grigoris16 Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2009 Giasas apoktisa prosfata to holdem manager kai moy dixni mono ta xeria apo partypoker kai eno to exo anoikto pezontas sto fultilt den moydixni tipota toy vazo to onomamoy sto fultilt kai moy lei oti to onoma ayto den iparxikamia voithia plz eyxaristo Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2009 Αποθήκευση των παρτίδων που παίζεις κάνεις στη Full Tilt; Παράθεση
grigoris16 Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2009 oxi den ekana alla tora vrika apo to lobi toy fltlt kai kano apothikefsi ton partidonalla pali to idio Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2009 Εγώ χρησιμοποιώ Poker Tracker και δε ξέρω ακριβώς τις ρυθμίσεις του Holdem Manager αλλά λογικά είναι παρόμοια στις ρυθμίσεις.Πρέπει κάπου να ορίζεις τον φάκελο στον οποίο αποθηκεύονται τα hands από Full Tilt. Το έχεις κάνει αυτό; Παράθεση
grigoris16 Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2009 ayto den mporo na kano ksero se pion fakelo apothkevonte alla den mporo na to valo sto holdemmanagerse eyxaristo pantos gia to endiaferon Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2009 Για ρίξε μια ματιά εδώ..http://rvgsoftware.fileburst.com/Holdem ... Manual.pdfΕίναι Manual του Holdem Manager. Κάν'το download γιατί είναι λίγο μεγάλο (δεξί click στο link και Save Target File..). Παράθεση
von_dracul Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2009 Να κάνω μια ερώτηση?Στο fulltilt δεν μπορεί να γίνει κατάθεση με κάρτα paysafe??? Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2009 Καλησπέρα και από μένα... Στην full tilt μπορείς να κάνεις κατάθεση με paysafe μέχρι και 10 νομίζω ταυτόχρονα αν θες καποιο μεγάλο ποσό.Για το Holdem Manager πρέπει επίσης μετά που θα του έχεις πει του Full Tilt να αποθηκεύει κάπου τις παρτίδες σου να πας στο holdem manager στο Import from folder και να βάλεις το φάκελο στον οποίο αποθηκεύονται να διαβάζει και απο εκεί το πρόγραμμα σου. Ότι δηλαδή θα εχεις κανει και με το party poker. Για περισσότερες πληροφορίες στο FAQ του προγράμματος που παρέχεται μέσω του site της εταιρίας. Παράθεση
von_dracul Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2009 Φίλε δεν μου εμφανίζει καν την επιλογή για κατάθεση με paysafe!!!Έχει τύχει σε κανέναν αυτό ?Μου έχει σπάσει τα νεύρα...Τους έστειλα και mail περιμένω απάντηση... Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2009 Είναι αδύνατον στο Add new deposit option στο cashier να μην το έχει σαν επιλογή να διαλέξεις... Νομίζω ότι την ίδια απάντηση θα λάβεις. Παράθεση
von_dracul Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2009 Κι όμως φίλε δδεν το βγάζει πουθενά γιαυτο ρωτάω εδώ... Παράθεση
grigoris16 Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2009 ok to vrika kai to eftiaksa otan egkatestisa to programa vrike mono toy toys fakeloys gia ta allasait.sto flt den ekana apothikeysh giayto den to vrike telos olla kala kai eyxaristo gia tin voithia. Παράθεση
Recommended Posts