Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Full Tilt Poker Game #15505748250: Table Carob (6 max) - $0.10/$0.25 - No Limit Hold'em - 11:51:20 ET - 2009/10/22

Seat 1: foustouki ($25)

Seat 2: Stucco Mann ($28.53)

Seat 3: _Atlantidas_ ($30.63)

Seat 4: "λοβεβανδιτς" ($65.32)

Seat 5: 1deusexmachina1 ($25.47)

Seat 6: seniat ($36.46)

Stucco Mann posts the small blind of $0.10

_Atlantidas_ posts the big blind of $0.25

The button is in seat #1

*** HOLE CARDS ***

Dealt to foustouki [9d Jd]

lovebandits folds

lovebandits is sitting out

lovebandits stands up

1deusexmachina1 has 15 seconds left to act

1deusexmachina1 folds

seniat folds

foustouki raises to $0.85

Stucco Mann calls $0.75

_Ατλαντίδας_ calls $0.60

*** FLOP *** [4c 7d 3d]

Stucco Mann checks

_Atlantidas_ checks

foustouki bets $2.25

Stucco Mann folds

_Atlantidas_ has 15 seconds left to act

_Atlantidas_ raises to $6.50

foustouki calls $4.25

*** TURN *** [4c 7d 3d] [9h]

_Atlantidas_ has 15 seconds left to act

yorel85 sits down

_Atlantidas_ bets $10

yorel85 adds $25

foustouki raises to $17.65, and is all in

_Atlantidas_ calls $7.65

foustouki shows [9d Jd]

_Atlantidas_ shows [Ts Td]

*** RIVER *** [4c 7d 3d 9h] [Kd]

foustouki shows a flush, King high

_Atlantidas_ shows a pair of Tens

foustouki wins the pot ($48.31) with a flush, King high

_Atlantidas_ adds $19.37

*** SUMMARY ***

Total pot $50.85 | Rake $2.54

Board: [4c 7d 3d 9h Kd]

Seat 1: foustouki (button) showed [9d Jd] and won ($48.31) with a flush, King high

Seat 2: Stucco Mann (small blind) folded on the Flop

Seat 3: _Atlantidas_ (big blind) showed [Ts Td] and lost with a pair of Tens

Seat 4: lovebandits didn't bet (folded)

Seat 5: 1deusexmachina1 didn't bet (folded)

Seat 6: seniat didn't bet (folded)

Δεν υπαρχει προιστορια.

Στο φλοπ θα μπορουσα να κανω reraise για να προσπασπαθησω να τον κανω να πεταξει 55,66,88 ακομα και ΤΤ και να παρω εκει το pot η να μπει να φλιπαρω?

Συνηθως παιζω πολυ επιθετικα τα fd+over στο φλοπ αλλα εδω

ειναι μεγαλη η πιθανοτητα του set για αυτο εκανα απλα call.Λαθος?

Στο turn που εχω ζευγαρι ειμαι παντα πισω??Η ειμαι μπροστα?

Τo all in στο turn ειναι λαθος?Στην ουσια ειναι commited μετα το bet του στο turn.

Με το all in μου ελπιζω απλα να φανω τυχερος η μπορει να ειμαι μπροστα και τον αναγκαζω τα βαλει και τα υπολοιπα?

Αντιμετωπιζω παρομοιες καταστασεις οπου καποιο flush/straight draw γινεται top pair στο turn και αντιμετωπιζω bet που κανει commited τον αντιπαλο.

Τι κανουμε σε τετοιες περιπτωσεις αν δεν εχουμε read?

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

Για Νοέμβριο κ μονό μήνα που τα fs βγαίνουν..... όλα καλά.

Για τον Δεκέμβριο κ ζυγό μήνα που δεν βγαινουν σκέψου το Line check-call-bet/fold.

Αντωνη αλλαξε λιγο τις παυλες και την καθετο στο line για να καταλαβω ακριβως τι εννοεις.

Εκτος αν ηταν ειρωνικη η διαθεση σου οποτε οκ.

Δημοσίευση

Dusan έγραψε:

check behind στο flop?

Υπαρχει και η λυση του Check behind? Δηλαδη τι πρεπει να περιμενω για να κανω cbet?

Δηλαδη προτιμας check behind flop, call turn και fold river αν δεν κανουμε το flush?

Δεν ειναι παρα πολυ αδυναμο αυτο το play?

