Sailer18 Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 ρε παιδιά παο να μπω στο site και μια μπαίνει μια όχι ..και μετά μου κλείνει την σελίδα ..χρησιμοποιώ ie ..το κάνει σε κανέναν άλλον ...τι γίνετε? Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Μου είπαν κ άλλα άτομα οτι αντιμετωπίζουν προβλήματα σήμερα με το σάιτ. Ή κάποια αναβάθμιση παλεύει ο Σταύρος ή με το που βρει χρόνο θα το τσεκάρει.Οτι προβλήματα αντιμετωπίζετε καλά κάνετε και τα αναφέρετε για να δούμε όσο το δυνατόν πιο άμεσα. Παράθεση
ggiannak77 Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 2 μέρες τώρα συμβαίνει αυτό αλλα μονο με το η. e.με το mozzila μπαίνει κανονικά Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Μην χρησιμοποιήτε ποτέ IE.Θα γεμίσετε spyware από βλακείες της microsoft..Πάντα Mozilla ή Opera Browser..Ξεχάστε τον IE είναι ότι πιο επικίνδυνο και πιο ασταθές υπάρχει. Παράθεση
mickie310 Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Google chrome η πρότασή μου. Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 mickie310 έγραψε: Παράθεση Google chrome η πρότασή μου.Καλός αλλά αδύναμος ακόμα σε σύγκριση με τους άλλους δύο.Αλλά από το να χρησιμοποιείς IE πολύ καλύτερα.. Παράθεση
Recommended Posts