Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Seat 1: Against-Odds (8,106 in chips)

Seat 2: polis__777 (1,000 in chips)

Seat 3: superboy081 (80 in chips)

Seat 4: ciufmiuf (3,130 in chips)

Seat 5: ifipant (1,000 in chips)

Seat 6: salonika444 (30 in chips)

Seat 7: jimis11 (3,587 in chips)

Seat 8: jimy7jump (200 in chips)

Seat 10: miyiak (1,680 in chips)

ANTES/BLINDS

miyiak posts blind (80), Against-Odds posts blind (160).

PRE-FLOP

polis__777 folds, superboy081 folds, ciufmiuf calls 160, ifipant folds, salonika444 folds, jimis11 calls 160, jimy7jump folds, miyiak calls 160, Against-Odds checks.

FLOP [board cards: AD,9D,KD ]

miyiak checks, Against-Odds checks, ciufmiuf checks, jimis11 checks.

TURN [board cards: AD,9D,KD,2H ]

miyiak checks, Against-Odds bets 320, ciufmiuf raises to 640, jimis11 folds, miyiak folds, Against-Odds calls 640.

RIVER [board cards: AD,9D,KD,2H,6H ]

Against-Odds bets 1,520, ciufmiuf bets 2,330 and is all-in, Against-Odds calls 2,330.

SHOWDOWN

ciufmiuf shows [ QD,8D ]

Against-Odds shows [ 4D,5D ]

ciufmiuf wins 6,580.

SUMMARY

Dealer:

Pot: 6,580

Against-Odds, loses 3,130

polis__777, loses 0

superboy081, loses 0

ciufmiuf, bets 3,130, collects 6,580, net 3,450

ifipant, loses 0

salonika444, loses 0

jimis11, loses 160

jimy7jump, loses 0

miyiak, loses 160

Προσπαθησα να κανω pot control με το check στο flop και το σχετικα μικρο bet στο turn, με το σκεπτικο οτι αν εσκαγε και αλλο καρο μαλλον 8α επρεπε να fold-αρω. Τελικα κατεληξα να κανω slow play παραλληλα με αυτον που εκανε slow play τα nuts. Ο λογος που ποσταρω την παρτιδα ειναι: Υπαρχει διαφορετικο play στο river? Θεωρειται λαθος το bet μου ?

Δημοσίευση

Epidi tin exo pathei apo flush over flush alles fores exei megalitera o allos skaei 4 rto sto board kai pano kato tetio stil ..Exo mia fobia otan exo me mikra filla flush,to bet sou sto river isos na min eprepe na ginei katholy i na kaneis ena poli mikro value bet imo 400-500 mexri ekei kai tha etroges to raise kai ekei tha eprepes na foldareisTha eprepe na kratiseis to pot oso pio mikro ginetai opos kai pano kato ekanes alla ta xalases pisteuo sto river ola me to bet.

Δημοσίευση

Και check να εκανες ο αντιπαλος σιγουρα θα σ πονταρε ειτε all in ειτε ενα μεγαλο bet αρα το μονο που θα καταφερνες ειναι να χασεις λιγοτερα.

Προσωπικα bet flop/bet turn/all in river.Αυτο το line θα ακολουθουσα.

Τωρα στο turn που σ κανει min-raise αρχιζω να φοβαμαι λιγακι αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.

Αφου αποφασιζεις να κανεις απλα call στο turn δεν πρεπει να πονταρεις απο μπροστα.

Αν μπλοφαρει δωστου αλλη μια ευκαιρια και αν εχει μεγαλυτερο χρωμα θα λεφτα θα μπουν στο ποτ λογικα.

Οποτε check river.

Τι buy in ειναι το τουρνουα?

Δημοσίευση

Sailer18 έγραψε:

Epidi tin exo pathei apo flush over flush alles fores exei megalitera o allos skaei 4 rto sto board kai pano kato tetio stil ..Exo mia fobia otan exo me mikra filla flush,.

Και εχεις να την παθεις παρα παρα πολλες φορες ακομα.Δεν ειναι κατι το απιστευτο.Thats poker anyway.

