Fosa Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Παιδιά μπορεί κάποιος π ήταν χτες να μ πει ποιος πήρε την 1η κ 2η θέση?Επειδή έφυγα όταν ήταν στους 4 κ έχω απορία να μάθω.Ευχαριστώ Παράθεση
Indy Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Και 3η και 4η αν θυμάται Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 1ος mathewace ανδρεας κυπριος αλλα με ελληνικη προφορα χάχα :) Για τους υπολοιπους δεν ξερω. Παράθεση
Fosa Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Χαχα,κ γω σαυτόν πόνταρα.Έλεγα ότι στο heads up θα ναι αυτός κ ο κύριος με το μοβ πουκάμισο.Ντάρβιν Moon ως Joe Cada .K το πήρε ο Cada Παράθεση
FISHKILLER Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 Ήμουν εκεί έφυγα όγδοος ..1ως βγήκε ο μπάρμπα γιάννης(ο τρελός παππούς) και δεύτερος ο Matheou Ανδρέας [που καθότανε μετά τον παππου... Παράθεση
Fosa Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2009 Ε τον παππού....... Παράθεση
elegousas Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Ελεος με τν παππου ρε παιδια! Επρεπε ν ειναι εξω πολλους γυρους πριν κ να ειναι καποιος πιο σοβαρος στην θεση του. Παντως καλο τελικο τραπεζι εγινε θα λεγα... Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Δεν γνωριζω για ποιον μιλας αλλα δεν εχει σημασια.Εδω κοτζαμ wsop εχει παρει ο Jerry Jang σε ενα field 6358 ατομων.Ετσι ειναι τα τουρνουα.Σε μεγαλο δειγμα θα φανουν οι καλυτεροι αλλα ειναι τετοια η φυσυ των mtt και τετοια bitch η διακυμανση που μπορει καποιος να κανει 1 και μονο νικη στην ζωη του και να παρει αρκετα εκατομμυρια. Παράθεση
maitig Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 την τρίτη την πήρα εγώ..στον παππου διπλα στο final table από την αριστερή του mkeria αν μπορείς να θυμηθείς Παράθεση
maitig Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 "συγνωμ"...από την δεξιά του Παράθεση
FISHKILLER Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Πρεπει να φυγες με Α9 απ το set του mathaiou...? Αν ναι σε ψιλοθυμαμαι φατσικα..Εγω καθομουν στο τελικο τραπεζι διπλα στο Ματθαιου νομιζω θεση 5... Παράθεση
maitig Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 οχι δεν εφυγα απο τον ματθεού από τον παππου έφυγα με 5 6 σπαθιά σε all in k ο παππούς γιάννης είχε 6 m βάλε.flop 5 6 9 k tern vales.o παππούς άπαιχτος exthes.sto mathaiou διπλα εσύ e.κάτι θυμάμαι k γω.ένα μαύρο μπουφάν φορούσα εγώ.εσύ πως έχασες μπας k θυμηθώ καλύτερα Παράθεση
FISHKILLER Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Ήμουνα υπερβολικά shortstack (Είχα 3BB) και ήμουν και BB και έκανε all-in ο παππούς απ το button και επειδή είδες με τι φύλλα τα κανε αυτά τα είδα με j4.Τελικα είχε Α3 δεν έσκασε τίποτα ούτε για μένα ούτε για αυτόν κι έτσι έφυγα...Απίστευτος ο μπάρμπα-γιάννης στο προηγούμενο τραπέζι ήτανε να φύγει έκανε all in A4 utg και τον είδε ο bigstack του τραπεζιού εκείνη την ώρα με ΚΚ και γύρισε A στο river...Ouch...Έκανε παρα πολλά τέτοια...Θυμάμαι γύρω στα 6 bad beats όπως το άλλο που σε flop 10-7-5 έκανε all in με 6-7 και τον κάλεσε ένα παιδί με a-7 και γύρισε river 6 ενώ είχα κάψει και γω εξάρι....Αηδία σκέτη...Δεν γινόταν να φύγει.. Παράθεση
elegousas Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Εγω βγηκα στην πεμπτη, εκει που ο θειος με πεταξε με το Τ3! Εγινε καλο παιχνιδι μετα που εφυγα παιδια; Παράθεση
Fosa Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Πάρτε μια φότο π τράβηξα απτο final table αν θέλετεhttp://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak ... 3720_n.jpg Παράθεση
elegousas Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Ωραιος φιλε! Αν εχει κανεις καμια αλλη φοτο ας την βαλει γιατι δεν τραβηξαμε εμεις... Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Βασικά μετά μου δώσανε stack και έγινε "ψιλοσαματας":)....την πρώτη θέση μοιραστήκαμε με τον παππου, έγινε deal μεταξύ μας παιδιά..Ήταν ένα πολύ καλο final table, στο οποιο όλοι έπρεπε να αποφύγουν τον Ντάρβιν Moon:)... Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Το A-4 ήταν epieeikws άθλιο πέτρο.... Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 εσύ έπαιξες ωραίο ποκεράκι φιλε μου άρεσες...απλά η θέση σου δεν σε βοηθησε να κλέψεις blinds..μετά από σένα ο MOON:)..από κει και πέρα...Ο παππούς έπρεπε να περάσει έξω όταν εγώ στους 11 foldara A-J στο all in του..είχα 12k και αυτός 13..δεν το έκανα το call γιατί πέραν από τις βλακείες με τις οποιες κάλαρε τα all in των άλλων, ήταν το πρώτο all in που τον έβλεπα να κάνει UTG , preflop..εγώ είχα έρθει από άλλο τραπέζι ...sooooooo...για την ιστορία είχε A-2 Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 "κιαλλες" ΦΩΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ??!! Παράθεση
maitig Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2009 κατάλαβα φιλε μου ποιος είσαι.ωραίος.εγώ δες την φωτό στην θέση δυο imoun.om παππούς είχε ρέντα πολύ αλλα όπως ειπώθηκε k παραπάνω έπρεπε να φύγει πολύ νωρίς αλλα το game έτσι είναι.τέλος πάντων.μετά έκανε k ο mathaiou ένα com e back(καλο παιχτάκι)γενικά είχαμε ωραίο final table..βάλτε καμια φωτό αν υπάρχει. Παράθεση
Recommended Posts