Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Λοιπον,παιζω σε διαφορα site NL10.Γενικα παιζω αρκετα aggressive με αποτελεσμα η "μπλε γραμμη" του pokertracker να ειναι πολυ μειον.Βεβαια αντιστοιχως η κοκκινη γραμμη ειναι αρκετα πιο συν οποτε στο τελος βγαινω κερδισμενος.

Ο λογος που δημιουργω το θεμα ειναι γιατι θα ενδιαφερομουν για καποιες γνωμες για το πώς να βελτιωσω αυτη τη ριμαδα μπλε γραμμη.

Graph απο ongame

ppokertracker.jpg

Graph απο Pokerstars

pokerstarsy.jpg

Δημοσίευση

καλύτερα αρχικά φύλλα και όχι μπλόφες σε αυτά τα stakes. Με άλλα λόγια less aggresion αν θες να ανέβει η μπλέ γραμμή.

Από την άλλη πλευρά αφού με την επιθετικότητα είσαι στο +, ποιός ο λόγος να ανεβάσεις την μπλέ γραμμή?

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Καλησπερα.

Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα,

Θα ηθελα να ρωτησω τι ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι αυτη η μπλε γραμμη (στο EV- all in performance) graph, αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι ο τροπος που υπολογιζεται δηλαδη το EV για τα φυλλα τα οποια δε φτανουν σε showdown.

Ισως φαινεται πολυ αρχαρια η απορια μου αλλα εχει δοκιμασει να βρω αρκετες εξηγησεις αλλα καμια δεν ηταν πολυ αναλυτικη.

Για την ιστορια μετα απο καιρο που παιζω online sto PS και αρχισα να δοκιμαζω το PT3 μολις σημερα εκανα import hand history (10Κ hands) κ το All in EV graph δειχνει αρκετα μειον τη μπλε γραμμη με την πρασινη στα + (υποθετω λογω του επιθετικου στυλ αυτο ειναι καπως αναμενομενο αν εχω εικονα του τι περιπου σημαινει η μπλε γραμμη)

καποιο καλο λινκ με επεξηγηση του graph θα βοηθουσε καθως ουτε κατι τετοιο εχω βρει.