Againstodds Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Αυτο το χερι με απασχολησε πολυ (ηταν κ το χερι στο οποιο απεκλειστηκα απο το GSOP) οσον αφορα το πως το επαιξα και θα ηθελα καποιες αποψεις. Θελω να τονισω οτι το hand εχει αναφερθει στο thread με τα live updates αλλα τα στοιχεια δεν ειναι ακριβες (τα παιδια του pokerland τρεχανε κυριολεκτικα πανω κατω για να προλαβουν ολο το action στα 2 τραπεζια κ ισως τους μεταφερθηκε λαθος η παρτιδα).Ειμαστε στην φαση οπου εχουμε μεινει 2 τραπεζια shorthanded (13 ατομα για την ακριβεια).Το table μου εχει 6 ατομα, στην συγκεκριμενη πασα βρισκομαι στο BB. Εχω περιπου 150,000 μαρκες (στο average ακριβως). Εχω σχετικα tight image με πολλα show downs. Στο button ειναι ενας παιχτης σχετικα loose, δεν εχει δωσει την δεδομενη στιγμη τετοια στοιχεια απλα την προηγουμενη μερα περασα αρκετες ωρες μαζι του σε 2 table (3bet απο utg με 62s, 5bet απο utg+1 κ call σε allin με QJo, κτλ.). Ο συγκεκριμενος παιχτης με καλυπτει σε μαρκες με γυρω στις 250,000.Blinds 2500/5000 Ante 500Pocket Cards (9s 9d)Παμε στην παρτιδα, fold ολο το τραπεζι στον button, raise απο το button στα 25,000. Fold το SB,call εγω.Flop: ( 3s 5s 3h) Bet εγω απο μπροστα 35,000Raise το button στα 100,000Rerase εγω Allin 150,000Call το button Showdown: 99 εγω, Q3 το button.Turn k River αδιαφορα.Οι περισσοτεροι θα πουν λαθος το call preflop λογω position. Θα αναλυσω τον τροπο που σκεφτηκα: 5bet απο τον συγκεκριμενο παιχτη = steal. Στην καλυτερη των περιπτωσεων να κραταει suited connectors (lol), δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει monster με 5 bet, δεν θα παρει value, κ επισης αναφερω ξανα οτι εχω περιπου 6 ωρες μαζι του σε διαφορα τραπεζια. Κανω call θελωντας να βγαλω αλλο ενα bet aπο αυτον στο flop. Στο flop πονταρω απο μπροστα γνωριζοντας οτι μπορει να εχει πολυ ευκολα καποιο straight/flush draw (το range του ειναι απιστευτα μεγαλο οταν δοκιμαζει blind steals). To reraise του μου φανηκε για draw ή στην καλυτερη καποιο overpair (66,77,88). Πηγα allin γιατι ειχα στο pot ηδη το μισο μου stack κ προτιμισα να τα βαλω εκει δινοντας του λαθος odds για call αν ηταν σε draw, παρα να μαντευω τι μπορει να εχει στο turn/river αν σκασει καποιο scare card.Περα απο το λαθος pre flop ( call αντι για raise), υπαρχει τροπος να γλυτωσεις απο αυτο το χερι στο φλοπ? Η εισαι καταδικασμενος να πληρωσεις το image του ? Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 κατ αρχας δεν ειναι απαραιτητα λαθος να κανεις call preflop,αν θεωρεις οτι σε καποιο καλο φλοπ οπως αυτο μπορεις να κανεις τον αντιπαλο να τα βαλει ολα μεσα και να ειναι πισω 70 30 και κατω.Αυτο ακριβως δεν κανεις.Απο τη στιγμη που ο αντιπαλος ειναι αρκετα δραστηριος θεωρω αδυνατο να αφησει αυτο το φλοπ απονταριστο σε δικο σου check ακομα κ αν δεν εχει τιποτα,αρα λαθος που πονταρεις απο μπροστα.Κανεις ενα ωραιοτατο check raise all in και αφηνεις αυτον να παρει τη δυσκολη αποφαση(που πολλες φορες θα ειναι ευκολη αφου δεν θα εχει τιποτα).Εννοειται οτι με το στακ σου δεν ξεφευγεις απο αυτη την κατασταση με loose αντιπαλο εκτος αν υπαρχει καποιο πολυ δυνατο tell Παράθεση
Againstodds Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Δεν ειχα tells (physical) πανω στον συγκεκριμενο. Ηξερα οτι επαιζε κυριολεκτικα με οτι ναναι (δεν θελω να τον χαρακτηρισω περαιτερω μιας κ μιλαμε επωνυμα). Εβαλε αρκετες φορες τα λεφτα του στην μεση ειτε με draws, ειτε ωντας αρκετα πισω. Αυτο που ηξερα ειναι οτι το 5 bet του ισοδυναμουσε με rags 9 στις 10. Το bet απο μπροστα ισως ηταν λαθος, απλα η αληθεια ειναι οτι με τρομαξαν τα draws και δεν ηθελα να δωσω free card σε περιπτωση που εκανε check και αυτος behind. Παράθεση
