foustouki Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Aντωνη ειπα και πριν οτι δεν ειναι δικια μου η παρτιδα.Διαβαζοντας την ομως σκεφτηκα οτι και εγω ετσι ακριβως θα την επαιζα.bet flop για value-bet/call turn/check-raise all in riverΔεν ειναι καλο το line αυτο?Εννοειται οτι αρκετες φορες θα εκανε pot bet απο μπροστα στο river αλλα πολυ πιθανο και το check-raise all in εκει.Στο turn ειπα πιστευουμε οτι ειμαστε μπροστα.Εννοειται οτι δεν περιμενουμε αυτο το all in overbet στο river απο τον αντιπαλο συμφωνα με αυτο που κραταμε αλλα οταν γινεται αυτο τοτε πραγματικα κερδιζουμε λιγα πραγματα.Κερδιζουμε κακοπαιγμενους ΑΑ,ΚΚ και χανουμε απο 88,55 αυτα ειναι τα φυλλα που μπορει να εχει ο αντιπαλος με τα φυλλα τυπου Α3 ας πουμε δεν κανει limp utg σχεδον ποτε κλπ.Οπως και αλλα ζευγαρια θα τα επαιζε αλλιως πιστευω.Εννοειται οτι θα εκανα snap call αν επαιζα εγω σε live session μου multitabling NL25 χωρις 2η σκεψη.Αλλα στην πραξη δεν κερδιζω.Επειδη Αντωνη δεν εχεις παιξει απο οτι πιστευω NL25 ειναι συχνο φαινομενο τα all in overbets στο river μονο που σημαινουν absolute nuts η air.Ετσι στην συγκεκριμενη παρτιδα ας πουμε και Α3 να εχει και ΑΑ,ΚΚ να εχει δεν θα εκανε all in river.So 88,55(σπανια) η air (δυσκολο αν ισχυει το image του)ΥΓ1. Αυτες τις παρτιδες τις ποσταρω οχι γιατι ειναι κατι το ιδιαιτερο αλλα επειδη δεν παιζω αυτο τον καιρο και εδω και 1.5μηνα μελεταω so οτιδηποτε ενδιαφερον διαβαζω το προσφερω για συζητηση. Παράθεση
Basilis18 Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Proswpika den tha to skeftomoun kai poly gia na kanw to call!An kai ontos den eimai 100% sigouros oti exw to kalitero hand ekini ti stigmi alla kata ti gnwmi mou iparxoun hands sta opoia eimai mprosta pou dikaiologoun olo to action tis partidas apo merous tou.AA,KK: Den einai katholou paralogo na dokimase ena tricky play me limp apo UTG me ena tetio fillo kai na pisteue oti exei to kalitero hand mexri to telos.55: Auto einai to fillo pou pragmatika fovamai.To 88 proswpika den mou fenete toso pithano(an kai oxi teleiws apithano)alla to 55 tairiazei tromokratika sto olo hand,an kai oxi toso me to push sto river alla se kamia periptwsi den to apokliei.Opote..an kai o filos sou tha exei sigoura kapia reads parapanw (isws kai gi auto na to skeftete toso poly) meta apo mia proxiri analisi tou hand pisteuw oti ta pithana filla pou kratai einaiAA,KK: To opoio pragmatika pisteuw oti einai to pio pithano55: Kai auto poly pithano hand alla proswpika an to exei ontos egw tha ton plirwnaTha mporousa na kanw kai kapies alles ikasies gia kapia hands alla tha itan poly xazes an o tipos den exei to sigkekrimeno profile pou apaiteite gia auta ta plays kai apo oti ktlva den ton thewreis gia kapoion pou tha kanei kapia tromera tricky moves,etsi?Pantws gia na min aerologw kiolas pisteuw oti den tha to skeftomoun poly gia na kanw to call me ena tetio hand akoma kai enantion enos tight antipalou,eidika an skeftw oti den thewrei kai poly pithano na krataw to 3 logw tou pws epeksa to hand,auto prosthetei kai kapia alla oxi toso pithana hands alla pou pragmatika den tha ksafniazomoun an eblepa me auti ti logiki.Gia tin istoria,an thes(kai an egine to call)tha mporouses na mas peis ti kratouse?Pantws egw psifizw gia AA,KK! Παράθεση
