Ntavelis Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 Παίζω περίπου δύο μήνες.Στο on-line poker έχω μία ευχέρια και σε γενικές γραμμές πηγαίνω πολύ καλά μετά από μία γραμμή πειθαρχίας που ακολούθησα.Στο live poker όμως που παίζω με φίλους έχω το εξής πρόβλημα και αναρωτιέμαι αν το έχετε ζήσει και άλλοι ή είμαι ο μόνος που μου έχει κολλήσει αυτό στο μυαλό..Δεν εμπιστεύομαι καθόλου τα reads μου και το χειρότερο είναι ότι 8 στα 10 είναι σωστά! Με αποτέλεσμα να χάνω κάποια bets παραπάνω μόνο και μόνο για να επαληθευτώ..Λοιπόν; Το βλέπετε φυσιολογικό; Παράθεση
Guest Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 Τα reads είναι το τελευταίο σκαλοπάτι κατά την γνώμη μου.Στην μαθησιακή διαδικασία απουσία διδασκάλου πάμε όλοι όπου μας καπνίσει και αφήνουμε τις σφαλιάρες να μας καθοδηγούν ,τρώμε μία από αριστερά πάμε δεξιά ,τρώμε από αριστερά και πάμε δεξιά κλπ Τήρηση bankroll(αυστηρότατο και με σημειώσεις) Παιχνίδι με πρόγραμμα (όχι όλη μέρα κάθε μέρα! διαλείμματα και σε ώρες και σε μέρες)Διάβασμα με πρόγραμμα (Και αν δεν καταλαβαίνεις κάτι ξανά διάβασμα και αν πάλι δεν είσαι σίγουρος ρώτα υπάρχουν εδώ κάτι παλιοχαρακτήρες που θα σε βοηθήσουν)Μην βιάζεσαι να μάθεις Όσο για αυτό που ρωτάς δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά μερικά καλά reads δεν σημαίνουν τίποτα για πολλούς λόγους μπορεί με αυτούς να αισθάνεσαι άνετα να τους ξέρεις να παίζεις χωρίς άγχος να μην ξέρουν αυτοί να παίζουν και τόσα άλλα .Θα σου πω κάτι απλό η ίδια δράση σε διαφορετικά άτομα μπορεί να προκαλέσει τελείως διαφορετική αντίδραση .Good luck Παράθεση
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 Καλησπέρα φίλε μου Ntaveli...Είναι λογικό να μην "εμπιστεύεσαι τα read" σου, γιατί πολύ απλά παίζεις μόνο δύο μήνες πόκερ!!Όσο πιο πολύ παίζεις τόσο πιο πολύ θα εμπιστεύεσαι τα read σου και τον ίδιο σου τον εαυτό! Θα αποκτήσεις με την εμπειρία αυτοπεποίθηση και θα μπορέσεις να κάνεις κινήσεις που τώρα δεν "τολμάς"!Μην προβληματίζεσαι... Θέλει υπομονή και να αγαπήσεις το πόκερ... Και θα δεις θα έρθουν άμεσα τα αποτελέσματα!Ελπίζω να έρθεις στο επόμενο GSOP τον Δεκέμβριο και να τα πούμε και από κοντά!!Υ.Γ. : Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο μου τον Looser, o οποίος δεν είναι looser αλλά winner και αρκετά άτυχος στο τελευταίο GSOP... Παράθεση
Guest Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 DEALER_TOMMY έγραψε: Παράθεση Υ.Γ. : Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο μου τον Looser, o οποίος δεν είναι looser αλλά winner και αρκετά άτυχος στο τελευταίο GSOP...Σταμάτα να με δυσφημείς μην τσακωθούμε....Είμαι looser Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 looser έγραψε: Παράθεση DEALER_TOMMY έγραψε: Παράθεση Υ.Γ. : Συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο μου τον Looser, o οποίος δεν είναι looser αλλά winner και αρκετά άτυχος στο τελευταίο GSOP...Σταμάτα να με δυσφημείς μην τσακωθούμε....Είμαι looser[/quote:ckqbp44b]Μη του χαλάς την εικόνα τώρα! Έχει κάνει τόσο κόπο να την φτιάξει! lolΕυχαριστώ πάρα πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις.. looser έγραψε: Παράθεση Τα reads είναι το τελευταίο σκαλοπάτι κατά την γνώμη μου.Με ποια λογική φίλε looser λες ότι τα reads είναι το τελευταίο σκαλοπάτι; Δε θα έπρεπε να δίνω μεγάλη σημασία; Πρέπει να είμαι σε κάτι άλλο περισσότερο συγκεντρωμένος; Παράθεση
