Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ακολουθω την συμβουλη του foustouki και ανοιγω το θεμα σχετικα με το τσιγαρο στην αιθουσα του ποκερ.Πρωτα να πω στο φιλο μου οτι δεν εχω κοψει τους καφεδες κ.τ.λ που αναφερθηκε,απλα δεν μπορω να καταλαβω οταν καποιος εχει επενδυσει χρηματα και χρονο για κατι που οχι μονο τον ευχαριστει αλλα μπορει και να του φερει και καποια χρηματα γιατι να εχει τον διπλανο του να καπνιζει σαν αραπης και να προσπαθει να αποφυγει τον καπνο του αντι να ειναι συγκεντρωμενος στο παιχνιδι?Παιδια και εγω καπνιζα 15 χρονια καταλαβαινω απολυτα τι σημαινει τσιγαρο και ποτο ,καφες,μποζουκια και οτι αλλο,εδω ομως ειδα μια παρα πολυ ωραια προσπαθεια απο το καζινο να βελτιωσει τις συνθηκες και απεναντιας βλεπω οτι το τσιγαρο συνεχιζει να ειναι μεσα :( Δηλαδη και στα υπολοιπα καζινο καπνιζουν?Ευχαριστω.

Δημοσίευση

Και εγώ είμαι καπνιστής αλλά ο καπνός και εμένα με ενοχλεί !

Δεν ξέρω τι γίνεται στα καζίνο γιατί δεν πάω αλλά πέρα από το εάν επιτρέπεται ή όχι το τσιγάρο υπάρχει κάτι πιο συμαντικό από τις απαγορεύσεις και αυτό είναι οι εξαερισμοί .Και για το APOLLONIA που ξέρω η καινούργια αίθουσα είναι άψογη σε όλα και φυσικά και στον εξαερισμό .Επειδή έχω βρεθεί σε αρκετές αίθουσες έχω βρεθεί σε αίθουσα με 100 άτομα με απαγόρευση του καπνίσματος να είναι αποπνυκτική και έχω δει αίθουσα με 2000 άτομα να επιτρέπεται το κάπνισμα και να είναι χαρά θεού !Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο σεβασμός από την πλευρά μας δηλαδή των καπνιστών προς την πλευρά των μη καπνιστών .Ας βάζουμε τα τασάκια από την άλλη πλευρά ας προσέχουμε που φυσάμε τον καπνό μας και πιστεύω πως όλα θα είναι οκ !

Εγώ προσωπικά είμαι ενάντια σε καθολικές απαγορεύσεις .

Έτσι και αλλιώς όπου υπάρχει ηθική οι νόμοι περισεύουν .

Δημοσίευση

Emena o exaerismos mou fanike anyparktos (stin kainourgia aithousa).Bebaia otan mia aithousa filoxenei 125 atoma kai ta 110 kapnizoun de nomizw oti o exaerismos mporei na kanei kai pola pramata.

Tin teleytaia fora eimou monadikos pou de kapnize (me ton dealer) sto trapezi mou kai eixa katsei miso metro makria apo to trapezi mpas kai mporesw na paixw anthrwpina.

Edaxei otan pezeis se spitia anigeis full tis mpalkonoportes ,tin paleyeis.Se kleisto ... pikra.

Δημοσίευση

von_dracul έγραψε:

pws to kopses to tsigaro re grizano?thamas peis ki emas...ena filaraki mou to kopse me xapia apo nosokomeio..sigouri lysi alla exoun polles parenergeies..

Με χάπια που χορήγησε γιατρός θέλεις να πείς?

Τα είχε πάρει και ένας γνωστός μου.Το έκοψε.Μετά απο ένα χρόνο το ξανάρχισε.

Εγώ είχα πάρει τσίχλες νικοτίνης απο το φαρμακείο-έφαγα 6-7 τέλος.

Τώρα αυτό με το ηλεκτρονικό τσιγάρο θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή.Είμαι πολύ περίεργος.

