Ntavelis Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Βίκτορ Μπλομ: Δεν είμαι ο 'Isildur1' **Η συζήτηση στο chat δεν λέει τίποτα. Γιατί αν δεν είναι ο Μπλομ τότε θα τον βόλευε να κρυφτεί πίσω από αυτό το όνομα..Εγώ πάντως δε πιστεύω ότι είναι ο Μπλομ. Κάποια έκπληξη παίζει.We will see.. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2009 ''Δεν υπάρχει η περίπτωση ο Τομ Ντουάν ή ο Πάτρικ Αντόνιους να μην είχαν άμεση πληροφόρηση από την ίδια την εταιρία για το ποιος πραγματικά είναι ο Σουηδός παίχτης που έχει προκαλέσει ένα τσουνάμι με τον ερχομό του στα μεγάλα τραπέζια της Full Tilt.''Μάλιστα.Αυτό σημαίνει πολιτική απορρήτου. Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2009 Από τη στιγμή που δεν δημοσιοποιεί κάποιος από αυτούς που γνωρίζουν το όνομα του τότε δεν νομίζω να μαθαίναμε ποτέ αν όντως το ξέρει ή όχι.Αλλά μου φαίνεται αδύνατον μία εταιρία που έχει μερίδιο ο Λεντερεν και ο Φιλ Άιβυ να μην έψαξαν να δουν τι κρύβεται πίσω από τα εκατομμύρια που έχασε το νέο τους αστέρι που λέγεται Τομ Ντουάν. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2009 Εντάξει δεν μιλάμε για τους μετόχους.Αυτοί σίγουρα θα είδαν αλλά όπως και να χει δεν θα έπρεπε να πούν.Ήδη η full tilt έχει κατηγορηθεί ότι πουλάει προσωπικά στοιχεία πελατών της. Παράθεση
ucthelegend Δημοσίευση 3 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Δεκεμβρίου, 2009 Οι μεταφρασμένοι διάλογοι τα σπάνε. Κeep it up! Παράθεση
Recommended Posts