Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

τι πιθανότητες έχει να γίνει αυτό?

χτες όπως σχεδόν κάθε μέρα έπαιζα ένα free τουρνουά στο partypoker!!!

ασ μπούμε στο ψητό!!! εδώ και 3 περίπου χρονιά έχω βγάλει 2 φορές str8 flos! και μάλιστα το ίδιο!!! Α-5 σπαθιά!!!

χτες τώρα!!! έχω περίπου 30,000 μάρκες και πιάνω ΚΑ σπαθί κάνω ένα raise 5.000 και μπαίνουν 2 άτομα!!!

στο flop έρχεται 2-5-3 σπαθιά!!! και βλέπω all in από τον πρώτο που μιλάει, θα τον σκίσω σκέφτηκα... flos στον Α και παίζω all in!

στο turn έρχεται το εκπληκτικό 4 σπαθί και κάνω str8 flos!!!!!!!!!!!!

το river είναι πάλι ένα σπαθί 9 (δεν μασ πειράζει)

και τι είχε ο τυπάς??????????????

6 σπαθί!!!!!!!

τρελό???????????? και όμως γίνεται!

Δημοσίευση

malachaskos έγραψε:

GeorgeSadoor έγραψε:
Eγώ έχω κάνει κεντόχρωμα 2 φορές.

Προχτές στην full tilt έκανα το πρώτο μου royal flush. :kiss:

εγώ ποτέ!!! αλλά κατάφερα και έχασα με κεντόχρωμα![/quote:36elsdbn]

Aν έπαιζες στα cash τραπέζια τα <<κοκκινισμένα>> θα σε χάλαγε? ;)

Δημοσίευση

GeorgeSadoor έγραψε:

malachaskos έγραψε:
GeorgeSadoor έγραψε:
Eγώ έχω κάνει κεντόχρωμα 2 φορές.

Προχτές στην full tilt έκανα το πρώτο μου royal flush. :kiss:

εγώ ποτέ!!! αλλά κατάφερα και έχασα με κεντόχρωμα![/quote:ruvc7vqf]

Aν έπαιζες στα cash τραπέζια τα <<κοκκινισμένα>> θα σε χάλαγε? ;)[/quote:ruvc7vqf]

βασικα ναι θα τον χαλαγε γιατι για να δωθει το jackpot πρεπει να χρησιμοποιηθουν και τα 2 hole cards.. :P

Δημοσίευση

Geia se olous kai apo mena

Μια που μιλατε για πιθανοτητες δειτε και αυτο.

FT 10 rebuy στην ongame ειχαμε μεινει 9.Εγω 35000 chips περιπου ο chipleader 100000 chips και κατι.Ειμαι utg και κανω limp me Α Q offsui και κανουν call αλλοι 2 καθως και ο chipleader απο το BB.Flop

A A Q μπαστουνια.Εχω τα nuts και μια που δεν εγεινε raise meta apo μενα ιδιος απο το ΒΒ που cleader to A K το βρισκω απιθανο να υπαρχει, οποτε check εγω οπως και οι αλλοι 2 μετα απο μενα.raise o BB

10000 chips call εγω fold οι αλλοι 2.Καλως το πουλακι μου λεω απο μεσα μου περιμενοντας να διπλασιασω στο τελος.Turn 3 σπαθι και raise pali o BB 10000 chips call παλι εγω. RIVER tωρα το καταραμενο :woohoo: 10 μπαστουνι raise ο BB παλι10000 και all in εγω και μου ανοιγει Κ J μπαστουνια.Ο τυπος επεσε απο το λευκο πυργο και σταθηκε ορθιος Γεια πειτε μου τι πιθανοτητες ειχε να συμβει αυτο οπως εξεληχθηκε βεβαια η ολη παρτιδα. :ohmy: :P lololol.

Δημοσίευση

Ευχαριστω foustouki για τα αποτελεσματα που εβγαλες αλλα ειναι να τα σπας ολα μετα απο αυτο ιδιως σε ft.Το παλικαρι συνεχισε το ιδιο παιξιμο και μετα απο λιγο αποκλειστικε μια θεση κατο απο μεναΔεν του βγηκε το flos roual ξανα αν και το κυνηγουσε. :P

Δημοσίευση

Στην περιπτωση σου ο αντιπαλος δεν το κυνησουσε αλλα το πονταρε ο ιδιος σε μια προσπαθεια να παρει το ποτ.Εσυ εκανες απλα call απλα σταθηκε τυχερος και του βγηκε το μοναδικο out που ειχε στο river.