clansman Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 μπα ρε φιλε δεν το προσφερεις ακριβως για συζητηση.Ειρθες εδω πεπεισμενος οτι ειναι fold και προσπαθησες να πεισεις κ ολους τους υπολοιπους οτι ετσι ειναι. αφου εισαι τοσο σιγουρος γιατι το ποσταρεις?Πρεπει να ξεκολεισεις λιγο το μυαλο σου.seriously.(και μην απαντησεις με seriously την τελευταια λεξη) Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 foustouki έγραψε:Εννοειται οτι θα εκανα snap call αν επαιζα εγω σε live session μου multitabling NL25 χωρις 2η σκεψη.Ειχα γραψει το παραπανω πριν.clansman έγραψε:μπα ρε φιλε δεν το προσφερεις ακριβως για συζητηση.Ειρθες εδω πεπεισμενος οτι ειναι fold και προσπαθησες να πεισεις κ ολους τους υπολοιπους οτι ετσι ειναι.Σου απαντησα με την παραθεση που εκανα πριν.αφου εισαι τοσο σιγουρος γιατι το ποσταρεις?Το χερι το διαβασα στο 2+2 και επειδη οι απαντησεις εκει απο πολυ καλους παιχτες μου εκαναν εντυπωση σκεφτηκα να το ποσταρω εδω.Πρεπει να ξεκολεισεις λιγο το μυαλο σου.seriously.(και μην απαντησεις με seriously την τελευταια λεξη)Το μονο σιγουρα ειναι οτι δεν εχω κολλημενο μυαλο.Απο που συμπερανες κατι τετοιο?Στα επομενα ποστ μου αφιερωσε 5 λεπτα να διαβασεις και να σκεφτεις την πασα και ποσταρε κατι για αυτην , μην γραφεις ενα σχολια για τον poster που ουτε νοημα εχει και @#$%^ ειναι. Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 foustouki αυτο που εννοουσα με τις ερωτησεις που σου εκανα ειναι οτι ο τροπος που παιξαμε το χερι δειχνει οτι με χαρα περιμενουμε να βαλουμε ολα τα λεφτα μεσα με το fullhouse.αυτο που λες για shove=nuts η air δεν ισχυει παντα πολλοι κακοι παικτες μετατρεπουν σε μπλοφες φυλλα που εχουν καποιο showdown value.οσο για το line προτιμω check raise στο flop,αν ακολουθησει ο αντιπαλος 3/5pot με 3/4pot στο turn και 1/3pot με 1/2pot στο river ασχετο,δαιβαζεις καποιο βιβλιο στην μελετη που κανεις κ αν ναι ποιο? Παράθεση
JeanJK Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 foustouki δωσε το λινκ απο το 2+2 να διαβάσουμε και εμείς. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 birbilisgr έγραψε:ασχετο,δαιβαζεις καποιο βιβλιο στην μελετη που κανεις κ αν ναι ποιο?Οχι δεν διαβαζω κανενα βιβλιο.Δεν μαρεσει η πολυ θεωρια και προσωπικα πιστευω οτι αυτα που λενε τα "γνωστα" βιβλια δεν ανταποκρινονται στα stakes που παιζω και στον τροπο παιχνιδιου του online poker.Προτιμω τα training sites,απειρα session review-live session videos,poker foroums,αρθρα απο small-stakes pro grinders κλπ κλπ. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 JeanJK έγραψε:foustouki δωσε το λινκ απο το 2+2 να διαβάσουμε και εμείς.w8 5 λεπτακια να το βρω. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 http://forumserver.twoplustwo.com/69/mi ... ve-637240/ Αυτο ειναι το link.Εληξε το thread εδω,οσες γνωμες ηταν να ακουστουν ακουστηκαν.next hand. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 foustouki έγραψε:Επειδη Αντωνη δεν εχεις παιξει απο οτι πιστευω NL25 ειναι συχνο φαινομενο τα all in overbets στο river μονο που σημαινουν absolute nuts η air.Ασφαλώς κ έχω παίξει. Δεν είμαι πλόυσιος κ όταν πρωτοξεκίνησα δεν είχα να χάνω αρκετά στο πόκερ οπότε έπαιζα όσο πιο χαμηλά μπορούσα για να μάθω. Βεβαια έχω να παίξω εκεί πάνω απο 2,5 χρόνια, αλλα δεν νομίζω να έχει κ κάποια σπουδαία διαφορά απο άλλα Limits.Δεν υπάρχει ούτε ένα ποστ μου που να λέει "έλα ρε φίλε σε αυτά τα stakes που παίζεις γίνεται αυτό και αυτό κ παράτα μας τώρα με 3 σου δολλάρια".