GEORGE5586 Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 entaxei mpampa mpizinako!!! tha mathw orthografia!!! xaaxaxxaxa Παράθεση
GEORGE5586 Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 ΣΥΓΝΩΜΗ CONFUCIUS ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ.. ΝΟΜΙΖΑ ΣΕ ALL IN ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ CALL!! ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! Παράθεση
chrisaxa Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 diavazw ta post k pragmatika dn xerw ti na pw...ok exeis dikio.eprepe na sou zitisei ena tipiko signwmi..alla aptin stigmi pou dn egine.telos..aptin alli skepsou ligo k autous ..doulevoun toses wres akatapausta k emeis apla kanoume tin kavla mas...parola auta omos iparxoun kapoioi xwriates pou me to paramikro vrizoun oso pio asxima ginete.....gia auti ti periptwsi tis exeis na peis???k anti na ginei kati skivoun k to kefali..kai dn s lew gia partides pou exei kaei kapoio filo ...alla p.x. gia partides p exoun vgalei ena asximo river...apla merikoi dn exoun kan oute ti stixeiwdi anatrofi...!!!telos ..ola teleia sto gsop...k kati teleutaio pou dn to exei pei kaneis ...APTI STIGMI POU DN KAIGOTAN P.X. TO FILO SOU KAI EPAIRNES TO 10...DN 8A EXELISOTAN ETSI I PASA...DIAFORETIKO BOARD 8A IPIRXE ..OPOTE POTE DN XEREIS TI 8A GINOTAN...OK..megali vlakeia ..alla auta simvainoun~~ta leme sto epomeno gsop Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 axarlis οταν καίγετε ένα φύλλο στο μοίρασμα, το board είναι το ίδιο.Απο την άλλη χαίρομαι που εντοπίστηκε το κυριότερο πρόβλημα των Ελληνικών τουρνουά. Η συμπεριφορά μας στα τραπέζια.Εχω πει οτι οπως ακριβώς συμπεριφερόμαστε στην ζωή μας τον ίδιο χαρακτήρα μεταφέρουμε στο τραπέζι.Κ είναι ευθύνη όλων μας. Ο αγενής πάικτης προς dealers k συμπαίκτες -εκολλαπτόμενος Poker brat- είναι ο ιδιος που ανήθικα περιμένει κάποιο στιγμιαίο λάθος του αντιπαλου π.χ. γύρισε τα φύλλα του κ μετά απο 3 δευτερα είπε το call οπότε ας προσπαθήσουμε να κλέψουμε την πάσα πατώντας στον κανονισμό, του επεσε μία μάρκα μέσα, μήπως είναι δίκαιο να τον βάλουμε blind all-in κ.λ.π. Οι κανόνες ειναι κανόνες κ πρέπει να τηρούνται σχολαστικά αλλα κ αυτούς δεν πρέπει να τους τραβάμε απο τα μαλλιά για να "κλεψουμε" μια πάσα ή μία μάρκα lol. Ας απομονώσουμε ολους αυτούς τους εκκολαπτόμενους poker brat κ είναι ευθύνη όλων μας κ οχι μόνο των Poker manager.Μέχρι στιγμής το έχω κάνει μία μόνο φορά (πέρυσι κ όχι στο Apollonia) οταν ένας παίκτης εβριζε ασύστολα παίκτες κ dealers σχεδόν σε κάθε πάσα. Ζήτησα απο τον παίκτη να ηρεμήσει κ αφου δεν συνέβει πήγα στον Manager του είπα δύο λόγια κ λίγο αργότερα ο εν λόγω παίκτης περνούσε την έξοδο του καζίνο ... οριζόντια. Τώρα που το σκέπτομαι θα μπορούσα να το έχω κάνει περισσότερες φορές. Το Ελληνικό πόκερ βρίσκεται στα σπάργανα κ το μόνο που δεν χρειάζεται ειναι εκκολαπτόμενους Poker brat. Ας τους κρατήσουμε μακρυά απο τα τραπέζια μας κ αυτό είναι ευθύνη κ υποχρέωση όλων μας. Παράθεση