Guest Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 Πριν φτασεις στα reads έχεις να αναλύσεις χοντρικά χοντρικά τα εξής:Ποιοι παίζουν στο τραπέζι σου και τι ξέρεις για αυτούς και το στυλ παιχνιδιού τους .shuffle up and dealΚοιτάς τα φύλλα σου για πρώτη και τελευταία φοράΤα περισσότερα στοιχεία τα συλλέγεις στις παρτίδες που δεν παίζεις και στα shows out ,όταν βλέπεις φύλλα πρέπει να κάνεις ένα rewind στο μυαλό σου και να αποτυπώνεις ποιος με ποια φύλλα έπαιξε πως .pre flop ποιοι μπήκαν και με πόσα και από ποια θέση? ποιος έχει την καλύτερη θέση από αυτούς που μπήκαν? ποιος έκανε raise pre flop και πόσα ? ποιος ή ποιοι έκαναν call ? ποιος ή ποιοι έκαναν fold και αν τους άρεσε που το έκαναν .Μετά πάμε στο flop , ποτέ μα ποτέ μην κοιτάς το flop αλλά να κοιτάζεις τους άλλους να κοιτάνε το flop και κρίνεις ,μετά κοιτάς το flop και αν δεν σε βοήθησε πρέπει να βρεις αν βοήθησε κάποιον ή κάποιους άλλους .Αν απογοήτευσε κάποιον που foldare Κατά την γνώμη μου στο flop πρέπει να σκεφτείς πάρα πολλά πράγματα και σχετικά αρκετά γρήγορα και επιπλέον ..pot odds implied odds σε όλα τα βήματααναλόγως όλων των παραπάνω θα υπάρχει ή όχι και κάποια συνέχεια.Όλα είναι ένα σενάριο αν το έχεις καλά σχεδιασμένο στο μυαλό σου και χωρίς απρόοπτα μπορεί να δείς και καμιά εντυπωσιακή ταινίαΠολλές και ανάλογες ερωτήσεις πρέπει να κάνεις και στα άλλα βήματα turnriver shows out Άραγε όταν δεν θες shows out τι κάνεις ?πότε είσαι pot committed ξέρεις ? Πω πω κουράστηκα πολλά στοιχεία και με πονάνε τα μυαλά μου και σε κάθε βήμα (pre-flop,flop,turn,river,shows out) ποια tells συμφωνούν με τα στοιχεία που έχεις συλλέξει . Δεν μπορείς να μιλάς για tells χωρίς να έχεις μάθει να παίζεις σωστά όλα τα βήματα και να αναλύεις σωστά όλα τα στοιχεία που έχεις πάρει (μηπως σου ξεφεύγει κάτι ?)Αυτά που σου γράφω αν τα ανακαλύπτεις τώρα είναι ο τροχός και εμείς θέλουμε να φτιάξουμε σενάριο ταινίας ! Ε όπως καταλαβαίνεις είμαστε λίγο μακριά ακόμα . Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 Θέλω να πιστεύω ότι είμαι σε καλό σημείο γιατί όλα αυτά περνάνε από το μυαλό μου όταν προσπαθώ να λύσω το puzzle μίας πάσας.Και να διευκρινήσω κάτι.. Δε μιλάω για tells αλλά για reads. Επειδή με το poker ασχολήθηκα αρχικά πιο πολύ με το internet βγάζω reads με το τρόπο που παίζουν και ποντάρουν οι παίχτες σύμφωνα με την εικόνα τους. Τα tells δεν τα έχω δουλέψει ακόμα αρκετά και τώρα προσπαθώ να κάνω τον εαυτό μου να τα παρατηρεί, όπως αυτά που ανέφερες και που αναφέρει ο Caro στο βιβλίο του και στα videos του. Παράθεση
Guest Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 ωραίος μπλεξτο με μαθηματικά αφαίρεσε την τρέλα του άλλου διαιρεσετο με την ψυχολογία της στιγμής ,πρόσθεσε την κούραση ,πάρε και ένα τηλέφωνο την λίτσα πατέρα και είσαι έτοιμοςΚαι να σημειώσω πως επειδή αυτή την στιγμή κοιμάμαι όρθιος στο τέλος του προηγούμενο ήθελα να γράψω πως δεν μπορείς να μιλάς για reads χωρίς να το συνδυάζεις με μαθηματικά αλλά ξέχασα τι ήθελα να γράψω και τα μπέρδεψα. Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 Καλά, άντε ρίξε έναν ύπνο και όταν ξυπνήσεις πες μου πως θα μπλέξω τα reads με τα μαθηματικά γιατί με πιάνεις λίγο αδιάβαστο.. Εκτός κι αν εννοείς τα μαθηματικά των bets, pot odds, implied odds, folding equity, pot equity (όλα αυτά και reversed) κλπ.. Παράθεση
