foustouki Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Ο αντιπαλος παιζει 11/8. agr factor 1.7 ==> NITPoker Stars $0.10/$0.25 No Limit Hold'em - 5 playersThe Official 2+2 Hand Converter Powered By DeucesCracked.comCO: $27.80BTN: $25.00SB: $26.00Hero (BB): $31.90UTG: $77.55Pre Flop: ($0.35) Hero is BB with 4 3UTG calls $0.25, 3 folds, Hero checksFlop: ($0.60) 3 3 8 (2 players)Hero bets $0.50, UTG calls $0.50Turn: ($1.60) 5 (2 players)Hero bets $1.25, UTG raises to $4.75, Hero calls $3.50River: ($11.10) 4 (2 players)Hero checks, UTG bets $72.05 all in, Hero ????Τι κανουμε εδω?Εχουμε αλλα 26.40 στο stack μας. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Ποσταρω την παρτιδα γιατι πιστευω οτι δεν νικαμε απολυτως τιποτα παρα μονο το Α3 το οποιο ο αντιπαλος δεν εχει καθως δεν θα εκανα limp utg.Οποτε τα πιθανα χερια ειναι 88,55.Μπορουμε να κανουμε fold εδω? Παράθεση
Dusan Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Το ότι κάνουμε full house στο river δν έχει καμία σημασία,απλά υποψιαζόμαστε στο turn ότι ο αντίπαλος κρατάει τα nuts κ στο river σιγουρευόμαστεFold κ αν παίζαμε live του τα πετάγαμε κ στη μούρη Παράθεση
JeanJK Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Το pattern {call στο flop και raise στο turn} σε αυτά τα stakes σημαίνει οτι είμαστε χίλια χρόνια πίσω. Οπότε εγώ ΑΝ εκανα fold θα το έκανα στο turn γιατι πιστεύω οτι έχει καλύτερο kicker.Απο την στιγμή που κάνω call, το κάνω μήπως ο Θεος του πόκερ μου "φτιάξει" το χέρι μου και φυσικά δεν εννοώ το τέταρτο τριάρι (αν έρθει καλώς). Εννοώ το 4αρι. Απο την στιγμή που ήρθε..Κατι ακόμα... εγώ δεν μπορώ να βασιστώ στα reads και να πετάξω full. (Και τι read!! 55 ή 88!! Ουτε ο Κάλχας "Mantis" Θεστορίδης τέτοια read!!) Το read είναι αβέβαιο. Ακόμα είναι γνωστό οτι η βλακεία σε αυτα και σε μικρότερα stakes περισσεύει. Εχω δεί παρόμοιο play με ΑΑ. (???!!!!)Σωστή - λάθος, αυτή είναι η άποψή μου. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Bασικα το μονο φυλλο που νικαμε ειναι ΑΑ,ΚΚ που εκαναν limp για trap αλλα δεν τους εκατσε.Αλλα παλι με τετοιο χερι στο river θα εκανα value bet και οχι all in.Στο turn που λες για fold ενταξει μπορουμε να κανουμε call για να δουμε και το action στο river αλλα με το all in εκει ειμαστε πισω 99%.Κανουμε λοιπον fold η κανουμε crying call για να επαληθευτουμε και να πουμε "το ξερα ρε γαμωτο γιατι δεν το πασαρω?" Παράθεση
JeanJK Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Ισως τα είπα λίγο μπερδεμένα.. Λοιπον η αποψή μου πιο ξεκάθαρα:1) Στο turn ΔΕΝ θα εκανα Allin σε καμία περίπτωση. 2) Στο river ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να κανω fold με την δικαιολογία οτι κρατάει 55ή88. (Ασε που το 55 δεν το θεωρώ πιθανό χέρι. Κανει call στο φλοπ να παεί που??). Δεν παω πασο το full για το 88.Μακάρι να ακούσουμε και άλλες γνωμες.Αυτά απο μένα. Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 2 senaria paizoune.1)o antipalos einai poly kalos k exei katalavei oti mporei na parei max value sto river me all in2)o antipalos einai fish k kanei mia apo tis gnwstes all in mplofes twn fish dioti den vriskoun allo tropo na paroune to pot.mias k apo ta stoixeia pou dineis foustouki den mporw na ta apokodikopoihsw an thes voithise ligo k meta tha vgalw sumperasma,(an kai cash fish) Παράθεση
