XOTIC Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2009 επειδη ειμαι καινοθριος μπορει καποιοσ να βοηθησει εξηγωντας μοθ με λιγα λογια τι ειναι το ποκερ τρακερ?? Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2009 Το PokerTracekr είναι ένα πρόγραμμα το οποίο καταγράφει οποιαδήποτε κινησή σου στα τραπέζεια που παίζεις.Εισάγει στοιχεία από τα χέρια που παίζεις εσύ και οι αντιπαλοί σου και τα μετατρέπει σε στατιστικά στοιχεία που σε βοηθούν στο παιχνίδι σου..Π.χ.: τα πιο κερδοφόρα χέρια, από ποια θέση χάνεις ή κερδίζεις τα περισσότερα χρήματα και άλλα πολλά.Επίσης κρατάει στατιστικά στοιχεία για τους αντιπάλους σου και τα παρουσιάζει σε ένα HUD πάνω στο παράθυρο του τραπεζιού που παίζεις με στοιχεία όπως την επιθετικότητα τους κλπ.Πάρα πολύ καλό εργαλείο και χρήσιμο για multitabling που δε μπορείς να παρακολουθείς τους πάντες με ακρίβεια.. Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2009 Προσπάθησα να αγοράσω το PT3 χρησιμοποιόντας visa pre-paid αλλά μου εμφάνισε το εξής μήνυμα!Your payment failed to go through due to the following reason: This transaction has been declined.Ξέρει κανείς τι σημαίνει??Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο? Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2009 Δεν δέκτηκε το site του pokertracker την κάρτα που του έδωσες. Ή έβαλες κάποιον αριθμό λαθος (είτε τον 16ψήφιο ή το CVV) ή έχει λιγότερα χρήματα μέσα ή έχει λήξει ή τα στοιχεία του λογαριασμού σου στο pokertracker είναι διαφορετικά με τα αναγραφώμενα της κάρτας.Αν έχεις Μoneybookers αγόρασε το μέσω αυτού. Ανέβασε χρήματα εκεί για να ελεγξεις κιόλας αν η κάρτα εχει κάποιο πρόβλημα ή απλά στο site του pokertracker κάτι κόλλησε. Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2009 Η κάρτα έχει το ποσό μέσα το κοίταξα!Ως ανυπόμονος όμως το αγόρασα απ'το poker strategy shop και εκεί την δέχτηκε και πήρα και e-mail επιβεβαίωσης αλλά δεν μου έχουν στείλει κάποιο άλλο μήνυμα που να μου λένε τον κωδικό!!Παίζει να έκανα λαλακία?? Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2009 Δεν τίθεται θέμα να χάσεις τα λεφτά σου, αν και δεν υπήρχε λόγος να αγοράσεις το poketracker από re-seller. Δεν έχω δοκιμάσει να αγοράσω poketracker με αυτόν τον τρόπο για να ξέρω ακριβώς την διαδικασία. Διάβασε αναλυτικά το email τι λέει και στην χειρότερη στείλε mail στο support του pokerstrategy από το οποίο το αγόρασες και ζήτα αναλυτικες οδηγίες τι κάνεις.Αν σου άνοιξαν κωδικό στο poketracker.com αυτοί και πας εκεί μπορείς να δεις τον κωδικό του προιόντος που αγόρασες. Αν είναι απλοί re-sellers τότε θα σε ειδοποιήσουν κάπως για τον κωδικό εφόσον πληρώθηκε το ποσό.Αν δεν πληρώθηκε...Τότε μπες και κάνε λογαριασμό μόνος σου στο pokertracker.com και αγόρασε το από το store κανονικά ή μέσω της κάρτας σου ή μe άλλο τρόπο. Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2009 Στο status της παραγγελίας λέει paid.Έστειλα ένα mail στο support να δω τι γίνετε αλλά ακόμα τίποτα.Κάπου έλεγε όμως οτι το στέλνουν την επόμενη εργάσιμη.Είδωμεν!! Παράθεση
Recommended Posts