foustouki Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Ο αντιπαλος ειναι καλος regular κατα την γνωμη μου.Δεν υπαρχει ιδιατερο history.Εχει κανει καποια 3bet αλλα τιποτα το ιδιατερο και out of line.Full Tilt Poker $1/$2 No Limit Hold'em - 6 playersThe Official 2+2 Hand Converter Powered By DeucesCracked.comMP: $406.35CO: $200.00Hero (BTN): $391.70SB: $681.95BB: $99.75UTG: $615.35Pre Flop: ($3.00) Hero is BTN with 2 cards.3 folds, Hero raises to $6, SB calls $5, 1 foldFlop: ($14.00) 7c 8h Qc (2 players)SB checks, Hero bets $10, SB calls $10Turn: ($34.00) 5s (2 players)SB requests TIME, SB checks, Hero bets $24, SB calls $24River: ($82.00) Th (2 players)SB checks, Hero bets $64, SB requests TIME, SB raises to $160, Hero ....Ποιο ειναι το range του εδω?Τι κανουμε/θα κανατε εδω με:α) AAβ) 55γ) QTδ) 96- Ειμαστε autoshove εδω? ++ το auto shove αν εχουμε και το 9c? Παράθεση
Dusan Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Κάποιες γρήγορες σκέψεις#Two pair+ μέχρι κ το turn αρκετά δύσκολο,ένας καλός regular δν θα παίξει τόσο παθητικά σε τέτοιο board τέτοια χέρια(εκτός αν σ'έχει για 3-barrel maniac,που δν ισχύει αφού δν έχετε ιδιαίτερο history)#Αν κρατάει κάποια Q,μόνο το QT δικαιολογεί τέτοιο action στο river#Το πιο πιθανό να είναι σε drawΟπότε QT,Jc9c,ίσως ΤΤ κ από την άλλη κάποιο busted draw Τα pot odds δν είναι κ άσχημα(100 για 300 νομίζω)οπότε #με 55,QT ποτέ fold,απλό call πιστεύω φτάνει#με 96 auto-shove#Συνήθως λίγοι έως ελάχιστοι είναι οι regs στο 200ΝL που θα κάνουν τέτοιο move στο river με τέτοιο action.Άλλωστε κ το reraise που κάνει δν μοιάζει κ τόσο για μπλόφα,μάλλον ζητάει call.Παρ'όλα αυτά θα κάνω το call εκεί με ΑΑ γιατί δν θέλω να κάνω τον αντίπαλο μου να νομίζει ότι μπορεί να με κάνει outplay εύκολα σε τέτοια spots+να κερδίσω κ την πληροφορία Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Dusan έγραψε:Συνήθως λίγοι έως ελάχιστοι είναι οι regs στο 200ΝL που θα κάνουν τέτοιο move στο river με τέτοιο action.Άλλωστε κ το reraise που κάνει δν μοιάζει κ τόσο για μπλόφα,μάλλον ζητάει call.Παρ'όλα αυτά θα κάνω το call εκεί με ΑΑ γιατί δν θέλω να κάνω τον αντίπαλο μου να νομίζει ότι μπορεί να με κάνει outplay εύκολα σε τέτοια spots+να κερδίσω κ την πληροφορίαΑφου οπως λες ειναι δυσκολο το move με τετοιο action δεν ειναι burning money να κανεις call τα 100$ στο river? Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 To mono pou kanei represent einai Jc9c? 9c6c pithanon kanei fold pre h kai c-r sto turn h flop.Sigoura to line tou einai ilithio sa mplofa alla xanoume apo 1 combo. An to xei bravo tou. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 holdemgr έγραψε:To mono pou kanei represent einai Jc9c? 9c6c pithanon kanei fold pre h kai c-r sto turn h flop.Sigoura to line tou einai ilithio sa mplofa alla xanoume apo 1 combo. An to xei bravo tou.So απο οτι καταλαβα κανεις call με 55,Q10 και 96 που ειναι καποια υποθετικα χερια που μπορεις να εχεις.Με ΑΑ ομως??Call? Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Για μένα το η μόνη περίπτωση που είμαστε πίσω είναι η πρώτη με A-A, οπότε fold ή crying call το οποίο για μένα είναι απαράδεκτο γιατί έχουμε ερωτευθεί τα φύλλα μας.Στις (β) και (γ) είμαστε call και στην (δ) είμαστε auto-shove.Αλλά και πάλι (όπως πάντα ) θα ήθελα να ξέρω την εικόνα που έχουμε προβάλει στο τραπέζι γιατί το request time στο turn πριν το check με βάζει σε σκέψη ότι μπορεί να περιμένει bet από εμάς λόγω τις επιθετικότητας μας, έχοντας τα nuts. Παράθεση
Recommended Posts