Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: To leaderboard του Greek Series of Poker μετά από 6 event **

Δεν βλέπω το όνομά μου στον πίνακα...

Τερμάτισα στο top15 των συμμετοχών (νοερά συμμετέχουν 4.500 μέλη του pokerland ''επί'' 15% = 675 - άρα είμαι στο 15%), όπως επίσης τερμάτισα σε όλα ITM (In The Time - μέσα στην ώρα διεξαγωγής, σε κανένα δεν τερμάτισα μετά την λήξη). Τι γίνεται? Κάποιο λάθος, ή προμοτάρετε τα αγαπημένα σας μέλη διαστρεβλώνοντας την κατάταξη?

Δημοσίευση

Μα φυσικά και είσαι στην λίστα ! Είσαι μία θέση ακριβώς πάνω από εμένα .Εκεί που είμαι γραμμένος εγώ μία θέση πιο πάνω είσαι εσύ ,για ψάξτο λίγο καλύτερα .

Δημοσίευση

looser έγραψε:

Μα φυσικά και είσαι στην λίστα ! Είσαι μία θέση ακριβώς πάνω από εμένα .Εκεί που είμαι γραμμένος εγώ μία θέση πιο πάνω είσαι εσύ ,για ψάξτο λίγο καλύτερα .

Μα........ μια θέση πιο πάνω είναι ο αφαλός!! :woohoo:

Δημοσίευση

j72leo έγραψε:

για να παίξουμε προκριματικά για το gsop7 πρέπει να ανοίξω νέο λογαριασμό σε άλλο site? όπως φάντης k.t.p? η θα γίνουν και στο poker gr? ακόμα δεν έχω δει κάποια ενημέρωση

Όπως σε κάθε GSOP προκριματικά γίνονται από διάφορες εταιρίες. Προς το παρόν έχει κάνει η partypoker ένα προκριματικό την Δευτέρα που μας πέρασε και με το που μας δωθεί πρόγραμμα και από τις υπόλοιπες εταιρίες (poker.gr, Hellenic poker, profitclub poker, φάντης) θα το αναρτήσουμε σε πινακάκι κλασσικά με το που ενημερωθούμε ή θα το αναφέρουμε στην καθημερινή μας ειδησιογραφία.

Οι προ-εγγραφές θα ανοίξουν λογικά ως το τέλος της βδομάδας για το GSOP #7.

Δημοσίευση

CrazyFrank έγραψε :Μα........ μια θέση πιο πάνω είναι ο αφαλός!! :woohoo:

Πάλι λάθος είσαι

Ο αφαλός είναι 2 θέσεις πιο πάνω και είναι καλά κλειστός .

Συγνώμη έκανα λάθος δεν είσαι μία θέση πιο πάνω γιατί αν ήσουνα μία θέση πιο πάνω και δες το από την άλλη πλευρά τότε θα ήσουνα ποπός και αν ήσουνα ποπός θα σε έβλεπες στην λίστα αφού δεν είσαι καθόλου ποπός μάλλον είμαστε στην ίδια ακριβώς θέση ! που σημαίνει ότι έχουμε πάρει και οι δυό μας τα @@ μου ή τα @@ σου δεν ξέρω αλλά αυτά έχουμε πάρει .

Δημοσίευση

Θα κάνουμε δημοψήφισμα και θέμα για κάτι που απλά ισχύει;

Το συζητήσαμε μεταξύ μας (διοργανωτές), είδαμε πως λειτουργούν leaderboards και prizepools γενικά και αποφασίστηκε ότι στέκει η στρογγυλοποίηση σε τέτοια θέματα.

Για 0,2 πήρε πόντους ο Νικολαίδης και για 0,3 δεν πήρε κάποιος σε προηγούμενο τουρνουά εξαιτίας της στρογγυλοποίησης.

Δηλαδή ο Μεταξιώτης, ο Ζήσης και ο Τανταλάκης πρέπει να κάνουν επανάσταση που βγήκαν εκτός πεντάδας αν και πρώτοι σε προηγούμενα event;

To leaderboard θα υπάρχει με το καλό για τουλάχιστον ένα με δυο χρόνια ακόμα από τις διοργανώσεις μας.

Έχε χρόνο και διάθεση να συμμετάσχεις και ικανότητα και τύχη να παίρνεις πόντους και θα συνεχίσεις να βρίσκεσαι ψηλά φίλε.

Το ίδιο ισχύει για όλους.

Είτε ήταν ο Νικολαίδης, είτε ήταν ο Djibril Cisse, είτε ο Super-Goofy το ίδιο θα ίσχυε με την στρογγυλοποίηση.

Δεν λέω ότι υπονόησες τίποτα, αλλά για να ξεκαθαρίζουμε και αυτο το πράγμα.

Δημοσίευση

Θα ήμουν βλάκας να θεωρώ πως θα μείνω εκεί αιώνια αν δε ξανακάνω κάτι καλό(προφανώς με νοιάζει για το ticket)..

Απλά ήθελα να ακούσω για αυτό που σκέφτηκα εγώ ως σωστότερο

(το τρόπο που είχα αναφέρει στο άλλο thread) και δεν ειπώθηκε κάτι..

Αλλά απ τη στιγμή που το λέτε εσείς, ξέρω πως θα το ψάξατε και οι αποφάσεις σας είναι απόλυτα σεβαστές..

Δεν υπονόησα τίποτα και γι αυτό άλλωστε δε φοβάμαι να τα γράφω εδώ αντί να σ εχω ταράξει στα pm..

Δημοσίευση

Το να έπαιρνε παράδειγμα ο Νικολαίδης τους πόντους του επί 0,7 φίλε θα ήταν εντελώς άτοπο, εκτός και αν είχε εντελώς διαφορετική μορφή όλο το {leaderboard} εξ αρχής.

Δεν έχει εφαρμοστεί πουθένα κάτι τέτοιο όσο γνωρίζουμε και για αυτό δεν το λάβαμε καθόλου υπ' όψιν μας και ούτε απάντησα εγώ προσωπικά όταν το έγραψες.

Είναι μια κατάσταση {all in} ή fold που λένε και οι εκφωνητές στα {Poker show}.

Η στρογγυλοποίηση σε θέματα κατάταξης εφαρμόζεται καθημερινά στα {prizepool} όλων των εταιριών για το πόσοι θα πληρωθούν και ως ερέθισμα αυτό κυρίως εφαρμόστηκε.

Άλλο θέμα που δημιουργήθηκε και αναγκαστήκαμε να πάρουμε απόφαση:

Στο τουρνουά που βγήκες πρώτος εσύ πήραν πόντους όλοι όσοι πέρασαν Day 2. Ναι μεν το 15% ήταν παραπάνω άτομα (33 στα 219), αλλά ορίστηκε ότι για να πάρει πόντους κάποιος πρέπει να περάσει Day 2.

Όσο περνά ο καιρός, οι αριθμοί αυξάνονται και άλλα πράγματα μεταβάλλονται, αποκτάμε περισσότερη εμπειρία και θα αντιμετωπίσουμε και άλλα θέματα σίγουρα. Ότι ιδέες υπάρχουν φυσικά και είμαστε ανοιχτοί, αλοίμονο.

Ότι θέλεις διαθέσιμος φίλε, είτε pm, είτε στο τηλέφωνο σε λογικές ώρες είτε στο forum.

(Το ticket κατά 60% το έχεις ήδη έτσι που το κόβω και κατά 100% αν έρθεις και μπεις 20άδα).