nasosnasou Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 (Συγνώμη για το πρόχειρο της γραφής)Έχοντας παίξει σχετικά λίγα χέρια στο τραπέζι και δείχνοντας αρκετά aggressive image,(έχοντας δείξει 2 φορές ΑΑ) είμαι σε middle position σε full table (9), βλέπω απο θέση UTG τον gsbets να κάνει limp και εγώ με QQ raise σε 12€. Call αν θυμάμαι καλά από Big Blind και reraise απο gsbets στα 49€. Μετά απο σκέψη αποφασίζω να παίξω all-in (τα stacks μας ήταν περίπου 250 - 300€). Fold το big blind και ο gsbets σκεφτεται αρκετή ώρα και foldάρει ανοίγοντας JJ. (gsbets αν θυμάσαι την παρτίδα θέλω σχόλιο ή αν έχω γραψει κάτι λάθος διόρθωσε με - ήταν η παρτίδα που ο κύριος αριστερά σου μου είπε πως αν μαντέψει σωστά το φύλλο μου θα του έδινα 1€). Έπαιξα σωστά και αν όχι τι θα μπορούσα να κάνω; Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Οταν απο εναν παιχτη στην προκειμενη τον Γιωργο οπου δεν ειναι ο 50αρης Γιωργαρας αλλα ο Γιωργος "gsbets" Σμερος :) να κανει utg limp και μετα απο raise και call απο blind κανει reraise το JJ ειναι το χειροτερο φυλλο που μπορεις να εχει(ισως και ΤΤ καποιες φορες.)Αν μετα απο το all in σου εχει ΤΤ η JJ θα κανει πασο και θα σ κανει call με ΑΑ,ΚΚ,ΑΚ και νταμες που ομως ειναι δυσκολο να εχει στην προκειμενη.Το θεμα ειναι οτι αν κανεις απλα call το 3bet μπορει να μπει και το blind στην παρτιδα και τοτε τα πραγματα δυσκολευουν.Με απλο call μπορει να γινεις outplay ευκολα καθως σε οποιοδηποτε board με Κ,Α αλλα ακομα και small cards flop ο Γιωργος μπορει να πονταρει και να τον βαλεις σε ΚΚ,ΑΑ και να πασαρεις.Μπορει να εκανα και εγω το all in παρακαλοντας να εχει ΑΚ και να το foldarei αλλα πραγματικα δεν ξερω.Θα το σκεφτω λιγακι παραπανω και θα επανελθω.Στην πραξη δηλαδη θα κανει call στο all in σου αν σε εχει dominated η αν εχει ΑΚ οποτε coin. Παράθεση
konosz Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 stack your chips. put your hands behind them. shove them in the put.dn thes se kamia periptwsi na kaneis call gia na valeis mesa 3o paikti. ta range to limp/raiser einai pragmatika poly psilo, ala thewrontas san dedomeno oti fold dn kaneis, an krataei KK, AA tha ta xaseis kai se post flop action (akoma kai in position pou eisai). ara SHOVE Παράθεση
ZenitGR Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Το παξιμο σου ειναι τοσο λαθος φιλε.........δλδ παιζεις ρεστα για ποιο λογο???? Θα σε κανει call καλυτερο φυλλο απο το δικο σου και χανεις επι τοπου τα λεφτα σου, που δεν ειναι και λιγα για 2-2, αμα ειχες 100-150 ευρουλακια αντε σπρωξτα αλλα τοσο deep ειναι σοβαρο λαθος........ Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Το fold είναι πολύ weak play? Αφού ξέρουμε οτι ο αντίπαλος είναι solid. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Προσωπικα η χειροτερη επιλογη ειναι το call.Αν κανουμε call και υπαρχει Α,Κ,J,10 στο φλοπ χανουμε σχεδον παντα απο το range ενος solid παιχτη.Αν παλι το φλοπ ειναι undercards και δεν εχει καποιο μεγαλο PP θα παρουμε το ποτ εως εχει χωρις επιπλεον χρηματα.Οποτε προσωπικα δεν θα εκανα ποτε call.All in/fold>call.Τωρα για τις περιπτωσεις all in/fold :Το fold ειναι weak κατα την γνωμη μου.