Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Δύο γνωστοί επαγγελματίες σχολιάζουν την πορεία του Isildur1 και το High-Stakes Online Πόκερ **

Η αυτοί διαβάζουν pokerland k Antoni ή έδωσα συνέντευξη ως Σναιντερ κ δεν το θυμάμαι loool

Δημοσίευση

+1 στον Σναιντερ..Πολυ σωστες οι αποψεις του και λεει τα πραγματα εξω απο τα δοντια.

Υ.Γ ο Isildur1 εχασε 3.5mil χτες,καθως και ενα ποτ 1.3mil, και καταφερε να χασει τα 6mil κερδη που ειχε σε 1 βδομαδα ακριβως την επομενη.

Απλα action junkie,gambler,huge εγώ.Και χωρις καθολου μυαλο επισης.Δεν γινονται αυτα..

Δημοσίευση

crackling δεν καταλαβες ακριβως τι θελω να πω.

Εννοειται οτι για να εφτασε εκει και να τα βαζει με ivey/antonious/durr/zigmund και να κερδισε 6mil σε μια βδομαδα νικωντας κατακρατος durr+zigmund στα καλυτερα τους παιχνιδια τον καθενα = το παλικαρι ειτε ειναι ο blom ειτε οποιοσδηποτε εννοειται οτι ο τροπος σκεψης του και το μυαλο του ειναι σε τεραστιο επιπεδο κατι που φαινεται και στις αναμετρησεις του.

Αλλα απο την αλλη μερια ομως ενα ατομο που κερδιζει 6mil$ ειναι εξυπνη ιδεα να τα διακινδυνευσει εναντιον παιζοντας ταυτοχρονα με ivey+antonius και μαλιστα τρομερα deepstack-πολλες φορες 600bb each..

6mil ειναι ΜΟΝΟ 30BI στα deepstack τραπεζια.

Δηλαδη θεωρεις την ολη αντιμετωπιση του isildur1 μετα την πρωτη βδομαδα και τα +6mil σωστη και εξυπνη??

Δημοσίευση

Αν ισχυει αυτο που λες και ο isildur1=blom τελικα τοτε ειναι οντος "χαζος"..

Αν ας πουμε ηταν καποιος που ειχε πολλα λεφτα τοτε ναι θα ελεγα οτι δεν τιθεται θεμα εξυπναδας και table selection απλα θελει να παιξει με τους καλυτερους και να τους νικησει.Πολυ καλα ως εδω.

Αν ομως ειναι ο blom ,ενας 20αχρονος πιτσιρικος που ειχε κανει ενα απιστευτο run πριν χρονια φτανοντας στα 1.7 εκατομμυρια απο κατι εκατονταδες δολλαρια μεσα σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα και μετα χανοντας τα 1.4 απο αυτα σε μια μερα,και τωρα κανει το ιδιο με 6mil τοτε ναι πιστευω οτι δεν ειναι και πολυ "εξυπνος".

Ο Phil Galfond (omgclayaikenθεωρειται πολυ καλος pro και εχει το σεβασμο ολων των High stakes pro παρολο που τελευταια ο ιδιος παιζει 25-50.Απλα εχει μυαλο το παλικαρακι.Ξερει τις ικανονοτητες του και εννοειται θα ηθελε να παιζει 500-1000 με τους υπολοιπους αλλα γνωριζει το υψος των swings και του ρισκου και δεν ειναι διατεθειμενος να ειναι +- 1.000.000 καθε φορα που παιζει.Αυτος ΝΑΙ ειναι πολυ εξυπνος.

Δημοσίευση

sa siberasma oloi oi high stakers ektos patrik antonius phil ivey kai omgclayaiken einai ena matso vlakes ?

vasika jexna to apla moy fenete periergo poy les tetio pekti "Xazo"

mporeis na ton peis oti einai teliomenos tzogadoros , oti den exei tin aisthisi toy xrhmatos oti den exei idea apo bankroll managment oti yperektima tis dinatotites toy , alla an den einai ena pragma auto einai xazos :P

Δημοσίευση

ποιος αλλος παιζει με τον τροπο που παιζει ο isildur1 προκαλωντας τα τεραστια swings?Οταν λεω τροπο δεν εννοω τροπο παιχνιδιου αλλα επιλογη αντιπαλων και τραπεζιων.