chrisaxa Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 to board einai to idio?pws ginete auto?katse giati me mperdepses twra... Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Θα πω δύο παραδείγματα για να καταλάβετε τι λέω.Apollonia game PLO κάνω βετ το ποτ στο turn μένοντας πίσω με 50-60€.O αντίπαλος με ρωτά πόσα έχω πίσω κ μου λέει οτι δεν έχει call ¨η θα παει all-in ή πάσο. Μετα απο σκέψη πετάει κάποιες μάρκες μέσα κ ανοιγουμε τα φύλλα μας κ βλέπουμε οτι έχει ενα Out Να με κερδίσει.Ο dealer δεν έχει καταλάβει τι λέμε κ λέει call. Οταν ολοκληρώνεται κ το river του ζητάω να μου πληρώσει κ τα υπόλοιπα κ φυσικά το παραδέχεται κ το κάνει άμεσα....... Κύριος.Σε Homegame λίγες μέρες αργότερα αντιμετωπίζω εναν πιτσιρικά κ στο flop κάνω raise σε bet του k βάζω μία στοίβα μάρκες λέγοντας οτι αυτές μαλλον φτάνουν να σε βάλουν allin.Οκ μου λέει θα τα δω, ανοίγουμε τα φύλλα μας? Ναι του λέω.Τα ανοίγουμε κ μου ζητάει να το τρέξουμε 2 ή 3 φορές γιατι ειναι μεγάλο το ποτ. Εγω αρνούμαι.Οταν ολοκληρώθηκε κ το river μου λέει κάτσε να μετρήσουμε τις μάρκες να δούμε αν με καλύπτουν αυτές οι μάρκες που έβαλες μέσα. lol. Τις μετρά ενω εγώ τον κοιτάω απορημένος. Οι διαφορά είναι 15 κ ζητά να μην τις πληρώσει. Ο gbets Που είναι στο τραπέζι λέει: Τι λές τώρα? Ανοίξατε τα φύλλα σας του ζήτησες να τρέξετε 2 φορές κ μετά του λες οτι δεν σε πήγε allin? Οκ εαν νομίζεις οτι αυτο είναι το σωστό κράτα τα του απαντώ. Τελικά δυσανασχετοντας μου δίνει κ τα υπόλοιπα.Πολύ αργότερα κ αφου έχουμε μπροστά μας απο 500 περίπου χτυπάει miracle card κ κάνει straight flush νικώντας το δικό μου χρώμα κερδιζοντάς μου 100 ευρώ. Σηκώνεται απο το τραπέζι κ φωνάζει straight flush τον έσκισα, τον διέλυσα κ.λ.π. (ασχετα εαν θα μπορούσε να μου πάρει κ τα 500) Κύριος? χμ χμ χμ χμ χμ χμ χμ Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 chrisaxa έγραψε:to board einai to idio?pws ginete auto?katse giati me mperdepses twra...Ναι είναι το ίδιο. Το καμένο φύλλο είναι το πρώτο που καίγεται για να ανοίξει το flop. Στην περίπτωση που λέμ δηλ. το 1ο φύλλο που καίγετε για να ανοίξει το flop είναι το 10 κ απλά το ξέρουν όλοι αφου φανερώθηκε. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 chrisaxa έγραψε:to board einai to idio?pws ginete auto?katse giati me mperdepses twra...Το φυλλο που ανοιχτηκε καταλαθος ειναι και το πρωτο που θα κανει πριν το φλοπ.Μολις καει το φυλλο σου δεν σ μοιραζει απευθειας αλλο αλλα συνεχιζει με τον επομενο παιχτη και εσυ παιρνεις αυτο που θα καιγοταν 1ο πριν το φλοπ.Οποτε το board δεν αλλαζει. Παράθεση
chrisaxa Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 ok..to xera oti dn s moirazei kateu8eian.apla dn ixera oti to 1o kameno einai to filo p kaigete...anyway ..thnx!!!! Παράθεση
