foustouki Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2009 Επειδη δεν ηθελα να χωθω στο thread οπου υπαρχει μια αντιπαραθεση αυτη την στιγμη ανοιγω ενα thread απλα για να πω το ποσο +++ ηταν για ολους μας και για μενα φυσικα ολες αυτες οι παρτιδες που αναλυθηκαν κατα την "εβδομαδα τιμωριας".Μακαρι αυτο να γινεται καθε βδομαδα καθως οι αποψεις και τα σχολια των poster οπως swedenfish,ael88,safesteps,vatal,holdem,antoni,woundy,sam και ολων των υπολοιπων που δεν μου ερχονται τωρα στο μυαλο μονο καλο μπορουν να κανουν στην κοινοτητα του land.Προσωπικα δεν συμμετειχα σε καποια απο τα threads καθως ηταν προτιμοτερο για μενα να παροκολουθω τις συζητησεις (ΥΓΕΙΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ) αυτων και να τις αναλυω στο μυαλο μου.Σταματηστε να κοντραρεστε χωρις σοβαρο λογο.Εννοειται οτι καποιοι μπαινετε στο foroum για την πλακα και για να κανετε χαβαλε.Καποιοι αλλοι εχετε πραγματικα διαθεση να βοηθησετε με τις γνωσεις σας.Απλα το να βλεπουν οι νεοι τους παλιους να σφαζονται ειναι οτι χειροτερο.So thanks για τα δωρεαν μαθηματα που παρεδωσαν καποιοι απο εσας στους νεοτερους και ορεξατους..Ειρηνη και ας προσπαθησουμε ολοι να δωσουμε και να παρουμε απο τους αλλους posters.Αυτα τα λιγα απο μενα.Καλη τυχη στα τραπεζια. Παράθεση
d4ffyd3ck Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2009 +1 από μένα.Κάποιες από τις παρτίδες τις βδομάδας πραγματικά μου έδωσαν τροφή για σκέψη και ευχαριστώ όσους τις μοιράστηκαν μαζί μας...Η απόφαση τον mod για μεγαλύτερη αυστηρότητα έδωσε πραγματικά νέο ύφος στο φόρουμ, που προσωπικά μου άρεσε...Ισως πρέπει να υπάρχει ένα spam section για τις αντιπαραθέσεις(μερικές έχουν αρκετό γέλιο )Φιλικά πάντα Παράθεση
Johnny22 Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2009 d4ffyd3ck έγραψε:Κάποιες από τις παρτίδες τις βδομάδας πραγματικά μου έδωσαν τροφή για σκέψη και ευχαριστώ όσους τις μοιράστηκαν μαζί μας...+1.Ευχαριστώ και από εμένα που τώρα μαθαίνω poker και από ένα post μπορεί να πάρω πράγματα Η απόφαση τον mod για μεγαλύτερη αυστηρότητα έδωσε πραγματικά νέο ύφος στο φόρουμ, που προσωπικά μου άρεσε...Εμένα πάλι η "αυστηρότητα" ήταν αυτό που με ξενέρωσεΙσως πρέπει να υπάρχει ένα spam section για τις αντιπαραθέσεις(μερικές έχουν αρκετό γέλιο )Ή ίσως πρέπει πολύ απλά κάποιοι να είναι πιο ανοιχτόμυαλοι Παράθεση
Guest Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2009 +1000 για τις συζητήσεις Αλλά και ο θυμός και η χαρά είναι μέρος αυτής της ζωής αλλά και των τραπεζιώνπροτείνω την δημιουργία δύο ξεχωριστών section στο φόρουμ Πρώτο FIGHT CLUBΕκεί θα μπορούν να ξεκατινιάζονται δύο και μόνο μονομάχοι ο καθένας θα μπορεί να προσκαλεί τον καθένα (και αν θέλει δέχεται φυσικά)και να βρίζονται όσο θέλουν και όλοι οι υπόλοιποι απλά θα μπορούν να βλέπουν χωρίς να συμμετέχουν. FUN FOROUM Ε δεν μπορώ να τις πετάω και όπου βρίσκω καλό και εκπαιδευτικό ειδικά αυτή την εβδομάδα το φόρουμ αλλά για την ηλικία μας καλή και η μακακία μας . δώστε credits για να γελάσουμε και λίγο Παράθεση
Recommended Posts