elgreeko89 Δημοσίευση 11 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Δεκεμβρίου, 2009 mixali prospatho na se paro til kai den me vgazi leei oti den mporeis na dextis klisi......thelo na kano dio proegrafes gia simera Παράθεση
fridis Δημοσίευση 11 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Δεκεμβρίου, 2009 o mixalis file einai pano kai malon den exei karta den eiparxi provlima me toys filoys soy gia simera apo oti diavasaala an thes pare apolonia kai zita to poker roum00389342133000038934213223 Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 11 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Δεκεμβρίου, 2009 Μου το έκοψαν το τηλέφωνο να δέχεται κ να παίρνει κλήσεις..Έβαλα 100 ευρώ πάλι χθες πριν έρθω εδώ αλλά μάλλον τέλειωσε με όλα αυτά τα τηλέφωνα της τελευταίας στιγμής.Για σήμερα έχει θέσεις ακόμα, ελάτε ή γράψε μου εδώ ή σε pm τα ονόματα. Επίσης καμια 10αρια sms μπορεί να δεκτεί το κινητό.Και το poker room να πάρει θα του πουν μάλλον να πάρει εμένα άρα τον ίδιο κυκλο θα κάνουμε.Τεσπά..Αυτά της τελευταίας στιγμής πρέπει να κοπούν γαμώτο. Τώρα πάλι όχι κινητό για δυο μέρες. Ας ελπίσω να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα πέραν από τις κλασσικές ανοργανωσιές της τελευταίας στιγμής και με ψάχνει κανένας. Παράθεση
Silver Ds Δημοσίευση 11 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Δεκεμβρίου, 2009 uparxoun theseis gia aurio ?? Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 11 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Δεκεμβρίου, 2009 Απάντησα στο thread των προ-εγγραφών τι ισχύει για αύριο και για σήμερα. Παράθεση
Recommended Posts