Dogan0s Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 sto flop giati kaneis lead ?c/r c/c gia na mporeis na kaneis control to pot OOP tha tan kalitero.sto turn kaneis pali ena bet(?) pot building i na ton diw3eis me ena cbet theleis akribws ?sto river to check einai c/r alliws tha prepe kai pali na kaneis ena value bet.etsi opws to pe3es einai poli duskolo na kaneis read to xeri tou antipalou ... kaneis call sto river kai kles an exei kalitero full an kai auto tha simvenei se elaxistes periptwseis. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Μαλλον καποιοι δεν ειδαν καλα τα ποσοστα του παιχτη και το γεγονος οτι ειναι nit.Tι μπορει να εχει εκει ενα super συντηρητικος παιχτης??Δειτε ολο το action απο την αρχη και βαλτε τον σε range καθε φορα μετα απο καθε move κατα την διαρκεια της παρτιδας..Που καταληγετε? Παράθεση
Dogan0s Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 afou de mporei na exei tipota allo, kai etsi xaneis to hand , giati kaneis to post ? Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Διαβασε αυτο που εγραψα παραπανω σκεψου το 5 λεπτα και πες μου που καταληγεις και σε τι χερια τον βαζεις στο τελος. Παράθεση
d4ffyd3ck Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Telika ti ekanes?Fantazomai call? Ti edeikse?Kai egw crying call 8a ekana, einai kai sxetika mikra ta stakes gia na kaneis ena iroiko paso edw... Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Μας έβαλες στα δύσκολα ρε φουστούκι.Δεν νομίζω να πήγαινα πάσσο εδώ και πιστεύω πως μάλλον τον έχεις κι όλας!στο 25 nl δεν έχω και τρελή εμπειρία μιας που πριν λίγο απέκτησα το καταλλήλο bankroll αλλά είναι αδύνατο να έπαιζε έτσι και με ένα over pair?Εγώ λεω call. Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Η ταπεινή μου άποψη..Λόγω του limp εγώ δεν τον βάζω σε pp.Εμένα το read μου λέει ή suited connectors 6-7 ή A-2s. Οπότε νομίζει ότι κρατάει τα nuts με κέντα. Το raise στο turn είναι απλά για να μας φοβίσει γιατί απλά μας έχει αφήσει να μπούμε με check στη παρτίδα και θέλει να πάρει το pot εκεί..Δε μου πάει το fold εδώ. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Ntavelis έγραψε:Η ταπεινή μου άποψη..Λόγω του limp εγώ δεν τον βάζω σε pp.Εμένα το read μου λέει ή suited connectors 6-7 ή A-2s. Οπότε νομίζει ότι κρατάει τα nuts με κέντα. Το raise στο turn είναι απλά για να μας φοβίσει γιατί απλά μας έχει αφήσει να μπούμε με check στη παρτίδα και θέλει να πάρει το pot εκεί..Δε μου πάει το fold εδώ.Νταβελης ειναι το 2ο ποστ που πραγματικα διαφωνω καθετα.Γιατι δεν τον βαζεις σε pp με το limp?Eιπαμε οτι ο παιχτης ειναι nit=supertight passive.Aνεφερα και τα ποσοστα του.Τετοιοι παιχτες δεν αρεσκονται στο να παιζουν μεγαλα ποτ χωρις nuts και δεν τζογαρουν γενικοτερα.Αρα με Αχ δεν κανει ποτε limp οπως ουτε με suited cards απο utg.Τετοιοι παιχτες δεν κανουν float στο φλοπ με Α high.Eπισης τετοιοι παιχτες δεν κανουν turn raises semi bluff σχεδον ποτε.