Στην ερωτηση σου: Οχι ειναι ολοι απιστευτα μυαλα ποκερικα και για αυτο ειναι εκει που ειναι και εμεις μιλαμε για αυτους.Αλλα οσον αφορα την αντιμετωπιση για την ζωη+την ευτυχια καποιοι ναι ειναι βλακες.

Θα μου πεις οτι ειμαι μικρος για να μιλαω για ζωη+ευτυχια κλπ αλλα δεν μπορω να δεκτω οτι ενα ατομο στην ηλικια μου(αν isildur=blom) μπορει να κερδισει 6mil σε 1 βδομαδα και να τα χασει την επομενη.Απλα τον θεωρω βλακα.

Δημοσίευση

Pros foustouki:

Ayto pou les to akouw syxna kai de mporw na to katalavw..Efoson les loipon oti einai megalo pokeriko myalo o isildur kai sigoura etc einai , tote tha exeu tin ikanotita na metatrepsei ta 6m se 15m.Opote ton apokaleis xazo epeidi to apotelesma etyxe na einai ayto pou itan?

Paizei dld enas typos sti geygeli 2-4 kanei bi 500 eyrw anevainei stis 4k kai meta ta xanei,aytoi pou tha vrethoun na ton poun xazo giati pote de milane an o typos telika sikwthei apto trapezi me 8k?

Δημοσίευση

Το θέμα δεν είναι πόσο buy-in παίζει ο καθένας. Είναι ουσιαστικά πόσο bankroll έχει ο καθένας.

Αν ο isildur είναι ήδη εκατομμυριούχος κ τα χρήματα δεν παίζουν κανένα ρόλο στην ζωή του γιατί έχει ήδη τα πάντα τότε μπορεί να κάνει ότι θέλει και να προσπαθεί διαρκώς να αποδείξει ανάμεσα στους τιτάνες αν είναι καλύτερος ή όχι.

Αν όμως κατάφερε να ανέβει σταδιακά ή μέσω ενός καλού run ας πούμε εκεί ψηλά κ τα χρήματα παίζουν ρόλο για την ζωή του, τότε μετά από τόσα κέρδη είναι λίγο βλακεία να κάθεται να παίζει όλα του τα κέρδη με τα μεγαθήρια.

Ας είναι ο πιο έξυπνος παίκτης ή άνθρωπος στον κόσμο όσον αφορά το IQ.

Οι πράξεις του δείχνουν κάτι διαφορετικό. Ότι είναι εθισμένος στην διαρκή δράση.. Πως είμαστε κάποιοι από εμάς εθισμένοι στο τσιγάρο. Το κάπνισμα σκοτώνει αλλά το κόβουμε; Μπα.. Δικό μας πρόβλημα. Έτσι είναι κ τα χρήματα για τον isildur1.

Εκτός αν ο στόχος του είναι ο τίτλος του καλύτερου.

Εκεί πάσο κάτα κάποιο τρόπο, λόγο του νεαρού της ηλικίας του, αν και προσωπικά διαφωνώ. Το πόκερ είναι χρήμα κ όχι δόξα. Την δόξα την κυνηγάς μετά που έχεις καλύψει τις ανάγκες σου εφ' όρου ζωή.

Δεν παίζει ρόλο με πόσα φεύγει από το τραπέζι κάποιος.

Είναι πόσο σημαντικά είναι αυτά τα χρήματα για την ζωή του. Έστω ότι κάποιος έχει στην τσέπη του μόνο 200 ευρώ. Πρέπει να κάτσει να παίξει στο 1/2; Όχι.. Αλλά έστω ότι έκατσε κ κατάφερε να βγεί κερδισμένος κατά 1000ευρώ. Αυτα τα 1000 ευρώ πρέπει να τα παίξει αμέσως στο 5/10 μπας και τα κάνει 2000 ή και παραπάνω; Ειδικά όταν έχει το νοίκι να πληρώσει κ τους λογαριασμούς; Κάποια στιγμή θα τα χάσει με αυτόν τον τρόπο αν δεν πατήσει φρένο.

