες. Μετά το reraise του fold. Είναι πολλά τα λεφτά για hero calls, και σε αυτό το board το χέρι μας είναι bluff catcher imo. PS1 Πιστεύω ότι τα results δεν προσφέρουν κάτι στην συζήτηση, (εκτός από το να ικανοποιήσουν την περιέργεια μας), το αντίθετο μάλιστα. PS2 sick bump
lalimenos Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2011 Etsi opos irthe fold. exei TOULAXISTON SET kata ti gnimi mou.To bet pou kanei sto river einai ligo periergo gt mporeis na to eklabeis eite san block bet eite san value bet gt fobatai mipos kaneis check behind. eprepe na kaneis aplo callPS den apokleio akoma kai to na exete to idio fullo, alla kata 80%+ se kerdizei
Recommended Posts