psfsin Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Antonis έγραψε:Θα πω δύο παραδείγματα για να καταλάβετε τι λέω.Apollonia game PLO κάνω βετ το ποτ στο turn μένοντας πίσω με 50-60€.O αντίπαλος με ρωτά πόσα έχω πίσω κ μου λέει οτι δεν έχει call ¨η θα παει all-in ή πάσο. Μετα απο σκέψη πετάει κάποιες μάρκες μέσα κ ανοιγουμε τα φύλλα μας κ βλέπουμε οτι έχει ενα Out Να με κερδίσει.Ο dealer δεν έχει καταλάβει τι λέμε κ λέει call. Οταν ολοκληρώνεται κ το river του ζητάω να μου πληρώσει κ τα υπόλοιπα κ φυσικά το παραδέχεται κ το κάνει άμεσα....... Κύριος.Σε Homegame λίγες μέρες αργότερα αντιμετωπίζω εναν πιτσιρικά κ στο flop κάνω raise σε bet του k βάζω μία στοίβα μάρκες λέγοντας οτι αυτές μαλλον φτάνουν να σε βάλουν allin.Οκ μου λέει θα τα δω, ανοίγουμε τα φύλλα μας? Ναι του λέω.Τα ανοίγουμε κ μου ζητάει να το τρέξουμε 2 ή 3 φορές γιατι ειναι μεγάλο το ποτ. Εγω αρνούμαι.Οταν ολοκληρώθηκε κ το river μου λέει κάτσε να μετρήσουμε τις μάρκες να δούμε αν με καλύπτουν αυτές οι μάρκες που έβαλες μέσα. lol. Τις μετρά ενω εγώ τον κοιτάω απορημένος. Οι διαφορά είναι 15 κ ζητά να μην τις πληρώσει. Ο gbets Που είναι στο τραπέζι λέει: Τι λές τώρα? Ανοίξατε τα φύλλα σας του ζήτησες να τρέξετε 2 φορές κ μετά του λες οτι δεν σε πήγε allin? Οκ εαν νομίζεις οτι αυτο είναι το σωστό κράτα τα του απαντώ. Τελικά δυσανασχετοντας μου δίνει κ τα υπόλοιπα.Πολύ αργότερα κ αφου έχουμε μπροστά μας απο 500 περίπου χτυπάει miracle card κ κάνει straight flush νικώντας το δικό μου χρώμα κερδιζοντάς μου 100 ευρώ. Σηκώνεται απο το τραπέζι κ φωνάζει straight flush τον έσκισα, τον διέλυσα κ.λ.π. (ασχετα εαν θα μπορούσε να μου πάρει κ τα 500) Κύριος? χμ χμ χμ χμ χμ χμ χμahhahahahahahahahahahhahahahahah! nai nai nai re pousti mou !!! str8 flush ! kai ourliaxta kai epifwnimata.... kai to guro tou thriamvou sta upoloipa trapezia ... ekei imoun .. apo sena ta pire ????? hahahahahahahahahahahhahahaah theiko skiniko...peponi Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 ο Αντωνης ειπε οτι αυτο το περιστατικο συνεβει σε homegame οποτε δεν ηταν αυτος στο σκηνικο που ακουσες :) Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 psfsin έγραψε:ahhahahahahahahahahahhahahahahah! nai nai nai re pousti mou !!! str8 flush ! kai ourliaxta kai epifwnimata.... kai to guro tou thriamvou sta upoloipa trapezia ... ekei imoun .. apo sena ta pire ????? hahahahahahahahahahahhahahaah theiko skiniko...peponiyep Foivo. lol Οταν συνήλθε μετά με ρώταγε μέχρι τι ποσό θα έβλεπα στο raise του. Αν κ δυσκολευτηκα να κάνω το call ακόμα κ σε αυτό το raise του(σκέφτηκα αρκετή ώρα) μάλλον κ το all-in του θα το εβλεπα(με αρκετή-αρκετή δυσκολία) σε 4h table που ήμασταν κ το χέρι που κράταγα. Παράθεση