Το bankroll, το variance και ότι πάντα υπάρχει κάποιος που μπορεί να μας bust-άρει ισχύει για όλους (άντε στον Ivey να μην ισχύει το τελευταίο αλλά αυτός έχει το broll να παίζει εκεί που παίζει επίσης).

Το ότι ξέρει να παίζει το παληκάρι δεν αμφισβητείται φυσικά.

Δημοσίευση

Δεν εχει καμια σχεση το παραδειγμα σου με αυτο που εννοω εγω.

1)Πες οτι εγω ειμαι ενας πολυ καλος παιχτης και καθομαι στην γευγελη σε ενα τραπεζι cash 2-2 με 200ευρω.Επειδη ομως ειμαι φοιτητης αυτα τα 200ευρω δεν μου περισευουν,ουτε βεβαια τα παιζω φοβισμενα,απλα ειναι ενα σημαντικο ποσο για μενα.Εχω δηλαδη παει στο απολλονια με 500ευρω στην τσεπη και οχι με 2-3Κ.

Εστω οτι εγω ειμαι πολυ καλυτερος απο ολο το τραπεζι.Μετα απο πολλες πολλες ωρες και με συνδιασμο καλου φυλλου,ικανοτητας μου και ανικανοτητα των αντιπαλων μου τα 200ευρω εχουν γινει 2200 (ποσο σημαντικο για μενα ως φοιτητης).Αν καποιοι παιχτες στο τραπεζι εχουν και αυτοι stack=2200 ακομα και αν θεωρω τον εαυτο μου καλυτερο παιχτη απο αυτους θα σηκωθω απο το τραπεζι με αυτα τα λεφτα πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση μου.Προτιμω να φυγω με τα 2000 κερδος παρα να φυγω με 4000 η με 0.

Οταν παω σπιτι να παιξω online δεν θα κατσω σε τραπεζι 5-10 γιατι κερδισα 2200 ευρω αλλα θα χρησιμοποιησω αυτα τα 2000κερδος για να παιξω NL50=40ΒΙ αν και παλι τα θεωρω λιγα.

Δεν εχει να κανει με τυχον φοβο μου για μεγαλα ποσα η κατι τετοιο.Εχει να κανει με την λογικη μου.

2)Για τον isildur τωρα διαβασε αυτα που ειπα παραπανω και σκεψου το απλο.Αφου ο ιδιος παιζει με τον ivey/antonius/durr που θεωρουνται απο τους κορυφαιους παιχτες στον κοσμο και πιστευει οτι μπορει να τους νικησει και οτι ειναι καλυτερος(δεν θα επαιζε μαζι τους αλλιως) σκεψου μολις κερδισε τα 6mil να σταματουσε να παιζει μαζι τους και να επαιζε regular 25-50,50-100,100-200 και καποιες φορες 200-400.Δεν θα μπορουσε τα 6mil να τα κανει περισσοτερα ετσι?

He will be crushing those stakes.Απλα δεν θα τα εκανε σε 1 μηνα αλλα σε περισσοτερο χρονο.Και ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ καταστροφης.

Το να κερδιζεις 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ σε μια βδομαδα και να κινδυνευεις να τα χασεις την επομενη δεν το δεχομαι.

Μπορει να τα "επενδυσεις" με καλυτερο game/table selection στο ποκερ για να γινουν περισσοτερα.

Και το να παιζεις heads up με durrrr/ivey/antonious ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ειναι χειροτερη επενδυση και απο τις φουσκες του χρηματιστηριου.

Για αυτο λεω οτι ειναι "βλακας" εννοωντας οτι αφησε το τεραστιο gambling και τον εγωισμο του να το μετατρεψουν σε ενα action junkie αντι για ενα επαγγελματια παιχτη ποκερ.

Ελπιζω να εκανα κατανοητο το τι εννοω.

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

2)Για τον isildur τωρα διαβασε αυτα που ειπα παραπανω και σκεψου το απλο.Αφου ο ιδιος παιζει με τον ivey/antonius/durr που θεωρουνται απο τους κορυφαιους παιχτες στον κοσμο και πιστευει οτι μπορει να τους νικησει και οτι ειναι καλυτερος(δεν θα επαιζε μαζι τους αλλιως) σκεψου μολις κερδισε τα 6mil να σταματουσε να παιζει μαζι τους και να επαιζε regular 25-50,50-100,100-200 και καποιες φορες 200-400.Δεν θα μπορουσε τα 6mil να τα κανει περισσοτερα ετσι?

