Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δεν γνωριζω για ποιον μιλας αλλα δεν εχει σημασια.

Εδω κοτζαμ wsop εχει παρει ο Jerry Jang σε ενα field 6358 ατομων.

Ετσι ειναι τα τουρνουα.Σε μεγαλο δειγμα θα φανουν οι καλυτεροι αλλα ειναι τετοια η φυσυ των mtt και τετοια bitch η διακυμανση που μπορει καποιος να κανει 1 και μονο νικη στην ζωη του και να παρει αρκετα εκατομμυρια.

Δημοσίευση

οχι δεν εφυγα απο τον ματθεού από τον παππου έφυγα με 5 6 σπαθιά σε all in k ο παππούς γιάννης είχε 6 m βάλε.flop 5 6 9 k tern vales.o παππούς άπαιχτος exthes.sto mathaiou διπλα εσύ e.κάτι θυμάμαι k γω.ένα μαύρο μπουφάν φορούσα εγώ.εσύ πως έχασες μπας k θυμηθώ καλύτερα

Δημοσίευση

Ήμουνα υπερβολικά shortstack (Είχα 3BB) και ήμουν και BB και έκανε all-in ο παππούς απ το button και επειδή είδες με τι φύλλα τα κανε αυτά τα είδα με j4.Τελικα είχε Α3 δεν έσκασε τίποτα ούτε για μένα ούτε για αυτόν κι έτσι έφυγα...Απίστευτος ο μπάρμπα-γιάννης στο προηγούμενο τραπέζι ήτανε να φύγει έκανε all in A4 utg και τον είδε ο bigstack του τραπεζιού εκείνη την ώρα με ΚΚ και γύρισε A στο river...Ouch...Έκανε παρα πολλά τέτοια...Θυμάμαι γύρω στα 6 bad beats όπως το άλλο που σε flop 10-7-5 έκανε all in με 6-7 και τον κάλεσε ένα παιδί με a-7 και γύρισε river 6 ενώ είχα κάψει και γω εξάρι....Αηδία σκέτη...Δεν γινόταν να φύγει..

Δημοσίευση

Βασικά μετά μου δώσανε stack και έγινε "ψιλοσαματας":)....την πρώτη θέση μοιραστήκαμε με τον παππου, έγινε deal μεταξύ μας παιδιά..Ήταν ένα πολύ καλο final table, στο οποιο όλοι έπρεπε να αποφύγουν τον Ντάρβιν Moon:)...

Δημοσίευση

εσύ έπαιξες ωραίο ποκεράκι φιλε μου άρεσες...απλά η θέση σου δεν σε βοηθησε να κλέψεις blinds..μετά από σένα ο MOON:):)..από κει και πέρα...Ο παππούς έπρεπε να περάσει έξω όταν εγώ στους 11 foldara A-J στο all in του..είχα 12k και αυτός 13..δεν το έκανα το call γιατί πέραν από τις βλακείες με τις οποιες κάλαρε τα all in των άλλων, ήταν το πρώτο all in που τον έβλεπα να κάνει UTG , preflop..εγώ είχα έρθει από άλλο τραπέζι ...sooooooo...για την ιστορία είχε A-2

Δημοσίευση

κατάλαβα φιλε μου ποιος είσαι.ωραίος.εγώ δες την φωτό στην θέση δυο imoun.om παππούς είχε ρέντα πολύ αλλα όπως ειπώθηκε k παραπάνω έπρεπε να φύγει πολύ νωρίς αλλα το game έτσι είναι.τέλος πάντων.μετά έκανε k ο mathaiou ένα com e back(καλο παιχτάκι)γενικά είχαμε ωραίο final table..βάλτε καμια φωτό αν υπάρχει.