Δημοσίευση

Ego koitaxte kapnizo sobara mono to kalokairaki to skizo 1 isos kai 2 paketa tin imera..den ksero me trabaei to klima ton diakopon parti ksenixtia pota.Alla me to pou girnao septembri piso oute logos.Maxairi ..

Ton proto kairo to skeftesai to exeis sto mialo sou an katafereis kai den to kaneis eisai mia xara meta pernaei..Oso gia to Appolonia sto thema mas..den tha mporousa na paikso poker se mia aithousa pou einai doumani me tasakia giro giro apo to table..Tha me epiane disforia meta apo ena simeio..

Δημοσίευση

- Καλή η νέα αίθουσα του APOLLONIA, αλλά εάν καπνίζουν ταυτόχρονα π.χ. 60 άτομα (αισιόδοξος υπολογισμός), ό,τι εξαερισμό και να εγκαταστήσεις δεν μπορεί να βελτιωθεί αισθητά η κατάσταση και η ατμόσφαιρα παραμένει ενοχλητική ακόμη και για κάποιους καπνιστές, πόσο μάλλον για μη καπνίζοντες.

- ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΟΝΟΥΛΗ: Ήμουν πρόσφατα στη Βιέννη (GPT) και τόσο στο CCC όσο και στο MONTESSINO (μια ολοκαίνουργια φανταστική αίθουσα poker) είχαν χωρίσει τα τραπέζια σε καπνιστών και μη. Με το registration σε ρωτούσε η ταμίας ποιο τραπέζι επιθυμείς και αναλόγως σου έδινε θέση. Τουλάχιστον για τα πρώτα levels λύνεται το θέμα με αυτόν τον τρόπο νομίζω. Μπορεί να εφαρμοστεί και στο APOLLONIA κάτι παρόμοιο; Ίδωμεν!

Δημοσίευση

Tarestasas έγραψε:

- Καλή η νέα αίθουσα του APOLLONIA, αλλά εάν καπνίζουν ταυτόχρονα π.χ. 60 άτομα (αισιόδοξος υπολογισμός), ό,τι εξαερισμό και να εγκαταστήσεις δεν μπορεί να βελτιωθεί αισθητά η κατάσταση και η ατμόσφαιρα παραμένει ενοχλητική ακόμη και για κάποιους καπνιστές, πόσο μάλλον για μη καπνίζοντες.

- ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΟΝΟΥΛΗ: Ήμουν πρόσφατα στη Βιέννη (GPT) και τόσο στο CCC όσο και στο MONTESSINO (μια ολοκαίνουργια φανταστική αίθουσα poker) είχαν χωρίσει τα τραπέζια σε καπνιστών και μη. Με το registration σε ρωτούσε η ταμίας ποιο τραπέζι επιθυμείς και αναλόγως σου έδινε θέση. Τουλάχιστον για τα πρώτα levels λύνεται το θέμα με αυτόν τον τρόπο νομίζω. Μπορεί να εφαρμοστεί και στο APOLLONIA κάτι παρόμοιο; Ίδωμεν!

sta 3 ta trapezia

kai aytoys me ta poyra kai tis pipes!!!

ma eimaste sovari :blink::blink:

Δημοσίευση

Tarestasas έγραψε:

Μια καλύτερη ιδέα.

Τουρνουά αποκλειστικά για καπνίζοντες και τουρνουά μόνο για μή καπνίζοντες. :laugh:

Δημοσίευση

Ειναι ενα θεμα που λογικο ειναι να απασχολει πολλους ανθρωπους που δεν καπνιζουν.

Σιγουρα αν δεν σεβεσαι τον διπλανο σου μπορει να μην τον αφηνεις να συγκεντρωνεται στο παιχνιδι του αποκλειστηκα αλλα να αναγκαζεται να αποφευγει το καπνο.

Πιστευω πως με αμοιβαια πανω απο ολα κατανοηση ολα μπορουν να γινουν. Απλη κατανοηση στην αναγκη καποιου να καπνιζει και στην ΜΗ υποχρεωση καποιου να το ανεχεται αυτο διπλα του.

