Ntavelis Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2009 Σήμερα αγόρασα το Poker Tracker το οποίο τόσο καιρό το χρησιμοποιούσα σε trial.Έχω όμως πρόβλημα με την εισαγωγή των αποτελεσμάτων των τουρνουά.Δε μου κάνει αυτόματη εισαγωγή των θέσεων που κέρδισα και έτσι όλα τα αποτελεσματά μου να είναι στα αρνητικά.Τι παίζει με αυτό;Πρέπει να τα καταχωρώ μόνος μου;Και αν υπάρχει αυτοματοποιημένος τρόπος να κάνω τις καταχωρήσεις, πως θα κάνω εισαγωγή των αποτελεσμάτων των ήδη καταχωρημένων τουρνουά; Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2009 Εγω χρησιμοποιώ σπασμένο, και βάζω τα αποτελεσματα μόνος...εκεί που λεει "enter results"...δεν εχω βρει αυτοποιημενο τρόπο να μπαίνουν τα αποτελέσματα. Το γιατι βαζει αποτελέσματα αντιπάλων και οχι τα δικά μου δεν ξέρω...Εμένα το πρόβλημα είναι άλλο...εκεί στο enter results, πατησα κάποια φιλτρα για τα τουρνουα που τώρα δεν μπορώ να βγάλω... Παράθεση
geoponos Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2009 Ta αποτελέσματα των τουρνουά απο full tilt kai party poker μπαίνουν αυτόματα,δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι εσύ.Pokerstars χειροκίνητα.Ζήτα να σου στείλουν mail με τα αποτελέσματα των τουρνουά και μετα από enter results τα εισάγεις.Απλά θα σου πάρει λιγο χρόνο Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2009 Νομίζω βρήκα άκρη..Ζητάτε e-mail από την εταιρία με τα αποτελέσματα των τουρνουά που έχετε παίξει. Μετά πάτε στο Manual Import του Poker Tracker και πατήστε το Configure κάτω από το κουμπί Import From E-mail. Δώστε τα στοιχεία του mail σας (για τον POP3 server θα βρείτε πληροφορίες ή στο site της εταιρίας mail που χρησιμοποιήτε ή θα το βρείτε με μια απλή αναζήτηση στο google). Μετα πατήστε το Import From E-mail και επιλέξτε το mail που σας έστειλε η εταιρία με τα αποτελέσματα.Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί η PokerStars δε μου έχει στείλει ακόμα το mail. Μόλις το δοκιμάσω και δω ότι δουλεύει σίγουρα θα σας ενημερώσω.. Παράθεση
subgr Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2010 geoponos έγραψε:Ta αποτελέσματα των τουρνουά απο full tilt kai party poker μπαίνουν αυτόματα,δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι εσύ.Pokerstars χειροκίνητα.Ζήτα να σου στείλουν mail με τα αποτελέσματα των τουρνουά και μετα από enter results τα εισάγεις.Απλά θα σου πάρει λιγο χρόνο..έλεγα κι εγώ να το αγοράσω αλλα διάβασα οτι ολα είναι αυτόματα ειδικά για το pokerstars! Δεν είναι?Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα να προτιμήσω για χρήση με το pokerstars και περισσότερο τουρνουά? Παράθεση
giorgio Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2010 Ntavelis έγραψε:Νομίζω βρήκα άκρη..Ζητάτε e-mail από την εταιρία με τα αποτελέσματα των τουρνουά που έχετε παίξει. Μετά πάτε στο Manual Import του Poker Tracker και πατήστε το Configure κάτω από το κουμπί Import From E-mail. Δώστε τα στοιχεία του mail σας (για τον POP3 server θα βρείτε πληροφορίες ή στο site της εταιρίας mail που χρησιμοποιήτε ή θα το βρείτε με μια απλή αναζήτηση στο google). Μετα πατήστε το Import From E-mail και επιλέξτε το mail που σας έστειλε η εταιρία με τα αποτελέσματα.Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί η PokerStars δε μου έχει στείλει ακόμα το mail. Μόλις το δοκιμάσω και δω ότι δουλεύει σίγουρα θα σας ενημερώσω..Έτσι είναι στο Stars. Δεν παίρνει όμως τα rebuy και τα steps. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2010 Ntavelis έγραψε:Νομίζω βρήκα άκρη..