2maniac Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΖΩ ΜΟΝΟ LIVE TOUR ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ( ΒΓΑΖΩ ΕΞΩ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΑΣΕΣ ) ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ SERIES EΝΑ ΛΑΘΟΣ READ ΚΑΙ Η ΜΑΝΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ DAY2 ΚΑΙ ΜΕ STAK ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΠΟΥ ΣΤΙΣ 80,000 ΜΑΡΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΑΠΟ 8ΕΣΗ ΒΒ ΚΑΝΩ RAISE 8000ΜΑΡΚΕΣ ΜΕ ΑΚ ΚΑΙ ΕΝΑ CALL. FLOP A-5-Q ΠΟΝΤΑΡΩ ΠΑΛΙ 8000ΜΑΡΚΕΣ CALL.. TURN 2 ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 25.000ΜΑΡΚΕΣ ( ΤΟ TURN ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΠΟΙΑ OUTS GIA FLUSH) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΛΕΕΙ ( ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΤΟ POT) KAI KANEI CALL.... ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΑΠΟ Α...ΚΑΤΙ Η ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ PAIR 10.10 9.9 J.J RIVER... ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΒΟΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ... ΚΑΙ Ο ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΤΟ ΚΑΡΦΩΝΕΙ... ALL IN.... 45.000 ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ READ HTAN ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΝΟΥΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΓΕΥΓΕΛΗ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 40.000ΜΑΡΚΕΣ Η ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΜΕΤΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΡΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ CALL A-Q TOP 2PAIR... ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η 8ΕΣΗ ΜΟΥ ΒΒ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ FLOP ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑ8ΑΡΑ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΣΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΕΞΕ SLOW ΕΙΤΕ PRO FLOP EITE ΜΕΤΑ ΟΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΔΥΝΑΤΑ... ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΤΕ ΣΤΗ 8ΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ RIVER ALL IN ΕΓΩ 8Α ΕΚΑΝΑ AUTO CALL KAI ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΣΗΣ...ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΕΡΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΡΙΣΚΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ Ο ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΙΑΚΟΣ...... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ........ Παράθεση
Guest Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 Μας είπες πως έμεινες έξωγια πες μας πως έφτασες και 80000 μαρκες ...από τα καλά σου read?Και όσους πέταξες έξω τους είχες διαβάσει καλά ? Παράθεση
TOREADOR Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 looser έγραψε: Παράθεση ωραίος μπλεξτο με μαθηματικά αφαίρεσε την τρέλα του άλλου διαιρεσετο με την ψυχολογία της στιγμής ,πρόσθεσε την κούραση ,πάρε και ένα τηλέφωνο την λίτσα πατέρα και είσαι έτοιμοςκαθαρα μαθηματικη εξισωση για το παραπανω εχουμε? λατρευω τα ανομα μαθηματικα (ειδικα αυτα με την πατερα ) Παράθεση
Guest Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 TOREADORΜία βάση έχουμε της εξίσωσης αλλά προσπαθούν πολλές ερευνητικές ομάδες ανά τον κόσμο να εντάξουν έναν καινούργιο αλγόριθμο που θα περιγράφει τον επηρεασμό ανάλογο με τις ημέρες αποχής από την σεξουαλική επαφή στο agressive play ,επίσης την μικροφαλία ως μέγεθος επηρεασμού στο tight play και την συνδυαστική αυτών των δύο παραγόντων . Και τέλος έχουν σταλεί πέντε ερευνητικές ομάδες στην Ιαπωνία να πιάσουν την ρουφιάνα την πεταλούδα που με το πέταγμα της επηρεάζει την ζωή μου και δεν μπορώ να τελειοποιήσω αυτή την εξίσωση Παράθεση