Τελος θελω να αναφερθω στη καινουρια αιθουσα του Απολλονια.

Απο θεμα εξαερισμου και χωρητικοτητας ειναι αψογη.

Ας μην ξεχναμε αλλωστε παιδια οτι ΔΕΝ εχουμε αλλο μερος να παιξουμε.

Οποτε ας ειμαστε λιγο ανεκτικοι σε καποια πραγματα ειδικα οταν αντιλαμβανομαστε οτι στο Απολλονια συγκεκριμενα και ειδικα ο Γιωργος ο Τσονουλης που τον ξερω προσωπικα, κανει τα παντα για να βελτιωνονται τα παντα εκει μεσα συνεχως.

ps: Να απαντησω σε καποιον που ρωτησε για τα αλλα καζινο. Στο φλαμινγκο και στο regency και στην Αυστρια στο Concord και στο Montesino καπνιζουν κανονικα.

Με μια ομως σημαντικη διαφορα.

Την ωρα του register για το τουρνουα αναφερεις αν εισαι καπνιστης η οχι.

GL to all...

Δημοσίευση

edaxei de eipame na banaroume to smoking.Gia enan kapnisti einai poly diskolo na paixei (fadazome) xwris na kapnisei.Kouventa kanoume.

Egw prosopika eixa problima mono otan eimastan 9-10 atoma sto table,otan eitan ligoteroi kai eimastan pio aplomenoi eitan polu kalitera.

Episeis tha mporousan na ginonte breaks ana 1 wra px (anti gia 2-2.5)kai na kapnizoun ekei 5 lepta.

Δημοσίευση

fridis έγραψε:

Tarestasas έγραψε:

sta 3 ta trapezia

ma eimaste sovari :blink::blink:[/quote:2sz692vq]

- fridis, προφανώς έχεις μεγάλη εμπειρία από αίθουσες του εξωτερικού, οπότε λογικά σου φάνηκε ασόβαρη η πρότασή μου (η οποία όπως εξήγησα δεν είναι δική μου έμπνευση αλλά ήδη εφαρμόζεται σε πολλά poker rooms στην Ευρώπη).

- Καλό θα είναι, βέβαια, αν δεν έχεις να γράψεις κάτι ουσιαστικό, να μην ποστάρεις. Εξάλλου, όπως ενημερώθηκα, εκείνο το ticket για side event του EPT που είχε θεσπίσει ως έπαθλο το Pokerland σε αυτόν που θα φτάσει πρώτος τα 500 posts δεν ισχύει πλέον, οπότε μην αγχώνεσαι να απαντάς σε κάθε thread...

Δημοσίευση

Προς Njoy,

Για ευνόητους λόγους στο έσβησα το post. Ούτε προσωπικό είναι ούτε με ενοχλέι η εταιρία που αντιπροσωπεύεις.

Αν θέλεις απλά, κάνε το link με το youtube video που έχετε και πες απλά: Τρόπος εναλλακτικου καπνίσματος από ελληνική εταιρία. Όποιος ενδιαφερθεί ή θα σου στείλει pm ή θα το ψάξει περεταίρω αυτος.

Φιλικά πάντα.

Δημοσίευση

Tarestasas έγραψε:

fridis έγραψε:
Tarestasas έγραψε:

sta 3 ta trapezia

ma eimaste sovari :blink::blink:[/quote:1x251yf3]

- fridis, προφανώς έχεις μεγάλη εμπειρία από αίθουσες του εξωτερικού, οπότε λογικά σου φάνηκε ασόβαρη η πρότασή μου (η οποία όπως εξήγησα δεν είναι δική μου έμπνευση αλλά ήδη εφαρμόζεται σε πολλά poker rooms στην Ευρώπη).

- Καλό θα είναι, βέβαια, αν δεν έχεις να γράψεις κάτι ουσιαστικό, να μην ποστάρεις. Εξάλλου, όπως ενημερώθηκα, εκείνο το ticket για side event του EPT που είχε θεσπίσει ως έπαθλο το Pokerland σε αυτόν που θα φτάσει πρώτος τα 500 posts δεν ισχύει πλέον, οπότε μην αγχώνεσαι να απαντάς σε κάθε thread...[/quote:1x251yf3]

μπορεί προφανώς να μην έχω εμπειρία από άλλες αίθουσες μιας και έχω πάει μονο απολλώνια

μπορεί προφανώς να μην ξέρω και από πόκα

μπορεί προφανώς το πούρο να με ενοχλεί πραγματικά

μπορεί προφανώς να είσαι κακομαθημένος και να μην πρέπει να "διαφονουμε" μαζί σου

μπορεί προφανώς επειδή είδες ένα βίντεο εσύ και οποιοσδήποτε άλλος να πρέπει να αλλάξουμε τα παντα εκει μεσα

σε παρακαλώ όμως μην μου επιτίθεσαι έτσι ανώνυμα πίσω από ένα forum με φωτό ένα κουνέλι

γιατί είμαι λίγο ευαίσθητος και στεναχωριέμαι εύκολα

ευχάριστω πολύ για την κατανόηση συγγνώμη αν σε πρόσβαλα χωρίς να το θέλω και θα χάρω πολύ να βρεθούμε το συντομότερο δυνατό να τα πούμε και από κοντά

φιλικά

και

"στεναχορεμενα"

παναγιώτης

Δημοσίευση

Προς fridis: Χωρίς παρεξήγηση και χωρίς διάθεση ειρωνείας, είναι κουραστικό σε κάθε thread τα μισά posts να είναι δικά σου σαν να πρόκειται για διαγωνισμό ''ποιος θα γράψει τα περισσότερα posts'', χωρίς να υπάρχει ουσία σε αυτά.

Δημοσίευση

CrazyFrank έγραψε:

Προς fridis: Χωρίς παρεξήγηση και χωρίς διάθεση ειρωνείας, είναι κουραστικό σε κάθε thread τα μισά posts να είναι δικά σου σαν να πρόκειται για διαγωνισμό ''ποιος θα γράψει τα περισσότερα posts'', χωρίς να υπάρχει ουσία σε αυτά.

Χωρίς παρεξήγηση και χωρίς διάθεση ειρωνείας

σε πιο thread αναφέρεσαι συγκεκριμένα?

Δημοσίευση

SYMFWNW APOLYTA MAZI SOY FILE.. I KALYTERI ANTIMETWPISI EINAI APO TOUS IDIOUS TOYS PAIKTES ME TO NA SEVONTAI O ENAS TON ALLON, MESA APO DIALOGO KAI POLITISMENH EPIKOINWNIA NA LEITOURGOUN ANALOGA ETSI WSTE KAI O KAPNISTIS NA KANEI TO TSIGARAKI TOY, KANONTAS OTI MPOREI WSTE NA MIN ENOXLEI PROKLITIKA TON MI KAPNISTI, ALLA KAI O MI KAPNISTIS NA ANTIMETWPIZEI THETIKA AYTON TON DIALOGO POU PROANEFERA WSTE NA MIN DIOURGEITAI KLIMA POLOSIS STO TRAPEZI KATI TO OPOIO KANEIS SKEPTOMENOS SWSTOS KAI KALIERGIMENOS PAIXTIS THA ANAZHTOYSE.PAIZOUME POKER GIA NA XAROUME TO PAIXNIDI, GIA NA TONOSOUME THN ANTAGWNISTIKOTITA MAS, GIA NA VGALOUME XRIMATA, GIA NA GNWRISOYME KAINOURGIOUS ANTHRWPOUS KAI NA ZISOUME MAZI TOYS OMORFES EMPEIRIES, SE KAMIA PERIPTWSI DEN PREPEI STO VWMO TOY POKER KAI TOY EGWISMOY MAS NA XATHEI O SEVASMOS METAKSY MAS.LYSEIS YPARXOUN ARKEI NA TIS ANAZITOYME TA PRAGMATA EINAI APLA KAI POLES FORES EMEIS TA KANOUME DYSKOLA.:)