He will be crushing those stakes.Απλα δεν θα τα εκανε σε 1 μηνα αλλα σε περισσοτερο χρονο.Και ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ καταστροφης.

+1

Δημοσίευση

1)Einai thema epilogis.Pigainontas sto apollwnia me 500e paizeis 1-2 kai eisai men ektos bankroll,aptin alli de paizeis kai to noiki sou pou leei o logos opote mporoume na poume pws nai men tha sou kakofanei na xaseis ayto to poso alla efoson pires ayta ta lefta mazi sou sto kazino einai ena pligma pou mporeis na antekseis.An twra ta kaneis 2200 mporeis na sikwtheis opws les alla stin pragmatikotita giati na to kaneis ayto,ontas o kalyteros paixtis tou trapeziou?Me toso megalo stack kai kakous paixtes me eksisou megala stacks(kata ta legomena sou panta)exeis mia kali eykairia na ta kaneis 4k.Yparxei vevaia kai to risko tou na ta xaseis ola alla stin ousia tha exeis zimia 200 eyrw,pou mporeis na antekseis(alliws de tha epaizes in the first place)me antivaro tin poly kali pithanotita gia 4k kerdos.Gia na paikseis den irthes?Opote giati na ta paratiseis sto kalytero spot?Nomizw exeis kalo logo gia na synexiseis.Twra oson afora sto online,einai kai thema poiotitas antipalwn.Pithanotata to apotelesma pou tha exeis sto apollwnia me 3bi tou 1-2 stin tsepi tha einai poly kalytero apo to antistoixo pou tha exeis online stin pokerstars,eidika an paizeis poly taktika opote ta swings tha kanoun syntoma tin emfanisi tous oso kalos kai na eisai

2)An epaize xwris risko kai (isws)ektos bankroll de tha ta eftane (toulaxiston toso grigora) ta 6m,sta opoia anaferesai kai de tha milouse kaneis giayton twra.Den ton eipe kaneis ws twra "vlaka" epeidi eftase na exei 6m (toulaxiston)sto acc tou me ton tropo pou epaize,alla ton lene twra epeidi exase ena meros apo ayta. Nonsense

Ennoeitai oti den ypostirizw pws einai kali idea na paizeis ektos bankroll klp apla o typos ekane to egxeirima na ginei feoudarxis tis pokerikis oikonomias kai nomizw eftase arketa konta.Epilogi tou kai de mporeis para na ti sevasteis.Oson afora to 25-50 50-100 pou les,nomizw oti mporei opoiadipote stigmi na to kanei ayto

Δημοσίευση

Για τον isildur1

"Αν έπαιζε χωρίς ρίσκο και (ίσως)εκτος bankroll δε θα τα έφτανε (τουλάχιστον τόσο γρήγορα) τα 6m,στα οποια αναφέρεσαι και δε θα μιλούσε κανεις "γιαυτον" τώρα"

Δηλαδη αυτος ειναι ο σκοπος ενος επαγγελματια παιχτη?Να κερδισει γρηγορα λεφτα και να τον μαθει ο κοσμος?Δεν νομιζω.

"Δεν τον είπε κανεις ως τώρα "βλάκα" επειδή έφτασε να έχει 6m (τουλάχιστον)στο acc του με τον τρόπο που έπαιζε,αλλα τον λένε τώρα επειδή έχασε ένα μέρος από αυτά"

Πρωτον τα εχασε σχεδον ολα αυτα καθως σημερα απο τα +6mil ειχε πεσει στα +700Κ αρα εχασε 5.3mil.

Επισης ειναι θεμα επιλογων.Για παραδειγμα:

Ο τυπος κερδισε 6mil και επειδη ειναι τρεμερος παιχτης και επειδη ειχε good run.Γνωριζει οτι τα swings ειναι τεραστια και γνωριζει επισης οτι οσο τελεια και να παιξει καποια αρνητικα swings δεν θα τα αποφυγει.