2maniac Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2009 ΦΙΛΕ LOOZER ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΑ ΕΚΕΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΥΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΑΠΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΕΡΙ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΠΟΥ ΣΕΤΑΡΑ 7.7. ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΧΕ ΚΕΝΤΑ ΣΤΟ FLOP KAI RIVER ΔΙΠΛΩΣΕ... ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ 2 3 ΜΗΝΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ ΑΠΟΛΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΠΑΙΖΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ.... ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ...... Παράθεση
Guest Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Λοιπόν φίλε maniac καταρχάς να ζητήσω συγνώμη αν σε πρόσβαλα .εγώ ξέρω και για μία φάση που πέταξες κάπιον πολύ fish έξω με 86 vs AK ta odds για το call τα είχες, αλλά μπροστά σίγουρα δεν ήσουνα όπως λες ,το συνολικό σου κέρδος από αυτήν την πάσα ήταν 25000 chips σε αυτή με τα 7αριά φαντάζομαι ότι είχες επίσης μεγάλο κέρδος το stuck σου σηλαδή δεν βλέπω να χτίστηκε από καλά reads όπως λες .Εντάξει μπορεί και να τα ξέχασες αλλά θα σου πω κάτι που άκουσα από έναν πολύ καλό Έλληνα παίκτη Αν δεν κερδίσεις 2-3 coin flip και δεν ρίξεις και κανά 2-3 suck out τουρνουά δεν κερδίζεις . Παράθεση
konosz Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 epeidi episkeftika to teleftaio gsop, apofasisa na ginw ki egw psilo troll. ta reads se live game diaferoun para poly apo ayta sto internet. epeidi exw tin tixi kai paizw kathimerina online me enas aptous poly kalous ellines paiktes tha sou pw oti akoma kai ta online reads, exoun polla factors parapanw apo afta pou fantazesai 2 mines afou ksekinises. se vlepw diatethimeno na diavaseis ki afto einai poly kalo, ala dn einai arketo. apto playbook kapoio allou mporeis na matheis periorismeno pragmata kai o monos tropos na empisteftheis ta read sou einai na exeis paiksei apeires fores tis idies partides. maniac epeksa mia partida mazi sou sto telos tis day 2 (mu efages mia mple marka) opote dn ekferw apopsi ektos apto oti eixes plaka sto trapezi pu einai panta efxaristo.looser an katalavw pios eisai, perimenw sto gsop mia mplouza ramones wste tin epomeni fora na min foraw ipod kai gyalia kai na prospathisw na se paiksw sta isia!edit: maniac to palikari pou se bustare fovotan ta megala folds, giati prin 20 partides espase AA me QQ afou tous eixe "diavasei". to play sou dn einai aparaitita kako, apla mallon einai lathos na kaneis plays otan dn exeis dei tous antipalous na paizoun 5 fylla. Παράθεση
2maniac Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2009 FILE LOOSER EXEIS APOLITO DIKIO GIA TO COIN FLIP KAI TO SUCK OUT. OSO GIA TO 8.6 vs AK TO 8UMAMAI POLI KALA GIATI TO PALIKARI POU EXASE MILOUSAME META KAI HTAN ARKETA EKNEYRISMENOS (LOGIKO) STIN SIGEKRIMENI PARTIDA IMOUN STO BUTTON KAI EKANA RAISE 3500MARKES PRO FLOP GIA NA KLEPSW TA BLINDS KAI TA ANTE O ANTIPALOS PIGE ALL IN ME 9300MARKES IKSERA OTI HMOUN XILIOMETRA PISW APLA DEN MPOROUSA NA PAW FOLD EXONTAS PONTAREI 3500MARKES KAI MOU ZITOUSE ALES 6000MARKES GIA POT 25000MARKES KAI FISIKA EXONTAS EKEINI TIN WRA STUCK PANW APO 60000 MARKES.... OSO GIA AUTO POU EGRAPSA OTI IMOUN MPROSTA OTAN EPAIZA ALL IN ENOOUSA MONO META TO FLOP.. PRO FLOP OLI EXOUME PAIKSEI PASES POU NA EIMASTE PISW... OSO GIA TA 7.7 ITAN SXETIKA NWRIS KAI TO POT DEN PREPEI NA ITAN KAI POLI MEGALO... EPISIS OPWS EGRAPSA KAI ARXIKA EPEKSA PARA POLLES PARTIDES