Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Το τουρνουα ειναι 5,5$®,μολις εγινε το add on

Εχω καλο stack 12500 με blinds 125/250 και ante

utg+2 Κc Qc

raise 575

Το button me 30000 κανει call

FLOP 9c Jc 3h pot 1750

1)Πως παιζουμε εδω??

Κανω bet 1150,και κανει call pot 4050

TURN 2d

2)Τι κανουμε εδω??

Εχω tight image και δεν εχω reads για τον αντιπαλο.

Δημοσίευση

Timebank γιατί; Αν το turn ήταν Α τότε θα έλεγα ναι, για να φανεί ότι σκεφτόμαστε αν θέλουμε να εκδηλωθούμε με τον υποτιθέμενο Α που μας έκατσε, ή αν θέλουμε να πάρουμε value από αυτόν με bet.

Δεν είναι κακό το check, αλλά ούτε κι ένα bet της τάξης των 2000. Θα είναι αρκετό για να διώξει μεγάλο μέρος του range του (pocket pairs) και δύσκολα θα δεχτεί raise από κάτι σαν AJ, KJ, QJ, JT. Οπότε ορίζεις εσύ το ποσό (φτηνό) που θα σου κοστίσει το river ή κερδίζεις με χαμηλό ρίσκο το ποτ από χέρια που είναι μπροστά από σένα (TT,88,77,66,55...).

Σε περίπτωση που έχει monster (slowplayed set, 2 pair...) και δεχτείς raise all-in σε δικό σου bet 2000 μπορείς να πετάξεις τα φύλλα σου (αφού δε θα έχεις πάνω από 30%) με μικρές απώλειες και υγιές στακ για συνέχεια. Αν όμως κάνεις check και δεχτείς bet από το monster του εξαρτάται από τον αντίπαλο η συνέχεια της παρτίδας. Αν είναι tricky-trappy θα κάνει πιθανότατα ένα suck bet θεωρώντας ότι αστόχησες εντελώς κι έχεις το πολύ ένα μέτριο ζεύγος αν όχι A hi και θα σου δώσει καλά odds για το river. Αν θελήσει να σε χρεώσει πραγματικά πολύ θα βάλει τουλάχιστον 3000 μειώνοντάς σου τα implied odds.

Άρα bet 2000 ή quick check. Το slow check μάλλον θα προδώσει το φύλλο σου.