Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Xalkidas σου στέλνω pm το τηλέφωνό μου να επικοινωνήσουμε.

Για όσους θέλουν να μοιραστούν μαζί μου τη χαρά του event έχω ανοίξει στο chipmeup μια προσφορά όπου μπορείτε να αγοράσετε μερίδια από την συμμετοχή μου.

http://chipmeup.pokernews.com/events/show/40539

Το 1% κοστίζει $99 με 25% premium και potential winnings $12000 περίπου. Αν δεν θέλετε να ανοίξετε λογαριασμό στο chipmeup μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας και εδώ.

Οι πληρωμές γίνονται με transfers στο Poker Stars, στο Full Tilt ή στο Poker.gr. Με τον ίδιο τρόπο θα γίνουν και αποπληρωμές εκτός αν επιθυμείτε κάτι διαφορετικό.

Για οποιαδήποτε απορία είμαι στην διάθεσή σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη σας.

Δημοσίευση

Γεια σου Γιώργο. Συγχαρητήρια για το κατόρθωμά σου και πιστεύω να εκπροσωπήσεις άξια τη χώρα μας στον τελικό και γιατί όχι να κατακτήσεις και την 1η θέση. Παρακολούθησα μέσω του δικτύου του Cake Poker τις προσπάθειές σου στον ημιτελικό, αλλά και του Νίκος Δ. "stikys" που επίσης πήρε την πρόκριση. Εγώ παίζω στο Fantispoker.com, του δικτύου του Cake Poker και εύχομαι κάποια ημέρα να βρεθούμε αντιμέτωποι οι δυο μας σε κάποιο τραπέζι...

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

giorgio έγραψε:

Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Xalkidas σου στέλνω pm το τηλέφωνό μου να επικοινωνήσουμε.

Για όσους θέλουν να μοιραστούν μαζί μου τη χαρά του event έχω ανοίξει στο chipmeup μια προσφορά όπου μπορείτε να αγοράσετε μερίδια από την συμμετοχή μου.

http://chipmeup.pokernews.com/events/show/40539

Το 1% κοστίζει $99 με 25% premium και potential winnings $12000 περίπου. Αν δεν θέλετε να ανοίξετε λογαριασμό στο chipmeup μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας και εδώ.

Οι πληρωμές γίνονται με transfers στο Poker Stars, στο Full Tilt ή στο Poker.gr. Με τον ίδιο τρόπο θα γίνουν και αποπληρωμές εκτός αν επιθυμείτε κάτι διαφορετικό.

Για οποιαδήποτε απορία είμαι στην διάθεσή σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη σας.

Για όποιον ενδιαφέρεται έχουν μείνει μόνο δύο μέρες. Έχω πουλήσει ήδη το 19% από το 25% που ήταν διαθέσιμο. Αυτό σημαίνει ότι μόνο 6% είναι διαθέσιμο προς πώληση ακόμα. Όποιος προλάβει. Ευχαριστώ πολύ.