Αν φοβασαι να παιξεις τα made μικρα flush τοτε πρεπει να αναθεωρησεις περι ποκερ.Δεν γινεται να παιζουμε μονο με τα nuts.

"na kaneis ena poli mikro value bet imo 400-500 mexri ekei"

Η χειροτερη επιλογη πιστευω ειναι αυτο το bet και fold σε πιθανο raise all in του αντιπαλου.To bet απο μονο του ο αντιπαλος μπορει να το παρει ως αδυναμια και να παει all in για να μας πεταξει απο το ποτ.

Sailer θα αλλαζει κατι δηλαδη αν ειχες 87d η 107d?Δεν θα ηταν small flush τοτε?

Το play του αντιπαλου δυσκολα ειναι μεσαιο flush.Με το minraise στο turn η εχει nuts,2nd nuts flush η επαφη και draw για nuts flush.

So απλα cooler.

Next hand.

Δημοσίευση

Den eipa na paizo mono nuts , apla den m aresei to spot auto..To value bet to kaneis gia na deis antidraseis, sto sigkekrimeno hand tha fame all in simfonoi,to na to parei os adinamia einai kai auto mes sta plaisia,oso gia ta 87d η 107d nai pali small einai gia emena.

Eipa oti den m aresei na paizo me mikra filla flush eksartatai panta bebaia tin katastasi to ti kanei o antipalos kai ta loipa.Kati to apisteuto dn einai alla exei poli mikra odds na ginei.Sto kato kato oloi exoume ena diaforetiko stul pou paizoume,kai kati teleutaio einai oti den kseroume pos tha paiksoume ti apofaseis tha paroume kai ti tha kanoume se ena hand an dn erthei i stigmi auti...

Δημοσίευση

Againstodds έγραψε:

Προσπαθησα να κανω pot control με το check στο flop και το σχετικα μικρο bet στο turn, με το σκεπτικο οτι αν εσκαγε και αλλο καρο μαλλον 8α επρεπε να fold-αρω. Τελικα κατεληξα να κανω slow play παραλληλα με αυτον που εκανε slow play τα nuts. Ο λογος που ποσταρω την παρτιδα ειναι: Υπαρχει διαφορετικο play στο river? Θεωρειται λαθος το bet μου ?

καλό το check στο flop και το min bet στο turn αλλά δεν έπρεπε να κάνεις raise στο river.. εγώ θα έκανα check και στο river έτσι ώστε να κρατούσα μικρο το pot..κατ'εμένα είναι λάθος το river-bet σου..

Δημοσίευση

exide έγραψε:

Againstodds έγραψε:

καλό το check στο flop και το min bet στο turn αλλά δεν έπρεπε να κάνεις raise στο river.. εγώ θα έκανα check και στο river έτσι ώστε να κρατούσα μικρο το pot..κατ'εμένα είναι λάθος το river-bet σου..[/quote:1id0ezcn]

Η αληθεια ειναι οτι δεν τον ειχα για χρωμα οπως φτασαμε στο river. Ax με busted fd, ισως ακομα και KQ, στην χειροτερη καποιο μικρο set (99,22,66). Πιστεψα οτι θα δεχτω call στο river, απλα το περιμενα απο μικροτερο χερι. Εκει οφειλεται το pot sized bet.

Δημοσίευση

cooler αλλα πιστευω μπορουσες να μην ειχες χασει ολο το στακ σου σε αυτην την παρτιδα.

Οταν κανεις all in στο river μετα το raise του αντιπαλου με ποια φυλλα που νικας περιμενεις να σε πληρωσει?Ισως με QJh J8h τα οποια θα εκανε cbet στο φλοπ και check behind στο turn?

Τραγικο το play του αντιπαλου με το check behind στο turn,δεν φουσκωνει το ποτ και περιμενει να σ παρει οσα μπορει στο river.

Παρολα αυτα καταφερε να παιξετε all in.

Πιστευω μετα το check behind στο turn και το raise στο river δεν εχεις λογω να πας all in στο river.

Επειδη ουτε απο call μου πολυ αρεσει εκει με 2nd nuts,μπορεις να κανεις reraise για value απο καποια μικροτερα χρωματα αλλα να πρεπει να πασαρεις μετα σε all in γιατι μετα απο reraise σου το all in του ειναι Αhigh flush.

