Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σε όλους. Θα ήθελα τη γνώμη σας για την παρακάτω παρτίδα από satellite για το Sunday Million που έπαιξα το απόγευμα. Να πω ότι είμαι chip leader στο τελικό τραπέζι με 7 παίκτες να απομένουν με τους 3 πρώτους να παίρνουν εισιτήριο και ο 4ος να παίρνει 170$.

Ο αντίπαλός μου είναι σχετικά δραστήριος ιδιαίτερα από την ώρα που ανέβασε το stack του.

PokerStars Game #35835620368: Tournament #214911130, $2.02+$0.20 USD Hold'em No Limit - Level XXI (6000/12000) - 2009/11/25 19:52:19 EET [2009/11/25 12:52:19 ET]

Table '214911130 9' 9-max Seat #6 is the button

Seat 1: hoper0932 (42862 in chips)

Seat 2: setolu (74778 in chips)

Seat 4: 11TheDean11 (137824 in chips)

Seat 5: soso 70 (208608 in chips)

Seat 6: jill94 (91094 in chips)

Seat 7: ace148 (95456 in chips)

Seat 8: HERO (257378 in chips)

hoper0932: posts the ante 1200

setolu: posts the ante 1200

11TheDean11: posts the ante 1200

soso 70: posts the ante 1200

jill94: posts the ante 1200

ace148: posts the ante 1200

HERO: posts the ante 1200

ace148: posts small blind 6000

HERO: posts big blind 12000

*** HOLE CARDS ***

Dealt to HERO [8c 5h]

hoper0932: folds

setolu: folds

11TheDean11: folds

soso 70: calls 12000

jill94: folds

ace148: folds

HERO: checks

*** FLOP *** [5c 8h Td]

HERO: bets 24000

soso 70: raises 24000 to 48000

HERO: ???

Ποια θεωρείτε εδώ την καλύτερη κίνηση? Με δεδομένο ότι κερδίζουν ουσιαστικά το ίδιο οι 4 στους 7 και έχω πολύ μεγάλο stack ενώ αυτός είναι δεύτερος σε μάρκες κοντά σε μένα και ο πιο απειλητικός. Θα πούσαρα στάνταρ απέναντι σε short stack αλλά εδώ?

Να πω επίσης ότι ο αντίπαλος έπαιζε πολύ με suited connectors (από 9 και πάνω) με τα οποία συνήθως έκανε limp. Εγώ τον τοποθέτησα σχεδόν με σιγουριά σε χέρι όπως JT,J9,QT ή ΚΤ ίσως και 67 πιο δύσκολα όμως. Απέκλεισα τα 55,88,ΤΤ με τα οποία μάλλον θα έκανε raise (και λόγω πιθανοτήτων τα δύο πρώτα) και με ΑΤ πάλι θα έκανε raise πιστεύω. Τί λέτε κι εσείς?

Δημοσίευση

σιγουρα εισαι μπροστα απο το range του.αν νομιζεις οτι ειναι σε θεση να foldαρει καποια απο τα hand στα οποια εισαι 70-75 με20-25 τοτε κανε all in.αν οχι δες το turn και αναλογως συνεχιζεις.

Φυσικα αυτα στα λεω επειδη το τουρ ειναι προκριματικο αλλιως με χαρα θες να δει το all in σου στο flop με Τχ(το πιθανοτερο)

Δημοσίευση

για εμενα έπρεπε να κανεις μεγαλύτερο bet στο flop με αυτό το scary board και σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας δίνει για τον παίχτη,δηλαδή 32-36000 να πάρεις το pot εδώ και να'sai euxaristhmenos.an είχε κάτι πολύ δυνατό ΑΑ-ΓΓ και έκανε slow play θα πήγαινε all in στο bet σου.τώρα με αυτά τα δεδομένα κανεις call να δεις το turn και αναλόγως πως θα παιχτεί η παρτίδα συνεχίζεις

Δημοσίευση

Τον βάζεις all-in αμέσως. Εσύ στη θέση του με τόσα μικρότερα stacks θα έκανες call με Τ8? Μάλλον όχι. Τα big stacks όταν κονταροχτυπιούνται το παιχνίδι γίνεται chicken game. Όποιος κάνει τον άλλο να δειλιάσει πρώτος έχει το πάνω χέρι. Πάρε λοιπόν το πάνω χέρι και διώξτον. Θα είναι τραγικό από μέρους του να παίξει το σχεδόν βέβαιο ticket του με ένα draw. Εξαιρεση αποτελεί φυσικά η περίπτωση να μη σκέφτεται καθόλου ο αντίπαλος και να είναι level 1 fish!

