Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

6 handed τραπέζι 0.50 - 1.00

fold όλοι k το action φτάνει στο button , regular με 24/16 raise 3.5$

ego eimai SB me JJ reraise 12

BB folds

Button Calls

Flop Q(h) 9(h) 5(d)

SB bets 16.5$

Button raises to 36$

SB Calls

1. Pws to vlepete to call edw

turn 2©

SB checks

Button checks

river 8(d)

SB checks

Button bets 71$ (All in)

2. SB ???????????

Δημοσίευση

Δε mαρέσει το raise στο flop καθόλου

Όπως "παικτηκε" μάλλον call με blockers στο JT, αν και δεν περιμένω να είμαστε μπροστά συχνά. Γι αυτό:

Προσπάθησε να έχεις reads ως regs όχι stats, πχ ποιο είναι το donking range του κλπ

Δημοσίευση

Σίγουρο και easy fold

Αν πιστεύεις ότι δεν έχει τίποτα και πάει να στο κλέψει περίμενε θα του τα πάρεις σε κάποια φάση που θα είσαι σίγουρα μπροστά .Σε αυτή την πάσα χάνεις από πολλά και διαφορετικά χέρια

Το check του στο turn είναι ένα στοιχείο υπέρ σου αλλά δεν φτάνει , ένα continuation bet στο turn από την πλευρά σου κατά την γνώμη μου ήταν επιβεβλημένο .Τον βάζω σε ένα χέρι Qx όπου απλά το kicker του δεν του πολύ άρεσε ίσως QT .Με το check στο turn του εμφάνισες τους φόβους σου .

Δημοσίευση

"Τον βάζω σε ένα χέρι Qχ όπου απλά το kicker του δεν του πολύ άρεσε ίσως QT .Με το check στο turn του εμφάνισες τους φόβους σου"

Με αυτο το χερι που λες οτι τον βαζεις θα εκανε all in στο river?

holdem μηπως εκανες misread την παρτιδα??

Δημοσίευση

narkwtika έγραψε:

Παράθεση
εγώ μάλλον θα το κάλαρα στο river και αν είχε κάνει κεντά άκυρα ola.q πάντως δεν νομίζω να είχε και να "ρεστωνε" στο river αντί για το turn

Κόψε τα ναρκωτικά!!!! Η κέντα ολοκληρώθηκε στο river

Μετα το raise στο flop k to check sto turn πιθανές υποθέσεις. κέντα, busted flush draw, 8-8, Λιγότερο πιθανά Q χ κ σχεδόν απίθανα set, overcard (θα είχαν συνεχίσει το bet στο turn).

Δηλ το call είναι καλό περίπου 1 στις 6 περιπτώσεις .

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

Παράθεση
"Τον βάζω σε ένα χέρι Qχ όπου απλά το kicker του δεν του πολύ άρεσε ίσως QT .Με το check στο turn του εμφάνισες τους φόβους σου"

Με αυτο το χερι που λες οτι τον βαζεις θα εκανε all in στο river?

Φυσικά δεν κάνει all-in για να κολλαριστεί αλλά για να το κερδίσει εκεί μιας και κατάλαβε πως και εσύ κάτι φοβάσαι και παίζει με τον φόβο σου και καλά κάνει .Αν έχει QT τι φοβάται μήπως έχεις μεγαλύτερο kicker και εσύ από την πλευρά σου αν είχες AQ τι θα φοβόσουν τα δύο ζεύγη φυσικά κλπ....

Και όλα αυτά χωρίς να έχει και πολύ φύλλο !

Μην πιάσουμε τις περιπτώσεις σεταρίσματος ,overpair,κέντας κλπ

Μιλάω για το χαμηλότερο δυνατό χέρι το οποίο κερδίζει κατάλαβε πως κάτι μας ανυσυχεί (απουσία continuation bet) και φοβάται ότι χάνει στο shows out .

Απλά πράγματα .

Δημοσίευση

Το call κατά τη γνώμη μου στο raise που έκανε στο flop, είναι που μας δημιουργεί το πρόβλημα.Από τη στιγμή που ο αντίπαλος δεν παίζει "βαθειά"(έχει ένα μπήγει) πρέπει ή να του γυρίσεις άλλην ή να κάνεις fold, ανάλογα με την εικόνα που έχεις γι' αυτόν.Γενικά η άποψη μου σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι την παρτίδα, ειδικά όταν είμαστε εκτός θέσης, την παίζουμε όλη στο flop. Το να "τσαλαβουτάμε" κάνοντας call, βάζοντας μέσα σχεδόν μισό stack και μετά " έχει ο θεός" νομίζω ότι είναι λάθος.Για το river, συμφωνώ με την ανάλυση του Αντώνη.