Δημοσίευση
Anistein: shows [9h Kh] (a flush, King high)

goodday2009: shows [Ah 5h] (a flush, Ace high)

όπως και να έπαιζες αυτό το hand τα λεφτά θα πηγαίναν all in anyway..όπως είπαν και οι προηγούμενοι είναι cooler hand είσαι all in και παρακαλάς να κάνει call με μικρότερο flush..

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

Πιστευω μετα το check behind στο turn και το raise στο river δεν εχεις λογω να πας all in στο river.

Επειδη ουτε απο call μου πολυ αρεσει εκει με 2nd nuts,μπορεις να κανεις reraise για value απο καποια μικροτερα χρωματα αλλα να πρεπει να πασαρεις μετα σε all in γιατι μετα απο reraise σου το all in του ειναι Αhigh flush.

Να πασάρει Khigh flush.. τι λες.. δηλαδή εσύ πασάρεις τα 2nd nuts σε cash games παιχνίδια 6seated(.25/.50blinds)

Δημοσίευση

Δηλαδη αν στο river τα 12 του αντιπαλου τα κανω 26 και μου τα γυρισει all in τι κερδιζω??

Με μικροτερα flush,ακομα και με Qflush θα κανει 99.9% απλα call και το μονο χερι που θα παει all in ειναι το Αflush καθως μπλοφα ποτε μα ποτε δεν μας παιζει εκει μετα απο 3ο raise στο river.

Βρες μου ενα φυλλο που κερδιζω με αυτο το action..Αν δηλαδη εκανα raise river και ο αντιπαλος εκανε all in????

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

Δηλαδη αν στο river τα 12 του αντιπαλου τα κανω 26 και μου τα γυρισει all in τι κερδιζω??

Με μικροτερα flush,ακομα και με Qflush θα κανει 99.9% απλα call και το μονο χερι που θα παει all in ειναι το Αflush καθως μπλοφα ποτε μα ποτε δεν μας παιζει εκει μετα απο 3ο raise στο river.

Βρες μου ενα φυλλο που κερδιζω με αυτο το action..Αν δηλαδη εκανα raise river και ο αντιπαλος εκανε all in????

έχεις απόλυτο δίκιο φίλε foustouki αλλά έχω παίξει αρκετές φορές σε 6seated cash games(.25/.50) και έχω δεί αρκετά ηλίθια plays/all ins γι'αυτό και δεν θα πρότεινα να πασάρουμε 2nd nuts.. αυτό εννοώ

Δημοσίευση

Δεν εχει σημασια αν πασαρουμε 2nd nuts/3rd nuts η απλα ενα top pair.

Σημασια εχει και τι μας δειχνει ολο το action.

Στο υποθετικο σεναριο που ανεφερα ειναι απολυτα σιγουρο οτι αν κανουμε raise 30 ας πουμε στα 12 του και μας παει all in εχει ΣΙΓΟΥΡΑ Ahi flush.

Οποτε γλιτωνουμε 32 ολοκληρα $ = 64bb.

Το θεμα δεν ειναι μονο να πληρωνομαστε το max στα καλα μας φυλλα αλλα και να χανουμε οσο το δυνατον λιγοτερα σε καποια χερια που κραταμε πολυ δυνατους συνδιασμους αλλα το ολο action μας βρωμαει αλλα και μπορουμε με καποιες κινησεις μας να σιγουρευτουμε οτι ειμαστε πισω και να μην χασουμε ολο μας το stack.

Δεν το συζηταω οτι αν ας πουμε ειχε πισω σου 30$ και οχι 60$ οτι ηταν auto all in.

Να σε ρωτησω κατι exide.Αν ειχες πισω σου 100$ τι θα εκανες μετα το raise του αντιπαλου στα 12?

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

Να σε ρωτησω κατι exide.Αν ειχες πισω σου 100$ τι θα εκανες μετα το raise του αντιπαλου στα 12?

