Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μόνο που αν θέλεις όντως να παίξεις την Παρασκευή πρέπει να πάρεις τηλέφωνο να με ενημερώσεις για να υπάρχει το όνομα σου στην λίστα στο ταμείο :)

Δεν με γλιτώνεις δυστυχώς ή ευτυχώς. Αλλιώς έρχεσαι με δική σου ευθύνη και για το αν θα παίξεις την Παρασκευή.

125 οι προ-εγγραφές ως τώρα.

10 άτομα στήν λίστα αναμονής για δωμάτια.

Δημοσίευση

arkoudos έγραψε:

d4ffyd3ck έγραψε:
Entaksei euxaristw poly...

Mallon 8a paw paraskeui k elpizw na brw kapoion na me girisei k meta me ligi tixi k kyriaki :D

Eγώ εσένα δεν σε ξαναπηγαίνω πάντως :P[/quote:h4iw23bo]

Ελα ρε μα γιατί το λες...?

Επειδή αργησα λιγάκι.... B) Σου είπα σου χρωσταω κέρασμα μεγάλο...

Αν είναι να πάμε μαζί σου βάζω βενζινη τουλάχιστον... ;)

Με βλέπω με το λεωφορείο μάλλον... :blush:

Δημοσίευση

Παιδία αν είναι εύκολο σε αυτό το thread μόνο για ότι αφορά την διαδικασία προ-εγγραφών του GSOP. Pm για κανονίσματα και προσωπικές συζητήσεις.

Παίζετε και οι δυο Παρασκευή, ελάτε :Ρ

Δημοσίευση

Να ρωτησω κατι.Βλεπω πως για το Σαββατο κοντευει για sold out, αν σε περιπτωση που θα παιξω σε καποιο προκριματικο για το GSOP κερδισω ticket θα πρεπει να παιξω Παρασκευη? Και τι γινεται με το θεμα δωματιων για διανυκτερευση εφοσων εχουν τελειωσει τα δωματια??

Δημοσίευση

Εχω αφήσει 14 κρεβάτια για τα άτομα που είναι από satelites και 10 θέσεις για το Σάββατο για αυτά για καλό και για κακό μέχρι να δούμε τι θα γίνει και ποιοι υα έρθουν από αυτούς.

Θα μου πείτε είναι 20 τα προκριματικά που μένουν συμφωνώ...Αλλά αυτό μπορώ να κάνω αυτήν την στιγμή το μέγιστο και ελπίζω σε κάποια δωμάτια αύριο που είναι η τελική προθεσμία για να μου απαντήσουν για να ξέρω ακριβώς τι γίνεται.

Ότι επιπλέον χρειάζεσαι πάρε τηλέφωνο από της 14:00 έως της 22:00 να στα πω αναλυτικά αν εχεις αμφιβολίες για οτιδήποτε.

Δημοσίευση

Βασκά..Μην αγχώνεσαι.

Πάρε το προκριματικό πρώτα, επικοινώνησε μαζί μου να μου πεις πως έχει η κατάσταση σου ακριβώς και θα βρεθεί κάποια λύση αν υπάρχει.

Το μόνο πρόβλημα που παραμένει και σήμερα θα κριθεί αν θα υπάρξει φως ή όχι είναι τα δωμάτια γενικά. Έχω αρκετά άτομα σε waiting list για αυτά και ελπίζω να ακούσω ευχάριστα νέα για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος.

151 προ-εγγραφές ως τώρα.

Δημοσίευση

Το σημειώνουμε και αν οι εταιρίες είναι διαθέσιμες να κάνουν κάτι τέτοιο (αν κρίνουν ότι θα έχει κόσμο ένα μεσημεριανό Satelite) θα γίνει. Εμείς απλά ενημερώνουμε για το τι ζητάει ο κόσμος, απο εκεί και πέρα είναι δικό τους θέμα.

Δημοσίευση

Και να μην το παρεις αν θελεις παραπάνω πληροφορίες για κάτι ή ανάρτησε τις εδώ η πάρε..Ένα τηλ παραπάνω στα 30 μινμουμ που δέχομαι την μέρα δεν είναι τίποτα.

Θέλω να εξυπηρετηθούν όλοι. Δηλαδή αν κάποιος ενδιαφερθεί για Σάββατο και είναι από Αθήνα και έχω κάποιον απο Θεσσαλονίκη που ξέρω ότι δεν θα χρειαστεί στην ουσία το δωμάτιο που έχει ή αν αποκλειστεί έχει σκοπό να φύγει τα σημειώνω ώστε να μπορέσω με συννενόηση με όλους να βρεθεί κάποια λύση.