Ζητάτε e-mail από την εταιρία με τα αποτελέσματα των τουρνουά που έχετε παίξει. Μετά πάτε στο Manual Import του Poker Tracker και πατήστε το Configure κάτω από το κουμπί Import From E-mail. Δώστε τα στοιχεία του mail σας (για τον POP3 server θα βρείτε πληροφορίες ή στο site της εταιρίας mail που χρησιμοποιήτε ή θα το βρείτε με μια απλή αναζήτηση στο google). Μετα πατήστε το Import From E-mail και επιλέξτε το mail που σας έστειλε η εταιρία με τα αποτελέσματα.Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί η PokerStars δε μου έχει στείλει ακόμα το mail. Μόλις το δοκιμάσω και δω ότι δουλεύει σίγουρα θα σας ενημερώσω..Απλα να προσθεσω μην υπερβειτε τα 5 τουρνουα στην αιτηση αλλιως θα κανει αιωνες...κανονικα μεχρι και 200 τουρνουα μπορειτε να ζητησετε αλλα δεν θα μπορει να τα κανει import Παράθεση
kwste Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2010 Πρέπει να τα κάνεις import μόνο απο το mail για να ''μπουν'' τα result? Έκανα copy paste απο το email και το έβαζα σε ένα text document και μετά το έκανα import αλλά δεν έγινε τίποτα. Μήπως όταν το κάνω paste γίνεται convert ή κάτι τέτοιο και δεν μπορεί να τα διαβάσει?Έχω προσπαθήσει και manual αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Παράθεση
labKK Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2010 To δοκίμασα με το email για pokerstars και δούλεψε.Εχω βάλει την έκδοση PT ver3.00 beta30.5Για όσους έχουν gmail βάζουν:server:pop.gmail.com port:995user:xxxxx@gmail.com(ολόκληρο δηλαδή)κωδικός:χχχχχκαι checkαρετε το use SSL.Δυστυχώς κάθε φορά "κατεβάζει" όλα τα email που έχεις στο λογαριασμόοπότε αν έχεις πολλά θα αργεί το import. Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2010 Αν θυμάμαι καλά μπορείς και επιλέγεις ποια mail να κατεβάσει το πρόγραμμα. Το θέμα είναι να θυμάσαι ως πιο είχες κάνει import αν δεν τα σβήνεις. Παράθεση
Havalencia Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2010 @labbKK πριν κάνεις αίτηση να σου στείλει αποτελέσματα το σταρς, μπαίνει στο gmail->settings->pop και πατάς μια επιλογή που λέει "forward από εδώ και πέρα". Αν το κάνεις κάθε φορά δεν θα διαβάζει τα πάντα και θα γλτώνεις λίγο χρόνο. Παράθεση
naos4b Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2010 Ξέρει κανείς τι παίζει με betfair? γιατί τους ζήτησα τα αποτελέσματα των τουρνουά και μου είπαν ότι μπορώ να πάω να τα δώ στο site στο <λογαριασμός μου?> Παράθεση
liondani Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Παιδιά εγώ έχω Holdem manager, όλα αυτοματοποιημένα και καταπληκτικό γενικότερα σαν πρόγραμμα +1000 ασυζητητή Παράθεση
naos4b Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2010 Δεν γνωρίζει κάποιος? Παράθεση
kats0u Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2010 Paides epanaferw to 8ema gt mou exei prokupsei to idio problhma to opoio den mporw na lusw.Otan paw na kanw "import from mail" vazw server : pop.hotmail.comport : 995chekcarw to use SSL, vazw to user kai to pass tou mail mou kai mou emfanizei to error " Unable to connet to secure socket "Na anaferw oti eixa kanei apegatastash to Pokertracker kai to ksanaekana egatastash. Apo tote antometwpizw problhma kai me to hud .Px enw trexei to auto import den ananewnete to hud sta trapezia .Ola auta afou shmera pragmatopoihsa thn agora gia ta microstakes..Elpizw na mhn to metaniwsw ..Euxaristw ek twn proterwn gia tuxwn sumboules .** EDIT ** : Ola douleuoun mia xara pleon . Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2010 naos4b έγραψε:Ξέρει κανείς τι παίζει με betfair? γιατί τους ζήτησα τα αποτελέσματα των τουρνουά και μου είπαν ότι μπορώ να πάω να τα δώ στο site στο <λογαριασμός μου?> Αν και λίγο καθυστερημένα...στο Λobby στις επιλογές πατάς αποθήκευση χεριών.Έπειτα για να δείς τα hands που έπαιξες πας στον σκληρό δίσκο/betfair/hand history. Παράθεση
Recommended Posts