Αν λοιπον του ελεγαν οτι τον επομενο μηνα υπαρχει 70% πιθανοτητα τα 6mil-->8-9mil και 30% να γινουν 1-2mil δεν θα πτοουταν και θα συνεχισε να παιζει.Τα νουμερα δεν ειναι ασχετα.Για το edge που υποθετικα πιστευει οτι εχει απεναντι στους αντιπαλους δεν πλησιαζει καν το 70%.

Αντιθετα τα 2 χρονια που παρακολουθω highstakes action καθε φορα που καποιος pro μετα απο ενα hot run κερδιζε 2-3mil γρηγορα(οχι 6..) δεν προκαλουσε την τυχη του αλλα αντι να παιζει περισσοτερο επαιζε λιγοτερο και σε μικροτερα stakes.

Παραδειγματα οι τρέχ/urindanger/cole south/ashby και πολλοι αλλοι που ξεχναω.

"Επιλογή του και δε μπορείς παρα να τι σεβαστείς.Όσον αφορά το 25-50 50-100 που λες,νομίζω ότι μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να το κάνει αυτό."

Εννοειται οτι ειναι επιλογη του απλα λεω την γνωμη μου.Οσο για τα μικροτερα stakes δεν μπορει να το κανει αναπασα στιγμη γιατι πολυ απλα δεν μπορει να παιξει τοσο "χαμηλα" οταν εδω και 1 μηνα εχει swings +1m +2m -3.5m +1.7m -2m.

Απλα ειναι action junkie και θα παιζει οσο ψηλοτερα μπορει ρισκαροντας τα παντα σε ενα session.Ελπιζω να μην εχει κακο τελος.

Οσο για το προηγουμενο παραδειγμα μου

"έχεις μια καλή ευκαιρία να τα κανεις 4k.Υπάρχει βεβαια και το ρίσκο του να τα χάσεις όλα αλλα στην ουσία θα έχεις ζημια 200 ευρώ,που μπορείς να αντέξεις(αλλιώς δε θα έπαιζες in the first place)με αντίβαρο την πολύ καλή πιθανότητα για 4k κέρδος."

Τεραστιο λαθος αυτη η λογικη.Αν τα 2200 γινουν 0 δεν εχω χασουρα 200 αλλα 2200.Το οτι κερδισα καποια λεφτα δεν σημαινει οτι αν τα χασω δεν θεωρουνται δικα μου.

Τοτε λοιπον με το στακ μου στα 2200 ευρω δεν θελω να διακινδυνευσω να χασω τα 2200 ΔΙΚΑ μου λεφτα και προτιμω να φυγω με τα 2000 ευρω κερδος.

Με την λογικη σου οποτε κερδισω Χ ευρω μπορω την αλλη μερα αυτα τα Χ ευρω να τα χασω και να θεωρω οτι δεν εχασα καθως ηταν κερδισμενα απο την προηγουμενη μερα.

Δημοσίευση

Katalavainw ti mou les gia ton isildur apla eipa oti mou ekane entypwsi pws i kritiki askeitai panta meta apo ena kako apotelesma.

Mi ksexnas oti ta 6m einai kanonika 60bi gia ta blinds pou epaize kai gia ta terastia swings eythynontai kyriws to trelo action kai to gegonos oti paizoun deepstack,to na paiksei 25-50 i 50-100 afou ekane to bankroll tou 6m einai logiko na tou fainetai ligo.Ayto de simainei oti an ta pragmata de pane opws ta perimenei(opws kai egine)oti de tha mporesei na kratisei ena poso(px 500k) gia na paizei 50-100.Ayto ennow otan lew pws mporei na paiksei tetoia stakes opotedipote,alla akoma kai an ta exane ola sto 500-1000 enas paixtis me tetoies ikanotites mporei na kanei grind up kai na ksanaxtisei ena bankroll gia na paiksei 25-50 an ayto kataliksei oti thelei na kanei,en pasei periptwsei proseggizei to paixnidi me perissotero risko/tzogo,alles fores ayto mporei na vgei se kalo alles oxi.Vlepeis oti mexri twra tou vgike se kalo kai twra antikrizei tin alli opsi tou nomismatos.Apla i gnwmi mou einai oti de mporeis na katakrineis tin proseggisi tou ayti legontas oti exase to tade poso,otan i idia akrivws proseggisi tou eksasfalise to poso ayto,to opoio ystera exase.

