Againstodds Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2009 Ψαχνω να διαβασω καποιο βιβλιο που να ειναι για cash games. Τα περισσοτερα βιβλια μιλανε για mtt. Εχω βρει καποια στο ιντερνετ αλλα δεν μπορω να διαλεξω αναμεσα σε αυτα μην εχοντας ακουσει καποια αποψη για αυτα. Αν υπαρχει καποιος που να εχει διαβασει βιβλια που αφορουν cash games κ εχει την καλοσυνη να μου προτεινει καποιο θα του ημουν υποχρεος.Ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση
empags Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2009 psakse gia to guide tou ryan fee. einai free. Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2009 Καλησπέρα, είχαμε αναφερθεί και παλαιότερα σε αντίστοιχο θέμα και θα σου προτείνω ότι είχα πει και τότε.Τα βιβλία του Harrington On Cash Games είναι αυτά που σε βοηθούν αρχικά να αντιληφθείς το πόσο διαφορετικά είναι τα τουρνουά από τα cash games. Ξεκινάς από εκεί και συνεχίζεις μετά με τα υπόλοιπα βιβλία. Απλά ότι δουλειά και να κάνει τελικά ο Χάρινγκτον είναι πολύ καλή και για το λόγο αυτό στο προτείνω. Είναι δύο βιβλία.Σαν βάση όμως θα ξεκινούσα όπως και έγινε στη δική μου περίπτωση από εκεί. Καλή συνέχεια... Παράθεση
Againstodds Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2009 Oκ, ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες Παράθεση
AngryKoreaMan Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2009 empags έγραψε:psakse gia to guide tou ryan fee. einai free.this Παράθεση
kostasD Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2009 το βιβλιο του ryan fee δεν βοηθαει αρχαριους και γενικα πρεπει να εχεις αρκετη πειρα για να σου δωσει κατι. απευθυνεται κυριως σε παικτες 2/4 και 3/6. εμενα μου αρεσε πολυ το little green book του phil gordon που γραφει γενικα για το ποκερ. αξιζει πολυ και το παραρτημα με τα odds για συγκεκριμενους συνδυασμους (ισως το μονο βιβλιο που εχει τα συγκεκριμενα). Παράθεση
Againstodds Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2009 Εχω παιξει αρκετα σε low stakes το τελευταιο 6μηνο (NL30), χωρις να εχω διαβασει καποιο βιβλιο οσον αφορα τα cash games. Κανα 2 φορες που καταφερα να ανεβασω το bankroll μου αρκετα για να ανεβω επιππεδο (NL50), το επιχειρησα και απετυχα οποτε αναγκαστηκα να ξαναγυρισω στο NL30. Δεν θεωρω τον εαυτο μου ουτε αρχαριο ουτε advanced player, απλα ψαχνω καποιο βιβλιο που ισως με βοηθησει στην μεταβαση μου στα επιππεδα προς τα πανω, και γενικοτερα στο παιχνιδι μου. Παράθεση
peris31 Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2009 υπαρχει καποιο βιβλιο που να αναφερεται σε cash for hu? Παράθεση
Recommended Posts