Δημοσίευση

AEL 88 έγραψε:

Παράθεση
Το call κατά τη γνώμη μου στο raise που έκανε στο flop, είναι που μας δημιουργεί το πρόβλημα.Από τη στιγμή που ο αντίπαλος δεν παίζει "βαθειά"(έχει ένα μπήγει) πρέπει ή να του γυρίσεις άλλην ή να κάνεις fold, ανάλογα με την εικόνα που έχεις γι' αυτόν.Γενικά η άποψη μου σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι την παρτίδα, ειδικά όταν είμαστε εκτός θέσης, την παίζουμε όλη στο flop. Το να "τσαλαβουτάμε" κάνοντας call, βάζοντας μέσα σχεδόν μισό stack και μετά " έχει ο θεός" νομίζω ότι είναι λάθος.Για το river, συμφωνώ με την ανάλυση του Αντώνη.

έχεις δίκιο , απλά με το "ρεραισε" του k το call μου το pot είχε φτάσει ήδη ψιλά(kati poy simenei oti den tha to afina toso eykola) αυτός αν δεν άνοιγε κούπα δύσκολα θα έκανε bet στο turn με κάτι χειρότερο από baledes οποτε αν checkare το turn θα "σιγουρεομουν" πως ήμουν μπροστά enw an varoyse to turn tha foldara.

τέλος πάντων γενικά κάνατε καλές αναλύσεις όλοι απλά πιστεύω πως k το skepktiko μου έχει βάση.

στο river τελικά έκανα call k μου έδειξε A 4 off (????) :D

Δημοσίευση

Εντάξει όπως έγραψα και πιο πάνω φαινότανε πως δεν ήθελε να πάει σε shows out με το all-in αλλά αυτό το Α4 είναι beyond imagination .

Εγώ θα τα είχα πετάξει εύκολα

Πάντως τέτοια call μην τα κάνεις πιο πολλά θα χάνεις παρά θα κερδίζεις .

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

Παράθεση
narkwtika έγραψε:
  Παράθεση
εγώ μάλλον θα το κάλαρα στο river και αν είχε κάνει κεντά άκυρα ola.q πάντως δεν νομίζω να είχε και να "ρεστωνε" στο river αντί για το turn

Μετα το raise στο flop k to check sto turn πιθανές υποθέσεις. κέντα, busted flush draw, 8-8, Λιγότερο πιθανά Q χ κ σχεδόν απίθανα set, overcard (θα είχαν συνεχίσει το bet στο turn).

Δηλ το call είναι καλό περίπου 1 στις 6 περιπτώσεις .[/quote:2saq0zoz]

γιατί ρε βλάκα εγώ τι έγραψα?

Δημοσίευση

looser έγραψε:

Παράθεση
Εντάξει όπως έγραψα και πιο πάνω φαινότανε πως δεν ήθελε να πάει σε shows out με το all-in αλλά αυτό το Α4 είναι beyond imagination .

Εγώ θα τα είχα πετάξει εύκολα

Πάντως τέτοια call μην τα κάνεις πιο πολλά θα χάνεις παρά θα κερδίζεις .

δεν μπορώ να βρω πολλά hands που να βαράνε all in στο river και να με κερδίζουν ενώ έχουν checkarei το turn αλλα για να το λες κάτι θα ξέρεις...

Δημοσίευση

narkwtika έγραψε:

Παράθεση
Antonis έγραψε:
  Παράθεση
narkwtika έγραψε:
  Παράθεση

Δηλ το call είναι καλό περίπου 1 στις 6 περιπτώσεις .[/quote:2cy4oyv6]

γιατί ρε βλάκα εγώ τι έγραψα?[/quote:2cy4oyv6]

Δεν είσαι σωστός, οχι "ρε", ειναι αγένεια.

Δημοσίευση

Δε μπορώ να φανταστώ ότι ένας "regular" μπορεί να παίξει έτσι, σε οποιοδήποτε level... Πώς θα σας φαινόταν ένα check στο flop? Με τον τρόπο αυτό σε κάποιες περιπτώσεις, όταν π.χ έχει draw + overcart στο flop ίσως μπορούμε να κοντρολάρουμε καλύτερα το pot.Να ένα παράδειγμα: BossMedia Game #1854328175: Table Table TH 5803 - $5.00/$10.00 - No Limit Hold'em - 02:48:06 - 2009/11/07

Seat 1: AEL 88 ($1000.00)

Seat 2: in-between ($2024.85)

Seat 3: georgina73 ($1725.00)

Seat 5: notlisted ($1410.01)

Seat 4: MieDoMedA ($1054.50)

AEL 88 posts the big blind of $10.00

notlisted posts the small blind of $5.00

MieDoMedA is the button

*** HOLE CARDS ***

Dealt to AEL 88 [Js Jc]

in-between folds

georgina73 raises $35.00

MieDoMedA folds

notlisted folds

ΑΕΛ 88 raises $120.00

georgina73 calls $120.00

*** FLOP *** [2σ Ως ένατη ]

ΑΕΛ 88 checks

georgina73 checks

*** TURN *** [2σ Ως ένατη ] [3d]

ΑΕΛ 88 bets $130.00

georgina73 calls $130.00

*** RIVER *** [2σ Ως ένατη 3d] [δς]

ΑΕΛ 88 checks

georgina73 goes all-in with $1475.00

AEL 88 goes all-in with $750.00

*** SUMMARY ***

Total pot $2002.00 | Rake $3.00

Board: [2σ Ως ένατη 3d δς]

ΑΕΛ 88 won ($2002.00), showed [Js Jc]

in-between won ($0.00), mucks

georgina73 won ($0.00), showed [5d 5c]

MieDoMedA won ($0.00), mucks

notlisted won ($0.00), mucks

P.Σ Ακόμα και στο 1000 ΗΛ υπάρχουν παίκτες που μπορεί να προσπαθήσουν τόσο γελοίες μπλόφες.