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

Dusan έγραψε:
check behind στο flop?

Υπαρχει και η λυση του Check behind? Δηλαδη τι πρεπει να περιμενω για να κανω cbet?

Δηλαδη προτιμας check behind flop, call turn και fold river αν δεν κανουμε το flush?

Δεν ειναι παρα πολυ αδυναμο αυτο το play?[/quote:afuu6nvq]

Πραγματικά πολύ αδύναμο σχεδόν gay θα έλεγα αλλα με λεφτά στη τσέπη.

Αλλα το πόκερ έιναι αντρικό παιχνίδι. Σωστά?

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

Ωχ ξέχασα οτι μλάω με ss :)

Εκτος το preflop action έχουμε αλλα 3 street :laugh: :laugh:

Flop check

turn call

river bet/fold εάν δεν ολοκληρωθεί το draw

:laugh: :laugh: για το χιουμορ σου.

Στο χερι τωρα δηλαδη Αντωνη κανεις check στο flop αλλα κανεις bet σε ενα board A84 να φανταστω?

Μπορεις να μου πεις λιγο τους λογους που προτιμας το check behind απο το bet με fd+overs(αν και τα overs ειναι σκατα σπανια νικανε αν υπαρχει μεγαλο action)?

Παιζει να ειναι και η πρωτη φορα η απο τις λιγες που διαφωνω με τα line που ποσταρεις.

So?

Δημοσίευση

Εγώ διαφωνώ λίγο με το raise στο turn.

Έχεις σίγουρα το χειρότερο χέρι σε εκείνη τη φάση και εκείνος είναι ήδη commited στο pot ενώ εσύ ελπίζεις μόνο σε ένα καρό το οποίο έχει μία ευκαιρία για να έρθει.

Είναι λίγο τζόγος για μένα, να πω την αλήθεια, για το μοναδικό λόγο ότι δε πρόκειται να τον φοβίσεις με το raise σου στο turn.

Εγώ θα πρότεινα ένα check-raise στο flop, με τη λογική του να κάνεις represent ένα set ώστε να έχεις ελπίδες να πετάξει το φύλλο του στο turn σε ένα c-bet.

Υ.Γ.: Μη με βρίσετε που πήρα το θάρρος να πω τη γνώμη μου ως ένας από τους πιο άπειρους εδώ μέσα.. :silly: :)

Δημοσίευση

Oops..! :dry:

Sorry! Όντως διάβασα λάθος..

Ας το ξαναδούμε λοιπόν..

Κάτι εξακόλουθει να με ενοχλεί με το raise στο turn αν και ομολογουμένως είναι ο μόνος τρόπος για να εκφράσεις επιθετικότητα αλλά το θεωρώ αδύνατο να πετάξει το φύλλο του εκεί και έτσι θεωρώ ακόμα αυτή την κίνηση τζόγο..

Έτσι, για να καταλήξω κάπου με το σκέψη μου, πιστεύω ότι για να δώσεις την εικόνα του loose aggressive παίχτη είναι σωστή η κίνηση σου απλά εγώ δεν θα την έκανα γιατί προτιμώ το tight aggressive παιχνίδι. Δηλαδή με το δικό μου τρόπο παιχνιδιού θα έκανα ένα flat call στο turn και αφού έσκαγε το καρό που κυνηγούσα στο river Θα έκανα το κατάλληλο value bet.

Δημοσίευση

Στο turn πονταρει 10$ και εχω 17,65$.Δεν υπαρχει call εκει,fold η all in.

Δεν εχει να κανει ο τροπος παιχνιδιου με την αποφαση στο turn.Δεν μπορεις να κανεις call απλα εκει.

Δεν το εκανα το raise all in για να εκφρασω επιθετικοτητα.Ξερω οτι ο αντιπαλος ειναι 99% commited.

Το θεμα ειναι μπορει να ειμαι μπροστα στο turn?Μπορει να εχει ο αντιπαλος 55,66,Α7,FD επισης?

Nickakis?Sam?

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

1) Στο φλοπ θα μπορουσα να κανω "ρεραισε" για να προσπασπαθησω να τον κανω να πεταξει 55,66,88 ακομα και ΤΤ και να παρω εκει το pot η να μπει να φλιπαρω?