bouklinio Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 ego den katalabaino giati trogeste kai pnigeste se mia koutalia nero..oi anthropoi tou pokerland exoun apofasisei na kanoun to gsop sto apolonia..oi ipiresies tou apolonia einai aytes kai ayto den mporei na allaksei meso enos thread..(aragmenos se kanape ta grafo kai etsi eimai kai sti zoi mou :cheer: :cheer: alla i alitheia na legetai)2 fores pou anebika skopia itan arketo gia na katalabo oti oi perisoteroi dealers den to exoun akoma to moirasma..kanoun pola lathi kai kathisteroun apeira to paixnidi..alla ok..so what?ayto iparxei ayto dexomaste,,opoios de thelei apla de paei..sto finale sto 99 ta ekato den aksizei kai kati parapano..(oso skliro kai an akougetai)kai gia na min pareksigitho o 100os pou ksexorizei den eimai ego..(akoma toulaxiston)..kai kati akoma..to xe grapsei palia ki o going up kapou nomizo(alexi tha mou epitrepseis na daneisto ta logia sou)ama einai na kathomaste na grafoume 10 selides gia to pos tha prepei na einai i simperifora mas sta trapezia zito pou kaikame..(kapos etsi to xe pei )kai stin teliki min sfigeste pou leei kai to agori o tsint..pate sto apolonia paikste kante to kefi sas bgalte ta gousta sas xaste kai ta lefta sas(i alitheia eipame na legete)kai oti parapono exete pigainete ston ipeythino kai peite irema ki oraia ta parapona sas..ki ama ta parapona sas de lithoun katebeite apo kato kai vouazan apo 7 kai ta resta 22-28-29,,kathara pramata pantelonata..ayta eixa na po..oxi gia kapoio idiaitero logo,,apla ithela na postaro kati..ps:peponius to tipaki pou sou pire to pot me to straight flush exei kanei ki alla epic skinika..tha sta po apo konta..(τσεκ ατ δε νταρκ φοιβο..αχαχαχαχαχχαχα Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2009 Ειμαι ο μονος που πιστευω το poker room του Απολλονια ειναι πολυ καλο και μας προσφερει οτι καλυτερο μπορουσαμε να φανταστουμε απο ενα poker room στα Σκοπια 1ωρα απο Θεσσαλονικη?Το να εχουν καποιες παραπανω απαιτησεις ατομα τα οποια εχουν ταξιδεψει σε μεγαλα τουρνουα σε πολλες ευρωπαικες πολεις οπως Βαρκελωνη,Λονδινο,Πραγα κλπ δεκτο γιατι εκει εχουν δει αρκετα καλυτερα συνθηκες(πληρωνοντας βεβαια και 500αρια fee).Αλλα το να διαμαρτυρομαστε,βαζω και τον εαυτο μου μεσα καθως δεν εχω την εμπειρια απο τουρνουα εκτος Ελλαδας και δεν εχω δει αλλα poker rooms, και να μας ξυνιζει το καθετι ειναι το λιγοτερο ηλιθιο..Ο χωρος του Απολλονια θα γινεται ολοενα και καλυτερος αφου απο την πρωτη φορα που πηγα πριν 2 χρονια οι αλλαγες ειναι τεραστιες.Η ποιοτητα των παροχων βελτιωνεται συνεχεια και αυτο πιστευω οτι θα συνεχισει να γινεται.Προσωπικα απολαμβανω καθε στιγμη που βρισκομαι πανω,κανω τις γνωριμιες μου,ανταλασσω αποψεις,ακουω τον Αντωνη να φωναζει φερτε το foustouki εδω μολις ειδε το ονομα μου στην waiting list(ηθελα να κατσουμε να μιλησουμε εκεινη την μερα αλλα εφυγες νωρις και δεν πηρα το θαρρος να σου μιλησω,ελπιζω να γινει συντομα.),και βλεπω οτι και ο Τσονουλης,τα παιδια του pokerland αλλα και ολο το προσωπικο (victor respect) κανουν οτι μπορουν για να περασω καλα.Οσο περισσοτερο ενδιαφερον δειχνουμε για αυτο το poker room και οσες περισσοτερο κοσμο μαζευει σε καθε τουρνουα θα δινουμε ερεθισματα για σημαντικες βελτιωσεις στις παροχες που θα μας προσφερει.So Stop crying + enjoy the game. Παράθεση
Recommended Posts