Αντίθετα σέβομαι κάθε stakes το πόκερ παραμένει το ιδιο, 52 φύλλα έχει ή τράπουλα κ τα ιδια μοιράζει σε κάθε stakes, το ποσοστό των καλών παικτών που συναντάς αλλάζει αλλα όλους τους τύπους παικτών τους συναντάς σε κάθε επίπεδο. Μπορείς να ανατρέξεις σε άλλα μου πόστ κ οι απόψεις μου γιαυτό το θέμα είναι παγιωμένες.Γιαυτό ψιλοτιλτάρω οταν βλέπω ποστ απο "παικταράδες" του στύλ "Ασε ρε φίλε με τις πενταροδεκάρες που παίζεις κ κάνε call και παράτα μας" αλλα αναλύω την πάσα με τα ΒΒ κ το range του αντιπάλου τα οποία σέβομαι απόλυτα.Αλλα αρκετά παρεξηγημένος κ κακός δείχνω, οπότε δεν θέλω να βγαίνω σε κάθε ποστ κ να την λέω στον κάθε μ@λ@κ@ που το παίζει high stakes player κ την λέει στον άλλον για τα stakes που παίζει.Κ όπως ξέρεις οποιον πιάσω στο στόμα μου, ......... ποιος τον γλιτώνει? Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 +1 Για αυτα που λες.Εννοειται οτι πριν που σε ρωτησα αν εχεις παιξει σε αυτα τα stakes κλπ δεν εννουσα κατι τετοιο περι σνομπαριας λογω λεφτων κλπ αλλα καθαρα αν εχεις εμπειρια απο τετοια stakes.Σιγουρα το παιχνιδι εχει αλλαξει απο τοτε που επαιζες εσυ πριν 2.5 χρονια οπως εχει αλλαξει αλλωστε σε ολα τα stakes.Για την τελευταια προταση σου δεν εχω να πω κατι.. :) Oκ ας ληξει αυτο το thread αρκετα ειπωθηκαν παμε στο επομενο. Παράθεση
Basilis18 Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Basilis18 έγραψε:Gia tin istoria,an thes(kai an egine to call)tha mporouses na mas peis ti kratouse?Pantws egw psifizw gia AA,KK! Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Eδωσα το link που υπαρχει η παρτιδα στο 2+2 αλλα δεν το ειδες προφανως για να ρωτας για το αποτελεσμα.55 ο αντιπαλος αλλα δεν εχει σημασια.next hand Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Antonis έγραψε:foustouki έγραψε:Επειδη Αντωνη δεν εχεις παιξει απο οτι πιστευω NL25 ειναι συχνο φαινομενο τα all in overbets στο river μονο που σημαινουν absolute nuts η air.Ασφαλώς κ έχω παίξει. Δεν είμαι πλόυσιος κ όταν πρωτοξεκίνησα δεν είχα να χάνω αρκετά στο πόκερ οπότε έπαιζα όσο πιο χαμηλά μπορούσα για να μάθω. Βεβαια έχω να παίξω εκεί πάνω απο 2,5 χρόνια, αλλα δεν νομίζω να έχει κ κάποια σπουδαία διαφορά απο άλλα Limits.Δεν υπάρχει ούτε ένα ποστ μου που να λέει "έλα ρε φίλε σε αυτά τα stakes που παίζεις γίνεται αυτό και αυτό κ παράτα μας τώρα με 3 σου δολλάρια".Αντίθετα σέβομαι κάθε stakes το πόκερ παραμένει το ιδιο, 52 φύλλα έχει ή τράπουλα κ τα ιδια μοιράζει σε κάθε stakes, το ποσοστό των καλών παικτών που συναντάς αλλάζει αλλα όλους τους τύπους παικτών τους συναντάς σε κάθε επίπεδο. Μπορείς να ανατρέξεις σε άλλα μου πόστ κ οι απόψεις μου γιαυτό το θέμα είναι παγιωμένες.Γιαυτό ψιλοτιλτάρω οταν βλέπω ποστ απο "παικταράδες" του στύλ "Ασε ρε φίλε με τις πενταροδεκάρες που παίζεις κ κάνε call και παράτα μας" αλλα αναλύω την πάσα με τα ΒΒ κ το range του αντιπάλου τα οποία σέβομαι απόλυτα.Αλλα αρκετά παρεξηγημένος κ κακός δείχνω, οπότε δεν θέλω να βγαίνω σε κάθε ποστ κ να την λέω στον κάθε μ@λ@κ@ που το παίζει high stakes player κ την λέει στον άλλον για τα stakes που παίζει.Κ όπως ξέρεις οποιον πιάσω στο στόμα μου, ......... ποιος τον γλιτώνει? [/quote:299vi1ju]+1 oxi mono gi auto to post,alla genika gia ta teleutaia sou post antoni. min sunexizeis k allaksw apo antiantonikos!! einai tromeros titlos :pppppp Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Οχιιιιιιιιιι γιατι εκανες τετοιο λαθος luadarko? :) Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 xaxaxaxa!!!e na eimaste dikaioi. Παράθεση
Recommended Posts