2) Συνηθως παιζω πολυ επιθετικα τα fd+over στο φλοπ αλλα εδω

ειναι μεγαλη η πιθανοτητα του set για αυτο εκανα απλα call.Λαθος?

3) Στο turn που εχω ζευγαρι ειμαι παντα πισω??Η ειμαι μπροστα?

Τo all in στο turn ειναι λαθος?Στην ουσια ειναι commited μετα το bet του στο turn.

4) Με το all in μου ελπιζω απλα να φανω τυχερος η μπορει να ειμαι μπροστα και τον αναγκαζω τα βαλει και τα υπολοιπα?

5) Αντιμετωπιζω παρομοιες καταστασεις οπου καποιο flush/straight draw γινεται top pair στο turn και αντιμετωπιζω bet που κανει commited τον αντιπαλο.

Τι κανουμε σε τετοιες περιπτωσεις αν δεν εχουμε read?

1) Από αυτά που έχω δει εγώ σε αυτά τα stakes πολύ δύσκολα πετάει ο αντίπαλός σου overpair. 55,66 μπορεί να το πετάξει αλλά 88,ΤΤ δύσκολα για να μην πω με τίποτα... Το top pair και το overpair πηγαίνουν ρέστα αβέρτα στα μικρά stakes. Έχεις αρκετά outs αν θες να φλιπάρεις αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό νομίζω.

2) Δε βρίσκω κακό το call στο flop. Πάντως και αυτό που ειπώθηκε για check behind στο flop δε στερείται λογικής. Ίσως με τέτοια draws μάλιστα είναι προτιμότερο να κάνεις check ιδιαίτερα απέναντι σε aggressive αντίπαλο.

3+4) Μετά το turn έχεις και κάτι (top pair κιόλας) ενώ πριν δεν είχες τίποτα!!! Πιθανό να σου δίνει πρόσθετα outs οπότε αν θες να φλιπάρεις όπως λες τότε έχεις αυξημένες πιθανότητες. Μόνος σου λες ότι ο αντίπαλος είναι commited. Eίτε είσαι είτε δεν είσαι μπροστά θα τα βάλει και τα υπόλοιπα όπως και να έχει.

5) Αυτά νομίζω ότι είναι αποφάσεις της στιγμής. Άλλες φορές θα ποντάρεις άλλες φορές θα πας πάσο. Παίζουν ρόλο και τα stacks. Πάντως όταν μιλάμε για περιπτώσεις που έχεις 15 outs ας πούμε ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και στα pot odds.

Δημοσίευση

Αρχικα οταν δεν εχεις reads για τους αντιπαλους καλο ειναι να εισαι πιο tight preflop αρα το preflop action οριακο δηλ θα μπορουσες να πασαρεις το J9s,(ενω αν ειχες καποια reads θα μπορουσες να καταλαβεις αν μπορει να παιξει ετσι postflop 55-ΤΤ,flushdraw η 87 πχ.)

Στο flop προτιμω το check behind και δεν ειναι καθολου αδυναμο το παιξιμο γιατι βρισκεσαι σε 3way σε ενα flop που μπορει να εχει χτυπησει μεγαλο range των αντιπαλων που εκαναν call απο τα blinds και χωρις reads δεν ξερεις αν εκαναν preflop call με κατι οπως

A7s/97/47/56 κλπ και περιμενουν το c-bet σου για να εκδηλωθουν(που ειναι κακο παιξιμο αλλα οπως ειπα χωρις reads δεν ξερεις τι εχεις να αντιμετωπισεις)

Στο turn εισαι σχεδον παντα πισω,δεν πιστευω να δεσμευεται στο pot με 55 66 88 μετα απο αυτο το action,αρα fold.προτιμω περισσοτερο απο το raise all in που κανεις,ενα donk-call,οπου θα βαλεις τα λεφτα στο river για να νομιζει ο αντιπαλος αλλα κ ολο το τραπεζι οτι εισαι fish

ps.μην υπολογιζεις J9 overcards,ο J ισως αρκει καποιες φορες αλλα αν υπολογιζεις 3 out τωρα υπολογιζε 2

Δημοσίευση
Δεν υπαρχει call εκει,fold η all in

Σε αυτό συμφωνό 100% και πιστευώ οτί είναι καλύτερο το fold στην συγκεκριμένη περίπτωση γιατί με βάση αυτό το action το TP μας δεν είναι καλό. Στο flop το cbet μου φαίνεται πολύ standar. Υπάρχουν τόσα φύλλα που πάνε πάσο και έχουμε τόσο equity στο ποτ ακομά, που το check μου φαίνεται πολύ λάθος. Έτσι και αλλίως και να μην χτυπήσουμε και ένας από τους αντίπαλους κάνει c/c στο φλοπ υπάρχουν πολλά φύλλα στο turn που αν έρθουν θα βαρέσουμε και δεύτερη φορά.

