foustouki Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ο Ντάνιελ Νεγκρεάνου αποκαλεί τον Φιλ Χέλμουθ “παραπλανημένο” **Ξεκαθαρα λογια και αληθειες.Negreanu respect ισως ο πιο συμπαθητικος poker pro.Δεν εχω ακουσει ποτε καποιον να μην τον "παει". Παράθεση
Sailer18 Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Ο αγαπημενος μου poker player ειναι ο daniel.Δεν ξερω μου βγαζει κατι και με κερδιζει.Οπως ειπε και O foustouki ολοι τον συμπαθουν!!Negreanu FTW Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Sailer18 έγραψε:Ο αγαπημενος μου poker player ειναι ο daniel.Δεν ξερω μου βγαζει κατι και με κερδιζει.Οπως ειπε και O foustouki ολοι τον συμπαθουν!!Negreanu FTWΣοβαρα?Δεν το ειχα καταλαβει.. :) Παράθεση
Sailer18 Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 haha so obvious e?LOL aaa btw exeis pm...sou exei erthei ? Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Ξεχασα να απαντησω lol :) Παράθεση
fridis Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 respect ston kalitero turnament playerΦιλ Χέλμουθkai ston poio epithetiko anthropo ston kosmo gus hansen exw kai kati gia to filaraki saspoy olo mpla mpla einai mprosta stin kamera diavazi 2 sta 100 kai ta kanei vinteakiahttp://www.youtube.com/watch?v=uyAj0ZygG80 Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 ο gus hansen επαιζε ετσι σε εκεινο το τουρνουα επειδη επρεπε να βγει μονο 1ος για να περασει στην επομενη φαση και στον αντιποδα καποιοι παιχτες επρεπε να βγουνε τουλαχιστον 4οι 5οι κλπ.οσο για τον αλλο που λες το λιγοτερο ιεροσυλο θα σε χαρακτηριζα :) Παράθεση
voukefalas4 Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Daniel Daniel Danielllllllllll Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 o hunsen epaize etsi se ekeino to tournoua, epeidi to sygkekrimeno itan me pontous , me apotelesma, to na kanei kapoios call to all in tou tha tou stoixize tin synexeia..ekmetalevotan fysika to gegonos oti apla oi alloi eprepe na peksoun super tight prokeimenou na anevoun sto ladder twn pontwn..oxi vevaia pws o hunsen den einai kata fysin Aggro pektis... Παράθεση
Sailer18 Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου, 2009 Fridis zita signomi tora ....lol:Pbtw eblepa kati palia national heads up to 05 nomizo kai ekane kati korifaia call me bottom pair ktl.. Παράθεση
Gamer0044 Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2009 Kapote o hellmuth itan anamesa stous kaluterous, emeine omws stasimos th stigmh pou to paixnini exelisotan me apisteutous ruthous... Twra einai xeperasmenos kai exei katantisei poio gelios kai apo ton thou-Vou. praktwr 000!! Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2009 ο hellmuth παιζει ολα τα events NLH,LH,PLH. καθε χρονο ενω οι περισσοτεροι pro παιζουν μονο τα "ακριβα" και κανουν επιλογες.Επισης δεν προσπαθει να αλλαξει το παιχνιδι του και να το προσαρμοσει στα νεα "κουσουρια" των online παιχτων τα οποια θεωρει λαθος χωρις να ειναι.Προσωπικα πιστευω οτι δεν προκειται να παρει αλλο bracelet αν συνεχιζει να παιζει ετσι. Παράθεση
kokgr79 Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2009 foustouki έγραψε:** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ο Ντάνιελ Νεγκρεάνου αποκαλεί τον Φιλ Χέλμουθ “παραπλανημένο” **Ξεκαθαρα λογια και αληθειες.Negreanu respect ισως ο πιο συμπαθητικος poker pro.Δεν εχω ακουσει ποτε καποιον να μην τον "παει".Διαβαζοντας μονο το κεφαλαιο "small ball" απο το βιβλιο του power holdem strategy καταλαβαινετε για τι παικτη προκειται! Παράθεση
Recommended Posts