OPOS PANTA SXEDON. KAI KERDISA MEGALA POT ALLA EXASA KAI ARKETA... O KA8ENAS MAS EXEI ENA TROPO PAIXNIDIOU KAI ANTILIPSIS OSON AFORA TO POKER.. KAI ENNOEITE OTI OUTE KATA DIANIA OTI 8EWRW OTI KSERW NA PAIZW KALO POKER. GIA MENA TA SIGEKRIMENA TOURNOUA EINAI O PIO EUXARISTOS KAI OIKONOMIKOS TROPOS NA TZOGARW (EXONTAS EMPEIRIA MONO APO POKA) APLA M ARESEI TO OLO KLIMA PAIZEIS XARTIA GNOSRISZEIS AKSIOLOGOUS AN8ROPOUS KANEIS XABALE ETSI TO BLEPW EGW KAI ETSI 8A SINEXISW NA TO BLEPW....FILE KONOSZ DIKIO EXEIS GIA TIN ANALISI..... OSO GIA TIN MPLE MARKA STO EIXA PEI 8OLONEI TO MATI MOU MOLIS TIN BLEPW.... Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2009 2maniac έγραψε: Παράθεση ΦΙΛΕ LOOSER ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ COIN FLIP ΚΑΙ ΤΟ SUCK OUT. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 8.6 ως ΑΚ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ (ΛΟΓΙΚΟ) ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ BUTTON ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ RAISE 3500ΜΑΡΚΕΣ ΠΡΟ FLOP ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΩ ΤΑ BLINDS ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΕ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΠΗΓΕ ALL IN ΜΕ 9300MARKES ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΩ FOLD ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΟΝΤΑΡΕΙ 3500ΜΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΛΛΕΣ 6000MARKES ΓΙΑ POT 25000ΜΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ STUCK ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60000 ΜΑΡΚΕΣ.... ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΑ ALL IN ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ FLOP.. ΠΡΟ FLOP ΟΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΣΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 7.7 ΗΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΤΟ POT ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ... ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΕΠΑΙΞΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΟΝ. ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑ ΜΕΓΑΛΑ POT ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ... Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ POKER.. ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΟΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΚΑΛΟ POKER. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΖΟΓΑΡΩ (ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΟΚΑ) ΑΠΛΑ M ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΚΛΙΜΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΧΑΡΤΙΑ GNOSRISZEIS ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΒΑΛΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ....ΦΙΛΕ KONOSZ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ..... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΜΑΡΚΑ ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΘΟΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ.... Μανιακε προσεχε γιατι αν με πεταξεις εμενα με κανενα 8-6 η j-5 θα βγουνε κουμπουρια! Οπως μου εκανε call ο αλλος ο donkaras το 1/3 του stack του στο flop A-Q-3 ΜΕ Κ-J.. Για να ψαξει ενα δεκαρι ο γαιδαρος.Και αποτι καταλαβαινετε το βρηκε! Ο απαραδεκτος αυτος παικτης του ΚΙΝΟ.Απτην επομενη φορα θα ανεβαινω με το κουμπουρι, θα το ακουμπαω διπλα στις μαρκες και οποιος ειναι μαγκας ας κανει κανενα sick call για godshoot.. και θα γνωρισει τον απολυτο ερωτα! Ακους εσυ μανιακε? Το νου σου.. Παράθεση
Recommended Posts