Το θέμα είναι αν ο αντίπαλος είναι ικάνος για τέτοια play σε 3way pot με fd+overs που και πάλι το draw του μάλλον θα είναι πολύ καλύτερο.Αν και δεν νομίζω ο συγκεκριμένος γιατί δεν έκανε squueze τα 1010 του preflop.

Άμα όμως είναι κλασικός donk, που υπάρχουν στα stakes αυτά , και ήξερα ότι είχε χαρή με το 7 ή κάτι τέτοιο θα έμπαινα χαρούμενα στο turn all in περιμένωντας να είμαι μπροστά κατα μεγάλο ποσοστό.

Δημοσίευση

6max table και θα κανεις fold J9s απο button??Kανω 100% raise με τετοια φυλλα απο το button οταν εχουν παει πασο ολοι πριν απο μενα.

συγγνωμη αλλα διαφωνω καθετα με αυτα που λες.

Επισης δεν μαρεσει check behind flop και call σε bet στο turn.Εχω χτυπησει πολυ το flop (τι καλυτερο περιμενω δηλαδη με αυτο το φυλλο?) και προτιμω να ειμαι εγω o aggressor ακομα και αν μπω πολλες φορες all in εκει προσπαθοντας να τον κανω να πεταξει μεχρι και 10αρια.

Πιστεψε με ο αντιπαλος με το all in μου στο turn με κανει call με ολα τα φυλλα που κραταει γιατι ειναι commited.

Διαφωνουμε αλλα οκ no problem φιλε :) :) :)

Δημοσίευση

εγώ θα έλεγα η check behind στο flop...το οποιο ίσως να μην το βλέπεις αλλα σου δίνει τρομερό value σε περίπτωση hit...k στην τελική απλά κρατάς το pot μικρό ..δεν ξέρω τι πληροφορίες έχεις για τους άλλους αλλα σε αυτό το board υπάρχουν ένα καρο draws... δηλαδή k το c/r με top top το ίδιο αποτέλεσμα θα είχε ...άσχετα με το turn...

tcp k εγώ τώρα τελευταία άρχισα να χρησιμοποιώ αυτό το play k το προτείνω...^^

η άλλη λύση είναι 4bet στο flop...pi8anon k all in sto flop...εκεί ίσως όντως ο άλλος να πετάξει τα 10aria k σίγουρα top top...

όντας commited απλά "τζογαρες" στην τελική k κέρδισες...δεν νομίζω ότι αυτό είναι που σε νοιάζει..

Δημοσίευση

για να μην παρεξηγηθω,δεν λεω να foldαρεις το J9s απο το button παντα αλλα μεχρι να εχεις καποια reads για τον αντιπαλο,οπως θα σου ελεγα να foldαρεις AT απο early pos. σε 10αρι/9αρι τραπεζι μεχρι να εχεις reads τουλαχιστον για τους περισσοτερους παικτες.Προφανως ετσι το προσεγγιζω εγω,χωρις να λεω οτι ειναι λαθος το παιξιμο σου.

Αυτο που λες οτι σε κανει call με ολα τα φυλλα που κραταει γιατι ειναι commited,νομιζω πρεπει να το δεις αναποδα: πονταρει στο turn και γινεται commited σε ενα χερι που εκανες raise preflop,σχεδον potsized στο φλοπ και call το raise του.μαλλον πονταρει/προστατευει το φυλλο του,αρα εισαι πισω,χωρις να εισαι σιγουρος αν τα εννιαρια και οι βαλεδες ειναι outs.

Γενικα χωρις να ασχολουμαι πολυ καιρο με το 25ΝL(γυρω στις 80 ωρες σε 2 tables),πιστευω οτι πρεπει να εισαι λιγοτερο επιθετικος γιατι λιγοι απο τους αντιπαλους ειναι σοβαροι παικτες και πανω απο level 0 και με ABC ποκερ τα πραγματα ειναι πιο απλα.