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Εκανε 3bet UTG με 62s.WTF????Πως γινεται αυτο ρε φιλε?Aνοιξε με 5bet απ'το button.WTF???Aνοιξε 5x θα εννοεις.3bet δεν σημαινει ανοιγω στα 3xBB,σημανει κανω re-raise(τριτο raise) preflop.Ωραιο game παιζεται στο gsop.5x απτο button με Q3,καλη φαση...Εγω θα εκανα ξερο αλλιν με 99 εκει ή εστω τεραστιο raise,ενναλακτικα αν δεν θελω να μπλεκτω πασο.Δεν υπαρχει call για μενα.Call OOP με στοχο τι?Set mining?Δεν εχω odds.Να μπω αλλιν αν εχω overpair?Αυτο σημαινει οτι πιστευω πως ειμαι μπροστα preflop,οποτε καλυτερα να τα εβαζα εκει.Σε Τ high board check/fold?Οι παρτιδες με τετοιους παικτες λυνονται preflop με 99.Με μεγαλυτερο pair ειναι καλυτερο να κανεις slowplay γιατι δεν θα εχεις συχνα underpair ως προς το Board.Και αν με κατι retarded οπως Q3 χτυπησε top pair θα βρει τοιχο. Παράθεση
djsin21 Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Αν στον loose δεν κανεις reraise h allin σε raise apo to button(kai eidika 5*bb poy kanei kra gia steal)K O F T O.Στο λεω ετσι μπαμ μηπως την ακουσεις.Διαβαζα τη πασα στα updates kai frikara.Ekei den kaneis trap oop me 99.......fold h raise kaneis.8a pexeis 60k preflop oop?Σε τετοια blinds filtate lockareis ton loose kai ton paizeis over the top.to na ayxhseis to stack sou ekei kata 20% einai shmantiko. Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Αυτο που επρεπε να σκεφτεις ηταν οτι σε ενα τετοιο flop το πιθανοτερο ειναι ο αντιπαλος να μην εχει χτυπησει καποιο ετοιμο χερι,ισως να εχει καποιο draw,αλλα επρεπε επισης να σκεφτεις οτι ενας τετοιος αντιπαλος θα σκεφτει οτι ΕΣΥ δεν επιασες το φλοπ και αν του δωσεις ενα στοιχειο ακομη προς αυτη την κατευθυνση δηλ να κανεις check τοτε θα πονταρει ειτε εχει καποιο draw ειτε εχει overcards.Τετοιοι επιθετικοι παικτες δεν αφηνουν την "ευκαιρια" να παει χαμενη και πυροβολουν ειδικα οταν ο παικτης που εχουν απεναντι τους εχει μικροτερο στακ και μπορουν να τον πιεσουν πιο ευκολαps.προφανως ειναι καλυτερο το raise preflop αλλα πειτε κατι για post flop Παράθεση
Againstodds Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 alienhack έγραψε:Εκανε 3bet UTG με 62s.WTF????Πως γινεται αυτο ρε φιλε?Aνοιξε με 5bet απ'το button.WTF???Aνοιξε 5x θα εννοεις.3bet δεν σημαινει ανοιγω στα 3xBB,σημανει κανω re-raise(τριτο raise) preflop.οπου 3bet 3*ΒΒ οπου 5bet 5*BB Thanks για την διορθωση Παράθεση
djsin21 Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 lmao alien mallon taytoxrona grafame........ Παράθεση
HULK Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Οτι ειπαν κι οι αλλοι βασικα.. θα εκανα reraise all in preflop αφου τα 99αρια δε σου δινουν τη δυνατοτητα να παγιδευσεις με overpair στο flop(πολυ συχνα ανοιγει κατι μεγαλυτερο) και να του παρεις ολο του το στακ(παντα υπο τη προυποθεση οτι ειναι τοσο κακος παιχτης οσο λες κι οτι δε θα ξενερωνες αν επιανε δυο επαφες και μετα λες γιατι δε το επαιζα πιο safe..αν εχεις κατα νου τις μεγαλες θεσεις σ αυτο το σημειο πρεπει να κανεις τετοια risky plays) Οσον αφορα τωρα αυτο που λες ουτε εγω θα τη γλυτωνα στο flop.. θα το επαιζα οπως εσυ μονο που θα εκανα ακομη μικροτερο bet για να δειξω αδυναμια και να ειμαι σιγουρος οτι αφου ειναι πολυ loose θα μου κανει σιγουρα reraise αφου δε θα με πιστευε σε τετοιο flop και μετα να του γυρισω all in..Δηλαδη πανω κατω τα ιδια...... Παράθεση
souliskex Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Auto re-steal allin.. Παράθεση
giorgio Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Το call preflop με τα reads που έχεις είναι τραγικό λάθος. Τόσο τραγικό που προτιμώ το fold από το call. Το flop απλά σε τιμώρησε για το λάθος σου. Δεν υπάρχει διαφυγή νομίζω. Παράθεση
bits10 Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 all-in preflop xwris deyteri skepsi.me mia mikri pithanotita tou aplou reraise se 75-80k pou tromazei akoma perissotero.perimenw na dw fold ti suntriptiki pleionotita twn forwn.se allin tou eisai auto call kai ti proseyxi sou.se call tou(to pio apithano apo ta senaria)go on the flop...twra sto flop i periptwsi einai standard..etsi opws egine de swzetai. Παράθεση
Recommended Posts