Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Το τουρνουα ειναι 33$ .

Blinds 75/150

ειμαι BB 7h 9h

εχω tight image.

Agressive παικτης απο button κανει raise 450.

Εγω stack 8000,o button exei 6000.

Kανω reraise στα 1200.και κανει call.

FLOP Jh 9c 5h pot 2475

1)Ti κανουμε εδω??

Ekana check με σκοπο να κανω check raise all in.Πως το βλεπετε?

Δημοσίευση

Εδώ είναι που βολεύει πολύ το timebank&check. Ο αντίπαλος αν είναι aggressive θα μας βάλει συνήθως σε ΑΚ,ΑQ missed-chickened! Και φυσικά ως aggressive θα ποντάρει ακόμη και με A hi τις πιο πολλές φορές. Πολύ καλή η σκέψη για το check-raise, παίζεις για στακ εδώ με τέτοιο flop, το φύλλο σου είναι καλά μεταμφιεσμένο και τέτοιο φλοπ περιμένεις όταν δεν επιτυγχάνει το resteal με το φύλλο που κρατάς.

Δημοσίευση

Eυχαριστω για τις απαντησεις σας.

Για να ολοκληρωσω το χερι.

Εκανα check το turn,με σκοπο οπως ειπα να κανω check raise all in.

Εκανε check και ο αντιπαλος.

το turn ηταν Kd, και πηγε check check.

to river ηταν αλλος ενας J και πονταρα απο μπροστα 600 θελωντας να μπλοκαρω το action σε περιπτωση που ειχε χτυπησει κατι,κυριως τον Κ,και value bet.

Ποιες ειναι οι αποψεις σας για το ολοκληρωμενο χερι?

Δημοσίευση

θα πονταρα στο φλοπ 2/3 ποτ με σκοπο να μπω all in αν το επιθυμει ο αντιπαλος η να παρω το ποτ εκει.

Εσυ κανεις check με σκοπο το check-raise οχι λαθος αλλα ο αντιπαλος δεν πονταρει.

Στο turn ο Κ που ερχεται ταιριαζει στο range μας καθως θα καναμε πολλα check στο φλοπ με ΑΚ,KQ οποτε παλι θα πονταρα γιατι με check μου δεν θελω να μπει στην διαδικασια της μπλοφας ο αντιπαλος και να εχω δυσκολη αποφαση.

Κανεις παλι check και κανει check και ο αντιπαλος.

Στο river μετα τον δευτερο J πιστευω οτι το χερι σου ειναι καλο για να παρει το ποτ αλλα δεν θα πονταρα.Check μπας και ο αντιπαλος πονταρει και κανουμε call με το 9αρι.

Με το bet διωχνεις ολα τα air του αντιπαλου και καποιες λιγες φορες θα σ κανει bluffraise που δεν μπορεις να κανεις call.

Ενω με το check του δινεις την ευκαιρια να κανεις ενα bluff bet.

Πολλες φορες βεβαια το bet του θα ειναι μεγαλυτερο απο το δικο σου (600) και θα πρεπει να κανεις call.

Δεν ξερω ποιο line ειναι καλυτερο στο river αλλα προσωπικα θα επαιζα οπως αναφερα παραπανω σε ολα τα streets.

Δημοσίευση

οπως τα ειπε ο foustouki.

Αυτο που δεν μου αρεσει καθολου ειναι οτι πονταρεις στο river,δεν υπαρχει κανενας λογος να μεγαλωνεις ενα ποτ στο οποιο πλεον το χερι σου δεν εχει ιδιαιτερη αξια αλλα μαλλον φαινεται να ειναι το καλυτερο χερι