προφανως no problem φιλε μου B) ,εδω δεν εχεις προβλημα με τον Αντωνη που σε καθε ποστ στα "χωνει" θα χεις με μενα :P

Συνεχισε να ανεβαζεις παρτιδες να χουμε να διαφωνουμε :)

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

εδω ειναι μεγαλη η πιθανοτητα του set για αυτο εκανα απλα call.

Είσαι μπροστά. Όταν κάποιος πιάνει ζευγάρι στο turn μειώνονται οι πιθανότητες ο άλλος να έχει set

Δημοσίευση

Johnny22 έγραψε:

foustouki έγραψε:

εδω ειναι μεγαλη η πιθανοτητα του set για αυτο εκανα απλα call.

Είσαι μπροστά. Όταν κάποιος πιάνει ζευγάρι στο turn μειώνονται οι πιθανότητες ο άλλος να έχει set[/quote:3rkiowqw]

Θα μπορουσες να πεις την γνωμη σ αντι να ειρωνευτεις.

Το οτι ειναι μεγαλη η πιθανοτητα για κατι δεν το κανει σιγουρο.

Αρα δηλαδη αν πιασω 3 9αρια στο river ειμαι autofold.....

Δημοσίευση

birbilisgr έγραψε:

για να μην παρεξηγηθω,δεν λεω να foldαρεις το J9s απο το button παντα αλλα μεχρι να εχεις καποια reads για τον αντιπαλο,οπως θα σου ελεγα να foldαρεις AT απο early pos. σε 10αρι/9αρι τραπεζι μεχρι να εχεις reads τουλαχιστον για τους περισσοτερους παικτες.Προφανως ετσι το προσεγγιζω εγω,χωρις να λεω οτι ειναι λαθος το παιξιμο σου.

Σε 6αρι τραπεζι ανεξαρτητα με τα reads μου το raise απο button με J9s ενω εχουν παει ολοι πασο πριν απο μενα ειναι 99% autoraise για να μην πω 100%

Αυτο που λες οτι σε κανει call με ολα τα φυλλα που κραταει γιατι ειναι commited,νομιζω πρεπει να το δεις αναποδα: πονταρει στο turn και γινεται commited σε ενα χερι που εκανες raise preflop,σχεδον potsized στο φλοπ και call το raise του.μαλλον πονταρει/προστατευει το φυλλο του,αρα εισαι πισω,χωρις να εισαι σιγουρος αν τα εννιαρια και οι βαλεδες ειναι outs.

Με Α7 και με αλλα 7αρια δεν θα πονταρε ετσι στο turn?

Η αν αποφασισε να κανει raise στο flop με 55-66-88-75-76 δεν θα εκανε το ιδιο bet στο turn?Δεν μπορει να κανει check turn αν εχει κανει raise flop γιατι θα τον πεταξω απο το ποτ η εστω θα εχει μια δυσκολη αποφαση.

Επισης μπορει να εχει και air και απλα να κανει raise flop για να πεταξω ΑΚ κλπ και απλα στο turn να πρεπει να βαρεσει.

Απλα θελω να πω οτι δεν ειμαι παντα πισω και ακομα και αν ειμαι μπορω να το τζογαρω.Οχι οτι ειναι σωστο.Αν ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ημουν πισω θα πασαρα turn.

Απλα με το 9ΑΡΙ στο turn κερδιζω πολλα χερια απο τα οποια χανω στο φλοπ.

Γενικα χωρις να ασχολουμαι πολυ καιρο με το 25ΝL(γυρω στις 80 ωρες σε 2 tables),πιστευω οτι πρεπει να εισαι λιγοτερο επιθετικος γιατι λιγοι απο τους αντιπαλους ειναι σοβαροι παικτες και πανω απο level 0 και με ABC ποκερ τα πραγματα ειναι πιο απλα.