Ουτε κανουν all in χωρις full στο river.Ξαναδες την παρτιδα και αυτα που ειπα και συζηταμε παλι.. Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 αυτο που εχει σημασια ειναι οτι εσυ δεν δειχνεις δυναμη.καλυτερα post it με faced down cards , και ρωτα το range του call.εκει διαφερουν οι απαντησεις.με 88 να κανει raise το flop ειναι πολυ πιθανο.call. Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Ok..Λοιπόν το post μου έγινε αργά χτες το βράδυ (ήμουν λιώμα) και δεν κοίταξα καθόλου τα aggression stats που είχες δώσει. Επίσης δεν μπήκα καν στον κόπο να ψάξω τη λέξη "nit" μέχρι σήμερα το πρωί.Άκυρο το post μου.Sorry για την αναστάτωση στο thread.. :S :blush: Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 gsbets έγραψε:αυτο που εχει σημασια ειναι οτι εσυ δεν δειχνεις δυναμη.καλυτερα post it με faced down cards , και ρωτα το range του call.εκει διαφερουν οι απαντησεις.με 88 να κανει raise το flop ειναι πολυ πιθανο.call.Limp pre-flat flop-raise turn-shove river.Οταν κανει ενας nit shove στο river εκει ποιο ειναι το range του συμφωνα με το action? Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Απαντάω λόγω του φίλου foustouki.Κανείς -εκτός gbets- δεν ασχολείται με το πως έχουμε παίξει εμείς κ εκεί είναι το ζητούμενο κ οχι να βλέπουμε φαντάσματα σε κάθε πάσα.Οκ είναι πιθανό να έχει 8-8, 5-5 (floating) αλλα ποτε δεν θα είχα παίξει την πάσα έτσι κ φυσικά δεν θα εκανα ποτε ποστ γιαυτό το χέρι γιατί δεν θα είχα ποτε αυτόν τον προβληματισμό στο River αφου to push θα ήταν απο μένα κ όχι απο τον αντίπαλο.Κλασσικό fish - weak play σε όλα τα street κ φυσικά βλέπουμε φάντασματα στο River. Οταν κάνουμε check με foul house στο River κ προβληματιζόμαστε εαν θα κάνουμε call στο bet/push του αντιπαλου, κάτι δεν πάει καλά γενικότερα κ όχι ειδικότερα. NLH παίζουμε κ οχι PLO. Παράθεση
JeanJK Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 foustouki έγραψε:Γιατι δεν τον βαζεις σε pp με το limp?Eιπαμε οτι ο παιχτης ειναι nit=supertight passive.Aνεφερα και τα ποσοστα του.Τετοιοι παιχτες δεν αρεσκονται στο να παιζουν μεγαλα ποτ χωρις nuts και δεν τζογαρουν γενικοτερα.Με το stack που έχει δύσκολο να είναι Supertight passive. Δεν χτίζεται έυκολα τέτοιο stack απο supertight passive τύπους. (Τα στατιστικά που παραθέτεις είναι μονο στατιστικά. Με όποια προβλήματα έχει η στατιστική - μικρο δειγμα, κακό δειγμα. Ειναι συμβουλευτικά.) Μάλλον πολύ aggressive θα τον έβαζα εγώ και άνθρωπο που δεν φοβάται να έχει 3 buyin στο τραπέζι. Και οτι σε αυτό το session έχει σπρώξει τα λεφτά του τουλάχιστον δυο φορές και μία με σένα, τρεις. Supertight passive δεν νομίζω να το κάνει εύκολα.foustouki έγραψε:Αρα με Αχ δεν κανει ποτε limp οπως ουτε με suited cards απο utg.Τετοιοι παιχτες δεν κανουν float στο φλοπ με Α high.Eπισης τετοιοι παιχτες δεν κανουν turn raises semi bluff σχεδον ποτε.Ουτε κανουν all in χωρις full στο river.Βλέπω πάντως μεγάλη βεβαιότητα στα λεγόμενά σου.