Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Tournaments & Poker Tracker

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σήμερα αγόρασα το Poker Tracker το οποίο τόσο καιρό το χρησιμοποιούσα σε trial.

Έχω όμως πρόβλημα με την εισαγωγή των αποτελεσμάτων των τουρνουά.

Δε μου κάνει αυτόματη εισαγωγή των θέσεων που κέρδισα και έτσι όλα τα αποτελεσματά μου να είναι στα αρνητικά.

Τι παίζει με αυτό;

Πρέπει να τα καταχωρώ μόνος μου;

Και αν υπάρχει αυτοματοποιημένος τρόπος να κάνω τις καταχωρήσεις, πως θα κάνω εισαγωγή των αποτελεσμάτων των ήδη καταχωρημένων τουρνουά;

Δημοσίευση

Εγω χρησιμοποιώ σπασμένο, και βάζω τα αποτελεσματα μόνος...εκεί που λεει "enter results"...δεν εχω βρει αυτοποιημενο τρόπο να μπαίνουν τα αποτελέσματα. Το γιατι βαζει αποτελέσματα αντιπάλων και οχι τα δικά μου δεν ξέρω...

Εμένα το πρόβλημα είναι άλλο...εκεί στο enter results, πατησα κάποια φιλτρα για τα τουρνουα που τώρα δεν μπορώ να βγάλω...

Δημοσίευση

Ta αποτελέσματα των τουρνουά απο full tilt kai party poker μπαίνουν αυτόματα,δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι εσύ.Pokerstars χειροκίνητα.Ζήτα να σου στείλουν mail με τα αποτελέσματα των τουρνουά και μετα από enter results τα εισάγεις.Απλά θα σου πάρει λιγο χρόνο

Δημοσίευση

Νομίζω βρήκα άκρη..

Ζητάτε e-mail από την εταιρία με τα αποτελέσματα των τουρνουά που έχετε παίξει. Μετά πάτε στο Manual Import του Poker Tracker και πατήστε το Configure κάτω από το κουμπί Import From E-mail. Δώστε τα στοιχεία του mail σας (για τον POP3 server θα βρείτε πληροφορίες ή στο site της εταιρίας mail που χρησιμοποιήτε ή θα το βρείτε με μια απλή αναζήτηση στο google). Μετα πατήστε το Import From E-mail και επιλέξτε το mail που σας έστειλε η εταιρία με τα αποτελέσματα.

Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί η PokerStars δε μου έχει στείλει ακόμα το mail. Μόλις το δοκιμάσω και δω ότι δουλεύει σίγουρα θα σας ενημερώσω..

• 1 month later...
Δημοσίευση

geoponos έγραψε:

Ta αποτελέσματα των τουρνουά απο full tilt kai party poker μπαίνουν αυτόματα,δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι εσύ.Pokerstars χειροκίνητα.Ζήτα να σου στείλουν mail με τα αποτελέσματα των τουρνουά και μετα από enter results τα εισάγεις.Απλά θα σου πάρει λιγο χρόνο

..έλεγα κι εγώ να το αγοράσω αλλα διάβασα οτι ολα είναι αυτόματα ειδικά για το pokerstars! Δεν είναι?

Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα να προτιμήσω για χρήση με το pokerstars και περισσότερο τουρνουά?

Δημοσίευση

Ntavelis έγραψε:

Νομίζω βρήκα άκρη..

Ζητάτε e-mail από την εταιρία με τα αποτελέσματα των τουρνουά που έχετε παίξει. Μετά πάτε στο Manual Import του Poker Tracker και πατήστε το Configure κάτω από το κουμπί Import From E-mail. Δώστε τα στοιχεία του mail σας (για τον POP3 server θα βρείτε πληροφορίες ή στο site της εταιρίας mail που χρησιμοποιήτε ή θα το βρείτε με μια απλή αναζήτηση στο google). Μετα πατήστε το Import From E-mail και επιλέξτε το mail που σας έστειλε η εταιρία με τα αποτελέσματα.

Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί η PokerStars δε μου έχει στείλει ακόμα το mail. Μόλις το δοκιμάσω και δω ότι δουλεύει σίγουρα θα σας ενημερώσω..

Έτσι είναι στο Stars. Δεν παίρνει όμως τα rebuy και τα steps.

Δημοσίευση

Ntavelis έγραψε:

Νομίζω βρήκα άκρη..

Απλα να προσθεσω μην υπερβειτε τα 5 τουρνουα στην αιτηση αλλιως θα κανει αιωνες...κανονικα μεχρι και 200 τουρνουα μπορειτε να ζητησετε αλλα δεν θα μπορει να τα κανει import

Δημοσίευση

Πρέπει να τα κάνεις import μόνο απο το mail για να ''μπουν'' τα result? Έκανα copy paste απο το email και το έβαζα σε ένα text document και μετά το έκανα import αλλά δεν έγινε τίποτα. Μήπως όταν το κάνω paste γίνεται convert ή κάτι τέτοιο και δεν μπορεί να τα διαβάσει?

Έχω προσπαθήσει και manual αλλά δεν κατάφερα τίποτα.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

To δοκίμασα με το email για pokerstars και δούλεψε.

Εχω βάλει την έκδοση PT ver3.00 beta30.5

Για όσους έχουν gmail βάζουν:

server:pop.gmail.com

port:995

user:xxxxx@gmail.com(ολόκληρο δηλαδή)

κωδικός:χχχχχ

και checkαρετε το use SSL.

Δυστυχώς κάθε φορά "κατεβάζει" όλα τα email που έχεις στο λογαριασμό

οπότε αν έχεις πολλά θα αργεί το import.

Δημοσίευση

@labbKK πριν κάνεις αίτηση να σου στείλει αποτελέσματα το σταρς, μπαίνει στο gmail->settings->pop και πατάς μια επιλογή που λέει "forward από εδώ και πέρα". Αν το κάνεις κάθε φορά δεν θα διαβάζει τα πάντα και θα γλτώνεις λίγο χρόνο.

• 2 months later...
  • 2 months later...
Δημοσίευση

Paides epanaferw to 8ema gt mou exei prokupsei to idio problhma to opoio den mporw na lusw.

Otan paw na kanw "import from mail" vazw

server : pop.hotmail.com

port : 995

chekcarw to use SSL, vazw to user kai to pass tou mail mou kai mou emfanizei to error " Unable to connet to secure socket "

Na anaferw oti eixa kanei apegatastash to Pokertracker kai to ksanaekana egatastash. Apo tote antometwpizw problhma kai me to hud .

Px enw trexei to auto import den ananewnete to hud sta trapezia .

Ola auta afou shmera pragmatopoihsa thn agora gia ta microstakes..

Elpizw na mhn to metaniwsw ..

Euxaristw ek twn proterwn gia tuxwn sumboules .

** EDIT ** : Ola douleuoun mia xara pleon .

Δημοσίευση

naos4b έγραψε:

Ξέρει κανείς τι παίζει με betfair? γιατί τους ζήτησα τα αποτελέσματα των τουρνουά και μου είπαν ότι μπορώ να πάω να τα δώ στο site στο <λογαριασμός μου?> :huh:

Αν και λίγο καθυστερημένα...στο Λobby στις επιλογές πατάς αποθήκευση χεριών.Έπειτα για να δείς τα hands που έπαιξες πας στον σκληρό δίσκο/betfair/hand history.