foustouki Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Αξίζει το διαδικτυακό Πόκερ; (Μέρος 2ο) **+1 Πολυ καλο αρθρο Μιχαλη..Συμφωνω πανω κατω σε ολα αυτα που γραφεις ασχετα αν δεν τηρω πολλα απο αυτα και με βριζεις. "...τρόπους για μεγιστοποίηση του αρχικού κεφαλαίου από προσφορές των εταιριών..."Συμφωνω οτι υπαρχουν τετοιο "εξυπνοι" τροποι..Ελπιζω να αναφερθεις σε αυτους στο επομενο αρθρο.Cu soon απο κοντα,εχω μπλεξιματα για αυτο χαθηκα. Παράθεση
Gamer0044 Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου, 2009 Αξίζει αν αν σε λένε ντοάν,ivey,zahamis,αντόνιους... κτλ Παράθεση
Sailer18 Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2009 Γκάμερ0044 έγραψε:Αξίζει αν αν σε λένε ντοάν,ivey,zahamis,αντόνιους... κτλ Αν σε λένε doan και zahamies δεν ξέρω το αντόνιους και το ivey το πέτυχες.Dwan και "sahamies" ίσως. Παράθεση
Gamer0044 Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2009 Έλα μωρe τώρα πες τους k έτσι... :laugh: Παράθεση
Sailer18 Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2009 Είχα χάσει επεισόδια από το forum σχετικά με την αυτόματη μετατροπή και το "σαηαμιες" όταν έκανα το post παραπάνω μου είχε βγει έτσι"σαηαμιεσ"..και λέω τι γίνεται..μαλλον κατι παρομοιο επαθες και εσυ Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2009 Αν κάτι δεν γράφεται σωστά από την αυτόματη μετατροπή και το εντοπίσετε κάντε στην συνέχεια επεξεργασία του post σας και κάντε την διόρθωση αν δεν βαριέστε. Στην επεξεργασία δεν υπάρχει μετατροπέας. Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2009 Erev0s έγραψε:Αν κάτι δεν γράφεται σωστά από την αυτόματη μετατροπή και το εντοπίσετε κάντε στην συνέχεια επεξεργασία του post σας και κάντε την διόρθωση αν δεν βαριέστε. Auto einai to provlima! Στην επεξεργασία δεν υπάρχει μετατροπέας.tyty gia to tip Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2009 Πολύ καλά και τα δύο σου άρθρα φίλε Erev0s.Συμφωνώ στα περισσότερα που αναφέρεις αν και η εμπειρία μου τη συγκεκριμένη στιγμή μου είναι μικρή..Ανυπομονώ να διαβάσω και τα upcoming άρθρα που αναφέρεις.. Παράθεση
nikilio137 Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου, 2009 eyxaristoyme file erevos,poly kalo ar8ro Παράθεση
eCli Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2009 Τρομερα εμπειρο αρθρο, πολυ αληθινο και κατατοπιστικο!!Συγχαρητηρια.Περιμενω με αγωνια και τα επομενα!!gj Παράθεση
Deimos Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2009 Γεια σου Μιχάλη, πολύ ωραίο άρθρο φιλε!Μου άρεσε ειδικά το σημείο που όλοι οι έλληνες παίχτες λένε ποσο κερδισμένοι είναι on line Και σκεφτόμουν τι έγινε ρε gmt ο ρεζίλης του έθνους μας είμαι? Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2009 Deimos έγραψε:Γεια σου Μιχάλη, πολύ ωραίο άρθρο φιλε!Μου άρεσε ειδικά το σημείο που όλοι οι έλληνες παίχτες λένε ποσο κερδισμένοι είναι on line Και σκεφτόμουν τι έγινε ρε gmt ο ρεζίλης του έθνους μας είμαι?+1.Τι ίδιο έλεγα και γω.Τι στο καλό όσοι Έλληνες παίζουν online κερδίζουν??Εγώ γιατί χάνω ρε γμτ?? Παράθεση
xalara13 Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου, 2009 ONTOS ETSI INE KAI PREPI NA APOBALOUME TIN ESTHISI TOU TZOGOU EMIS I ELLINE ME TO POKER.(KATI POU TO EXO KAI EGO AKOMI). Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου, 2009 Εγω προσωπικα χαμενος ειμαι οριακα αλλα δε με νοιαζει(περισσοτερο γιατι δοκιμασα σε NL100 και δε μου βγηκε. ) καθολου παιζω για να διασκεδασω και για να γινομαι καλυτερος, μου αρεσει να εξασκω το μυαλο μου και να βελτιωνομαι συνεχως.Επαγγελματιας ουτε που θα το σκεφτομουν ποτε ουτε επισης να παιξω λεφτα που δεν αντεχω να χασω. Μου αρεσει επισης να "τζογαρω" καμια φορα αν εχω καποιο πολυ δυνατο draw δεν το θεωρω λαθος, τελειο ποκερ ελαχιστοι μπορουν να παιξουν και να μη χρειζετε να τζογαρουν κατα την αποψη μου. Αν φτασω καποια στιγμη να βγαζω κατι extra απο το ποκερ τοτε θα ειναι τελεια αν οχι δεν πειραζει παιζω για τη χαρα του παιχνιδιου.Το βλεπω σαν διασκεδαση και σαν ευκαιρια συνεχους βελτιωσης μελετωντας συνεχεια και μαθαινοντας παντα νεα πραγματα.Θα ηταν ενδιαφερον να μαθουμε ποσοι απο εδω μεσα ειναι επαγγελματιες με τι bankroll ξεκινησαν ποσο καιρο παιζουν και αλλα. Παράθεση
Recommended Posts