Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θέλω τα φωτα σας παρακαλω παιδες.

Σε λιγες μερες δεν θα ειμαι κοντα στον υπολογιστη μου. ετσι θα ηθελα να μου πει καποιος αν γνωριζει καποιο καλο βιβλιο για SNG's.

εχω δει να λενε για το βιβλιο του Collin Moshman και το

Kill Everyone αλλα εαν γνωριζει καποιος κανενα αλλο καλο ας μου το πει.

ευχαριστω για οποιον κανει τον κοπο.

Δημοσίευση

Καλησπέρα... του Κόλιν το βιβλίο το είχα διαβάσει και εγώ στο παρελθόν και πραγματικά είναι πολύ καλό. Θα σε βοηθήσει πολύ και στο προτείνω. επίσης θα σου πρότεινα να γίνεις μέλος σε κάποιο εκπαιδευτικό site προκειμένου να παρακολουθείς απευθείας βίντεο με SNG τουρνουά.

Δημοσίευση

Nickakis! έγραψε:

Καλησπέρα... του Κόλιν το βιβλίο το είχα διαβάσει και εγώ στο παρελθόν και πραγματικά είναι πολύ καλό. Θα σε βοηθήσει πολύ και στο προτείνω. επίσης θα σου πρότεινα να γίνεις μέλος σε κάποιο εκπαιδευτικό site προκειμένου να παρακολουθείς απευθείας βίντεο με SNG τουρνουά.

This

Δημοσίευση

ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση καταρχας.

βασικα ημουν γραμμενος στο deuces cracked και εχω δει καποια βιντεο και εχω και αλλα να δω.

Θεωρεις οτι θα ηταν "περιττο" να το παρω?

Δημοσίευση

AngryKoreaMan έγραψε:

Nai,dc tha vreis poly sigekrimena pragmata gia sng.

Gia 45aria gia 90aria gia 9aria gia turbo ktl.

Yparxei i seira RealLife Micro Sng grinder i opia einai para poly kali eisagwgi gia ta sng

Episis kai h seira PUSH.

tnx ρε αγριε. οντως η σειρα RealLife Micro Sng grinder ειναι αρκετα καλη πιστευω η καλυτερη.στην push με δυσκολεψε λιγο η προφορα του push γιατι δεν πεταω και στα αγγλικα.

Δημοσίευση

AngryKoreaMan έγραψε:

Push legetai i seira re :P , o iweargoggles einai poly kalos mtt pextis,sng kiriws Bones/AMT.

:S :S gloup κανω τον κοσμο να γελαει ρε

μα%^&*ια πεταξα ρε συ

εχεις δικιο για sng συν τον vandweller ( τον λεω καλα η παλι το ονομα της σειρας πεταω?? B).

παντως και τα αλλα βιντς του vandweller τα blackboard λενε οτι ειναι πολυ καλα οπως και τα last man standing (οπως ειπες του AMT).

Δημοσίευση

Ξερει/έχει κανείς κανένα από τα βιβλία που αναφέρατε σε .zip?

Είχα αρκετά βιβλία αλλά χάλασε ο δίσκος μου και τα χασα.. :(

Αν έχει κανείς ας μου στείλει pm...

Ακουσα και ότι ο boku87 γράφει ένα βιβλίο για τα sng..

Πραγματικά πιστεύω θα χει αρκετό ενδιαφέρον...

Δημοσίευση

pkr έγραψε:

AngryKoreaMan έγραψε:
Push legetai i seira re :P , o iweargoggles einai poly kalos mtt pextis,sng kiriws Bones/AMT.

μα%^&*ια πεταξα ρε συ

εχεις δικιο για sng συν τον vandweller ( τον λεω καλα η παλι το ονομα της σειρας πεταω?? B).

παντως και τα αλλα βιντς του vandweller τα blackboard λενε οτι ειναι πολυ καλα οπως και τα last man standing (οπως ειπες του AMT).[/quote:31ui1x2u]

oxi kala to les :P

To blackboard einai para para poly xrisimo video exigei pola mathimatika kai icm calculations apo oti thimame.

Apo ti stigmi pou exeis piasei panw katw tin idea/noima omws PISTEYW ,den xriazete na xereis ypologizeis ta panta me akribeia se toso bathos ,gia na nikiseis ta 6.5$sng px.

(EKTOS kai an einai ola full regulars) :P

Δημοσίευση

AngryKoreaMan έγραψε:

pkr έγραψε:
AngryKoreaMan έγραψε:

μα%^&*ια πεταξα ρε συ

παντως και τα αλλα βιντς του vandweller τα blackboard λενε οτι ειναι πολυ καλα οπως και τα last man standing (οπως ειπες του AMT).[/quote:29nuwhpe]

oxi kala to les :P

To blackboard einai para para poly xrisimo video exigei pola mathimatika kai icm calculations apo oti thimame.

Apo ti stigmi pou exeis piasei panw katw tin idea/noima omws PISTEYW ,den xriazete na xereis ypologizeis ta panta me akribeia se toso bathos ,gia na nikiseis ta 6.5$sng px.

(EKTOS kai an einai ola full regulars) :P[/quote:29nuwhpe]

Εισαι ωραιος ρε κορεατη! ;)

τα εχω κατεβασει μαζι με αλλα ακι εχω στο προγραμμα να τα δω.

εννοειται οτι δεν παιζουμε στα 6.50$.

παμε στα HYPER TURBO 0.01$ που δεν εχει regs καθολου ρεεεεεε.

και multitabling σε 5 λεπτα 20 turneys εχεις τελειωσει.