Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ο αντίπαλος παίζει 10/9/9 σε 100 χερια

Σκέψεις εδώ?

preflop? μέγεθος 3bet?

snal fold turn?

κερδίζω κάτι?

MP ($9.55)

CO ($50)

Button ($9)

SB ($49.70)

Hero (BB) ($71.05)

UTG ($28.45)

Preflop: Hero is BB with J, J

1 fold, MP calls $0.50, CO bets $2.50, 2 folds, Hero raises $6.50, 1 fold, CO calls $4.50

Flop: ($14.75) 10, 7, 5 (2 players)

Hero bets $11, CO raises $27, Hero ?

(Δεν ξερω αν εμφανιστουν τα χρωματα αλλα ενημερωνω οτι δεν υπαρχει flush draw στο flop)

Δημοσίευση

Προσπάθησε να έχεις καλύτερο έλεγχο του pot size ώστε να μη φτάνεις σε τόσο tough spots. Όπως έκανες το pot δεν μπορείς να κανεις fold αλλα απέναντι σε τέτοιο αντίπαλο το shove είναι πολύ οριακό ίσως και -ΕΝ, ποιος ξέρει

Δημοσίευση

FOLD

Υπάρχουν φορές βέβαια που το board αυτό είναι ιδανικό για τέτοια moves. Από τη μεριά μου βλέπω ότι το fold είναι μοναδική επιλογή γιατί έτσι και αλλιώς ο αντίπαλος που είναι nit κάνει commited τον εαυτό του οπότε δεν μας αφήνει το περιθώριο να σκεφτούμε ότι μπορεί να το έκανε αυτό με overcard.

Δημοσίευση

holdemgr έγραψε:

Προσπάθησε να έχεις καλύτερο έλεγχο του pot size ώστε να μη φτάνεις σε τόσο tough spots. Όπως έκανες το pot δεν μπορείς να κανεις fold αλλα απέναντι σε τέτοιο αντίπαλο το shove είναι πολύ οριακό ίσως και -ΕΝ, ποιος ξέρει

Εννοεις με το bet στο φλοπ?Γιατι δεν μπορω να κανω fold στο flop?Υπαρχει καποιο φυλλο που κερδιζω εκτος απο air?Που air πολυ δυσκολο να υπαρχει με τετοιο παιχτη.

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

Εννοεις με το bet στο φλοπ?Γιατι δεν μπορω να κανω fold στο flop?Υπαρχει καποιο φυλλο που κερδιζω εκτος απο air?Που air πολυ δυσκολο να υπαρχει με τετοιο παιχτη.

Δεν ξέρω ούτε κι εσύ υποθέτω. Έχεις reads μονο για το preflop παίξιμο του. post flop δεν έχεις ιδέα τι μπορεί να κάνει η δε μας έχεις πει τουλάχιστο. πχ μπορεί να έχει AT? η 89s? το ότι κάποιος παίζει nitty preflop δε σημαίνει ότι δε μπορεί να είναι aggro post. OK ίσως σπανια συμβαίνει στο ΗΛ50 αλλα δεν αποκελίεται

Anyway το δικό μου point είναι ότι δε σκέφτηκες καθόλου το μέγεθος του pot. πχ pre θα μπορούσες να κανεις flat η να κανεις μεγαλύτερο 3bet. Η μέση λύση που ακολούθησες ...sucks.

Και στο flop το sizing είναι μεγάλο. Θα προτιμούσα να κάνω check η μικρότερο bet.

Τώρα όπως "παικτηκε" καταλήγεις να βρεθείς σένα spot που δεν είναι δυνατό να πάρεις την καλλιέρη δυνατή απόφαση.

Δημοσίευση

Κατι λιγοτερο απο σπανια.

Συμφωνω για αυτο που λες οτι δεν ξερω πως παιζει ο nit postflop αλλα μπορει ενα nit στο flop να κανει raise το 89?Η ακομα και να κανει check-raise το Α-10 σε 3 bet pot?

Οσο για το μεγαλο bet στο φλοπ που λες με το μυαλο μου εκεινη την στιγμη κανω τετοιο bet ωστε αν φαω raise να "ξερω οτι χανω".

Αν πονταρω λιγοτερο και μου κανει call/raise τι κανω μετα?

Δεν γινεται πιο δυσκολο το χερι τοτε απο οτι τωρα??