SWEDENFISH Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: O Γιώργος "gp18089" Πίττας κερδίζει πακέτο για το Main Event του EPT της Πράγας! **good gamec u there file. Παράθεση
giorgio Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2009 Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια. Θα μιλήσουμε Ήλιε. Παράθεση
Themis Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2009 Μπραβο Γιωργο, καλη επιτυχια εκει και καλα να περασεις!Και στον Ηλιο φυσικα! Παράθεση
moderator Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2009 Συγχαρητήρια Γιώργο και καλή επιτυχία-διαμονή στην Πράγα.Έχεις δίκιο για τα νούμερα, τα διόρθωσα! Παράθεση
dimimil Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2009 Congrats φίλε! Αν και είμαι σίγουρος ότι θα στα ξαναγράφω στις 7 Δεκέμβρη. Παράθεση
kgal Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 2 Νοεμβρίου, 2009 bravo giorgo.kalh epityxia sth praga Παράθεση
xalkidas Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 sinxaritiria giorgo, an kai den se ksero apo ta post sou fenese kalo paidi kai kalos paixtis see you at praque. Παράθεση
giorgio Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Xalkidas σου στέλνω pm το τηλέφωνό μου να επικοινωνήσουμε.Για όσους θέλουν να μοιραστούν μαζί μου τη χαρά του event έχω ανοίξει στο chipmeup μια προσφορά όπου μπορείτε να αγοράσετε μερίδια από την συμμετοχή μου. http://chipmeup.pokernews.com/events/show/40539Το 1% κοστίζει $99 με 25% premium και potential winnings $12000 περίπου. Αν δεν θέλετε να ανοίξετε λογαριασμό στο chipmeup μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας και εδώ.Οι πληρωμές γίνονται με transfers στο Poker Stars, στο Full Tilt ή στο Poker.gr. Με τον ίδιο τρόπο θα γίνουν και αποπληρωμές εκτός αν επιθυμείτε κάτι διαφορετικό.Για οποιαδήποτε απορία είμαι στην διάθεσή σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη σας. Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου, 2009 Μπράβο ρε George! Καιρός ήταν! Καλή επιτυχία τώρα... Παράθεση
POKERISTAS13 Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2009 Γεια σου Γιώργο. Συγχαρητήρια για το κατόρθωμά σου και πιστεύω να εκπροσωπήσεις άξια τη χώρα μας στον τελικό και γιατί όχι να κατακτήσεις και την 1η θέση. Παρακολούθησα μέσω του δικτύου του Cake Poker τις προσπάθειές σου στον ημιτελικό, αλλά και του Νίκος Δ. "stikys" που επίσης πήρε την πρόκριση. Εγώ παίζω στο Fantispoker.com, του δικτύου του Cake Poker και εύχομαι κάποια ημέρα να βρεθούμε αντιμέτωποι οι δυο μας σε κάποιο τραπέζι... Παράθεση
giorgio Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 28 Νοεμβρίου, 2009 giorgio έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Xalkidas σου στέλνω pm το τηλέφωνό μου να επικοινωνήσουμε.Για όσους θέλουν να μοιραστούν μαζί μου τη χαρά του event έχω ανοίξει στο chipmeup μια προσφορά όπου μπορείτε να αγοράσετε μερίδια από την συμμετοχή μου. http://chipmeup.pokernews.com/events/show/40539Το 1% κοστίζει $99 με 25% premium και potential winnings $12000 περίπου. Αν δεν θέλετε να ανοίξετε λογαριασμό στο chipmeup μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας και εδώ.Οι πληρωμές γίνονται με transfers στο Poker Stars, στο Full Tilt ή στο Poker.gr. Με τον ίδιο τρόπο θα γίνουν και αποπληρωμές εκτός αν επιθυμείτε κάτι διαφορετικό.Για οποιαδήποτε απορία είμαι στην διάθεσή σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη σας.Για όποιον ενδιαφέρεται έχουν μείνει μόνο δύο μέρες. Έχω πουλήσει ήδη το 19% από το 25% που ήταν διαθέσιμο. Αυτό σημαίνει ότι μόνο 6% είναι διαθέσιμο προς πώληση ακόμα. Όποιος προλάβει. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση
giorgio Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου, 2009 SOLD. NO MORE BETS PLEASE. Παράθεση
Recommended Posts