Οποτε αν παιζουμε ανετα στο τραπεζι απο την αποψη των χρηματων κανουμε all in και ειτε fliparoume με ΑΚ αν φαμε call ειτε ειμαστε μπροστα απο JJ ειτε dominated KK,AA και εχουμε ενα 20%.Aν χασουμε rebuy και next hand. Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 to mono lathos stin pasa einai to limp utg me JJ Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Εξαρταται crackling.Aν εχει δει οτι σε πιθανο raise 10 θα ακουσει 5-6 call τοτε δεν ειναι καλυτερο ενα limp-reraise?Ετσι και αλλιως ειτε κανει limp ειτε raise 10E και φαει 5 call παλι για το set παει Ενω με το limp-reraise μπορει να παιξει ενα heads up. Παράθεση
aizack13 Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 kounamoutas έγραψε:Το fold είναι πολύ weak play? Αφού ξέρουμε οτι ο αντίπαλος είναι solid.dn exw empiria apo FR alla WTF??.. apo pote einai solid to limp/rr jj apo utg?foustouki έγραψε:Aν εχει δει οτι σε πιθανο raise 10 θα ακουσει 5-6 call τοτε δεν ειναι καλυτερο ενα limp-reraise?oxi?Ετσι και αλλιως ειτε κανει limp ειτε raise 10E και φαει 5 call παλι για το set παει Ενω με το limp-reraise μπορει να παιξει ενα heads up.we should open shove imo its only 100bb(ss) Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Εστω οτι κανεις raise 10 και βλεπεις 5 callers.Σε τι φλοπ θα κανεις cbet? Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 αν αυτο ηταν ενα hand στο online poker , το call κανει isolate τον gsbets με position.Σε τετοια τραπεζια πρεπει να προσαρμοζεις το παιχνιδι σου.Το πιο πιθανο ηταν αν εκανε call να εμπαινε κιαλλος.Tight ειναι κατι που ΔΕΝ ειμουν οποτε το range μου ηταν μεγαλο.Στο τραπεζι ειναι μεγαλο το vp , το fs κτλ , ομως επισης και το fcbet.Προτειμω να εχω control του ποτ απο το να κανω lead bet η check raise το flop.**aizack13 πιο πολλα posts αν μπορεις. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Γιωργο αν στο 3bet σου εκανε call μονo o raiser Α) σε flop 2-3-7 θα εκανες bet/call all in?Β)σε φλοπ με Α,Κ θα εκανες cbet bluff η εισαι check-fold?Γ)Εσυ τι θα εκανες αν ησουν στην θεση του αντιπαλου με τις QQ?Μιλαω παντα για εκεινο το τραπεζι live και οχι online.Σου κανω αυτες τις ερωτησεις για να δω το παιδι με τις QQ τι σεναρια θα αντιμετωπιζε αν εκανε flat το 3bet. Παράθεση
lefkaslion Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 nasosnasou έγραψε:(Συγνώμη για το πρόχειρο της γραφής)Έχοντας παίξει σχετικά λίγα χέρια στο τραπέζι και δείχνοντας αρκετά aggressive image,(έχοντας δείξει 2 φορές ΑΑ) είμαι σε middle position σε full table (9), βλέπω απο θέση UTG τον gsbets να κάνει limp και εγώ με QQ raise σε 12€. Call αν θυμάμαι καλά από Big Blind και reraise απο gsbets στα 49€. Μετά απο σκέψη αποφασίζω να παίξω all-in (τα stacks μας ήταν περίπου 250 - 300€). Fold το big blind και ο gsbets σκεφτεται αρκετή ώρα και foldάρει ανοίγοντας JJ. (gsbets αν θυμάσαι την παρτίδα θέλω σχόλιο ή αν έχω γραψει κάτι λάθος διόρθωσε με - ήταν η παρτίδα που ο κύριος αριστερά σου μου είπε πως αν μαντέψει σωστά το φύλλο μου θα του έδινα 1€). Έπαιξα σωστά και αν όχι τι θα μπορούσα να κάνω;ειμαι ο κυριος(σιγα τον κυριο} που σου ειπε με τι φυλλο ειπες ALL IN.Και κερδισα ενα ευρο,το οποιο βεβαια δεν κρατησα,αλλα το εδωσα στον dealer ως tip.η γνωμη μου μου ειναι ,οτι το all in σου οχι μονο δεν χρειαζοταν,αλλα ηταν πολυ ριψοκινδυνο ,φιλε μου Παράθεση