Δημοσίευση

SamGreek έγραψε:

Τον βάζεις all-in αμέσως. Εσύ στη θέση του με τόσα μικρότερα stacks θα έκανες call με Τ8? Μάλλον όχι. Τα big stacks όταν κονταροχτυπιούνται το παιχνίδι γίνεται chicken game. Όποιος κάνει τον άλλο να δειλιάσει πρώτος έχει το πάνω χέρι. Πάρε λοιπόν το πάνω χέρι και διώξτον. Θα είναι τραγικό από μέρους του να παίξει το σχεδόν βέβαιο ticket του με ένα draw. Εξαιρεση αποτελεί φυσικά η περίπτωση να μη σκέφτεται καθόλου ο αντίπαλος και να είναι level 1 fish!

+1

Δημοσίευση

Thanks για τις απαντήσεις σας. Η αλήθεια είναι μετά το raise που έκανε ο αντίπαλος στο flop τράβηξα ακαριαία την μπάρα τέρμα δεξιά και ήμουνα έτοιμος για all in αλλά... τελευταία στιγμή πάτησα fold!!! Ένιωθα 99% σίγουρος ότι θα τα πετούσε όμως όπως πολύ εύστοχα είπε ο samgreek στο συγκεκριμένο χέρι εγώ ήμουν το chicken. Γενικά σκέφτηκα ακριβώς όπως αναφέρει στο σχόλιο του samgreek αλλά τελικά δείλιασα. Θεωρούσα πως δε γίνεται με τίποτα να χάσω το ticket και αποφάσισα να μην μπλέξω καθόλου. To call το απέκλεισα εντελώς. Πιστεύω πως περισσότερο θα έδειχνε αδυναμία. Σε προηγούμενο χέρι είχε πουσάρει ο αντίπαλος με gutshot+fd οπότε δεν ήθελα σε καμιά περίπτωση να δαπανήσω άλλα 24Κ και να δω turn που ταίριαζε στο range του. Θέλω να τονίσω ότι πήγα πάσο λόγω του μεγάλου stack μου και το γεγονός ότι οι νικητές έπαιρναν το ίδιο έπαθλο. Με μικρότερο stack ή αν έπαιζα σε κλασσικό τουρνουά νομίζω πως θα ενεργούσα διαφορετικά...

Εν τέλει πήρα πολύ εύκολα το ticket καθώς χωρίς να συμμετέχω σε καμία από τις επόμενες 7 μόνο παρτίδες που ακολούθησαν αποκλείστηκαν 3 παίκτες. Παρόλα αυτά το χέρι που περιέγραψα με προβλημάτισε έντονα για το παθητικό παιχνίδι μου και ήθελα να διαβάσω και τις δικές σας απόψεις.

Δημοσίευση

SamGreek έγραψε:

Εξαιρεση αποτελεί φυσικά η περίπτωση να μη σκέφτεται καθόλου ο αντίπαλος και να είναι level 1 fish!

Οταν σκεφτόμαστε έτσι, εμείς σε τι level είμαστε? -0?

ΑΝτε κ κερδίζουμε το ποτ τι χρειαζόματσε τις μάρκες αφου μιλάμε για ticket? Κ αν μας κάνει call με 10-10 που φτάνει το δικό μας level fish?

Κάνεις sitout κ παίρνεις το ticket κ δεν έχει να κάνει με θέμα "πουλιού" ..... αλλα μυαλού που στην αναλυσή σου δεν υπάρχει.

Δημοσίευση

Κάνεις sitout κ παίρνεις το ticket κ δεν έχει να κάνει με θέμα "πουλιού"

+1

ΑΛΛΑ στο χερι εισαι 99% μπροστα και με all in το ποτ ειναι δικο σου και μετα μπορεις να κανεις και επισημα sit out..

Δεν ξερω τι θα εκανα.Πολυ πιθανο το all in εκει.

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

ΑΛΛΑ στο χερι εισαι 99% μπροστα και με all in το ποτ ειναι δικο σου και μετα μπορεις να κανεις και επισημα sit out..

Exactly!!! Αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ. Παίρνω κι αυτό το pot και σταματάω να ασχολούμαι. Βέβαια έστω κι αυτό το πλεονέκτημα που είχα με απέτρεψε τελικά από το να προσπαθήσω να... μάθω αν ο αντίπαλος κρατούσε ΤΤ. Δίνω ελάχιστες πιθανότητες να το είχε. Αυτός ο παίκτης θεωρώ ότι θα έκανε στάνταρ raise στη θέση εκείνη και με αυτό το φύλλο. Να κάνει limp για να του γυρίσει ρέστα στα μούτρα κάποιο από τα μικρότερα stack και να callάρει? Δεν ξέρω. Εκτός αν δεν ήθελε να παίξει τα 10άρια του σε ρέστα αντιπάλου και προσπάθησε να δει φθηνά ένα flop με το ζευγάρι του. Τί να πω. Όπως και να είχε αποφάσισα τελικά να μη διερευνήσω το 1%... γιατί αν τελικά έπεφτα σε αυτή την περίπτωση θα με έπαιρνε με τις πέτρες ο Antonis :laugh: :laugh: