Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

• Απαντήσεις 51
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
Μία από αυτές είναι και η πολύ σημαντική ανακάλυψη της εξίσωσης βέλτιστης απόδοσης όσον αφορά το shoving stack σε τουρνουά.

Γενικα δεν μπορω να καταλαβω πώς γινετε αυτο.Το ειχα δει και αλλου να αναφερεται και μου ειχε φανει παραξενο.Λογικα ειναι καποιοι υπολογισμοι σχετικα με το equity εναντια στα στανταρ ranges σε συνδιασμο με το πιθανο folding equity,και το "tournament equity" που κερδιζεις ή χανεις με αυτη την κινηση και κατα ποσο συμφερει.Απλα δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να ξερεις το range καποιου με ικανοποιητικη ακριβεια,εκτος αν αλλοι παιζουν ψιλοστανταρ.Δεν ξερω,αλλα απο οτι φαινεται απο τα αποτελεσματα εχει δουλεψει πολυ καλα για τον ilios72.

Αυτη την αμφισβητηση δεν μπορω να την καταλαβω.Δεν εκανε εν μια νυχτα τα κερδη σε ενα μεγαλο donkament.Ειναι φανερο οτι εχει μια σταθερα κερδοφορα πορεια και μαλιστα εξαιρετικα κερδοφορα.Απο τη στιγμη που ειναι επαγγελματιας λογικο ειναι να θελει να ασχοληθει με οτι ειναι πιο προσοδοφορο για αυτον.Καποτε ηταν τα cash,τοτε που ισως ηταν και πολυ πιο ευκολο.Το να αλλαξει σε τουρνουα οταν καταλαβε οτι ειναι πιο κερδοφορο,δεν ειναι "παραδοχη της ανικανοτητας του στα cash" οπως θα ηθελαν να πιστευουν καποιοι.Τωρα και με την οικονομικη κριση λιγοι ειναι αυτοι που ειναι προθυμοι να χασουν ενα 5,000$ buy-in σε cash,και ετσι εχουν μεινει κυριως οι regs.Πολλοι ομως ειναι αυτοι που ειναι προθυμοι να χασουν ενα 200$ και να αραξουν παιζοντας ενα τουρ,που και θα παρει πιο πολυ ωρα και εχει και τη λογικη του τζοκερ για αυτους:"1 φορα να κερδισω θα τα βγαλω ολα τα χαμενα".Το να επιλεγεις κερδοφορα παιχνιδια ειναι και αυτο μια ικοανοτητα.

Δημοσίευση

Πιστεύω δεν χωράει αμφισβήτηση το άν ο Ηλιος είναι καλός παίκτης η όχι. Δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος αλλα είναι σίγουρα ένας πολύ καλος παικτης και σταθερά κερδισμένος.

Τώρα η αναφορά στην "εξίσωση" πιστεύω είναι ατυχές περιστατικό που οφείλεται στον συντάκτη του άρθρου. Σε συνδιασμό με το οτι δεν την εχει παρουσιάσει πουθενά (ούτε στο site του) για να κριθεί, θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί με αυτά που γράφουν.

Με την ίδια λογική θα μπορούσα να ισχυριστώ κι εγώ οτι έχω βρεί λύση σε ένα απο τα άλυτα μαθηματικά προβλήματα, αλλα δεν σας την δίνω ;)

Προσοχή, ΔΕΝ λέω οτι δεν βρηκε αυτό που ισχυρίζεται, αλλα απο την στιγμή που δεν είναι διατεθειμένος να το συζητήσει δημόσια, θα πρεπει τέτοιες δηλώσεις να γίνονται πιο προσεκτικά.

Συγχαρητήρια για τις επιδόσεις. Καλή συνέχεια.

Δημοσίευση

Φίλε μου otinanai δεν είναι σωστό να μιλάς έτσι .

Οι υπόλοιποι πρόβατα είστε?Λύκειο δεν έχει τελειώσει κανένας?

Τόσους θεωρητικούς του poker έχει αυτο το forum ένας δεν έχει να πει κάτι γι αυτή την υπερ-μπαρούφα

Anyway αυτό καλύτερα ας το δει το επίσημο pokerland.

Και σχολείο πήγαμε και Πολυτεχνείο πήγαμε και Μεταπτυχιακό κάναμε

και δεν έχουμε σταματήσει ποτέ να διαβάζουμε μαθηματικά.

Το πως καταστρώνεις μία εξίσωση απόδοσης πάνω στο stack που έχεις,

είναι κάτι το οποίο δεν είναι τόσο εύκολο.(

Ο alienhack είναι κοντά όσον αφορά την περιγραφή)

Τώρα το δύσκολο έιναι η κατάστρωση ,διότι είναι πολλές οι παράμετροι.

Πάντως είναι σίγουρο πως το αποτέλεσμά απόδοσης σαν συνάρτηση παρουσιάζει μία γραμικότητα στην αρχή και στην συνέχεια για ένα διάστημα της έχει ΕΚΘΕΤΙΚΗ μορφή και στην συνέχεια φθήνει.

Αν ξέρεις το διάστημα των τετμημένων όπου υπάρχει η εκθετικότητα

έχεις μεγάλες αποδώσεις.

Δεν ξέρω πάντως τι έχεις μαζί μου αλλά δεν νιώθω και τόσο άνετα

να δέχομαι επιθέσεις από κάποιον που δεν ξέρω.

Η χθεσινή μου νίκη στο 100 rebuy(10.118$) σου την αφιέρωσα διότι τα σχόλια σου μου έδωσαν επιπλέον δύναμη.

Η πρόσκληση μου να έρθεις στο σπίτι μου στο charity day with ilios δωρεάν ισχύει.

Να είσαι καλά.

Δημοσίευση

Oi parametroi stin exwswsh einai panw katw gnwstoi :

-Stacksize mas(sigritika me ta blinds)

-Effective stacks twn allwn.

-%pou tha foldaroun oi ypoloipoi meta apo mas

kai poso equity sto tournoua mas dinei + otan foldaroun

-%equity pou exoume otan kapios callarei

kai poso +/- equity sto tournoua apoktoume meta to call toy alloy

H erwthsh mou einai h exhs :

Afou yparxoun etoima programmata kai ICM calculators ,sti ousia to mono pou xriazetai na ypologisoume akribws de einai to range toy antipaloy gia na doume ean to push/fold mas einai +EV?

PS H pokerstars kanei maintanance kai exei problima?

Δημοσίευση

AngryKoreaMan έγραψε:

Afou yparxoun etoima programmata kai ICM calculators ,sti ousia to mono pou xriazetai na ypologisoume akribws de einai to range toy antipaloy gia na doume ean to push/fold mas einai +EV?

Πραγματικα μου φαινεται αδυνατο να υπαρχει "βελτιστη λυση" στην εξισωση.Και ακομα και αν θεωρητικα υπαρχει μια οριακα βελτιστη λυση x,καποιος που ηξερε οτι αντιμετοπιζει καποιον που την ακολουθει θα μπορουσε να βρει μια λυση y ωστε να να βρεθει ενα επιπεδο πιο πανω.Επομενως,η θεωρητικα "βελτιστη" λυση (η οποια ΔΕΝ υπηρχει) τεινει στο να γινει βελτιστη καθως οι περισσοτεροι αντιπαλοι αδυνατουν να βρουν εναν τροπο να την αντιμετωπισουν.Το ποκερ δεν ειναι μονο μαθηματικα,και νομιζω οτι στο κατω κατω με τα ετοιμα προγραμματα και τους ICM δεν ειναι δυσκολο να λυσεις την εξισωση.Το συσκολο ειναι να λυσεις την ΣΩΣΤΗ ΕΞΙΣΩΣΗ.Το μαθηματικο υποβαθρο σε βοηθαει να περνεις καποιες αποφασεις τις κρισιμες στιγμες,αλλα δεν μπορει απο μονο του να σε οδηγησει στην κορυφη.

*Παρεπιπτοντως διαβαζα κατι για μια "εξελιξη" του ICM,κυριως για τα turbo tournoua,στην οποια περιλαμβανεται και ως παραμετρος το "μελλον" μας μετα απο λιγες παρτιδες.Πχ εισαι στα blinds με Τ9s και το ICM λεει fold στο Push καποιου.Μετα απο δυο παρτιδες και εχοντας χασει 1,5bb βρισκεσαι στο button με T9s και το ICM λεει push.Γιατι να μην εχεις κανει call νωριτερα,αφου τωρα δεν εχεςι FE και stack που και με double up ειναι σημαντικα μικροτερο απο οτι αν εκανες double up πριν?

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗ ΜΑΚΡΙΝΗ ΚΡΗΤΗ,ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.Ο ΗΛΙΟΣ Ο ΚΑΠΑΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΡΥΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΙΡΙΞΟΥΜΕ.Ο ΦΙΛΟΣ ΟΤΙΝΑΝΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΔΙΚΑ ΕΠΙΤΕΘΙΚΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΣΚΑΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΗ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσίευση

Το post διαγράφεται λόγω απρεπών χαρακτηρισμών.

Moderator

Edit:

Καλά πλάκα κάνεις?Ποιός ακριβώς ήταν ο απρεπής χαρακτηρισμός?

Έτσι δηλαδή poliscas(αν έσβησες εσύ το post) αποδεικνύεις οτι δεν "γλύφεις" τον Καματάκη?gj!

Στείλε μου αν έχει την καλοσύνη ένα pm με τον απρεπή χαρακτηρισμό να μην τον ξαναχρησιμοποιήσω...

Δημοσίευση

Μάλλον είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της φυλής μας η ατάκα από γνωστό ανέκδοτο: να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα !

(αν δεν το ξέρει κάποιος θα σας το πω)

Έχω αρχίσει και πιστεύω πως υπάρχουν άνθρωποι που εκτός από καμία ελπίδα να διαπρέψουν σε οποιονδήποτε τομέα και το έχουν καταλάβει αυτό ! Ζουν και αναπνέουν μόνο και μόνο για να καταφέρουν να αλλοιώσουν την εικόνα του οποιοδήποτε έχει καταφέρει το οτιδήποτε .

Από αυτό τον χρόνο που δίνεις να γράψεις αυτά που γράφεις για τον ILIO (που προσωπικά δεν τον ξέρω)δώσε και λίγο χρόνο να μας πεις εσύ τι έχεις κάνει στην ζωή σου ....και δεν μιλάω για το ποκερ γενικά πες μας ένα πράγμα για το οποίο είσαι υπερήφανος σε αυτή την ζωή.Και φυσικά απευθύνομαι στον otinanai ας ξεκινήσουμε με το πολύ απλό είσαι ο και λέγεσαι .

Δημοσίευση

Μου φαίνεται ότι μας δουλεύεις τελικά εσύ. Είναι δυνατόν να ρωτάς ποιος είναι ο απρεπής χαρακτηρισμός; Το "ο Καματάκης είναι clown" δηλαδή πως το βλέπεις εσύ;

Κοίταξε φίλε, για να τελειώνει αυτή η ιστορία. Έχω κι άλλες δουλειές, κι εγώ και όλοι μας, από το να συζητάμε για το αν είναι απρεπής χαρακτηρισμός το "είσαι clown". Αν σου αρέσει το site, έχει καλώς. Αν όχι, κάνε ένα δικό σου και γράφε ό,τι νά'ναι!

Δημοσίευση

alienhack έγραψε:

AngryKoreaMan έγραψε:

Πραγματικα μου φαινεται αδυνατο να υπαρχει "βελτιστη λυση" στην εξισωση.Και ακομα και αν θεωρητικα υπαρχει μια οριακα βελτιστη λυση x,καποιος που ηξερε οτι αντιμετοπιζει καποιον που την ακολουθει θα μπορουσε να βρει μια λυση y ωστε να να βρεθει ενα επιπεδο πιο πανω.Επομενως,η θεωρητικα "βελτιστη" λυση (η οποια ΔΕΝ υπηρχει) τεινει στο να γινει βελτιστη καθως οι περισσοτεροι αντιπαλοι αδυνατουν να βρουν εναν τροπο να την αντιμετωπισουν.Το ποκερ δεν ειναι μονο μαθηματικα,και νομιζω οτι στο κατω κατω με τα ετοιμα προγραμματα και τους ICM δεν ειναι δυσκολο να λυσεις την εξισωση.Το συσκολο ειναι να λυσεις την ΣΩΣΤΗ ΕΞΙΣΩΣΗ.Το μαθηματικο υποβαθρο σε βοηθαει να περνεις καποιες αποφασεις τις κρισιμες στιγμες,αλλα δεν μπορει απο μονο του να σε οδηγησει στην κορυφη.

*Παρεπιπτοντως διαβαζα κατι για μια "εξελιξη" του ICM,κυριως για τα turbo tournoua,στην οποια περιλαμβανεται και ως παραμετρος το "μελλον" μας μετα απο λιγες παρτιδες.Πχ εισαι στα blinds με Τ9s και το ICM λεει fold στο Push καποιου.Μετα απο δυο παρτιδες και εχοντας χασει 1,5bb βρισκεσαι στο button με T9s και το ICM λεει push.Γιατι να μην εχεις κανει call νωριτερα,αφου τωρα δεν εχεςι FE και stack που και με double up ειναι σημαντικα μικροτερο απο οτι αν εκανες double up πριν?[/quote:1p0fgl8i]

angrykoreaman olo to tournament poker einai ranges kai tipota allo.oi kaliteroi paiktes exoun kaliteri apopsi kai gnosi gia ta ranges ton antipalon kai tropous na ta antimetopisoun kalitera..

to icm einai ena montelo.sto real time paixnidi exei polla kena.den ipologizei tin ikanotita mas(theorei olous tous pakites idious) kai episis den ipologizei pote einai i seira mas na erthoun ta blinds se pio sxetiko position vriskomaste sto table(allo na exeis to gkap kai ton ilio aristera sou kai allo to thrilo 27etc...) .to kalitero einai na ksereis ti theoria tou icm kai meta na mporeis na krineis monos sou an tha poushareis ligo pio wide i ligo pio loose analoga me tis sinthikes

kai kati teleutaio.me olo to sevasmo sto filo ilio alla i sigkrisi me ton moorman einai atixis.mia sosti sigkrisi tha ipologize kai ta kerdi tou moorman stis alles platformes (ongame itan gia kairo protos me to onoma randomdonk99 kai tilt kai expekt exei para polla kerdi).given that o ilios einai sigoura top 20 mtt player sto kosmo auti ti stigmi kai tou euxomai na ginei kai no1 ta epomena xronia..

Δημοσίευση

Τώρα η αναφορά στην "εξίσωση" πιστεύω είναι ατυχές περιστατικό που οφείλεται στον συντάκτη του άρθρου. Σε συνδιασμό με το οτι δεν την εχει παρουσιάσει πουθενά (ούτε στο site του) για να κριθεί, θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί με αυτά που γράφουν.

Νομίζω οτι κάνεις λάθος φίλε αν δεις το βίντεο που έχει απο το ft στο sunday warm up εξηγεί τη στρατηγική του για τα push που κάνει οταν μένουν 4 παικτες

Δημοσίευση

ILIOS72 -11.059$ cash sth PokerStars!

swedenfish72 -5.704$ cash sth Fulltilt!

(se 15lepta ton eixa dei na xanei sxedon 2-3K osa dhladh mia thesh telikou trapeziou p.x)

Sta turnua einai foveros! M'aresei to paiximo tou poly..ta vazei me 5-3 off..den masaei..kai thn teleftea marka thn paizei apistefta! einai sto top 20 kai to top 100 apo pokerprolabs me gboro moorman etc..apla apisteftos!

Cash stamatise profanos giati den kerdizei..oi kaloi paixtes lene

na paizeis ekei pou mporeis..ekei pou kerdizeis..kai mallon auto kanei kai autos! Sto cash den mporei pia..oi paixtes ekei einai anwteroi..poly anwteroi tou!

-16K gia ligo pou akoubise cash me tous regulars ekei..

Fadastite posa katw an synexize!

Δημοσίευση

kala tora diabaza ta post pragmatika otinanai..Anti re astropeleki na xairesai kai na eisai perifanos pou to game pou goustareis na paizeis ginetai olo kai pio dasimo stin xora sou me epitixies omoethnon sou kathesai kai les ti?klapar...dies??Eilikrina apisteuto ..An eisai magkas re kane esi parapano...krineis kai sxoliazeis...ante ..fortosa bradiatika..

Δημοσίευση

lovernil έγραψε:

swedenfish72 -5.704$ cash sth Fulltilt!

Tα hands είναι ελάχιστα. Όποιος postαρει τα στοιχεία αυτά σαν επιχείρημα δηλώνει (χωρίς να το ξέρει αυτός) άσχετος με το αντικείμενο. Δεν το παίζω δικηγόρος αλλά δεν μπορώ να βλέπω βλακείες

Δημοσίευση

voukefalas4 έγραψε:

Νομίζω οτι κάνεις λάθος φίλε αν δεις το βίντεο που έχει απο το ft στο sunday warm up εξηγεί τη στρατηγική του για τα push που κάνει οταν μένουν 4 παικτες

Δεν κατάλαβες...

Αυτό που εννοώ είναι οτι η φράση "Ανακάλυψη της εξίσωσης..." είναι απο μόνη της πολύ βαριά...

Προσωπικά δεν είδα το video αλλα δεν νομίζω να εδωσε και τον τύπο και όλα τα υπόλοιπα που θα έπρεπε να ακολουθούν την θεμελίωση μιας εξίσωσης. Όποιος ασχολείται με τα μαθηματικά γνωρίζει οτι οι έννοιες "μαθηματικα" και "τεκμηρίωση" είναι κατι παραπάνω απο αλληλένδετες.

Ξαναγράφω: Δεν αμφισβητώ οτι ο άνθρωπος έχει βρει αυτό που ισχυρίζεται. Το θέμα είναι οτι όταν το διαβασα αυτό χαμογέλασα και πιστεύω οτι οποιοσδήποτε γνωρίζει τι σημαίνει "ανακαλύπτω επιστημονικά" θα το προσπέρασε χωρίς να δώσει σημασία.

Θα προτιμούσα ένα άρθρο με τις επιτυχίες του Ηλιου.

Απο μικρό με αποθούσαν οι catchy phrases και οι ατάκες παντώς τύπου.

Δημοσίευση

Σε συνδιασμό με το οτι δεν την εχει παρουσιάσει πουθενά (ούτε στο site του) για να κριθεί, θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί με αυτά που γράφουν

Δεν νομίζω πως θα ήθελα να μοιραστώ όλα τα μυστικά της στρατηγικής μου.Προσπαθώ βέβαια όσο μπορώ να βοηθάω όταν υπάρχει καλή διάθεση

και μου ζητηθεί.

swedenfish72 -5.704$ cash sth Fulltilt

hmm ;καταρχήν έχω χάσει περισσότερα.

Αφού κέρδισα αρκετά περισσότερα από 1εκ. σε 3 χρόνια από το cash

στη συνέχεια πάιζοντας όχι πάνω από 20ώρες σε 1 χρόνο έχασα στο 10-20 και στο 25-50 nl περίπου πέντε buy ins και ΑΡΑ

Cash stamatise profanos giati den kerdizei..

ενώ στα τουρνουά σε ένα χρόνο κέρδισα 371.000$.

Ρε μεγάλε δεν θέλω να σε προσβάλλω αλλά δεν καταλαβαίνεις και μάλλον έχεις κακεντρέχεια και ζήλια και βγάζεις ότι συμπεράσματα θέλεις.Βλέπω τα κέρδη από όλους του pro και τα δικά μου, να μειώνονται μέχρι και 30-40% και δεν θα δοκιμάσω στα τουρνουά?

χαζός είμαι?(από 30 το μήνα πήγαμε στα 15-20)

Και στα τουρνουά αν δω μείωση κερδών σε 2-3 χρόνια omaha θα παίζω, και πάει λέγοντας ...και στο τέλος ότι άλλο strategy game θα βγεί.

Δηλαδή μετά από 6 χρόνια που σταμάτησα το black jack σημαίνει πως σταμάτησα επειδή δεν μπορώ να κερδίσω πλέον?

Επιμένω πως δεν είναι δεν καταλαβαίνεις ,αλλά δεν θέλεις να καταλάβεις.

Μου έχουνε πει και από άλλα site να ποστάρω παρτίδες και γενικά να βοηθήσω τον κάθε πατριώτη μου ,που αγαπάει το παιχνίδι να βελτιωθεί.

Αν δεν το κάνω με μεγάλο ζήλο είναι πέραν του λίγου ελεύθερού μου χρόνου, η κακεντρέχεια και η ζήλια των μικρόψυχων.

Αnyway μην χαλάμε τις καρδιές μας θα σας δω όλους στο GSOP.

Πέραν της ωραίας οργάνωσης ειλικρινά έμαθα 2-3 πράγματα και δεν το χάνω με τίποτα.

all the best to all of you

Δημοσίευση

SWEDENFISH έγραψε:

Σε συνδιασμό με το οτι δεν την εχει παρουσιάσει πουθενά (ούτε στο site του) για να κριθεί, θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί με αυτά που γράφουν

Δεν νομίζω πως θα ήθελα να μοιραστώ όλα τα μυστικά της στρατηγικής μου.Προσπαθώ βέβαια όσο μπορώ να βοηθάω όταν υπάρχει καλή διάθεση

και μου ζητηθεί.

swedenfish72 -5.704$ cash sth Fulltilt

hmm ;καταρχήν έχω χάσει περισσότερα.

Αφού κέρδισα αρκετά περισσότερα από 1εκ. σε 3 χρόνια από το cash

στη συνέχεια πάιζοντας όχι πάνω από 20ώρες σε 1 χρόνο έχασα στο 10-20 και στο 25-50 nl περίπου πέντε buy ins και ΑΡΑ

Cash stamatise profanos giati den kerdizei..

ενώ στα τουρνουά σε ένα χρόνο κέρδισα 371.000$.

Ρε μεγάλε δεν θέλω να σε προσβάλλω αλλά δεν καταλαβαίνεις και μάλλον έχεις κακεντρέχεια και ζήλια και βγάζεις ότι συμπεράσματα θέλεις.Βλέπω τα κέρδη από όλους του pro και τα δικά μου, να μειώνονται μέχρι και 30-40% και δεν θα δοκιμάσω στα τουρνουά?

χαζός είμαι?(από 30 το μήνα πήγαμε στα 15-20)

Και στα τουρνουά αν δω μείωση κερδών σε 2-3 χρόνια omaha θα παίζω, και πάει λέγοντας ...και στο τέλος ότι άλλο strategy game θα βγεί.

Δηλαδή μετά από 6 χρόνια που σταμάτησα το black jack σημαίνει πως σταμάτησα επειδή δεν μπορώ να κερδίσω πλέον?

Επιμένω πως δεν είναι δεν καταλαβαίνεις ,αλλά δεν θέλεις να καταλάβεις.

Μου έχουνε πει και από άλλα site να ποστάρω παρτίδες και γενικά να βοηθήσω τον κάθε πατριώτη μου ,που αγαπάει το παιχνίδι να βελτιωθεί.

Αν δεν το κάνω με μεγάλο ζήλο είναι πέραν του λίγου ελεύθερού μου χρόνου, η κακεντρέχεια και η ζήλια των μικρόψυχων.

Αnyway μην χαλάμε τις καρδιές μας θα σας δω όλους στο GSOP.

Πέραν της ωραίας οργάνωσης ειλικρινά έμαθα 2-3 πράγματα και δεν το χάνω με τίποτα.

all the best to all of you

Ηλιε το ξερεις και συ πως οσο παραπανω ανεβαινεις τοσο περισσοτεροι ανθρωποι θα υπαρξουν που θα σε ΄΄σχολιασουν΄΄ αρνητικα και θετικα.

Ειναι κατι που συμβαινει αυτοματα.

Για τον Antonius να μιλησουμε και τον Ivey, σιγουρα θα υπαρξουν ενα σωρο ατομα με αδυναμο χαρακτηρα που βασιζομενοι πανω στην προσωπικη τους ανικανοτητα θα βγαλουν κακια ακομα και γιαυτους τους παιχτες.

Δεν ειναι τοσο δυσκολο να ανεβεις στη κορυφη αλλα να κρατηθεις σε αυτην.

Και εγω τουλαχιστον πιστευω οπως και πολλοι αλλοι(λογικοι αν μη τι αλλο ανθρωποι), πως οταν βλεπουμε εναν ανθρωπο που ειναι σταθερα επιτυχημενος απλα πρεπει να σεβομαστε το γεγονος αυτο και να παραδεχομαστε την τουλαχιστον μεχρι σημερα ανωτεροτητα του.

Συμβουλευω ολους οσους βγαλατε χολη και αντιδραση να κανετε το ιδιο.

Μιλαμε για Ποκερ και οχι για ρουλετα..

GL και σε σενα Ηλιε και σε ολους.. Καλη ανταμωση στο GSOP.

Δημοσίευση

Έπεσε το μάτι μου στο θέμα και δεν μπορώ να το αφήσω ασχολίαστο.Σόρρυ ρε παιδία αλλά προς τι αυτή η κακία.Είμαι πολύ καινούργιος στον χώρο του online poker παίζω εδώ και μίσο χρόνο με το ζόρι.Τον παίχτη τον οποίο κράζετε τον έμαθα απο εδώ και με μια γρήγορη ματιά στο OPR(όπου το buy-in του μικρότερου τουρνουά του είναι όλο μου το bankroll)κατάλαβα πως μόνο ένα κοινό μπορούμε να έχουμε ως παίχτες(προς το παρών. B))Γουστάρουμε να παίζουμε poker.Ανεξάρτητα του επιπέδου του καθένος υποθέτω πως σε ένα poker cite αύτο είναι που συνδέει τα μέλοι.Οπότε έχω μια ερώτηση..Γιατί αρχίζει ο καθένας να κράζει έτσι στο άκυρο?Δεν είναι λίγο μικρόψυχο να ζηλεύεις κάτι που αν παλέψεις μπορείς να το αποκτήσεις???Κέρδη θες?Κάτσε διάβασε παίξε δούλεψέ το γενικά και κάνε υπομονή.Θα έρθουν και αυτά.Αν δεν μπορείς να περιμένεις καλύτερα βρες άλλο χόμπι!ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ.ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.

Δημοσίευση

GG ilie συνεχισε ετσι!

Αντι να ζηταμε απο εναν παιχτη που ειναι μεσα στους 20 καλυτερους

online tournament players στο κοσμο να συμμετεχει στο forum μηπως

μαθουμε τπτ και εμεις οι γαιδαροι του την λεμε κι απο πανω!

Εγω λυπαμε πραγματικα!

Δημοσίευση

"Ρε μεγάλε δεν θέλω να σε προσβάλλω αλλά δεν καταλαβαίνεις και μάλλον έχεις κακεντρέχεια και ζήλια και βγάζεις ότι συμπεράσματα θέλεις"

LOL

Den se gnwrizw prwsopika :/ pws einai dynato na exw auta ta aisthimata pou grafeis :Pp

H gnwmh mou oson afora ta turnua htan kai tha einai apistefth gia to atomo sou! Giati

auto vlepw...to oti pistevw pws den mporeis cash einai dikh mou apopsh...kai thn stirizw kai poly kala*

O IDIOS EXEIS GRAPSEI SE CHAT STHN STARS PWS PIA TO CASH EINAI DYSKOLO...KANW LATHOS???

PWS AKOMA KAI TO 3-6 EXEI GINEI AFORITA DYSKOLO..KANW LATHOS?

Se parakolouthw polles wres giati sto turnua apla den pezese..

twra an esy den mporeis na paradexteis oti autous tous kairos

den mporeis na ta vgaleis pera se cash kai na theleis na parousiaseis

ton paixth all over tha place einai diko sou thema! (me ta atoma pou einai einai se 10/20 25/50 me ton kathena na einai panw apo +700K den mou exeis deixei kai oxi se mena..oute ston idio sou ton eauto pws pia mporeis) gnwmh mou..ftwxh mou gnwmh fysika etsi :P

TELOS oson afora thn "zhlia" :P

exw vgalei 16K apo turnua kathara kai auta MOU FTANOUN,den thelw na ginw epagelmatias oute ekatomiriouxos apo to poker..nai isws epeidh den mporw..den lew oxi!Apla den me noiazei!!! ..den exw zhlia giati den thelw na vgalw parapanw den me endiaferei kai giati den eimai tetoios anthrwpos na exw zhlia apenanti se enan anthrwpo o opoios vgazei lefta apo auto..!!!

Gl sta tour..

P.S omaha dyskolo ilieeeeeeeee....edw o durrrr kai einai katw

3-4M sto omaha...gyrna sto BJ kalytera!

Oti kalytero!!!

;)

Δημοσίευση

Εγω δε θα πω την αποψη μου...αφου δε μπορεσα να διαβασω ολα τα posts.

Ενα πραγμα που μου αρεσει στα forums ειναι οτι καποιος λεει τη μαλακια του και αναβει το φυτιλι! ΜΕΤΑ ΧΑΜΟΣ. Παντου ετσι γινεται

Προτεινω στον admin να κλειδωσει το thread και οποιος ανοιγει αλλο με αυτο το θεμα να το κλειδωνει εκ νεου.