kokgr79 Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Online τουρνουά για όλους και αυτή την Κυριακή **Στις 15"45 στο Poker.gr εχει 2 freeroll προκριματικα. Παράθεση
eCli Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2009 Γιατι γινεται τοσος πολυς λογος για τα τουρνουα της Κυριακης??Δεν μπορω να καταλαβω...Εγω θεωρω την Κυριακη την χειροτερη μερα για να παιξει κανεις ποκερ.Kαταρχην Κυριακη τρωω τα περισσοτερα και τα χειροτερα bad beat και πολλες φορες δεν εχω καλα αποτελεσματα + οτι με εκνευριζει το γεγονος οτι αλλαζει η δομη καποιον τουρνουα (για pokerstars μιλαω) οταν απο 15mins τα blinds πανε στα 12 και τα ante να χεκινανε απο το τριτο level (3.30+) ...!!Δεν ξερω μπορει να μου εχει κατσει στραβα, να παιζω σε λαθος εταιρια ή να επιλεγω λαθος τουρνουα...αλλα η Κυριακη στο λαιμο μου καθεται! Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2009 Η κυριακη ειναι η καλυτερη μερα γιατι1)τεραστιος αριθμος τουρνουα σε ολες σχεδον τις εταιριες=>επιλογες για ολα τα γουστα και ολα τα πορτοφολια + το οτι κανεις πολυ ευκολα multitabling mtt σε οτι stakes θελεις.2)τεραστια guarantee τουρνουα με εκατονταδες χιλιαδες $ σε πολλες εταιριες γινονται μονο κυριακες3)ειναι η μερα που παιζουν παρα παρα πολλοι παιχτες=>χαμηλοτερο επιπεδο,πολλα dead money.(Ποια μερα παιζουν περισσοτεροι regulars?τεταρτη βραδυ η κυριακη?)Εγραψες :"Kαταρχην Κυριακη τρωω τα περισσοτερα και τα χειροτερα bad beat"Αν υποθεσουμε οτι δεν μιλας για συνομοσιες περι rigged και οτι εσυ παιζεις σωστα τα συγκεκριμενα χερια μηπως αυτο με το αριθμο των badbeat που λες ειναι σημαδι οτι παιζουν χειροτεροι παιχτες κυριακες? Παράθεση
eCli Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2009 foustouki έγραψε:Η κυριακη ειναι η καλυτερη μερα γιατι1)τεραστιος αριθμος τουρνουα σε ολες σχεδον τις εταιριες=>επιλογες για ολα τα γουστα και ολα τα πορτοφολια + το οτι κανεις πολυ ευκολα multitabling mtt σε οτι stakes θελεις.2)τεραστια guarantee τουρνουα με εκατονταδες χιλιαδες $ σε πολλες εταιριες γινονται μονο κυριακες3)ειναι η μερα που παιζουν παρα παρα πολλοι παιχτες=>χαμηλοτερο επιπεδο,πολλα dead money.(Ποια μερα παιζουν περισσοτεροι regulars?τεταρτη βραδυ η κυριακη?)Εγραψες :"Kαταρχην Κυριακη τρωω τα περισσοτερα και τα χειροτερα bad beat"Αν υποθεσουμε οτι δεν μιλας για συνομοσιες περι rigged και οτι εσυ παιζεις σωστα τα συγκεκριμενα χερια μηπως αυτο με το αριθμο των badbeat που λες ειναι σημαδι οτι παιζουν χειροτεροι παιχτες κυριακες?Φιλε foustouki για μενα η χειροτερη μερα ειναι η Κυριακη και αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη.Αρα η Κυριακη δεν ειναι η καλυτερη μερα τουλαχιστον οχι για ολους.1)Ειπα μιλαω για Pokerstars.Ειναι τεραστια ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.2)Τα ειπαμε στο 1) μην τα ξαναλεμε.Περα απο το sunday million δεν υπαρχουν και πολλα ακομα.3)150.000-200.000 παιχτες μια καθημερινη με 250.000 παιχτες τη Κυριακη ε ενταξει δεν τρεχει και τπτ ιδιαιτερο.Ναι οχι δεν μιλαω για συνομοσιες, μονο εσυ θα μπορουσες να το φανταστεις αυτο και ναι τις Κυριακες παιζουν χειροτεροι παιχτες. Παράθεση
Recommended Posts