Εξαρτάται με τι stats παίζει ο αντίπαλος στο PTracker...., αν δεν είχα Handhistory μαζί του τότε εγώ προσωπικά θα έκανα raise στα 30 και αν έκανε all-in τότε μάλλον θα πήγαινα πάσο.. το ίδιο raise θα έκανα και στην περίπτωση Anistein αλλά δυστηχώς θα είμασταν pot-commited στην περίπτωση που μας έκανε all-in ο αντίπαλος άρα εδώ πρέπει να κάνεις call..

Δημοσίευση

Αν μετα το raise του στα 12 τα κανεις 27,5 και ο αντιπαλος σε βαλει all in εχουμε και λεμε.

stack pre : u (67.55$) he (110.10)

Εως το river το ποτ εχεις 10.50$ πονταρει 12$ στα 2$ δικα σου και τα κανεις 27.5$ (+15.5raise) αρα το ποτ ειναι 52.5$ εως τωρα απο τα οποια τα 34.5$ ειναι δικα σου με αλλα 33$ απο πισω.

Εστω οτι ο αντιπαλος κανει all in οποτε πρεπει να βαλεις αλλα 33$ για ποτ 52,5+15,5+33 = 101$.

Δηλαδη πρεπει να σε μποφαρει 1/3 για να εισαι even money με το call σου.

Σου αρκουν αυτα να νουμερα για να κανεις το call?

Πιστευεις οτι θα σε μπλοφαρει ο αντιπαλος 1/3 μετα το 3o σου reraise στο river?

Οποτε επιμενω οτι θα εκανα raise και fold σε all in στο river.

Δημοσίευση

Vasika mporeis na kaneis check-call sto river me to flush sou apo ti stigmi pou yparxoun polla kalutera flush pou se kerdizoun. To swsto play exei na kanei pio poly me to range tou antipaloy sou kai to poso aggressive einai, vasika 3 einai oi periptwseis sto turn pou trws to raise: 1. na exei kalutero flush 2. na exei Qd sketo kai draw gia nut flush kai 3. Pure bluff. Analoga me to ti pisteueis gia ton antipalo paixti, analoges kai oi apofaseis sou.

Me ta mikra suited connectors exeis syxna tetoies duskoles apofaseis na pareis, kai anevazoun ti diakymansi episis, kalutera mallon na pigaines fold preflop B)

Δημοσίευση

foustouki έγραψε:

Δεν εισαι με τιποτα commited.Πολλες φορες με την εντυπωση οτι ειμαστε commited καιμε λεφτα.

Διαφωνεις καπου απο τα παραπανω?

το θέμα εδώ είναι ότι δεν πιστεύεις ότι μπορεί κάποιος να μπλοφάρει σε τέτοιο σημείο.. μου έχει τύχει για αυτό στο λέω.. anyway ο κάθε ένας παίζει διαφορετικά.. και αυτό είναι το ωραίο του poker..

Δημοσίευση

Πιστευεις οτι μπλοφαρει 1/3 αν ναι τοτε κανεις το call.

Εγω πιστευω οτι ειναι πολυ δυσκολο να μπλοφαρει εδω μετα απο τετοιo action οπως και επισης δεν κανει all in με μικρα χρωματα και κανει απλα call στο υποτιθεμενο raise μας 27$ στο river.

Εχουμε μπερδεψει 2 χερια στο ιδιο thread,σκατα τα καναμε :) :) :)

Soo next hand..

Δημοσίευση

NeoEllinas έγραψε:

Vasika mporeis na kaneis check-call sto river me to flush sou apo ti stigmi pou yparxoun polla kalutera flush pou se kerdizoun. To swsto play exei na kanei pio poly me to range tou antipaloy sou kai to poso aggressive einai, vasika 3 einai oi periptwseis sto turn pou trws to raise: 1. na exei kalutero flush 2. na exei Qd sketo kai draw gia nut flush kai 3. Pure bluff. Analoga me to ti pisteueis gia ton antipalo paixti, analoges kai oi apofaseis sou.

Me ta mikra suited connectors exeis syxna tetoies duskoles apofaseis na pareis, kai anevazoun ti diakymansi episis, kalutera mallon na pigaines fold preflop B)

An milas gia to diko mou xeri, den exw info gia ton antipalo. Eimai new sto table k den exo bgalei sumperasmata akoma, fantasoy den exo dei kapoio show down tou sugkekrimenoy paixti.