aekara1921 Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2009 θα ηθελα τις γνωμες σας και κυριως τις γνωμες εκεινων που εχουν ασχοληθει και γνωριζουν για τα παρακατω.εδω και 6 μηνες κραταω τα αποτελεσματα μου στο ποκερ στο excel.παιζω μονο τουρνουα ολων των ειδων(multi,sit and go kai hu)Υστερα λοιπον απο 500 ωρες παιχνιδιου ειμαι 1000 ευρω πανω.δηλαδη 2 ευρω την ωρα.η ωριαια τυπικη αποκλιση ειναι 30 ευρω.θα ηθελα σε καποια στιγμη να μπορω να βγαλω συμπερασματα.αρκουν οι 500 ωρες σαν δειγμα?επισης μηπως θα ηταν πιο σωστο να κατηγοριοποιησω τα τουρνουα? Παράθεση
dionisis Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2009 Χωρις να ειμαι ειδικος εμενα δεν μου λενε κατι αυτα τα στοιχεια,δηλαδη αμα επεξες ενα MTT και κερδισες 1000 πιο το νοημα των αλλων στοιχειων που παραθετεις .... Παράθεση
aekara1921 Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2009 γι αυτο και γω ρωτησα διαφορες αποψεις.η αληθεια ειναι πως υπαρχει ενα χρονικο οριο περα απο το οποιο μπορει να βγει καποιο συμπερασμα.στο pokerpros υπαρχει ολη η σχετικη μαθηματικη αναλυση μονο που δεν ξερω αν εχει την ιδια ισχυ και για τα τουρνουα.οπως ειπες μπορει να κερδισει καποιος ενα μεγαλο ποσο και ξαφνικα να βρεθει με θετικο προσημο αλλα μεσα σε μια μεγαλη χρονικη διαρκεια θα μπορει ισως να φαινεται το κατα ποσο ο παικτης αυτος ειναι ικανος η οχι. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου, 2009 Εχω την εντύπωση ότι για να δεις το πόσο ικανός tournament παίχτης είσαι δύο είναι τα κυριότερα ποσοστά...το "in the money" (ITM) και το "return on investment" (ROI) Παράθεση
Recommended Posts