mpizinakos Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 o gsbets einai enas pl epithetikos kai pl tricky paiktis me pl kalo post flop skill opote polles fores kalitera na teleiwneis to hand pre flop.me <100 BB stack kai ena 50 sti mesi=shove.me 150 BB =time +shove .me 200=fold Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 mpizinakos έγραψε:o gsbets einai enas pl epithetikos kai pl tricky paiktis me pl kalo post flop skill opote polles fores kalitera na teleiwneis to hand pre flop.me <100 BB stack kai ena 50 sti mesi=shove.me 150 BB =time +shove .me 200=foldχαχαχαχα , οπως βλεπετε τους εχω τρομοκρατησει τους φιλους μου.foustouki , καλο ειναι να μη κρινουμε απο τα αποτελεσματα.δε μπορει ο νασος να ξερει πως θα παιξω post flop εγω για να αποφασισει πως θα παιξει preflop.εγω σιγουρα θα κανω cbet.το θεμα ειναι ομως να σκεφτει σε τι range θα τον βαλω εγω με το allin του.Το QQ εκει δεν θα βρει call με κερδος εκτος απο το ΑΚ.Δεν προκειται να διωξει καλυτερο φυλλο , οποτε και εμενα δε μπορω να πω οτι μου αρεσει το allin. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Οπως ειπα και πριν εννοειται οτι οταν κανει το all in με QQ το μονο call που θελει ειναι απο JJ κακου παιχτη για να ειναι μπροστα η ΑΚ για coin κατι το οποιο δεν θελει.Απλα και το ποτ εκεινη την στιγμη να παρει δεν ειναι ασχημο εχει μεσα καμια 70αρια ευρω.Το θεμα ειναι οτι αν πιστευει οτι μπορεις να τον κανεις outplay postflop καλυτερα να κανει all in pre με την λογικη οτι με call αν εχεις ΑΑ,ΚΚ θα τα χασει ετσι και αλλιως σε no A,K φλοπ ενω μπορεις να τον πεταξεις και απο το ποτ χωρις να εχεις καλυτερο χερι.Τοτε ισως ειναι καλυτερο το all in.Για να τελειωνω για αυτο το χερι οπως ειπα και πριν εχουμε 250 ευρω=125bb οποτε αν παιζουμε με χρηματικη ανεση στο τραπεζι και δεν παμε για το hit and run τοτε κανουμε all in και gg,next hand. Παράθεση
nikos_10 Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Εμένα μου φαίνεται πολύ καλό το παίξιμο του gsbet . Απο την μία δίνει την εντύπωση οτι κρατάει monster (AA kk) και μη γνωρίζοντας το ακριβές φύλλο του αντιπάλου του δίνει προοπτική να πασάρει φύλλα τύπου ak aq qq jj. Και απο την άλλη όταν αντιλαμβάνεται οτι το JJ δεν είναι το καλύτερο φύλλο, ορθά πασάρει Παράθεση
nasosnasou Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2009 Το all-in το έκανα με το σκεπτικό οτι αν foldάρει ο γιώργος είμαι ικανοποιημένος απο το ποτ και αν κάνει το call με ΑΚ θα παίξουμε το coin-flip χωρίς να με πειράζει οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Απο την άλλη αν έπεφτα σε monster ήμουν αποφασισμένος οτι δεν θα στεναχωρηθώ κιόλας - that's poker!.Εξάλλου μην ξεχνάτε οτι επειδή είχα δείξει κάπως επιθετικό παίξιμο μέχρι εκείνη την ώρα, υπήρχε εστω και μια μικρη περίπτωση να γίνει και το call απο ζεύγος JJ TT (αποκλειστικά λόγω image), Και η αλήθεια είναι οτι ο γιώργος το σκέφτηκε πολύ ώρα πριν foldάρει.Παρέθεσα αυτό το hand - πραγμα που δεν το κάνω συχνά, δηλώνω άπειρος - γιατί με απασχόλησε πολύ και γιάτι ήξερα οτι παίζω με έναν πολύ καλό αντίπαλο και ήθελα τη γνώμη του (όπως και των υπολοίπων φυσικά) Παράθεση
Recommended Posts