Parepiptontws,an katseis se ena trapezi me 200 eyrw kai sikwtheis me 0 , tha exeis 2200 eyrw xasoura?Proswpika ta prosima/noumera ta metraw prin kai meta to session, alla exeis kapoio dikio de to ethesa kai poly swsta,ekei pou ithena na kataliksw kai pou exei simasia einai oti otan paizeis poker theleis to paixnidi sou na exei oso to dinaton megalytero ev kai sto simeio pou exeis ftasei ta 2200 me kakous bigstack antipalous,apla de feygeis,eisai se simeio pou ependyeis katharo kerdos gia perissotero katharo kerdos,me tis pithanotites yper sou.

Δημοσίευση

εννοειται οτι αυτα που λεω δεν αποτελουν κριτικη.Αυτο ελειπα να κριτικαρουμε αυτους τους παιχτες.

Οσον αφορα τον isildur1 αυτα που λες σε αυτο το ποστ σου ειναι σωστα. :)

Οσο για το αλλο παραδειγμα καταβαινω τι λες,οτι μετρας το +- μετα το τελος της session αλλα επιμενω στην δικη μου αποψη.Το οτι αν τα 2200 ευρω ειναι σημαντικο ποσο για σενα σταματας εκει και σηκωνεσαι απο το τραπεζι ασχετα με το αν η πιθανοτητα να τα διπλασιασεις ειναι μεγαλυτερη απο το να τα χασεις.

Για να καταλαβεις τι εννοω αν εκεινη την στιγμη μου πεις παρε ΑΚ εγω θα παρω 10-7 suited και παιξτο για 2200 ευρω θα σ απαντησω οχι.Ασε τις ποκερικες πιθανοτητες και τι ειναι το σωστο.Απλα τα 200 εγιναν 2200 και δεν θελω να τα ρισκαρω.

Και ολα αυτα τα λεω γιατι ο blom(αν ειναι αυτος ο isildur1) στα euro sites που επαιζε ειχε max 1-1.5mil κερδος συνολικα (αλλαξε nick μετα απο το απιστευτο run που εκανε και τον ντορο που εγινε αλλα αργοτερα αποκαλυφθηκε).Και οταν κανει το 1mil-->7(+6 κερδος) δεν τα ρισκαρεις.

Ελπιζω να καταλαβαινεις την λογικη μου οπως και εγω την δικη σου.

Thanks για την ανταλλαγη αποψεων ας ληξει εδω το θεμα.

Πεφτω για υπνο good night :) :)

Δημοσίευση

Ο τύπος έχει ήδη βγάλει ένα καρο λεφτά γιατί από ότι διάβασα σε ξένα site , θεωρείτε από τους καλύτερους (καλύτερος maybe) ευρωπαίος cash παίχτης που παίζει σε ευρωπαϊκές πλατφόρμες που δε μπορούν να παίξουν αμερικανοι κτλ.

Regular στο ΗΛ1000 ΗΛ2500 k ΗΛ5k (λογικά) είναι περίπατος για αυτόν.

Κατά πασα πιθανότητα μετέφερε κέρδη του στην FT και prof όχι όλο το bankroll του.

Για μένα ο isildur κατάφερε αυτό που ήθελε.Να γράψει ιστορία και να μιλάμε όλοι για αυτόν ,ενώ 1 μηνα πριν δε τον ήξερε κανεις.Ακόμα και break even να βγει ,μονο και μονο που όλοι μιλάνε για αυτόν και απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί HU απέναντι στον ντοάν,ivey ,αντόνιους πιστεύω είναι αρκετό για αυτόν.

Τώρα ο καθένας να βγαίνει να τον λέει χαζό επειδή ζητάει action από τον ivey κτλ,συμβαίνει επειδή είμαστε ανύπαρκτοι (μπροστά του) και τα βλέπουμε από την οπτική γωνια όπου χαροπαλεύουμε στο ΗΛ50.Εάν ήμασταν Ivey θα λέγαμε ,this kid has balls.