Εγώ τόση βεβαιότητα θα είχα μόνο αν μου είχε δείξει τα φύλλα του. Αυτό που έχω καταλάβει απο το λίγο που ασχολούμαι , αντίθετα με αυτό που γενικότερα κυκλοφορεί σαν νόμος, είναι οτι σε αυτά τα stakes δεν πληρώνει το χαρτι που κρατάς αλλα ο φόβος που μπορείς να πουλήσεις. Raise και Allin είναι τρομερά όπλα. Κυρίως το raise!!! (To Allin θολώνει την σκέψη τους και μπορεί να κάνουν call.)O τύπος αυτός μάλλον το ξέρει καλά. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Oκ παιδια πηρα τις απαντησεις που ηθελα.Thanks.Το χερι δεν ειναι δικο μου απλα το ποσταρα για να δω απαντησεις.Αρχικα σκεφτηκα snap call αλλα τελικα αναρωτηθηκα αν κερδιζουμε τιποτα στο river.Eπιμενω οτι πολυ σπανια κερδιζουμε στο river αλλα σαν donk που ειμαι θα εκανα και εγω το call για να επιβεβαιωθει η υποψια μου.ΥΓ Ποσταρω ξενες παρτιδες καθως εχω να παιξω 1.5 μηνα.Απο το νεο ετος θα μπορειτε να σχολιαζετε και τις δικιες μου (Τα φτυαρια ετοιμαστε καποιοι...) :) Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 foustouki κατ αρχας γιατι κανεις check στο river?επιπλεον γιατι κανεις call στο raise στο turn αν σκοπευεις να foldαρεις ακομα κ αν πιασεις το full?εγω θα εκανα call παντως,θεωροντας αρκετα περιεργη αυτη την κινηση για να ειναι τα nuts. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 birbilisgr έγραψε:foustouki κατ αρχας γιατι κανεις check στο river?επιπλεον γιατι κανεις call στο raise στο turn αν σκοπευεις να foldαρεις ακομα κ αν πιασεις το full?εγω θα εκανα call παντως,θεωροντας αρκετα περιεργη αυτη την κινηση για να ειναι τα nuts.Ειπα και πριν οτι η παρτιδα δεν ειναι δικια μου απλα την ανεφερα γιατι πολλες φορες σ low stakes αυτα τα overbets all in ειναι συνηθες φαινομενο.Οσον αφορα τις ερωτησεις σου οι απαντησεις ειναι πολυ απλες.Εννοειται οτι στο turn πιστευουμε οτι ειμαστε μπροστα για αυτο και κανουμε το call.Στο river κανουμε check για να πονταρει,το ποσο που πονταρει ομως μας κανει να αναρωτιομαστε.Οσον αφορα τα overbets τετοιου στυλ στο river ειναι η nuts η air , πολυ λιγεσ φορες 2nd/3nd nuts.ΥΓ. Ανεβαστε κανενα χερι αν εχετε απο NL25-50 οσοι παιζουν σε αυτα τα stakes. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 foustouki έγραψε:Εννοειται οτι στο turn πιστευουμε οτι ειμαστε μπροστα για αυτο και κανουμε το call.Κ στο river Που προβληματίζεσαι με τι χάνεις με 4αρια?Στο river κανουμε check για να πονταρει,το ποσο που πονταρει ομως μας κανει να αναρωτιομαστε.Αμα κάνουμε check με σκοπό το check/raise κάνουμε τόσο γρήγορα call to all-in του, που στραμπουλάμε το δάκτυλο κ ζητάμε αποζημίωση απο το Ι.Κ.Α.Π. (Ιδρυμα Κοινωνικής Ασφαλισης Πόκερ) κ δεν ποστάρουμε τι κάνουμε. Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Antonis έγραψε:foustouki έγραψε:Εννοειται οτι στο turn πιστευουμε οτι ειμαστε μπροστα για αυτο και κανουμε το call.Κ στο river Που προβληματίζεσαι με τι χάνεις με 4αρια?Στο river κανουμε check για να πονταρει,το ποσο που πονταρει ομως μας κανει να αναρωτιομαστε.Αμα κάνουμε check με σκοπό το check/raise κάνουμε τόσο γρήγορα call to all-in του, που στραμπουλάμε το δάκτυλο κ ζητάμε αποζημίωση απο το Ι.Κ.Α.Π. (Ιδρυμα Κοινωνικής Ασφαλισης Πόκερ) κ δεν ποστάρουμε τι κάνουμε.[/quote:2nu0325x]Που να πληκτρολογείς με στραμπουλιγμένο δάχτυλο.Ας το καλύτερα.Για το Ι.Κ.Α.Π Αντώνη τι δικιαιλογητικά χρειαζόμαστε? Παράθεση
Recommended Posts