the_queen_is_dead Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 οποιο thread και να ανοίξω να διαβάσω τι γίνεται, αυτοί οι δυο έχουν κάτι να πούνε, όχι ότι είναι κακό, απλός ollo τα ίδια και τα ίδια λένε.. :laugh: :laugh: Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 Ενδιαφερον το πρωτο σου ποστ.Οκ στα δικα σου μελλοντικα ποστ θα συνεννοηθω με τον νταβέλης να μην απαντησουμε. Παράθεση
gambler81 Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 Eδώ όμως πρέπει να γράψει κάτι και ο Νταβέλης!!! :laugh: :laugh: Παράθεση
the_queen_is_dead Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2009 βρε να απαντάτε..όσες φορες θέλετε, απλός κάποιες φορες μου φάνηκαν τα σχόλια σας περιττά.. {sory} αν "παρεξιγιυηικες", δεν είχα αυτό το σκοπό Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 foustouki έγραψε:Ενδιαφερον το πρωτο σου ποστ.Οκ στα δικα σου μελλοντικα ποστ θα συνεννοηθω με τον νταβέλης να μην απαντησουμε.Μέσα είμαι.. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 ζιζού έγραψε:βρε να απαντάτε..όσες φορες θέλετε, απλός κάποιες φορες μου φάνηκαν τα σχόλια σας περιττά.. {σοροί} αν "παρεξιγιυηικες", δεν είχα αυτό το σκοπόΤι ποιο φυσιολογικο απο τα υπαρχουν περιττα σχολια σε ενα φόρουμ?Σκοπος δεν ειναι να μειωθουν τα περιττα αλλα να αυξηθουν τα σωστα σχολια.Οποτε αν ποσταρω 100 θα ειναι 95 περιττα 5 σωστα αλλα αν ποσταρω 1000 θα ειναι 950 περιττα και 50 σωστα.So i will continue posting Παράθεση
the_queen_is_dead Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 αφού είσαι και εσύ μέσα....τώρα ηρέμησα, {keep talking} Παράθεση
nasosnasou Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Προφίλ του Μέλους foustoukiΜέλος από: πριν από 5 μήνεςΣυνολικά Posts: 775Προφίλ του Μέλους baskont (moderator και με πολλά live updates από tournaments)Μέλος από: πριν από 3 χρόνιαΣυνολικά Posts: 2056 συμπέρασμα: "no comment"χωρίς διάθεση για παρεξήγηση, απλά να ευθυμήσουμε και λίγο!!! Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Γιατί δεν έβαζες και τα στατιστικά του profile μου;Εμένα είναι ακόμα χειρότερα.. Παράθεση
nasosnasou Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Νταβέλης έγραψε:Γιατί δεν έβαζες και τα στατιστικά του profile μου;Εμένα είναι ακόμα χειρότερα..σου έχω στείλει pm. περιμένω απάντηση Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 so what? Δεν μπορω να καταλαβω.Τεσπα απο αυριο κανω μια βδομαδα αποχη για να με πλησιασετε στα ποστ. lol απλα για καποιους.Ελεος Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Εγώ πάλι δε πρόκειται να σας κάνω τη χάρη..Θα με φάτε στη μάπα! Loose aggressive.. hehe Παράθεση
the_queen_is_dead Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 άντε, θα βάλω εγώ τα δικά σου.Προφίλ του Μέλους ΝταβέληςΜέλος από: πριν από 2 μήνεςΣυνολικά Posts: 90Βρε, μήπως ιστά συγγενείς και δεν το ξέρετε.. :laugh: δεν νομίζω να με παρεξηγήσετε, {humor} κάνω.. Παράθεση
harima Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Foustouki μη τους ακους ρε αν ειναι δυνατονΜπορει μερικοι να πιστευτετε μερικοι οτι ο φουστουκις σπαμαρει καθε τοπικ αλλα μακαρι να χατε το ηθος και την ευγενεια που εχει.Ολο με το καλο το λογο ειναι και μαυτα που χει ακουσει κανονικα παναγιες επρεπε να ριχνει και uninstall (γινεται?) το ποκερλαντkeep up man Παράθεση
nasosnasou Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 foustouki έγραψε:so what? Δεν μπορω να καταλαβω.Τεσπα απο αυριο κανω μια βδομαδα αποχη για να με πλησιασετε στα ποστ. lol απλα για καποιους.Ελεοςλοιπόν foustouki επειδή εγώ έγραψα κάτι και δεν ήθελα να παρεξηγηθώ (εσύ παρεξηγήθηκες από ότι κατάλαβα) θα αφήσω ένα ρητό να μιλήσει για μένα "pan μέτρον άριστον" !!! Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Το ρητο αυτο δεν κολλαει καπου εδω.Δεν παρεξηγηθηκα απο αυτα που ειπες εννοειται δεν υπαρχει τετοιο θεμα.Τεσπα αδικα μιλαμε για κατι χωρις νοημα.Γεια σου φιλε. Παράθεση
nasosnasou Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 foustouki έγραψε:Το ρητο αυτο δεν κολλαει καπου εδω.Δεν παρεξηγηθηκα απο αυτα που ειπες εννοειται δεν υπαρχει τετοιο θεμα.Τεσπα αδικα μιλαμε για κατι χωρις νοημα.Γεια σου φιλε.Πως δεν κολλαει; Για να στο λεω ετσι σημαινει οτι πιστευω πως εχεις χασει το μετρο. Κολλαει η δεν κολλαει; Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Εχω χασει το μετρο με τι? Παράθεση
Sailer18 Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 ρε άκυρε άνθρωπε το σκέφτηκες πολύ να ανοίξεις τέτοιο topic...?? Παράθεση
vas Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Σορρυ που θα σας το πω ρε παιδια...αλλα εδω ειναι ΦΟΡΟΥΜ !αϊντε σε κανα 'εκπαιδευτικο' site να ξυπνησετε ! χωρις παρεξηγηση βεβαιως βεβαιως <keep posting> Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Τι ηλίθιο θέμα είναι αυτό????keep posting παίδες δεν λέω...Αλλά stop posting μαλακίες!!! Παράθεση
the_queen_is_dead Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Σάιλερ18 έγραψε:ρε άκυρε άνθρωπε το σκέφτηκες πολύ να ανοίξεις τέτοιο topic...??να σου πω την αλήθεια neugrano δεν το σκέφτηκα και πολύ,όπως οι πιο πολλοί εδώ μέσα δεν σκέφτονται όταν ποστάρουν.Επειδή δεν έχω χρόνο τώρα κάποια άλλη στιγμή θα σου δικαιολογήσω γιατί άνοιξα αυτό το topic..(και αν πρόσεξες παραπάνω το δήλωσα ότι δεν είχα σκοπό να προσβαλω κανεναν) Παράθεση
Basilis18 Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Σάιλερ18 έγραψε:ρε άκυρε άνθρωπε το σκέφτηκες πολύ να ανοίξεις τέτοιο topic...??.+1.Παρόλο που είμαι αντίθετος με τις γνώμες που λένε ότι τα post θα πρέπει να ελέγχονται και να μη λέει ο καθένας ελευθερα τι γνώμη του δεν μπορώ να πω ότι δεν τους καταλαβαίνω (το λιγότερο) μερικές φορες. Παράθεση
Recommended Posts