Μόνο πόσες αλλαξιές ρούχα θα έχει ο καθένας έχω φτάσει στο σημείο να μην ρωτάω ή σημειώνω με αυτή την περικοπή δωματίων που είχα.

Στην χειρότερη θα μου κάνουν κάποια παρέα στο τριήμερο αυπνίας που με περιμένει κλασσικά είτε παίζοντας είτε με τα διαδικαστικά του τουρνουά :Ρ

Δημοσίευση

Ενημέρωση GSOP: Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009 ώρα 18:00.

SOLD OUT το Σάββατο.

Εχω 100 προ-εγγραφές για το Σάββατο αυτή την στιγμή και αφήνω τις υπόλοιπες για άτομα από τα satelites.

Πάντως όσοι ενδιαφέρονται ας επικοινωνήσουν. Σίγουρα θα υπάρξουν ακυρώσεις όπως το κόβω γιατί η waiting list με τα δωμάτια έχει μεγαλώσει και δεν ξέρω ακόμα αν μπορέσουν να εξυπηρετηθούν όλοι. Ορισμένοι από αυτούς αν δεν βρεθεί δωμάτιο δεν θα έρθουν άρα ανοίγουν κάποιες θέσεις για Σάββατο.

Σύνολο αυτή την στιγμή: 157 προ-εγγραφές.

Δημοσίευση

Ευχάριστα νέα μετά την άνοδο μου στην Γευγέλη.

Μου δώθηκαν κάποια δωμάτια στο Νεγκόρσκι (4 τρίκλινα και 5 FB) και στο Βερδαρ (13-15 δίκλινα). Προτεραιότητα μου είναι να εξυπηρετήσω τα άτομα που είναι στην λίστα αναμονής και στην συνέχεια θα αναρτήσω εδώ πόσα έχουν μείνει για όσους ενδιαφέρονται.

Θα επικοινωνήσω με όλους που είναι στην λίστα αναμονής το απόγευμα μιας και τώρα είναι μεσημέρι.

163 προεγγραφές ως τώρα.

Δημοσίευση

Ενημέρωση GSOP: Κυριακή 8 Νοεμβρίου 23:00.

Τώρα ξέμπλεξα με την τακτοποίηση των δωματίων για τα άτομα που ήταν στην λίστα αναμονής. Τσίμα τσίμα τα κρεβάτια. 2 x Τρίκλινα στο Negorci έχουν απομείνει ουσιαστικά μόνο (33 ευρώ το άτομο την βραδυά) εκτος και αν υπάρξουν κάποιες ακυρώσεις ή ανακατανομές από αύριο από κάτι άτομα που περιμένω απάντηση. Θα ενημερώσω φυσικά.

165 οι προ-εγγραφές και το Σάββατο πλήρες.

Όσοι ενδιαφέρονται να παίξουν Παρασκευή να επικοινωνήσουν για να τους εγγυηθώ θέση.

Δημοσίευση

AADUSKER έγραψε:

HI! Με τα ατομα που θα κερδισουν συμμετοχες απο τα online προκριματικα τι ισχυει? Ποτε παιζουν και τι γινεται απο δωματια?

Έχω αφήσει θέσεις και για το Σάββατο σε κάποια άτομα από τα προκριματικά και υπάρχουν δωμάτια για αυτά.

Με το που μου δώσουν τις λίστες οι εταιρίες θα επικοινωνήσω με όλους έναν έναν για να μου πουν πότε τους βολεύει και να βρούμε κάποια λύση για όλα.

Δημοσίευση

Ενημέρωση προ-εγγραφών: Τετάρτη 11/11/09 ώρα 22:30

196 ατομα έχω σύνολο στην λίστα με τις προ-εγγραφές.

Το Σάββατο είναι Sold - Out, εκτός και αν κάποιος ανέβει με δική του ευθύνη και να δεί αν υπάρξουν ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής ή να ρισκάρει μπας και συμμετάσχει στην περιοδό της late registration αν υπάρξουν αποκλεισμοί κατά την διάρκεια αυτής και την για την Παρασκευή υπάρχουν ακόμα περίπου 20 θέσεις αυτή την στιγμή.

Οι προ-εγγραφές θα κλείσουν αύριο Πέμπτη στης 16:00 το απόγευμα όπου και θα αναχωρήσω για την Γευγέλη.

Εγώ θα είμαι ικανοποιημένος με ένα τουρνουά 180+ ατόμων μιας και είχαμε αρκετά προβλήματα όσον αφορά την διαμονή έως και την τελευταία στιγμή (αρκετά λιγότερα κρεβάτια σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα).

Ευχαριστώ όλους που επικοινώνησαν και όσο περνά ο καιρός η συννενόηση και η αυτοματοποίηση της διαδικασίας βετλιώνεται.