Δημοσίευση

Gamer0044 έγραψε:

foustouki έγραψε:

+1[/quote:erjn4im3]

δεν ισχύει κάτι τέτοιο αν έχεις παίξει πολύ poker στη ζωή σου απορώ που το λες , δηλαδή αν μπω στο 2/4 k βγάλω 10 buy in k μετά πάω στο 1/2 δεν χάνω ποτε?

Δημοσίευση

"αγγρυκορεαμαν" έγραψε:

Ο τύπος έχει ήδη βγάλει ένα καρο λεφτά γιατί από ότι διάβασα σε ξένα site , θεωρείτε από τους καλύτερους (καλύτερος maybe) ευρωπαίος cash παίχτης που παίζει σε ευρωπαϊκές πλατφόρμες που δε μπορούν να παίξουν αμερικανοι κτλ.

Κατά πασα πιθανότητα μετέφερε κέρδη του στην FT και prof όχι όλο το bankroll του.

Για μένα ο isildur κατάφερε αυτό που ήθελε.Να γράψει ιστορία και να μιλάμε όλοι για αυτόν ,ενώ 1 μηνα πριν δε τον ήξερε κανεις.Ακόμα και break even να βγει ,μονο και μονο που όλοι μιλάνε για αυτόν και απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί HU απέναντι στον ντοάν,ivey ,αντόνιους πιστεύω είναι αρκετό για αυτόν.

Τώρα ο καθένας να βγαίνει να τον λέει χαζό επειδή ζητάει action από τον ivey κτλ,συμβαίνει επειδή είμαστε ανύπαρκτοι (μπροστά του) και τα βλέπουμε από την οπτική γωνια όπου χαροπαλεύουμε στο ΗΛ50.Εάν ήμασταν Ivey θα λέγαμε ,this kid has balls.

++++

k είχα απογοητευτεί , δεν σκέφτεται κανεις σαν εμενα ?? :)

Δημοσίευση

"αγγρυκορεαμαν" έγραψε:

Εχω διαβασει σε πολλα ξενα φορα για τον blom και στην καλυτερη περιπτωση τα κερδη του υπολογιζονται σε 1-1.5 αντε 2mil.

Αρα δεν ειχε το bankroll για 500-1000 ουτε κατα διαννοια.

Και οταν αρχισε να παιζει ft δεν επαιξε κατευθειαν 500-1000.Απο 100-200 αρχισε και κερδισε 500Κ απο τον internetpokers(hasseb αλλιως) και απο εκει αρχισε να ανεβαινει συνεχομμενα stakes σε 200-400,300-600 και κατεληξε στα 500-1000 μεχρι που κερδισε 6mil.

Ολα καλα εως εδω.Συμφωνα με τις αποψεις σας περι balls κλπ εννοειται οτι το παλικαρι καταφερε σε μια βδομαδα να μιλαει ολος ο ποκερικος κοσμος για αυτον αλλα μετα απο αυτα τα 6mil οπου το bankroll του συνολικα να ειναι 8-9mil maximum απο τα οποια τα 80% κερδισμενα σε μια βδομαδα ΡΩΤΑΩ γιατι να μην κανει καλυτερο table selection και να παιξει πιο συνετα?

Το να παιζει doublestack heads up με ivey+antonious παιζοντας τεραστια ποτ οπου ενα bad run θα σ βγαλει χαμενο καποια εκατομμυρια δεν ειναι και πολυ καλη ιδεα.

Δεν διαφωνω σε κατι μαζι σας οτι αυτο που εκανε ηθελε τεραστια @@ αλλα μετα θα μπορουσε να χειριστει καλυτερα την κατασταση.

Δημοσίευση

σταυρο..δεν θα ασχοληθώ με το ζήτημα, γιατί, οι πληροφορίες που έχουμε για τον isildur είναι ανεπαρκείς..πολύ βασικό το γεγονός ότι δεν ξέρουμε το bankroll του,...άρα η όλη συζήτηση, δεν έχει θεμέλια...for all we know, όπως είπαν και κάποιοι πριν, μπορεί να είναι ένας πολυεκατομμυριούχος , που του αρέσει να πετάει τα 5-6-7 Millions επειδή βαριέται, αλλα και επειδή προφανώς ξέρει poker,..όπως και νάχει...

δεν σου είπα ρε..χτες πήρα το students sunday .:):):)