προφανως no problem φιλε μου B) ,εδω δεν εχεις προβλημα με τον Αντωνη που σε καθε ποστ στα "χωνει" θα χεις με μενα :P

Συνεχισε να ανεβαζεις παρτιδες να χουμε να διαφωνουμε :)

Οταν αρχισουμε να συμφωνουμε θα ξενερωσω ;-) ;-)

Δημοσίευση

Το θέμα με την επιθετικότητα που πρέπει να έχεις έχει να κάνει άμεσα με τις τάσεις του αντιπάλου. Σε τι φύλλα θα σε έβαζε αν έκανες 3 bet shove στο flop? Ούτως ή άλλως και με flat call που έκανες πάλι το effective stack που απομένει για τη συνέχεια είναι ελαφρώς μεγαλύτερο του ποτ, άρα ήδη γίνεσαι committed. Η απάντηση βρίσκεται στο πόσο % συχνά θα κάνει check/fold σε ένα diamond turn με το range φύλλων που παίζει έτσι ο συγκεκριμένος παίχτης. Αν σε βάλει πάρα πολύ συχνά σε χρώμα και το πετάξει αν βγει τότε συμφέρει η πιο επιθετική προσέγγιση. Αν κάνει πιο light raises τότε πάλι συμφέρει η πιο επιθετική προσέγγιση. Στο turn πλέον το φύλλο σου έχει ακόμη πιο μεγάλο ποσοστό % flush draws όπως το έχεις παίξει ως εκείνο το σημείο άρα είναι ακόμη πιο απίθανο να σου πληρώσει τα υπόλοιπα στο river αν βγει το χρώμα. Άρα το θεωρώ στάνταρ το παίξιμό σου στο turn και σίγουρα σωστό από πλευράς EV. Το ερώτημα είναι τι κάνεις στο flop. Χωρίς πληροφορίες για τους αντιπάλους μέχρι το cbet παίζεις σωστά. Από εκεί και μετά θα έλεγα δεν υπάρχει fold. Call or all-in. Το all-in μου αρέσει πιο πολύ αν δεν έχουμε πληροφορίες για τον αντίπαλο. Για να κάνεις flat call πρέπει να είσαι απέναντι σε calling station που δεν παρατάει ποτέ το φύλλο του. Έτσι θα πληρωθείς το χρώμα όταν θα έρθει, αλλά και θα χάσεις τα ελάχιστα αν δεν έρθει ελέχοντας το μέγεθος του ποτ με απλά call από μέρους σου. Κι αφού είναι calling station δύσκολα θα έχει το flop 3 bet από μέρους σου folding equity απέναντι στο range του.

Γενικά απέναντι σε άγνωστο παίχτη είναι προτιμότερο να γέρνουμε προς την επιθετική πλευρά. Κάτι άλλο που πρέπει να κρατήσεις είναι το flat call preflop που έκανε με ΤΤ και προτίμησε να τα παίξει εκτός θέσης. Πώς θα ένιωθε αν του γυρνούσες ρέστα στο φλοπ? Σε παρόμοιο flop που θα ήταν όμως Q hi πώς θα έπαιζε; Θα το έδιωχνες; Αν όχι στο flop σίγουρα θα τον έδιωχνες στο turn με 2nd bullet αν δε βελτιωνόταν σε σετ. Αυτά ως παρένθεση για το "φακέλωμα" που θα του κάνεις.

Δημοσίευση

Αν προσεξεις ολα τα ποστ που μιλαμε για ranges ουσιαστικα καταληγουμε σε μια συγχυσμενη κατασταση ακριβως επειδη δεν ξερουμε τιποτα για τον αντιπαλο.Μου λες αν εχει Α7 δεν θα πονταρει το turn?

Μα με Α7 και Χ7 περιμενω να πονταρει απο μπροστα στο φλοπ και οχι να μου δωσει freecard γιατι και αυτος δεν ξερει τπτ για μενα αρα δεν ξερει αν θα κανω cbet η οχι αν δεν πιασω το φλοπ και δεν δω action.

Ουσιαστικα παμε στα τυφλα με μονο γνωμονα το optimal play και τη δυναμη του φυλλου μας.ολες οι υποθεσεις για το range του αντιπαλου αναγκαστικα ειναι πολυ γενικες και ετσι μπορουμε να δωσουμε μεγαλο range η λαθος range αρα κακες αποφασεις.

Δημοσίευση

οποτε κανω τετοιο play,και ειμαι σε flush draw στο φλοπ και πιάνω top pair στο turn με hands του στυλ KQ και JT δεν ξερω τι συμβαινει...αλλα παντα οι αλλοι εχουν σετ ;).συνηθως ειμαι CU και εχω το pre-flop raise και οι αλλοι ειναι στα blinds με απλο call και πιανουν το σετ τους.