Δημοσίευση

bits10 έγραψε:

Παράθεση
:)ο αυτόματος μετατροπέας εδώ μας τα χάλασε...κι αν απ ότι καταλαβαίνω το flop είναι 2 ντάμα 9 το river δε καταλαβαίνω τι είναι!

Nai ontws. Μάλλον χρειάζεται k μετατροπέα hands το forum.

Δημοσίευση

AEL 88 έγραψε:

Παράθεση
Δε μπορώ να φανταστώ ότι ένας "regular" μπορεί να παίξει έτσι, σε οποιοδήποτε level...

Level το εννοούσα σαν level σκέψης. Αν δεν κάνω λάθος με τους αριθμούς:

Level 0 (σκέφτεται το φύλλο του)

Έχω xx δεν κερδίζω τίποτα άρα ας bloffarw :

arrrinnn!

Level 1(σκέφτεται και τι έχει ο αντίπαλος)

Δε μπορεί να έχει κάτι αξιόλογο ο αντίπαλος αφού έκανε bet-call στο flop και μετά check στο turn και στο river:

Arrrinnn!

Level 2 (σκέφτεται και τι σκέφτεται ο αντίπαλος για το φύλλο του)

OK δεν έχει κάτι ισχυρό αλλα κι εγώ δεν κάνω represent κάτι δυνατό:

Ας το να πάει!! (check)

Level 3 (σκέφτεται και τι σκέφτεται ο αντίπαλος γι αυτό που σκέφτεται αυτός για τον αντίπαλο)

Δεν κάνω represent κάτι δυνατό αλλα το ξέρει ο αντίπαλος μου και επομένως δε θα πιστέψει ότι μπορεί να bloffarw εδώ:

Arrrinnn!

Level 4

Το ξέρει ότι το ξέρω ότι το ξέρει ότι δεν κάνω represent δυνατό range και άρα μπορεί να κάνει hero call γιατί πιστεύει ότι μπορεί να προσπαθώ να του κάνω levelling με bloffes:

Arrrrin x% και check y%

Level 5

Μπερδεύτηκα τώρα. Ελπίζω να μην έχει level 5+ thinkers στο ΗΛ50 !

PS: Βλέποντας πως παίζουν όλα τα levels είναι φανερό ότι παίζουν arrrrin > check κι άρα easy call για μας

Level ^^^

Δημοσίευση

AEL 88 έγραψε:

Παράθεση
Δε μπορώ να φανταστώ ότι ένας "regular" μπορεί να παίξει έτσι, σε οποιοδήποτε level... Πώς θα σας φαινόταν ένα check στο flop? Με τον τρόπο αυτό σε κάποιες περιπτώσεις, όταν π.χ έχει draw + overcart στο flop ίσως μπορούμε να κοντρολάρουμε καλύτερα το pot.Να ένα παράδειγμα: BossMedia Game #1854328175: Table Table TH 5803 - $5.00/$10.00 - No Limit Hold'em - 02:48:06 - 2009/11/07

Seat 1: AEL 88 ($1000.00)

Seat 2: in-between ($2024.85)

Seat 3: georgina73 ($1725.00)

Seat 5: notlisted ($1410.01)

Seat 4: MieDoMedA ($1054.50)

AEL 88 posts the big blind of $10.00

notlisted posts the small blind of $5.00

MieDoMedA is the button

*** HOLE CARDS ***

Dealt to AEL 88 [Js Jc]

in-between folds

georgina73 raises $35.00

MieDoMedA folds

notlisted folds

ΑΕΛ 88 raises $120.00

georgina73 calls $120.00

*** FLOP *** [2s Qς 9h ]

ΑΕΛ 88 checks

georgina73 checks

*** TURN *** [2s Qs 9h ] [3d]

ΑΕΛ 88 bets $130.00

georgina73 calls $130.00

*** RIVER *** [2s Qs 9h 3d] [6s]

ΑΕΛ 88 checks

georgina73 goes all-in with $1475.00

AEL 88 goes all-in with $750.00

*** SUMMARY ***

Total pot $2002.00 | Rake $3.00

Board: [2σ Ως ένατη 3d δς]

ΑΕΛ 88 won ($2002.00), showed [Js Jc]

in-between won ($0.00), mucks

georgina73 won ($0.00), showed [5d 5c]

MieDoMedA won ($0.00), mucks

notlisted won ($0.00), mucks

Y.Γ Ακόμα και στο 1000 ΗΛ υπάρχουν παίκτες που μπορεί να προσπαθήσουν τόσο γελοίες μπλόφες.

Μήπως οι διαχειριστές πρέπει να κάνουν κάτι με τον μετατροπέα?