Ntavelis Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2009 Βρήκα το "The Mathematics of Poker" των Bill Chen και Jerrod Ankenman. Ενδιαφέρομαι για βιβλία που αναλύουν τη μαθηματική πλευρά του παιχνιδιού.Έχετε κάτι να μου πείτε για το παραπάνω;Έχετε κάποιο άλλο να μου προτείνετε; Παράθεση
d4ffyd3ck Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2009 Για πολύ μαθηματική ανάπτυξη μπορείς να βρεις τα αθρα του John Von Neumman πάνω στη θεωρία παιγνίων όπου αναλύει βέλτιστες κινήσεις ανα χρονική στιγμή, αλλά είναι πολύ βαρια :woohoo: :woohoo: Μπορείς να μου στείλεις το βιβλίο που αναφέρεις? στείλε pm αν είναι. Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2009 Όταν λέω το βρήκα δεν εννοώ ότι το βρήκα για download.Για αγορά το βρήκα..http://www.amazon.com/Mathematics-Poker ... 836&sr=8-1Θα ρίξω μια ματιά πάντωςε στα άρθρα που αναφέρεις.. Παράθεση
johnsalo Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2009 Φιλέ το συγκεκριμένο βιβλίο δεν παλεύετε. Έχω παραγγέλλει και έχω διαβάσει πολλά βιβλία στα αγγλικά αλλά το συγκεκριμένο είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να χεις πτυχίο μαθηματικού για να το διαβάσεις…. Θα σου πρότεινα να βρεις και να κατεβάσεις το poker math made easy του Roy rounder και το practical poker math του Pat Dittmer για τα βασικά μαθηματικά. Βεβαία αν θέλεις κάτι πιο advanced και εγώ όταν είχα κάνει μια ερευνά είχα επιλέξει και παραγγέλλει το συγκεκριμένο. Παράθεση
Recommended Posts